TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 28. syyskuuta 2013

Lisää vinkkejä tiskin paskemmalle puolelle.

Teen nyt tällasen vähä pikasemma päivityksen, ku eile oli nii perusilta ettei aiheitta raivoon annettu. Iteasiassa eile oli heleveti kivvaa töisä, oli hirviä draivi päällä ja kansa kumarsi omakeksimien rinkkien eessä nii tuli heti hyvälle tuulelle. Rentoa oli siis!

Mutta ei LIIAN KIVVAA MAHAN TÄYELTÄ, kyllä oli kaks persereikää taas jotka ois pitäny upottaa kiehuvaan rasvaan, nakata grilliin, maustaa ja syöttää Rajakylän kulukukissoille. En muista ennää käsittelinkö näitte ihimisten mukanaan tuomia ongelmia viime baaripostauksessa, mutta täsä nyt tuli ainaki ne kaks kuolemansyntiä lissää.

Eli ekana tuli joku n. 40-vuotias rouvashenkilö tillaamaa kaverinsa ja miehensä kans. Kaveri huus heti siideriä, nyökkäsin ja sannoin asia selevä, sitte ootin niitte muitten tillauksia. Varmaa 10 sekkaa tuijotin ja kyssyin että tulleeko mittään, ku yhtäkkiä se eka tilannu akka rääkyy JOO SE SIIDERI HEI, MIKÄ KESTÄÄ? Siinä vaiheesa teki mieli aukasta se siideripullo sen poskella, repimällä vaa kudokset naamasta. Sannoin kuitenki, että pieni hetki, teen mielummin kaikki samalla kertaa, että kuunnellaa mitä nämä seuralaiset nyt ottaa. Noh, sitte se mise oli iha normaali, tilas kalijan ja oli muutenki ihimismäine, kunnes se sen vaimo 40-WEE tilas valakovenäläisen ja sitte manku alennusta. Ekala kerralla sannoin jo ettei oo valitettavasti mittää alennuksia nytte. Sitte se huus että "anna nyt kanta-asiakasalennusta!", johon vastasin ettei täällä valitettavasti oo semmosia, enkä oo sua kyllä ikinä enne meijän ravintolassa nähäny. NOH, SITTE SE HALUS _____KOTIÄITI_____ALENNUSTA_____. NIINKU MITÄKÖHÄ VITTUA? Joo vittu tottakai annan alennusta ku oot menny lissääntymmään, se o kuitenki nii hieno saavutus nui hienolta ihimiseltä. Mee vittu kotia vahtimaa sitä penikkaas eläkä lähe ravintollaa kerjäämää alennusta. Osta vaikka mukulalle uuet tennarit ennemmi.
NO KUITENKI, se sitte ruinas sitäki aikasa, sannoin että no way José, vaa SHE WAS HAVING NONE OF IT. Vieläki vittu jankutti, alako iha oikiasti vituttaa, varmaa kuus seittemä kertaa pyys sitä alennusta. Lopuksi vaa tokasin, että kerjääkkö nää alennusta kaupankassallaki ostoksista maksamisvaiheessa, nii toisella meni naama ruttuun ja huuteli vielä perrään ku on kamalan kallista. Niinno, kallis on muuttuva käsite. Köyhälle kaikki on kallista. JOSTA TULLAANKI BAAREILUN TÄRKEIMPÄÄN SÄÄNTÖÖN:

JOS SULLA EI OO RAHHAA, ÄLÄ VITTU TUU MÄRISEMMÄÄN ETTÄ ON KALLISTA TAI ANNA ALENNUSTA. KÖYHYYS ON SAIRAUS, PARANE SIITÄ NII KATOTAA UUESTAA.

