TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 5. lokakuuta 2013

Ei vittu meikä on Zalandopäissään. T. Zalandon_vaikutuksen_alaisenaBoy88

Nonii, kaikki jotka vielä syystä tai toisesta antavat tuolle televisiovastaanottimelle mahollisuuen on varmasti kohdannu Zalandon mainoksia. Mistäpä alottais? Ensinnäki nuita mainoksia o tehty iha liikaa. Muistan näin äkkiseltää ainaki nelijä. Yhen missä äijä lyö lapion sähköjohtoon tms ja sieltä suihkuaa vaatteita. Toisen missä joku äijä o kauhuissaa komerossa ku vaimo tillaa vaatteita zalandolta ja kilijuu. Kolomannessa o 3 jätkää jotka murahtellee keskenää ja yks kiljasee ja se o nobalt sen takia. Neljännessä auto on pirkkoja täynnä, polliisi pyssäyttää ja sitte ne kilijuu. Mitäpä voijaan nyt näin suoralta kädeltä sekä kierolta lonkalta heittää tähän tiskiin näistä mainoksista? Noh, ainakin sen, että ne on aivan vitun paskoja. Alakuperäiskielellä ne on perseestä, koska ne ei oo hauskoja eikä hyvi näyteltyjä eikä mittää, mutta dubattuna ne on niinku kiehuvaa tervaa painepesurilla korvaan.

Eniten täsä on nyt näytetty sitä mainosta, misä ne luurankohorot kalisee sielä autosa keskenää ja lahjotut polliisit tullee kiristää kantturoilta torttua tai uhkaavat hakata jousipampuilla polovilumpiot. Ok, ei se iha nui mee, mutta tuoki ois parempi. Siinä mainoksessa polliisit pyssäyttää auton, sannoo jotaki vammasta ja kyssyy niiltä nelijältä akalta "Ette kai ole Zalandon vaikutuksen alaisina?" Heti tässä vaiheessa haluat puukottaa ittiä persereikään. Ja mitä vittua ne akat tuola fiestassa hommannu ku ikkunat o höryssä, hönkiny kilipaa ikkunoihi? Vaa eläpä hättäile, tämä paranee vielä. Sitte se läski leikkipolliisi käskee ne vinkuheinät vittuu sieltä autosta ja se yks laittaa noustessaan radion päälle, josta sattuu näppärästi tulemaan jotaki säpäkkää paskamussiikkia. Sitte ne lehemät kävelee jonosa hiastettuna ehkä sekunnin ja seisooki yhtäkkiä rivissä, yhelä sen toisen polliisin lakki päässä(?) No kuitenki, sitte se vanahempi erektiohäiriöistä kärsivä konstaapeli sannoo "Ja sitten reipas kiljahdus!" ja osottaa sitä vitun ALKOMETRIÄ NIITTE HUORIEN NAAMAAN. MITÄ VITTUA NÄÄ MITTAILET SAATANAN TOLLO, TUNGE SE ALAKOMETRI VAIKKA KAVERIS KAINALOON JA AJA TAKASI ASEMALLE. Luovuta samalla virkamerkki siihe tiskille. NO kuitenki, sitte ne akat kiljasee yhtä säälittävästi ku vanaha koira jonka hännän päälle astutaan. Sitte se nuorempi poliisisetä innostuu ja kilijasee kans vähä. JA HEILUTTAA NIITÄ KULUMA_____KARVOJA. Voi jumalauta ne kulumakarvat tullee mun unniin. Aiva saatanallista.

Tuo mainos aiheuttaa fyysisesti pahhaa oloa ja heti ku sen näkkee alakaa vituttaa aiva samontein, todella raivostuttava mainos. Jotenki vaa hävettää ja tuntuu pahalta. Oon sanonu tän aikasemminki paskoista mainoksista, mutta tämän olotilan ne aina meikälle aiheuttaa. Tullee semmone sääli ja hävettää kun on jotenki osallisena tähä henkiseen pallisyöpään. Pelekästään se että on nähäny tän mainoksen riittää syyllistämmään ittiään siihe pisteeseen, että ei voi ennää antaa itelle anteeksi tai nukkua öitäsä kunnolla. Sen reilut kymmene sekuntia mitä tuoki mainos kestää ois voinu käyttää nii palijo paremmin. Oisin voinu vaikka opiskella sen aikaa, selata wikipediaa tai muutenvaan sivistää ittiää tai tehä jotaki mistä nauttii. Vaa ei, kattoin tuon ja kusin omille kengille. Tuo mainos on vähä niinku joulutorttu, joho ainesosina käytetyt rakkaus, luumuhillo ja Myllyn Paras -taikina on vaihettu vihaan ja katkeruuteen, harmaakarhun suolikaasuihin sekä kuolleen kulkurin sappikiviin. Tuo mainos on niitä asioita jotka ei ois saanu ikinä tapahtua, niinku kansanmurhat ja Tauskin avioliitto. (Miksi aina Tauskia kiusaan? :< vitsitki loppuu kyseistä herraa kohtaan. Varmaa siksi että se on PERSEESTÄ)

