TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Huonot sarjakuvat, nuo elämän tylsät puukot ja rikkinäiset kalsarit.

Meikä on tässä muutamat kuukauet nähäny aina sattumanvarasesti facebookissa jonku jakamana tällasia yhenlaisia, hassunhauskoja sarjakuvia. Hassunhauskalla tarkotan tässä tilanteessa märkivää avohaavaa ikenissä, josta vähä mätääki valluu, aiheuttaen pyörryttävää tuskaa ja itsetuhosia ajatuksia. Nämä sarjakuvat on aikalailla ylivoimasesti paskinta, mitä oon ikinä todistanu. Luulin, että oon lukenu ja nähäny niinku OIKIASTI surkeita tekeleitä, mutta voi testikulaarinen veritulppa sentään, nämä sarjakuvat on ylittäny paskuudessan aivan kaikki rajat.

Iha ensimmäinen asia mihi näissä kiinnittä huomiota on tuo piirrostyyli. Tahallaa tehhää kaikesta iha vitun ruman näköstä ylimääräsillä viivoilla ja typerillä korostuksilla. Mitä helevetin tinneriä sun pittää niistää, että tämä miellyttää silimää? Sielä on mummun lääkekaapilla taas käyty vetämässä pikku paradise cocktailit kymmenestä eri sydänlääkkeestä ja papan jaloviinoista, päälle vielä vejetty pari astmapiippua tyhyjäksi ja pesty hampaatki tekarienpesuaineella. Ei täsä muutakaan keksi, kaikkia seleväpäisiä tuo piirrostyyli vituttaa aiva varmasti. Muutenki jotenki oksettavvaa ku aina jollaki valluu räkä tai jottai vitu isoja hikipisaroita, niinku mitä vittua? Ei se o kenenkää mielestä hauskaa tai siistiä, kuvottavvaa vittu ala-aste paskaa tommone. RYHISTÄYTYKÄÄ vitun freelancer Vantaan taideakatemian "priimukset", muuta työtä saa nii pittää purkaa oma paskuus muihin piirtelyn muodossa. Varmaa puolet nuistaki piirtäjistä o vaa saanu suojatyöpaikan jostain vitun varastohallista, sinne piirtämää aamusta iltaan. Koko nuoruuden vetäny huumeita ja aikuisiässä sitte vasikoi kaikki kaverit ja sukulaiset polliiseille, sitte nautiskellaa suojeluksesta ja merkkaustussin kitkerästä hajusta.

Toinen asia mikä vituttaa aivan hirviästi, on tuo kolmen kuvan tyyli, jossa jokkainen kuva on käytännössä identtinen. Tämähä piirrostyyli toimii mainiosti esim. Morning Gloryssä, jos ootte lukenu, mutta tässä se tuntuu yhtä väkinäiseltä ku rautatieaseman kulkurien selän pesemeninen. Tosin ennemmin pesen vaikka herrojen varpaanvälit ja nivuset omilla viiksillä ku luen tätä edellämainittua paskaa vapaaehtosesti. NII kuitenki, ne kuvat on toistuvat ja koska niitte sanoma/vitsi on perseestä, nii ne ei toimi millään tasolla. Mainittakoon ohimennen myös, että tuo fontti tai kirjotustyyli mitä tuosa käytetään on myöskin tojella ankia ja mukahauska. Ainut paskempi fontti mitä vois käyttää on Comic Sans. Tai Papyrus.

KOLOMANNEKSI. Nämä sarjakuvat eivät ole hauskoja. En oo kertaakaan ees hymähtäny tai mittään. Ja koska nyt asiasta kirjotan, nii oon tietenki teheny sen verra taustatutkimusta, että oon altistanu itteni tälle vitun saastalle ja iha ettimällä ettiny hauskaa strippiä. Ei vaa oo tullu vastaan. Eihä näitä voi lukia muut ku elämättömät, reilut kolomekymppiset yksinäiset kotiäidit ja viiskymppiset raksamiehet, ja kaikki tyhyjänpäiväset juntit ja urpot, jokka aattelee, että "lomat on lusittu" on vitun hauska juttu. Joukossa näytti muutekni olevan muutama pippelikikkeli tirsk hihi -juttu, mikä vaa vahavistaa meikän uskoa tästä kohdeyleisöstä.