Nonnii, sitte se toine juttu. Joku 30v amisjamppa oli aiva hötsipäissää isäntänä tiskillä jonku ruohonleikkurin näkösen valakonaama-amissutturan kans ja ne pelas siinä mitä-juuaan-bingoa varmaa viis minnuuttia. Kävin välilä kyssyyn että joko ootte päättäny mitä juotte, nii säbä heitti jokerit hihasta ja tilas kaks kelekkaa. Vittu vau. SHOCKER. Kuitenki, en tietenkää ilmaissu mun tunteita mitenkää tästä klassisesta helmestä kun amis tillaa kelekkaa, vaa olin menosa kiltisti tekkee, kunnes se jätkä huutaa "ELÄPÄ LÄHE MIHINKÄÄ!" nii vitun isännällä äänellä, että teki mieli jojottaa itteni pakkitelineeseen samontein. Oikee myötähäpiän kylymät värreet kuluki selekää ja väkisellä nous hymy naamalle vaikka vituttiki, ja menin sitte takas. Sitte se otti jotaki muuta ankiaa siihe kylykee, ja viimeisteli tillaamalla yhen "REKKAMIEHEN". Ufffft, voi pojat mikä nimi. Sitteku sannoin että jaa enpä oo kuullukkaa, mitä siihe tullee nii voin tehä sen, nii KOLLI heitti takasi, että "No vittu sinähä se töissä oot, pitäs tietää ku tilataa." Alako vähä kyllästyttää se jätkä nii sannoin vaa että en oo nii amis että tietäisin nuin paskasti nimetyn juoman. Sitte se vaa tuijotti ja sen vieressä oleva vetyperoksidikasvain makso ne juomat. Näki naamasta että miestä oli verisesti loukattu. Naamasta näki myös, että bensaa on haisteltu ja viiksiä kasvatettu pikkupojasta asti. Naamasta näki myös sen, että nuin törkiän näkönen jätkä jää kyllä mieleen ja palvelunlaatu voi olla kohtalaisen yksilöllistä hänen kanssaan. Että herra on hyvä ja mennee kutittelemaan adoptioisänsä palleja viiksillänsä, meikälä ei oo sille ennää mittää asiaa.

Eli tästä päästäänki tähä illan toiseen ongelmaan. JOS EI VITTU VOI ITE KERTUA MITÄ SIIHE JUOMAAN TULLEE, NII ELÄ TILLAA SITÄ, VARSINKAA JOS SE EI OO YLEISESSÄ TIEDOSSA.

Vittuku en ymmärrä tuota hommaa. HÖHÖ TILATAANPA HESSUN PALLIT! *kukkaa ei tiiä mitä tullee* NO, EKKÖ OSSAA TEHÄ RÖH RÖH. Joo kiitos ja näkemiin. Vittu "rekkamies", just semmone lohjalainen amispelle se jätkä, voi ristus. Täsä nyt näköjää tuli taas aiheeseen liittyen joho ei pitäny koskia. No jospa nyt ois kaikki asiat hoijettu tältä saralta. Ottakaa nuista oppia.

17 kommenttia:

 1. I feel your pain! Varsinki tuossa amispaska-tilanteessa. Sitte ku ne paukut joista ei oo koskaa kuullukaa on usseimmiten jottai käsittämätöntä paskaa, tyyliin "puoli litraa viinaa tuopissa ja karpalo koristeena, enkä tartte sitä koristetta ehe ehe!"

  Joo mee Virroon juomaan tuommosia.

  VastaaPoista
 2. KOTIÄITIALENNUS ei luoja! Ahahahahahahahhahahahahah! Meikä ois nauranu päin naamaa!

  VastaaPoista
 3. Joo tuommone "eläpä lähe minnekään" pistää niin vituttaan, että tekis mieli vettää ittiäki turpaan ku refleksinomasesti vaan tullee takasi kuunteleen niitä urpoja. Palaveluammatti ku on iskostunu jonneki tosi syvälle.

  Multaha joku tuli tillaan milijoona vuotta sitte preeriakoiran. En ollu koskaa kuullu, enkä tiiä onko joku ylleinen paukku, mutta mulle oli iha uus tuttavuus. Tän siis tilas joku vanahempi jätkä just 18 vuotta täyttäneelle kaverilleen (ja tää kaveri oli nainen). Kuulema menee niin, että 2 cl kossua ja 2 cl tabascoa. Jätkä makso, joten tein paukun, mutta säälin naisparkaa ja laitoin 2 cl kossua ja noin 10 tippaa tabascoa. Hyi jeesus mikä paukku, ei käyny kateeksi sitä tyttöraukkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD hyi perkele. Plus että kuulostaa nii ankialta amisjuomalta, sammaan kastiin snifferin kans. Mikä vika josaki rommikolassa on :D

   Poista
  2. Mun näkemyksen mukaan suht ylleinen, mutta sisältänee oikeesti kossun sijaan tequilaa... :)

   Oma asiakas päti tiskillö kuinka tequilaa OIKEASTI MEKSIKOSSA JUUAAN kanelin ja appelsiinin kanssa....