Tuntuu, etten jaksa ruotia kaikkia nuita mainoksia, koska ne on paskuudessaan aika samassa kastissa, mutta ylläoleva mainos kuitenki voittaa paskuudessaan muut. Aattelin siis, että jos kerron pelekästää siitä hirveimmästä nii säästän ittiäni ja teitä. Vaa ylipäätäsä kirjottaessa koko aiheesta en säästä keltään mittään, pelekästää tuhulaan ommaa ja teijän aikaa. MUTTA KU VITTU, PAKKO PUKEA AJATUKSET SANOIKSI, NIINKU PUKIS CRACKHUORAN TANSSIAISIIN. Tällä tarkotan, ettei mikkään mun loukkaus tai solvaus voi tarpeeksi kuvata sitä pahuutta, mikä tässä mainoksessa on. Saatana on hakannu tattiaan niinku se ois sille rahhaa velekaa tätä mainosta tehdessään. Sitte istuttanu ajatuksen jonku kanavapomon aivoihi samallaku sen salarakas on upottanu kätensä paloöljyyn, sytyttäny sen palamaa ja perseraiskannu misteriä. En nyt tiiä kuka oikee perseraiskaa ja ketä, mutta eipä sillä oo merkitystä. Pointtini on, että Zalandon mainokset on niinku syöpä Paavin eturauhasessa.

Taino helevetti, pakko meikän on avvautua siitä toisestaki mainoksesta vielä, nimittäi siitä misä ne kolome äijää istuu baarissa. Tai siis kaks istuu tiskillä, yks tarjoilee niille. Sitä meikä ei ymmärrä, että miks ne jätkät röhkii ja ähisee siinä toisillee niinku vanahat villisiat harrastamassa seksiä. Onko ne jotenki miehisiä? Tai tehhäänkö siinä niinku miehisyydestä ja miehistä pilikkaa? Ei meikä vaa tajua mitä vittua ne hakkee siinä takkaa. Sitteku se yks jätkä avvaa paketin ja kilijuu niinku kalakkuna teuraalla nii ne kaks jätkää kattoo toisiaa ja öhkii, sitte o "suomennettu" että "Huomaa, että ensimmäinen tilaus." "Amatööri." tms. NIIKU MITÄ HELEVETTIÄ :D Onko tuo nyt vittu hauskaa? TÄMÄKÖ ON TEIJÄN MIELIPIDE HYVÄSTÄ HUUMORISTA? Laitetaa jätkät tillaamaa vaatteita ja röhkitään, mitä vittua? Ryhistäytykää nyt oikiasti.
     Meikä koittaa oikiasti koko aja purkaa sitä mielessä sitä jutun ideaa. Eli siis yks tillaa vaatteita, kilijuu, kaks öhkii ja sannoo että pelle jätkä, sitte mainos loppuu. Elikkä siis... Onko ne kaks jätkää enne kiljunu kans ja sitte ei ennää kiljunu ku ne tilas myöhemmi lissää vaatteita? Jos näin on, nii mitä vittua ne jeesustellee ja vouhottaa sille yhelle jätkälle joka kilijuu jos ne o itekki ollu yhtä vammasia muutamaa päivää aikasemmi? Eli siis tässä käytännössä sanotaan, että kiljuminen on pellejen hommaa. Ok. Kiitos. Kovat jätkät tillaa vaatteita ja öhkii niinku possut. Case closed.

Tämäkää mainos ei ois ansannu näin syvällistä analyysiä. Mainos, joka on moraalisesti matalampi ku lattialle liruteltu pikkulapsen kusilammikko ei tosiaankaa ansaitte mittää. Jos näätte mainoksen jossaki, nii poistukaa paikalta.

Baarimainos
Horomainos

4 kommenttia: