TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

perjantai 9. elokuuta 2013

R-KIOSKI JA VALHEIDEN VERKKO!? Haastan kaikki oikeuteen.

Voi jeesuksen ja kilin vittu sentään. Nyt on kuulkaa uutisissa suuret vääryyet taas. Kerron lyhyesti mistä on kyse.

Eli ÄR-Kioski oli pitäny jonku arvonnan/skaban ja siinä voittajien nimet julkastiin sitte sosiaalisessa mediassa. Vahingossa ärrä julukas myös voittajien kotiosotteet, jokka ne poisti parin tunnin päästä, hetiku virhe huomattii ja se oli mahollista korjata. Sitähä vois vammasempi luulla, että aion tässä sättiä ärrää tuosta virheestä muitten paskahousujen kuorossa foliohattu päässä, vaa ei. Päinvastoin ystäväiseni. Tästähä oli taas joku satakunta mamman pientä pessaaria ulissu sinne facebookiin kuinka heijän elämä on nyt pilalla. Eli mikäs sen parempaa ku runnuttaa näitä liiottelevia hevosennaamoja.

Iha ekana kommenttina vilikasin jottain "no nyt kyllä meni luotto kokonaan R-kioskiin, ei ollut nääs eka moka..." Aha, no voi kauhia, iha luottoko meni nyt kokonaa? No voi että, kauhia paikka sentää. Lähetäämpä pullasuu viinerivittu iha siitä liikkeelle, että VIRHEITÄ TAPAHTUU. Vitun neiti täydellinen sielä kirjotellu lakat kynsissä ja zucchini anuksessa nenä nyrpiänä kuinka häntä on nyt koheltu kaltoin. Voi vittu että raivostuttaa, sinä vitun kengänpohjallinen oot vaa ansainnu närkästystä ku oot nuin perseestä. Ärrähä ei tätä tahallaan teheny, ja meiläpäi mamma opetti että pittää ymmärtää ja antaa anteeksi jos virheitä sattuu. Tuon kirjottajan äiti varmaa opettanu lapselleen mittään, liian kiire vettää meskaliinia ja lady lasolia naapurin pyykkituvassa. Muutenki, mikäköhä se vitun mystinen "toinen" moka on ollu tuon lorton kohalla? Varmaa pyytäny darrapäissää vihiriän malluaskin, saanu sen, ja sitte rääkyny ku halus vihiriän boonuksen askin. Kassaneiti toiminu vaa oikee, mutta viinan ja hyväksikäytön turmelemat, harmaat aivosolut sielä rykkii ja junnaa kiinni, nii ite muistaa väärin ja syyttää ärrää tyhyjästä. Paskahoro.

Sitte joku toine oman elämänsä superlalli kirjottanu jottai "joo pitihän se arvata, kiva kun nyt asumistiedot näkyvät julkisesti vaikka olen koittanut pitää ne salassa..." KUULEHA VITU RUNKKUPAPERIHI HUKKUNU YHEN IHIMISEN JOUKKOHAUTA, aivan KETTÄÄN ei kiinnosta misä nää asut. Meinaakko vittu että sielä o heti Karhukopla rekat käynnisä oottamassa että pääsee tonkimaa sun roskiksia ja pöllimään likasen rakkis koirankopin samontein ku osote tärähtää nettiin? Ei varmasti. Uskallan väittää, että __KUKKAAN__ ei oo sieltä osotteita itellee muistii kirjottanu tai ryöstöjä suunnitellu, tai että ylipäätäsä YHTÄÄN KETTÄÄN OIS ______TIPPAAKAAN______ KIINNOSTANU missä joku Johann Fagerholm assuu. Että iha voit nyt ennakkoluulojes ja tyhyjänpäiväste mielipitteittes kans painua takasi sinne merenpohojaan kalojenruuaksi mistä oot tullukki. Sielä voit sitte sormella piirtää merenpohojan hiekkaan nuo tärkiät mielipitteet ja toivoa, että joku ne lukkee. Niinku ihimisillä ois joku aivovamma ruveta rääkymää paskat housussa joka kerta ku joku yksittäistä ihimistä suurempi instanssi tekkee virheen. Tuoki vitu kirjottaja ossuu naulan kantaan yhtä tarkasti ku Tauski nuottiin. Tommosista ihimisistä pitäs tehä tuhkakuppeja ja peflettejä. Ne o itessää hyödyttömiä, mutta jonku toisen avulla niistä saa kuitenki jotaki perseen tai tumpin alle.

Yhteenvetona voisin vielä sanua, että tuolla märinällähän ei saavutettu yhtään mittään. Varsinkaa ku ärrä pyys hommaa anteeksi samontein ja pahotteli nii palijo ku voi ihimislapsi pahotella. Vaa eihä se riitä mihinkää, tarvitaa karitsoja ja vauvoja alttarille uhrattavaksi vihaisen kansan rauhoittamiseksi, niinku aina internetin aikakauella. Meikästä nuo mielensäpahoittajat ja varta vasten valittajat voitas laittaa avaruussukkulaan sillai kassaan vaan, ei mittää turvavöitä eikä mittää. Sekkaa vielä pari helevetin näläkästä ja tympääntynyttä täyskasvusta hopeaselkägorillaa. Sitte ei muutaku lähtölaskenta ja koko seurakunta taivaan tuuliin. Jos joku seleviää gorillojen onslaughtista nii sitte vaa ootetaa että happi loppuu tai musta aukko vie mennessää. Kumpi vaa, nii meikä on mielissää.

Linkki tarinaan, olkaa hyvät.


P.S. olin mökillä nii ei voinu kirjotella. ANTEEKSI IHA KAUHIASTI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti