TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

torstai 29. elokuuta 2013

Meidän Jannen nälkä ei odota! ENKÄ MYÖSKÄÄN MINÄ

Nyt on taas viimeaikoina ollu sosiaalisessa mediassa, näköradiossa, pulloposteissa, kirjekyyhkyjen selässä ja mandoliinin kylessä asiaa siitä, mite jokku vanahemmat antaa penikkojen syyä kaupassa jotaki ruokaa / namuja ja maksavat sitte kassalla. Ite en ees uskonu, että jotku oikiasti muka tekkee nuin tai harrastaa sitä iha päivittäi mukuloittesa kans, mutta pakko oli uskoa ku luin kommentteja aiheesta.  Siellä oikee lippu salosa vittu huuellaa "Kyllä meijän poika saa ainaki limonaatia jos jano yllättää! Kyllähän sen voi sitte kassalla maksaaa.". Joo, voiha sitä vaikka syyä liimapuikkoja, mutta eri asia kannattaako se tai onko se suotavaa. Tai ylipäätäsä laillista.


Nii, tuoha vitu pelleilly o lähtökohtasesti rikos. Mennee periaatteesa näpistyksen tai varkauen alle tommonen ku käytetää tuote enne maksamista. Ja vittu oikiasti SANNOOHA SE JÄRKIKI että ensin maksetaa ennenku syyää joku suklaapatukka. Onkohan nuo ihimiset baarisaki sillai "Joo me juuaan tässä eka litra viskiä ja kustaa sun kengille, mutta kyllä me sitte maksetaan!" Meikästä o myös jotenki vitu surullista ku aikuiset ihimiset ei ossaa asioia kaupassa. Jos se teijän paskahousu-Jonne siinää rääkyy sitä vadelmalimpparia, nii kyllä te voitte kieltäytyä. Voitte sanua "EI, ET SAA." tai vaihtoehtosesti ostaa sille sen pullon, ja avata sen heti maksutapahtuman jäläkeen. Sitte voitte tunkia sen pullon vaikka pakoputkeen, aiva sama ku se on maksettu. Jotenki ei vaa pääse yli tuosta, varmaa tyypit jotka sielä kaupassa on töissä suunnittellee jotaki "onnettomuutta" niille ihimisille. Ite ainaki terottaisin porkkanoita ja ettisin vanahaksi menneitä, kovia ruiskiekkoja. Sitteku henki on niitte avulla riistetty nii tunkee ruumiin pullonpalautuskonneeseen.

Seki peruste, että "Liisalla on nälkä" on aivan vittu naurettava. Kyllä se Liisa siellä kärryn kyyisä seleviää hengissä ne seuraavat 3 minuuttia mitä mennee lopuissa ostoksissa ja kassajonossa. Vanahemmat ois muutenki voinu antaa mukulalle ruokaa ENNE sitä kauppaa, kyllä seki o mahollista. Eli tuoki perustelu on sitte täysin pohjaton. Ja eihä se näissä tappauksissa sen penikan vika oo, se vaa kulukee mukana eikä tajua mittää. Vanhemmat on joko kasvatettu Toppilassa tai josaki Addis Abebassa, missä o molemmissa every-man-for-himself-periaate.

Kuulin myös, että sammaa tapahtuu joittenki meikkien tms kanssa, eli lähetää teinilapsien kans johonki halapa-halliin ostamaa siihe helpon elämän turvottammaan naamaan jottai talomaalia ja puukittiä, ja sitte vielä tungetaan niillä naama täyteen ennen maksamista. Eikä ees mittää testeriä vaa avataa iha varta vasten uus rasia ja siinä sitte meikkaillaan ja testaillaan. Voitte vaikka hinkata niitä teijän yksinäisiä älykkyysosamäärä bojoja yhtee, jos vaikka saisitte kipinän niillä aikaseksi. Tommoset vanhemmat pitäs jotenki uuelleenkasvattaa, vaikka vähä spartalaisemmalla otteella. Pitäs tehä niinku kellopeli appelsiinissä, sitoa vaa tuolii ja forcettaa silimät auki, pakottas kattomaa kassahihnaa ja elintarvikkeitte piippausta tuntikausia, välillä lopettaa ja pieksää tajuttomaksi, sitte alottaa alusta. Pitäs vissii kaupasa laittaa kaulaan aina sähköpanta, joka otettais pois vasta ku oot maksanu ostokset. Jos hypistelet jotaki tuotetta liian kauan nii antas semmosen selkärangan turruttavan sähköiskun. Jos aukaset jonku paketin nii saat nii kovan sähköiskun, että muutut Teuvo Lomaniksi. Siinä sitä viimestää oppii.

P.S. Muistan ku kerran penikkana oltii kaverin kans Siwassa, ja se nappas vaa sieltä hyllystä jonku suklaapatukan ja alako syömään. Kattoin vähä aikaa ja kyssyin että mitä helevettiä nää teet, nii toine havahtuu itekkiä, repiää täysillä ja mennee suoraa kassalle pyytelee anteeksi nakit ja naama suklaassa. Kassaneiti oliki rento ja sano että eihä tuo mittää, sattuuha sitä ja otti puoliksi syödystä patukasta hinnan. Maksettii sitte ja lähettii veke. Tuommosissa tilanteissa tuoha o iha ymmärrettävää, kyllä se aina välillä vähä tökkii ettei heti tajua.

2 kommenttia:

 1. Nyt kyllä taas ratkeilin niin pahasti - muuttuu Teuvo Lomaniksi :D

  Täytyy häpeillen tunnustaa - olen kerran tai kaksi avannut vesipullon, juonut siitä ja maksanut vasta sen jälkeen. Perusteluni on, että kesäkuumalla pyörällä sotkiessa ja juomapullon unohtuessa meinasi yksinkertaisesti kuolema tulla ilman sitä nestettä.

  Tuota suklaan tms. syömistä en tajua sitten niinku pätkääkään - ellei sulla ole diabetes ja sun on ihan pakko mussuttaa se banaani, ettei taju mene. Sen jotenkin ymmärrän - vaikka se tapahtuisi ennen maksutoimitusta.

  Ja wtf!? Meikkaavat kaupassa! Just... Tiettyihin paikkoihin pitäis vaan olla ikärajat. Kuten leffateattereihin tiettyihin näytöksiin (aina se K18 ei vaan riitä) ja kauppaankin vois laittaa - ainaki ruuhka-ajaksi. Helpompi jonottaa se tunti, kun ei kuulu ympärillä järjetön kiljunta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D joo, ehkä just tuo juomapullon korkkaaminen on se ymmärrettävin, varsinki jos o kesäpäivä ja pihalla +30. Vaa mikkää muu ku diabetes tai joku asperger tms, ei pysty selittää tuota syömistä ja meikkaamista. Tuo ikärajahomma vois toimia, jos niitä vanhempiakkaa ei päästettäis mihinkää :D

   Poista