TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

torstai 21. marraskuuta 2013

EI OO PAKKO JOS EI HALUA T. ISI

Ei ajettu hiljaa ei. Ei muute menny ku muutama päivä tuon postauksen jäläkeen ku tuli runtua joka tuutista. Ois pitäny päivittää ku se oli ajankohtasta, mutta parempi kuitenki myöhää ku ei millonkaa, johta tässä o taas laiskoteltu tarpeeksi.

Olin fillaroimassa kaverille kyllään sinä kohtalokkaana päivänä iha normaalisti. Polokiin niinku ihimiset tekkee, täysiä ja kiireessä. Oli kiprakka syksyinen ilma, Alppilan suoralla huristelin. NII EIKÖHÄ SITTE JOKU SAATANAN NAKKIFAKIIRI tunge sieltä vitun pihamaalta kahtasattaa pakettiautolla SUOJATIELLE, ehin nakata etujarrut pohojaan ku täysiä painoin ja lensin olokapää eellä asfalttiin. Sieltä autosta sitte lyllertää joku 40v runkkari kattelee "oho, kävikö mitenkää?" EI KÄYNY, alako vaa vittu kesken pyöräilyn kiinnostaa tää kuuran peittämä asfaltti ETTÄ PÄÄTIN PYSÄHTYÄ TÄHÄ MAKKAAMAAN ja tutkimaan tarkemmin. Huviksee täsä kaatuilen saatana. "Joo no hyvä." ja sitte hurruuttaa pois. Pyörästä meni etulokari jotenki solomuun ja housut hajos polovien kohalta. Pientä mustelmaa ja damagea tuli koipeenki, mutta ei mittää ihimeempää. Vituttaa vaa ku TAAS ajettii sieltä pihalta suojatielle täysiä. Mikäköhä siinä on vaikiaa?

Nii ja tuli mielee tässä ku nyt lämmöllä näitä hetkiä muistelen, ku töistä tullessa polokiin työkaverin vierellä ku joku kanttura tullee pyörällä vastaan VASENTA REUNAA. Sehä o muute sitte aiva väärä reuna ajjaa jos joku ei tienny. Eli siis meikän silmistä katottuna tuli vastaan oikeaa reunaa, eli samaista reunaa mitä ite ajoin. Oli taas suunnilleen semmosen kiihtyneen gerbiilin hönkäyksen verran aikaa väistää sitä saatanan horisontaalisesti haastavaa tuulipukuperkelettä ja onneksi ei henki lähteny. Eiköhä se rullilla kulukeva paistorasva vielä huutanu jotaki perkelettä ohi ajaessa, aiva niinku ois meikän vika ollu. Huusin vaistomaisesti "OI KAUHIA, MIKÄ MENO" tai jotaki muuta typerää takasi. :D vähätellen sen harppuunapillun voimasanoja.

Oon miettiny, että kaikki jotka ei ossaa liikennesääntöjä vaikka niille ne on opetettu, pitäs kääriä semmoseen valakoseen muoviin tms mihi ne käärii maalla heinät. Sinne vaa vittu heinärullaksi talaven yli jonnekki Muhoksen laitumille, ku kevät tullee ja lumet on sulanu nii voijaa avata kääreet. Sitte se mädäntyny corpsejäte laitetaan Lunqvistin pottupellolle lannotteeksi. Potut kasvaa epäonnistuneen ihimishylkiön ruumiinjätösten avulla, että sun paskuudesta ois kuitenki jotaki hyötyä maailmalle. Sitte ku pappa-Lunqvist illalla keittää itelleen potut, nii kattilasta kuuluu vaimiaa vaikerrusta. Potun ku laittaa suuhun nii Lunqvistilla vierähtää kyynel poskelle, ei ees ite huomaa ku ei oo oma kyynel, VAA SUN SAATANA ___SIELU___ITKEE____ PERUNAN MUODOSSA KU MAALLINEN TAIVAL LOPPU NII LYHYEEN. Oma vika vittu ku et tiiä ees mitä SUOJATIE tarkottaa.

6 kommenttia:

 1. Ymmärrän täysin tuskastumises tuoho väärää puolta tietä kulukevvaan muoriin. Kesällä tuli mua vastaan MUN KAISTALLA alamäesä mutkasa ämmä lastenrattaitten kans ja tietty vielä pentu irrallaan juosten pitkin poikin.
  Kirjotin tästä sitte foorumiin, ja seuraavassa lehessä kaikki lukijat (ei siis tilanteen nähneet tms.) lynkkas mut ku ajelen kuulema mutkaan edesvastuutonta nopeutta. Jumalauta siinä kohi on oikeesti maalattu kaistat ja NUOLET kumpaa puolta pittää tallustella.