   Poista
  3. tuoki o hyvä päteä aina tiskillä jotaki tyhyjänpäivästä. "JOO ITSEASIASSA ESPANJASSA KURLATAAN SPERMAN KANS TUO JUOMA..." tyyppi kerran käyny Espanjassa ja sieläki vaa ryöstetty ja saanu turpaan ku on idiootti, sitte vielä keulii "kokemuksillaan" baarissa.

   Poista
  4. "Mikä vika josaki rommikolassa on"

   Niinpä. Lisäksi että viina jo muutenki polttaa mahhaa siinä määrin että vanahemmiten ei oikein raakana voi sitä kiskua, ni vielä siihe "lantringiksi" tabascoa... Joo en tajua!

   Joanna, ookoo, jatkossapa sitte tiiän, jos joku semmosen vielä haluaa ni laitan tequilaa enkä kossua :D Siltikin, hyi saatana.

   Ja Slurre, kyllä, mikkää ei vituta niin ku ne jotka pättee miten joku OIKEESTI pittäis juua. Se on iha tarpeeksi oikein jos mulle on joku paukku opetettu silleen.

   Poista
  5. Näinpä. Se mite itelle on opetettu on ainoa oikea tapa.

   Poista
 4. Joo, eipä oo amikset kauas puusta pudonneet. Jokapaikassa näyttää olevan sama homma. Laita bordellihuorankutsu. "Jaa, eks osaa tehä? No vittu tehe sitten kossubatteri. Vai osaakko sitäkään?". Tai perus "Laita TUOPPIIN 2cl Te_vitun_quilaa ja 2 cl viskiä ja sitte KOKISTA". Mitähän helvettiä? Tai "jekkua, tequilaa ja redbullia"
  Itse en ainakaan alentuisi juomaan moisia juomia. Varsinkaan ku ne maistuu niin vitun pahalle, ja ainoa juttu nuissaki on se että "NE PÄRISEE NIIN HYVIN PÄÄSSÄ, EIKÄ MAISTU VIINA!!!"¨

  Näistä baarin tapahtumista olis niin paljon sanottavaa, että voisin kirjoittaa vaikka ihan oman kirjan..

  Toivottavasti me paarimikot ei kaikki hukuta meän mielenterveys ongelmiin myöhemmässä iässä.
  T: Justiin valmistunu, töissä käyvä ravintolatyöntekijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sitähä se o pähkinänkuoressa. Ja veikkaan että eläkkeelle pittää lähtä viimestää 40-vuotiaana.

   Poista
 5. Kirjotat ihan sairaan hyvin. Oon veet silmissä nauranu, kun luin näitä sun tekstejä. Mutta asiaan. Ite oon työskennelly baarissa jo 5 vuotta ja vastaan on tullu kaikenlaista taatelintallaajaa, että välillä ite on pysähtyny miettimään, miten nii typerät ihmiset on ensinnäkään löytäny ulos synnytyskanavasta. Kaikista eniten vituttaa hintakyselijät ja just noi, jotka vinkuu alennuksia. Muutaman kerran oon sanonu, että "en minäkään kaupan kassalla rupea kinastelemaan siitä, että maksanko sen kyseisen summan, mitä kassa näyttää vai rupeanko tinkimään".

  Ja hauskoja on myös nämä juuri 18-vuotta täyttäneet pikkujullit, jotka tilaavat snifferin osaamatta kuitenkaan juoda sitä oikein... Kyllä vähän pistää naurattamaan, kun seuraa vierestä ensinnäkin sitä, kun juomaa koitetaan sytyttää. Koska lasiahan ei voi kallistaa yhtään. Lopputulos on se, että tulitikku ui sielä viinan joukossa ja meikä taputtaa vieressä käsiä yhteen kuin tamburiiniapina ja nauraa paskasesti. Eivätpä tilaa enää toiste...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD joo sitähä se on, itelläki reilu 5v hommia takana, monenlaista kyllä näkkyy.

   Poista
 6. Selviskö koskaan mitä hemmettiä siihen rekkamieheen menisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tyylii kossubattery tai jekkubattery :D en muista ennää, mutta kyllä se selevis!

   Poista
  2. Siellä junttiperällä mistä mä oon kotosin Rekkamies oli jotain tyyliin kossu-banaanilikööri-kokis. En kyl tiiä mikä tuossa on ny sitte nii rekkamiestä. Juoko rekkamiehet banaaninmakuista kokista?

   Poista