TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

torstai 31. lokakuuta 2013

AJA HILJAA ISI VITTU PYYDÄN.

VITTULAN VÄKI JA PIIPPOLAN VAARI, meikää oikiasti ÄRSYTTÄÄ kaikki vammaset ja jalattomat lentoliskot, jotka auton ratissa pyörittää rattia toisella käellä ja hakkaa tattia toisella. Meinasin nääs kuolla tuossa äske ku naapurin pihasta ajo joku vitun silimätön särki evät räpien ja vesi pärskyen. Tietenki sillä hermannilla oli puhelin korvalla ku se siinä mihinkää kattomatta rälläs suoraa ettee täysiä. Piti itelä 0,2 sekunnissa heittäytyä autotielle 90 asteen käännöksellä ja rukkoilla ettei tuu mutkasta autoja sammaan aikaan. Samalla sekunninviidennyksellä piti myös huutaa perseestä asti vittua ja saatanaa, sekä säilyttää jotenki pyörä hallinnassa liukkaalla tiellä. Selevisin siitä autotien yli, missä käänsin fillarin autoilijaa kohti ja nostin keskisormen pystyyn mahollisimman suurieleisesti ja suurella hartaudella ja tunteella. Toivottavasti se jätkä ajjaa puhelin korvalla sillalta alas, ja ku se paku rysähtää kivikkoon nii se luuri sinkoutuu pään läpi ja katosta läpi IONOSFÄÄRIIN VITTU KIERTORADALLE. Sielä saat rupatella vittu haudan levossa nii palijo ku haluat, mutta sillon ku ohojaat semmosta reilun parin tonnin painoista metalliperkelettä nii KESKITY SIIHE HOMMAAN. Niinku kaikki muutki saatana. Vaikka äiti sano että oot hänen erikoispoika, susta tullee vielä jottai, nii se ei tarkottanu että alat tappamaa pyöräilijöitä ruostuneella Hiacella. Sitä paitsi äitis valehteli, oot persereikä idiootti saatanan naavansyöjä. Vitun ihimispettuleipä, ankia tappaus. Voin kertua, että iteläki valahti naama valakoseksi ja lähti kengät juoksemaa toiseen suuntaan ku säikähin nii vitusti.

Mikäköhä siinä on, että liikenteesä pittää käyttäytyä nii vammasesti? Eikö ne liikennesäännöt saatana opeteta sielä puolentoistatonnin arvosessa autokoulussa? Jännä juttu, että ne kyyit missä oon ite ollu, ei koskaan oo kussu hommia tai vaarantanu kettää siks että puhutaa luuriin tai kutitellaa vänkärin kiveksiä. Kyllä siinä valtaosa keskittymisestä on menny iha siihe ite autoiluun. Tommoset kuskit pitäs laittaa Tauskin keikkabussin kuljettajaksi. Tai rullatuoliin, siinä saat hurjastella helevetti. Pyörien tilalle laitetaa betoniharkot, piä hauskaa saatana. Joko tyypit ei ossaa lukia niitä symboleja mitä liikennekylteissä näytetään tai niitä merkkejä joita aakkosiksi sanotaa, tai sitte ei vaa kiinnosta. Vaikka tuo "aiheeseen kohdistuva mielenkiinnottomuus" onki nii vitu muodikasta ja hienoa, nii yrittäkkää nyt ees meijän muitten takia. Saatte mun puolesta olla kiinnostumatta mistään muusta, mutta KU AJATTE NII ETTE OO VASTUUSSA VAA TEIJÄN SURKIASTA, KOINSYÖMÄSTÄ ULUKOHUUSSIN POHOJALLA KÖLLÖTTÄVÄSTÄ SIELUNRIEKALEESTA, vaa myös meistä oikeista ihimisistä. Helevetin suharit, ei ihime että tyypeillä ilmenee vähä road ragea välillä ku tommoset ratissa istuvat patalaput pääsee vauhtii. Murskaimeen vaan, autot kuutioiksi kuskit sisällä.

6 kommenttia:

 1. Meinas mennä karjalanpiirakka väärään kurkkuun, kun luin tätä ja pikkusen alko taas naurattaa!

  Ei sillä että aihe olisi hauska, helvetin typeräähän tuo kaahailu silmät kiinni kädet sidottuna on - ja perkeleen vaarallista. Olen täysin samaa mieltä sun kanssa, järveen vaan kalojen syötiks nuo ajattelemattomat idiootit.

  En tiedä mistä nää ihmiset sikiää, jotka ei tunnu tajuavan liikenteessä olevan aika monta muutakin ihmistä itsensä lisäksi. Autokouluun pitäis laittaa joku soveltuvuustesti - "oletko tarpeeksi järkevä ratin taa vai täys mulkku?".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Eikä ollu eka kerta ku meinas lähtä henki jonku kusipään takia joka ei jaksa keskittyä liikenteesä. Pallot jalakaa ja suolakaivoksille.

   Poista
 2. Ja saanko sanua että joka ikinen kerta ku oon käyny Oulussa viimesen viien vuojen aikana ku en oo siellä asunu oon meinannu jäähä skootterin alle. Ne ne vasta urpoja onki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mopopojat erikseen, ne on auttamatta perseestä.

   Poista