TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

perjantai 20. syyskuuta 2013

Voi Laidel, et anna mitään ilmaiseksi.

Voi pojat ku tuo Tuiran Liideli on melekone pätsi. Ei tuu jostaki syystä oikee ikkää käytyä sielä, vaikka onki halapaa ja näin, mutta tännää se ehkä muistu mieleen miks en käy siellä. Iha ekana ku lompsi pirttii, nii tajus että voiha vittu ku on PORUKKAA. Kaikki tuiralaiset yhtä aikaa ostoksilla, kärryt käessä ja kaulan ympärillä juoksee rinkiä hyllyjen välissä ja ettii alennustuotteita. Ei siinä muute mittää, mutta ne Lidlin tilat ei oo meikästä mitenkää hirviän anteeksiantavat, että ei siinä mahu kahta ihimistä rinnakkain kärryjen kans. Sitteku talossa on semmoset 200 ihimistä Nobelaneria ostamassa nii tiiviiksi käy tunnelma. Olo on niinku rainbow tonnikalalla lihavan miehen pakaroiden välissä, tunnelma ja haju on yhtä käsinkosketeltava.

Tätä tilannetta ei taaskaa yhtää helepottanu rääkyvät ja täysiä jalloisa juoksevat penikat, joita oli varmaa kymmenkunta. Tasasesti kahen sekunnin vällein joku äiti huutaa "JORI! JORI! JORI!" JOKA VITUN TOINE SEKUNTI kuuluu tuo JORI sotahuuto, ja Joria ittiäähä ei kiinnostanu vitu vertaa, sielä se kuskas jotaki tomaatteja vihanneslaarista ja vei säilykepurkkien päälle, sitte vaa sama setti eri tuotteelle. Seki saatanan kurkkupaiseinen vuohi ois voinu vaikka TEHÄ asialle jottai, mutta ei. Siitä tuli lähinnä mielee pakittava rekka tms, ku kuuluu se tasanen piippaus. Piip, piip, piip, siihe vaa tilalle JORI, JORI, JORI yhtä korkialla, mutta lasolinpolttamalla raspiäänellä. Siellä Jorilla banaanitertut housuissa ja kokkelit nokassa, mutsille keskaria näyttää. Puuuuh.

Sitteku saat viimein ostokset tehtyä nii kappas, jonossa on enemmä porukkaa ku Simo Silmun hautajaisissa. Kassoja on tietenki kolome ja asiakkaita edellee toistasattaa. Kyllähä siinä tovi vierähtää, varsinki ku suurimalla osalla on perjantaiostokset mukana, eli nii palijo kalijaa ku voi ihiminen ja moottoroitu ajoneuvo kantaa. Kassaneitiraukat ku joutuu kulettelemaa sitä hihnan päältä nonstoppina tuntitolokulla. Siinäpä sitä sitte venailet, itelä korissa jotaki pottuja ja porkkanoita. Muilla tarvikkeita vaikka Puolan vallotukseen asti. Vaa kyllähä se siinä jono liikkuu ja ennenpitkää pääsinki kotia sieltä.
Lidlin kassajonossa

Tietenki matkalla kassalta uluko-ovelle, törmäsin varmaa viiteen läskiin deekuun ja kymmeneen pulleaan kotirouvaan ja heijän kärryihinsä. Samalla sai väistellä penikoita ja peliautomaatteja pellaavia aasialaisposseja. Meikän väistöliikkeet ja heiluminen näytti varmaa samalta ku vitu vihasen härän jalakoihi ois laitettu luistimet, selekään alaston Ronald McDonald, sitte päissää kaukaloon vettää Disney on Ice. Vaa suuri blussaha se tuli sitte kotona, ku tajus että rahhaa meni ehkä kolomasosa siitä mitä Saleen / Siwaan tms menis. Eli jos pää kestää nuita kauhuja ja kyynärpäitä nii kandee mennä, säästääpähä rahhaa.

6 kommenttia:

 1. lidlishoppailun niksi on mennä sinne neljän ruuhkan aikaan koska sillon siellä on kaikki töistä tulevat suht asialliset ihmiset ja vaikka onki täyttä nii junat ja naiset kulkee. Mihin tahansa muuhun aikaan ku menee nii ei koskaan tiiä mitä on vastassa, joko kaikkien tuiran juoppojen ryhmämiittinki tai sitte joku eläkeläismummo mayhem. Mutta silti ihan ykköskauppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yus, ty 4 the tip! O se ainaki halapa jossei muuta!

   Poista
 2. Tiiäkkö, ite kulen kans just tuolla samaisessa Tuiran liiterissä ja JOKA PERJANTAI se näyttää siltä et maailmanloppu tulee ja ruokaa on tasan sen verran mitä lidlin hyllystä löytyy. Parhaimpina perjantaina siellä on isä, äiti ja kolme alle kymmenen vuotiasta mukulaa, äitillä ja isillä molemmilla KÄRRYT täynnä ihan kaikkea mahollista, varmaan joka jumalan hyllystä jotain ja lapset makaa selällään karkki -ja sipsihyllyn välissä että MUTTAKO MÄ TAHON.
  Ei pysty, ei kykene ja silti mä joka kerta herrään siihen todellisuuteen et vittu oonko mä taas täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD joo siinä pähkinänkuoressa, Danten inferno.

   Poista
 3. Ohan se halapaa, vaan maksettava on tavalla tai toisella... =) Loistavia juttuja sulla, vitutus on käsinkosketeltavaa, samaistuminen täydellistä ja ehkä juuri siksi on parempi pitää huoli ettei suussa satu olemaan mitään kun näitä lukee! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonnii, hyvä että voi samaistua :D seo tärkeintä!

   Poista