  Mutta joo, oon vaarallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en tajua mite ei voi tajuta ETTÄ OIKIAA REUNAA AJETAAN. Ja jos o penikat mukana nii mennää vaikka vittu norsujonossa ettei aiheuteta muille harmia.

   Poista
 2. Ensiksi: todella hyvä, ettei mitään vakavampaa sattunut ja olet vielä elävien kirjoissa.
  Toiseksi: :D

  Tuo heinäpellolle paaluun laittaminen ei ole ollenkaan hullumpi idea, täytyy pistää ajatus kiertoon.

  Mutta tosissaan, moni kusipää ei tunnu tajuavan suojatien merkitystä. Se kun pitäisi olla selvää jo itse sanaa miettiessä, SUOJAtie. Sen on tarkoitus suojata niitä tiellä liikkuvia, joilla ei ole suojanaan muutamaa tonnia metallia ympärillään.

  Itse autoilevana ihmisenä hirvittää joka kerta pysähtyä kaksikaistaisella tiellä suojatien eteen päästämään ihmisiä yli, kun ei koskaan tiedä tuleeko sitä toista kaistaa joku aivoton ja mahdollisesti tappaa ihmisen. Samoin olen kokenut muiden kanssa-autoilijoiden vihoja päästäessäni ihmisiä tien yli / himmaillessani risteykseen, jossa on huono näkyvyys. Se on kyllä aina yhtä mieltäylentävä kokemus.

  Ja pyörällä liikkuessa taas olen saanut kokea autoilijoiden vihat, vaikka ylitän suoraan pyörätien jatkeena olevaa suojatietä - silti tööttäillään ja kiihdytetään se peltikasa liikkeelle niin läheltä, että lahkeet heilahtaa. En tajua.

  Kävelijänä taas meinasin jäädä pyörän alle tässä taannoin, kun joku kolmesti kehdosta päälleen pudonnut tuli aivan täysiä, ilman valoja tai heijastimia KÄVELYTIETÄ vastaan. Ehdin väistää onneksi, että ei ollut kuin pieni sarvikosketus, mutta silti. Huusin perään, että tää on kävelytie - jätkä vaan jatkaa häipyen pimeyteen.

  Olen tullut siihen lopputulokseen, että kusipäät ne on vaan kusipäitä. Ihan sama mitä ne tekee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri. Meikällekki jeesusteltiin, että "suojatie on vain jalankulkijoita varten". JAA no sitte, saa ajjaa täysilä kahtasattaa laput silimillä kuha ei välittömässä läheisyydessä oo pedestrianeita. Sillä fillarilla ei tosiaa saaha samanlaista tuhoa aikaa ku kahen tonnin painosella moottoroidulla saatanalla.

   Poista
 3. Mulla kävi autolla kesällä taas tää että joku päätti pihalta ampasta eteen tielle täysin tilannetta kattomatta. Nyt oli tiukempi reaktioaika ku aikasemmilla kerroilla mutta ihmeen kaupalla sain jarruteltua niin jottei pelti rutissu. Kyseinen pihateiden Häkkinen otti sitten kotvan kuluttua motarille vievän kaistan niin kaasuttelin siihen kyljelle ja totesin että nyt kyllä jotain rotia siihen pihalta tuloon jatkossa niin kommentti oli että "Omalta pihaltanipa tulen!" Eli ilmeisesti omalta pihalta tullessaan on jonkin sortin James Pondi, jolla lupa tappaa. Hyvä tietää

  Toinen vähän samanlainen tilanne mikä vituttaa on bussit. En tiijä muusta Suomesta mutta täällä kehä kolmosen sisäpuolella ne lähtee pysäkiltä just vittu sillon kun siltä tuntuu. Vaikka liikennesäännöt sanoo et taajamissa pysäkiltä tulevalla bussilla on etuajo-oikeus niin eise nyt jumalauta voi tarkottaa sitä että bussikuskina istutaan pysäkillä vilkku ojaan välkkyen ja sitten kun meikä hurisee paikalle ja on bussin perän kohdalla jo niin lähetään tulemaan kaasu pohjassa ja vilkku muistetaan siinä liikkessä sitten vaihtaa tien puolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo bussiliikenne o Suomessa kyllä saatanan käpälissä. Sielä narruista vetelee nii kuskit vääntelee randomilla rattia ja kaikki o hengenvaarassa. Vituttaa kaikki jotka ei oikiasti jaksa ajjaa kunnolla.

   Poista