TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Tulin, näin, itseaiheutettu aivokondylooma johti potilaan kuolemaan.

Vai että julkkis-BB. JULKKIS-BB.

Tämä on sitä nykypäivän laatuviihettä. Meikää ärsyttä se, että tyypit kattoo tuota ohojelmaa myös pelekästään sen paskuuden takia, tai siis siksi että se on vaa nii ankia. Seki nimittäi mennee suoraan nuitte runkkareitten pussiin, jotka toistensa tatteja kilpaa vatkaten on myyny alkiovaiheeseen jumittuneille kuluttajille tämän verkkokalvoja syövyttävän, alaskanhirven pallivahalta haisevan PETTYMYKSEN. Kaikki paha mitä tästä asiasta sanotaan, on niinku kusisit kultamalmia näitten vesisadetynnyreitten pohjassa asuvien likasten tulehusbakteerien loputtomiin taskuihin. Mua ÄRSYTTÄÄ ittiäki tämä oma vitutus. Kaikki julkisuus on näille tervetullutta ja valitettavasti meikä contributaa tähän vielä lissää omalla raivollani. Vaa ehkä mun raivon ylittää vielä se mahanpohjaa kouriva, rehellinen pettymyksen tunne. Tunne siitä, että tähän on ihmiskunta alentunu. Rooman Colosseumilta ollaan laskeuduttu seuraamaa kameroiden läpi taloa, jonka sisällä 10 jalatonta koppakuoriaista pyörii selällään. Kansa hurraa ja taputtaa.

Yllättäin facebookki on taas täynnä ihimisiä kirjottamassa tästä uuesta BBstä ja ymmärrettävästi iha aiheesta. Suuri osta nuista asukkaista on yhtä suuria julkkiksia ku Keravalla, Jaakolan poikien pellon torpassa asuva Heluna-lehemän lemmikkimajava Torsten. Vittu NAAPURINROUVAN TOOSAKI ON SUOMEN KANSALLE TUTUMPI. Aiva jotaki säälittäviä saksikäsi-edwardeja koko pirtti täynnä. Joku tullu kuuluisaksi siitä, KU EI OSSAA AVATA ___KIRJEITÄ___ nii heti pääsee BB-taloon. Tai istunu jonku gameshow'n yleisössä pillu palijaana ja siteerannu Super-Hessua, vartijat vieny ulos ja suihkuttanu kyynelkaasua silimäluomien alle. Putkasta ku pääs nii tultii tarjoammaa sopimusta viihdeohjelmaan. Hienosti.

Hyvä ku luki ite nuita osallistujien nimiä. "Kai, Misa, Helo, Kiti, Laser, Noko, Imatra ja Han Solo" Aiva KETTÄÄN tienny. Ok, Andy ja Frederik nyt heti ekana iskee silimään, ja surullisesti osasin osallistujien etunimistä vaa arvata ketä ne loput vammaset on. Meikästä ois jännempää seurata kymmentä marsua vitun isossa kerrostalossa kuukauen ajan. Sielä ois joku 3 kameraa ja marsut vaa puuhailis omiaan. Sais aina jännätä juokseeko joku joskus kameran eestä. Ennemmi lannotan rikkaruohoja ku katon tuota. PLUS että miksi, oi miksi, Frederikki o lähteny tuonne. Joo, oot naurettava jätkä ja viimesen päälle perseestä ja turha ihimisraunio, mutta tuo on niinku se ruosteinen, kiero naula valamiiksi rummaan ja läpimätään arkkuun. Sama hypätä lentokonneesta kanapuku päällä suoraan suihkumoottoriin, säästyypähä nöyryytykseltä.

Ku siis... Tuon ohojelman paskuus on vaan nii käsinkosketeltava. :D Ei voi muutaku nauraa. Yhtä paska ja käsinkosketeltava ku Tauskin lomakuva-albumi. Ei herraisä. Ei muutaku raketti alle ja kohti avaruuen tyhjyyttä. Matkaseuraksi Simo Frangen ja muovihaarukka.

Aattelin iha eka, että luettelen tähän kaikki nuo osallistujat kerron heistä oman mielipitteen lyhyesti. Sitte tajusin että en vittu varmasti, en todellakkaan tuhulaa aikaa nuihi ihimisvessaharjoihin, joilla en pesis ees oman pöntönpohojan paskarantuja. Sen verran voin sanua, että tuo "selevännäkijä" vois selevänähdä ittensä joen pohojassa betoniharkot nilikkojen ympärillä. En ehkä tiiä mittää oksettavampaa tapaa rahastaa tyhymiä ihimisiä ku esittää selvännäkijää. Toivon niin, että joku mr. Gay Finland yöllä saa jotku Sinister-kohtaukset, silimät punasena hehkuen ottaa pihalta säkillisen perunoita ja vittu __NUIJJII__ tuon kantturan hengiltä, mielellää oikee sängyn läpi.

 VITTU ENNEMMIN TANSSIN TÄHTIEN KANSSA, PARINA TAUSKI JA HARRI OLLI. KOLOMESTAAN TANSSITAAN.

Jos ajatellaan, että hyvä tv-ohjelma on semmonen laadukas ja vaivalla tehty rommi, isoisän reseptiä kunnioittamalla, tammitynnyreissä hauduttamalla ja rakkaudella täytetty tumma laaturommi, nii Julkkis-BB on niinku uuenvuojen jälkeisenä krapula-aamuna parvekkeelta grillikatokseen tähätty, sakea, höyryävä kusipatsas. Vaa eipä siinä, ne kattoo ketkä haluaa. Saaha sitä vaikka leikata pallit pois ja muuttaa Sotkamoon jos haluaa, vapaa tahto ja sillee. Vaa ite en tämän enempää omasta ajastani tuolle ohojelmalle anna, toivon vaan, että joku calamity iskis vaa tuohon BB-taloon ja sen lähiympäristöön. Uskon vahvasti että vielä tämä kaikki kääntyy hyväksi. Ja oha tässä selevästi yks hyväki puoli, nimittäi tästä ei rima ennää alene. Ei kertakaikkiaan.

5 kommenttia:

 1. "Matkaseuraksi Simo Frangen ja muovihaarukka."

  Nauroin sitten suht kovaa taas tälle jutulle - mutta tää sun teksti on kyllä aivan totta! Just itse eilen raivosin kotona miehelle, että mitä paskaa sieltä telkkarista taas meinaa tulla - ja ei muuten tule meidän telkkarista. Mieluummin heitän tuon töllön parvekkeelta, kun suostun katsomaan tuota ns. ohjelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ennemmi kurlaa rapakossa pari päivää seissyttä öljylänttiä ku kattoo tuota kauhua.

   Poista
 2. Mulla tuli mental image tuosta sun, Tauskin ja Harri Ollin tanssista. Piti nauraa. Töissä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D tanssit ois varmasti mitä kauneimmat. Harrillaki ois mäkipuku päällä.

   Poista
 3. Hahha. Nämä sun jutut on ai että!
  Näistä tullee kyllä iloseksi.
  "parina tauski ja harri olli. Kolomestaan tanssitaan". Nauratti hulluna.

  VastaaPoista