TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

torstai 31. lokakuuta 2013

Oletko salavarakas? Et kauaa.

Oletko salavarakas? Hmm, enpä ikinä ajatellu moista ennenku näkkiin OP:n mainoksen aiheesta. Uskallan kuitenki väittää etten oo. Meleko harvalla on oikiasti takataskussa nii palijo ylimäärästä että se saattas kiinnostaa pankkiaki. Mikä tuon helevetin mainoksen idea on ylipäätään? Jos meikälä oiski vahingosa omaisuutta mistä en tienny, nii vittu pankki saa pittää likaset karvatassunsa irti niistä. Erehyksissä meet sanomaan pankille, että mulla onki mettää ja rahhaa ennemmä ku tiesin, nii ensin ne vie metästä 10%, sitte 20% ylimääräsestä hillosta, 30% ottavat muuten vaa korkoja ja palvelumaksuja, 40% siks ku et heti kertonu että sulla onki rahhaa, ja lopuksi 50% sun palleista jokka ne säilöö lasikuvussa ja nostaa hyllylle muitte joukkoon. Siinä sitä sitte ollaa, mummun metät, papan mökit ja toinen palli pankin hallussa. Eipä aikaakaa ku jouvut antamaa vielä toisen munuaisen ja puhtaat sukatki.

Toine juttu mitä meikä rakastaa tuossa mainoksessa on se nainen, jonka silimien kohalla lukkee "salavarakas". Vaa ei meikä nää sitä tekstiä siinä, nään vaan tyhyjän kohan silimien paikalla. Niinku joku Vilppulalainen sarjamurhaaja leikkaa silimät uhrien valokuvista. :D Mitäköhä ne o aatellu? "Hei oisko hyvä jos leikkattais tuon naisen silimät pois ja kirjotettais salavarakas tilalle? :>" Muut työkaverit painaa silent alarmia pöyän alta täysillä, polliisit vie miehen mennessään. Putkassaki vielä rääkyy "LEIKATAAN VAAN NE SILMÄT, SALAVARAKAS NAINEN! VALEHTELIJA!" Hoitoon laitetaa ja kohta koukussa mielialalääkkeisiin ja itsemurhanki tekkee laitoksen keittiössä. No kuitenki, meikästä jotenki ahistavia ne kuvat. Tekkee mieli lähtä pankkii ottamaa selevää omista varoista yhtä palijo ku ottaa selevää kuinka nopiaa naapurinmummon säärikarvat kasvaa. Ennemmi leikin lippoa ja koitan kalastaa merikoskesta suu haavina.

2 kommenttia:

  1. Nyt ku on mainoksista puhe niin haluaisin nostaa esille tuon uuen nolla sata sata kamppanjan jonka tunnari on hämä hämä häkki. Siis _HÄMÄ_HÄMÄ_VITUN_HÄKKI. Paitsi että nokkelasti lauletaan nollasatasata. Muistan myös n. vuojen sisältä ainaki kolmen eri juustofirman mainokset joitten mainoslause on "tää on hyvää! :>" tai joku sen variaatio. Nuihin verrattuna vaikuttaa tuo OPn salamavaras hyvinki luovalta idealta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D joo, se nollasatasata mainos näyttää myös piirretyn rouvan tissit ja pilun, en tiiä wad up wit dat. Ja kyllä nuoki saa vuoronsa, vitun juustomainokset on toinen toistaa paskempia.

      Poista