TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

perjantai 9. elokuuta 2013

Tissit tiskii ja banaanit terttuun.

Nonii taas, mentiinköhä vähä liia pitkälle? Lukkiin just, että jokku mammat aikoo pittää imetys -flash mobin Särkänniemessä ku oli ravintolassa käsketty laittaa tissit piiloo. Minkäköhän sortin herneitä on taas pitäny vettää ontelot ja röörit täytee ku näin reagoidaan? Voi herrajumala ja saatana. "MINULLA ON OIKEUS IMETTÄÄ MISSÄ HALUAN!" Joo, periaatteessa näin, mutta pikkuse vois niitä omia nystyröitäki sielä pääsä pyöritellä ja ajatella kanssaihimisä josaki ravintolassa tai muussa vastaavassa julkisessa tilassa. Meikää ainaki henkilökohtasesti ahistaa jos joku tanttara lässäyttää tissit tiskii ja alakaa juottamaa mukulaansa viereisessä pöyässä ravintolassa. JA NYT heti kärkeen teijän näppärät kommentit ja muut päänaukomiset sinne ikean kangaskassiin sängyn alle ennenku ees alotatte. Tämä on taas meikän mielipide ja meikää ei vastamärinät kiinnosta aiva senttiäkkää. Sivaltavina vastaväitteinä voisin olettaa muunmuassa:

1. "Ei oo pakko kattoa jos toinen imettää lastaan."
Ei tosiaan, eikä oo mittää aikomusta tuijottaakkaa. Vaa hommaha on nii että what you see, cannot be unseen. En halua nähä imetystä, kiitos.

2. "Lapsen nälkä ei katso aikaa eikä paikkaa."
Ei myöskään paskahätä, ja silti sitä osataan mennä vessaan kakalle eikä tärryytetä keskelle rotuaaria.

3. "Imettäminen on luonnollinen tapahtuma."
Lue ylläoleva. Kaiken luonnollisen ja luonnottoman voi hoitaa myös niin, ettei se häiritte kanssaihmisiä.

Meikästä ei oo mittää outoa siinä, ettei oikee jaksa blussailla ja ihailla imetysprosessia. Kyllähä kaikki tietää mitä siinä tapahtuu ja miltä se näyttää, ja jostaki syystä silti pitäs olla vitun mielissää tai heiluttaa jotaki saatanan sateenkaarilippua ja hurrata vittu vuvuzelat kaakossa ja hellat kutosella kuinka ROHKEA JA ITSENÄINEN JA VAHVA NAINEN TÄMÄ IMETTÄVÄ ÄITI ON. Meikän puolesta saat sielä vessassa tai poissa silimistä tehä aiva mitä lystäät, niin kauan ku tämä jalo riitti ei tapahu meikän silimien alla, nii aiva sama. Ja jeesustelevat mammatki voi sielä nyt vähä miettiä mite se oma lapsi syö ja millo sitä ruokitaan. Jos lapsella tullee näläkä ravintolassa, nii ei se tarkota, että se kuolee siihe viientoista sekunnin sisällä. Sitä maitua voi varata vaikka pulloonki, ei oo mikkää amerikantemppu. Muutenki voi vähä kellosta kattua millo mukelo on viimeksi saanu ravintoa. Joku roti vittu oikiasti nuihinki hommiin, ja tällä viittaan lähinnä tuoho vitu imetys -flash mobiin. Vejänpä itekki joskus herska -flash mobin kiinalaisessa ravintolassa, misä tykitän nestemäisiä huumeita suonet tukkoon, örisen ja kurlaan nuudeleita hallusinaatioiden kourissa ja lopuksi menetän tajuntani ja puren kielen poikki lattialla täristen, suusta vaahtoa valuen.

Jos haluat imettää lastasi julkisella paikalla, ole hyvä. Jos en näe tapahtumaa, olen tyytyväinen, jos näen, en pidä. Kiitos.

Linkki uutiseen.


4 kommenttia:

 1. pliis julkase tämä teksti jossain missä nuo imetysäidit näkee tämän, täyttä asiaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäs kyllä, saisivat vähä muutaku näkemystä asiaan.

   Poista
 2. Allekirjoitan kyllä iha jokkaisen sanan tästä VAIKKA oon itekki äiti. Ja joo, on ihanaa ku on muksu ja lapset on ihania ja sillai ja jee mutta joku roti oikiasti. Aivan jäätävää tuo homma. Nuo kukkahattuäidit.... anna mun kaikki kestää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. veit jalat suustani. Hyvä, että joku mammaki o sammaa mieltä asiasta!

   Poista