Nyt itteasiassa pittää vielä mainita ku koko ajan mitä oon tätä tässä kirjottanu, nii on tuntunu vaa jotenki tyhjältä ja pettyneeltä. Siis ku nuo jutut on jotenki nii paskoja, että ne vie iha voimat. Nii surkeita, ettei jaksais mitenkää ottaa itteesä tai keksiä jotaki hauskaa sanottavvaa, suorastaan masentaa meikää. Tullee fyysisesti huono olo ku lukkee ja semmone tietynlainen, ehkä jopa isällinen pettymyksen tunne, ku ois oma poika vaikka ajanu kännissä mopolla jonku jalankulkijan päälle ja kussu hommat täysin. Semmone tyhyjä tunne sydämmessä.

Huh vittu, alakaa mennä liian diipiksi, mutta ei voi mittää. Näin perseestä nämä on oikiasti mun silimissä. Meikä on ite hyvinki loukkaantunu, että joku pittää tätä hauskana ja jakaa tätä ihan tietoisesti muille. Sama ku jakkaisit kuvia jostaki jalkasilsasta ja pistäisit sydämiä kuvan alle ja kuvan omasta jöpöttävästä peeniksestä, EI ME HALUTA NÄHÄ. JOS TYKKÄÄT TÄLLASESTA ROSKASTA NII PIÄ AIVA OMANA TIETONA. Elä tosiaankaa mee huutelee kylillä. Tatuoi ennemmi natsinmerkki ottaan, herätät enemmän kunnioitusta ku mitä tuosta sarjakuvasta tykkäämällä.

P.S. Tuli vaa tässä mieleen pari OIKIASTI TOSI SUPERDUPER HAUSKAA SARJISTA :---DDD KATTOKAA, NÄÄ ON ONNEKSI ____OIKIASTI_________HAUSKOJA______ HAHA HA HA AAH HA. eivätkä millään muotoa tietenkään missään nimessä liity aikaisempaan kirjoitukseen. ei ei. ei veikkonen. no sir.
Hullunhauska sarjis 1!
Hubaisa Sarjaguva Gaggonen :-D
Ja viimeinen herkkukirsikka nam!

5 kommenttia:

 1. Mä niin arvasin sun vuodatusta lukiessa, että mistä sarjakuvasta on kyse! :D Inhoan itsekin tuota piirrostyyliä ja ei nuo kyllä mitään hauskoja ole...

  Näistä "hauskin" oli tuo kesäviikset-juttu - muut nyt oli olevinaan ajanhermolla hauskasti. Not....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hyvä ku muutki o sammaa mieltä :D ja nimenomaan tuo ajanhermolla vitsailu. Voi että kerrassaan. Lomat loppuu ihmisillä nii tehhää niistä vitun hauskoja vitsejä HEHE KIITOS.

   Poista
 2. Oon ite kans pakolla koittanu noita lukia ja mietin että ehkä mussa on joku vika. No en ees miettiny kuha kusetin, paskojahan ne on. Kerran tais yks naurattaa. Kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, sääntöä vahvistava poikkeus oli se. Paska on paskaa vaikka kuinka sille vettä antaisit.

   Poista
 3. Jesu Ristus voiko joku olla miun kanssa samaa mieltä. Luin tota alkua ja rukoilin että puhuispa se fok_itisa. Ja mikä ilo minut kohtasi. Kaikki jakaa facebookissa tota paskaa ja olo on kuin kattoisi Hauskojen kotivideoiden Sampon stand up -keikkaa neljättä tuntia.

  VastaaPoista