TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Oodi marjapeddlereille, näille pohjoisten kesien kuhnureille.

Marjakauppiaat.

Siinä on meikästä ehkä ylivoimasesti aliarvostetuin asiakaspalvelutyö. Ei äkkiseltää tuu mielee kittämättömämpää asiakaskuntaa ku näillä ihmisraukoilla. Nämä kidutetut sielut kokee päivittäi semmosta ripulipyörremyrskyä  että saatana. Tästä aiheesta kirjotan nytte, ku kävin taas vasta hakkee vaimolle marjoja soppaan sun muuhun, ja ku alakaa nuo marjanmyyntihommatki pikkuhilijaa taas loppumaa tälle kessää. Ja siis tietenki siksi ku vituttaa ihimiset, tässä tapauksessa asiakkaat.

Itehä en oo onneksi kertaakaa joutunu mittää marjahommia harrastelemaan, niinku kauppaamismielessä, mutta oon tosiaan todistanu ja kuullu semmosta paskaa, että hiki noussu otalle ja polovet tutissu. Tullee jotenki syyllinen olo pelekästään kuunnella miten perseestä jotku muut on. Semmone olo, että helevetti, meikän pitäs tehä asialle jottai. Tehä maailmasta jollain tasolla parempi paikka. Vaa mitäpä nää voit tehä mummoille ja keski-ikäsille kusipäille, ne o vaa se välttämätön paha joka kesä, vähä niinku sääsket ja Simo Silmun ilmaiskonsertit. Paitti ettei niitä saa ees lyyä tai heti olla nii polliisia soittamassa, vaikka ansaitusti löisitki.

NOH kuitenki, silloku ite kävin hakkeen mustikoita vaimolle, nii todistin iha ohimennen lyhyessä hetkessä ihmismielen syvimmän olemuksen. Tilanne kesti noin kaks sekuntia kokonaisuudessaan ja se riitti avvaamaan taas silimät sille, mitä nuo myyjät kokee päivittäin. Vieressä joku viiskymppinen möhömaha äijä katteli niitä mansikoita käessä, joho myyjä sano heti varruilta ettei niitä saa sitte maistella. Ukko katto sitä marjaa vaa lauseen ajan ja vetäs huiviin. Siinä se sitä sitte tyytyväisenä mussutteli, kuola suupielestä valuen. Ite kattoin tyrmistyneenä, kattoin myyjää joka oli vaa luovuttanu ja jatkanu muita hommia, ei ees jaksanu möykätä sille vitun kävelevälle valtimotukokselle. Kyllä siinä lyhyessä ajassa tajus monta asiaa. Ihmiset on tahallaan kusipäitä, vanahat ihimiset kuvittellee että ne o jotenki ylempänä muita ja marjanmyyntihommiin puutuu kyllä varmasti. Oiskai tuo iteläki vittu baarissa koitat myyä siinä kalijaa, mutta hanat on asiakkaisiin päin. Koitat rääkyä että eläkää saatana koskeko ku sielä Martit ja Maijat kaataa itele kalijaa tuoppiin iliman luppaa. Hyi saatana mikä ajatus.

Niinku saatatte jo arvata, nii kaiken tämän pahan alku on.... mummot. MUMMOT SAATANA. Iha ensimmäisenä TAAS nootit mummoille, näille pyykkilaudan, näköradion ja läskisoosin katkusille, vanahoille sukkapuikkoperkeleille. Mikkää muu ihimisryhmä maailmassa ei valita nii palijo ku mummut. Tässäki tilanteessa ne on taas kirkkaasti käressä paskojen asiakkaiden mittapuulla. Kuulin sitte pari kohtalaisen komiaa avautumista näiltä nitromummoilta ja muilta elämänsä pilanneilta mätisäkkeiltä. Joku oli muunmuassa valittanu, että hänen marjansa ei säilyny ees viikkoa kuistilla. Osti perjantaina ja ens viikon torstaina oli jo iha löllöksi menny. NO OHHOH, ONPA KYLLÄ PASKAT MARJAT. En tiiä mite kaikki muut ihimiset tietää, että marjat mennee aika nopiaa pahaksi ja lötköksi huoneenlämmössä, mutta tuo emäntä oli selevästi skipannu koulun sinä päivänä ja menny myymää persettä kartanonherralle. "Tää marja on vanha!" "Tuossa yhessä on hometta!" "Miten nii ei saa muka maistaa!?" JOOOO menkäähä takasi sinne Viipuriin syömää pettuleipää ja haukkumaa venäläisiä, sitteku ossaatte käyttäytyä nii saatte tulla hevoskärryllä takasi ihimisten ilimoille.
En kyllä ymmärrä mite nuilla mummuilla nousee tuo verenpaine vittu MARJOJA ostaessa nii korkialle. Tuolla verenpaineen määrällä mummu vois sukeltaa kahteentuhanteen metriin iliman mittää ongelmia ja vois samalla ettiä sieltä merenpohojasta vaikka käytöstapoja ja kadonnutta kultaista nuoruuttaan. Myyjän verenpaineen kohoamisen ymmärtää kyllä täysin, aiva oikeutettua.

 Vaa ei siinä, kiitos teille, berrypeddlers! Olette myyneet koko kesän kunnialla herkullisia marjoja vähemmän herkullisille ostajille. Blussaan työnne ja toivon, että annatte meille kaikille anteeksi ja tulette vielä ensi kesänä takaisin. Mikäli joku jalo marjanmyyjä tämän tekstin näkee, kommentoi alle, jottai voin kiittää teitä henkilökohtaisesti. Kiitos.
P.S. MITÄ VITTUA 40.000 KATSELUKERTAA OMGLOL?! :O kiitos teille myös, rakkaat lukijat! :> en ois uskonu että tällanen märinäblogi saavuttaa ikinä moisia mittasuhteita. Kidons!

2 kommenttia:

 1. Tää on niin täyttä asiaa. Ärsyttää kanssa, kun nämä mummot (ja miksei papatkin) valittaa ihan ihmeellisistä asioista marjoja / sieniä ostaessaan. Kuten juurikin vaikkapa tuo, ettei säilynyt VIIKKOA ulkona..... jep. Tainnu talouskoulu jäädä käymättä.

  Hyvin usein nämä myyjät eivät ole itse edes olleet poimimassa niitä luonnon antimia, toimivat vain palkattuina myyjinä. Silti nämä tietyt ihmiset valittaa marjojen laadusta, ulkonäöstä HINNASTA ja ties mistä.

  Kuule - ei niitä marjoja ole pakko ostaa tästä kojusta, jos on niin paskoja! Hyvä ihme.... Itselläki nousee verenpaine.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D näinpä juuri. Ei meikä vaa ymmärrä miksi aina pittää valittaa ja olla kusipää, varsinki jos ei meinaa ees ostaa niitä marjoja. Menkää helevetti ite kykkimää sinne suolle nii kaikki voittaa.

   Poista