TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

torstai 1. elokuuta 2013

EN HALUA YSTÄVIÄ KAUPASSA. Varsinkaa viehättäviä, vanhoja herrasnaisia.

VITTU SAATANA en ennää ikinä halua Tuiran Saleen ostoksille. TAAS KERRAN joku likanen, oksennukselle haiseva deekuhuora vittu saastuttaa ilimaa läsnäolollaan, tuhulaa oikeitte ihimisten happea ja luonnonvaroja. Koitin ostokset koriin laitettuani mennä iha suvereenisti kassajonoon oottamaan ommaa vuoroa, nii eiköhä tuo lentokonneen alle jääny vitun HIV-rotta tunge oikee kylykeen kiinni. Kattoin eka että se koittaa ettuilla, nii harppasin jonossa etteenpäi, melekee eessä olevan selekään kiinni. Mennee kolimisen sekuntia nii se saatanan Simo Frangenin yläpurenta valluu vieree, etanamaisesti limaa erittäen. Saatto olla myös mahollisesti ektoplasmaa, ei se varmaa ois ite tajunnu jos ois jo ryypänny ittesä hengiltä. KUITENKI, meikällä oli napit korvissa, mutta näkkiin sivusilimällä että se koitti puhua meikälle jotaki. ANTEEKSI NYT VAIN, MUTTA MINÄ TULIN VITTU KAUPPAAN TEKEMÄÄ OSTOKSIA, EN HANKKIMAAN YKSINÄISILLE MAANTANTAILLE MAAILMAN __KUVOTTAVINTA__ JUOMASEURAA. Vittu MENE POIS. Ei voi olla mittää semmosta sanottavvaa, mitä haluaisin kuulla tai josta ois jotaki hyötyä tai iloa mulle elämässä. Ei saatana, suu niinku tippukiviluola, jossa veden muodostamien kivien sijaan löytyy kusen ja viinan syövyttämät vitun raatotaltat. Näkkee että nuilla hampailla o kaivettu rotuaarin katukivien välistä viimekuisia pitsantähteitä ja hataria muistikuvia lapsuuesta, hyiicsvdvsssFDSJ.

Noh, kuitenki, tungin ostokset siihe kassalle ja koitin päästä äkkiä helevettiin tästä henkisestä alcatrazista. Pääsin pakkaamaan ostokset, ja samalla kuulin napin läpi ku akka antaa kassalle ne sen kaks pullokuittia, varmaa johonki villasukkaan ite mustakynällä kirjottanu "KAKSI PULOA". Kuitenki, kuulin että kahesta kuitista irtos 30 senttiä. KOLOME KYM MEN TÄ SENTTIÄ. Meikällä on ehotus nuille rouvan kahelle kolikolle. Muutat ne 6ksi 5 senttiseksi, vejät ne kurkusta alas seuraavissa cocktail-kutsuissa ja ootat. Jos ei suoli repiä niihi kolikoihi, nii ulostaessa ne ulos, ota ne talteen ja insertoi suoraan poskionteloihin. Jos se infernaalinen tulehus viinan kera ei tapa sua, nii onneksi olokoon. Oot ansainnu paikkas auringossa. Ainolanpuistossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti