TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

torstai 22. elokuuta 2013

AINA NE JAKSAA YLLÄTTÄÄ, VOI POJAT! :---)

MITE MUT VOIJAA VIELÄKI YLLÄTTÄÄ? MITE OIKIASTI?

Kuunnelkaapa ja ennenkaikkea KATTOKAAPA tämä biisi. Voimalaulu. VOIMALAULU.

Mistä vitusta ees alottaisin? No käyäämpä koko paska nyt iha järjestyksessä läpi.
Iha ekana, tää biisi on ___kamala___. Tai siis, mikkään mitä mää sanon ei riitä kuvvaamaan tätä paskuutta. Jos tätä biisiä haukku pannulla kärähtäneeksi puhvelinripuliksi, nii se on kohteliaisuus. Kusipaska turbojööti runkkupaperi keskijakaus kuolonkorina insestiperhe uusiopaperi lihasrappeuma visvasyylä suviseura kassajono kuppapillu vuvuzela peräpukama JA VITUNMOINEN VERITULPPA SENTÄÄN, MIKKÄÄN EI RIITÄ KUVVAAMAAN TÄTÄ VÄÄRYYTTÄ. Iha sama miksi tätä haukkuu ni se on ku kehystäis tuon häväistyksen kullalla. Koitat kusta tuon biisin päälle nii oma kusiki väistää ja vaihtaa suuntaa, loukkaantuneena että ees yritit tähätä siihen. Vittu sydän on synkkä ku Neumannin lasit. Tuo biisi on surullisempi ku Tauskin avioliitto. EI ____HELEVETTI______.

Nonii, puretaampa koko paska vielä pienempiin ossiin. Alotettaa purkutyöt tuosta taustalla soivasta niinsanotusta "biitistä". Biittillä tarkotan tuota räppimölinän taustalla kuuluuvaa kuivunutta koiranpaskaa tomuksi jauhava tehosekotin johon on nakattu mausteeksi pari haarukkaa ja posliininorsu. Siihe vielä kylykeen taustalle virtaavan viemärin solina ja sulavien jääpuikkojen ääni. En oo ikinä kuullu mittää nui munatonta taustaa MISSÄÄN. Aivan vitun onneton. Oikee youtubesa lukkee kommenteissa että ite teheny biitin. Ite en aiva ekana mainostais tuota omana tekeleenä. Sama ku oikeudessa kehhuisit tuomarille mite raiskasit naapurin sessun ja teit siitä aktin jäläkeen kinttaat. Ennemmi kuuntelen kaatopaikalla lokkien rääkynää. Ja syön roskia.

Toiseksi, tuo jätkä. Voi ristuksen pallit ja mooseksen sandaalit sentään. Tuo jos joku on nobo. Tai porre. Purilas. Pottu. En tiiä nöyremmän näköstä jätkää, jotenki nii mamman pikku turbomies. Assuu mukavassa lähiössä lähellä jotaki Mikkelin keskustaa ja päivät istuu konneella pellaamassa Simssiä. Selevästi myös kattonu liikaa räppivideioita netistä. Samalla vähä sipsuja ja pullaa tunkenu huulet täytee ja kirjotellu susipaskalla englannilla susipaskoja riimejä. "I just feel fucking great when chicks ask me autographs" ....huhhhh... Kylymä hiki taas tullee pintaan. Tuo jätkä jakkaa yhtä palijo nimmareita ku Päivi Räsänen. Tai Joel Hallikainen Jos annettais ase ja kolome kuulaa ja oisin huoneessa Susan Ruususen, Tauskin ja tuon jätkän kans, nii ampuisin ittiä kolomesti, ettei tarvis ikinä ennää kuulla eikä nähä mittää nii kamalaa. 

Kolomanneksi, lyriikat. En tiiä, jokkainen voi lukia ne sieltä youtubesta descriptionin alta, jos välttämättä haluaa. Voin vaa kertua, että nyt on yritetty olla kovia jätkiä ja epäonnistuttu. Nuita riimejä ku lukkee nii ei voi lopettaa. Niinku kattois Idolsin karsintoja, aiva hirviää paskaa ja tekkee pahhaa, mutta pakko vielä nähä loppuu asti.

Neljännes ja ehkä tärkein, tuo AKKA. Oksettava, wannabe cool hipsterkanttura. Ja tuo ääni. TUO SAATANAN ÄÄNI. Niinku vastasyntyny vuohi joka joikaa nokka täynnä meskaliinia josaki keskiyön pikajunassa. Niinku mitä vittua? Ei KELLÄÄN oo nuin surkia ääni. Tai ei tommosta ääntä saa aikaa ees tahallaan. Hyi HELEVETTI NAINEN, ryhistäyvy tai piä naama kiinni. Toivottavasti joku on kertonu tuolle iha suoraa kasvotusten että se on perseestä. Ei se muuten opi. Ennemmi kuuntelee kynsiä liitutaululla tai kerrostalossa seinänporausta. Tekkee mieli repiä korvart irti ja kuristaa ittesä hammaslangalla ku kuuntelee. Eih voih, tässäkää ei sanat riitä kuvvaamaan. Hilima ja Onniki juopuneen keski-ikäsen naisen laulamanaki o niinku kerubikuoro tuoho verrattuna. KUUNNELKAA NYT.

PYYDÄN.

9 kommenttia:

 1. VILLE MIKSI PAKOTIT MINUT KUUNTELEMAAN TÄMÄN OI MIKSI?????? mää tiiän missä sää asut. mää tiiän. ootaha vaa ku tuut ulos nii.. MEIKÄ POPITTAA TÄTÄ TÄYSIÄ SUN PIHALLA MUN MAZDASSA 198TUUMASILLA BASSOJYNKYILLÄ!!!!!!!!!!!!!!
  >_____________________________________<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ei kestä. Tämä soi nyt ainaku lähetää juomaan.

   Poista
 2. ai hyvänen aika... tuo jos tulis kovistelemaa kadulla ni en vois ku silittää piälakkee ja sannoo ettämännöö kottiisa ulisemmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja ku se kääntää selekänsä nii vejät kalsarit pään yli

   Poista
 3. Jätkä vissii otti yhteyttä docventuresiin. No propsit siitäki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ees ottanu :D kommentoin vaa yhtee niitte kuvista / päivityksistä tms ja tunna päätti lukia sitte sen

   Poista
 4. Pakko jakkaa tämä koska tää on vähintäänki yhtä hirviää tuubaa ko tuo voimalaulu :D http://www.youtube.com/watch?v=wWLhrHVySgA&feature=youtu.be

  VastaaPoista
 5. Ai luojan tähen,mää kuolen myötähäpeään. Hirveetä,kamalaa.

  VastaaPoista
 6. Oon heikko, en pystyny kuuntelemaan ku ekat kymmenen sekuntia, kelasin siihen "laulu"kohtaan ja sain tehä kaikkeni etten alakasi itkemään ja polttasi ittiäni ja konetta.

  VastaaPoista