TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 30. marraskuuta 2013

Cerafit, vai Ceramicore? MITÄ TAPAHTUU, OLEN HEREILLÄ


Jumalauta, ei helvetti. Kattelin tuosa yks aamu ostos-tvtä ku oli ilta vähä venähtäny, nii ettepä arvaakkaa mitä sielä mainostettiin! CERAFIT! Näkkiin sen nimen ja aattelin että "jaa taas joku haistapaska jumppaa-itsesi-lihavaksi-treeniohjelma kolomellasaalla myynnissä", vaa voi kuinka väärässä olin. Saatatte muistaa ku aikanaan kirjottelin eräästä tietystä keraamisesta pannusta, joka kestää neutronitähden painovoiman, supernovan aiheuttaman säteilyn, auringon ytimen lämpötilan ja Tauskin keikkabussin. Tämä mystinen CERAFIT sitte oliki JUURI SAMA TUOTE. TÄSMÄLLEEN SAMA. Ei __MITTÄÄN__ eroa, muutaku nimi vaihettu. Vittuku tuli se sama putkenkorjaaja lihava feikki-italiaano kokki siihe holottaa nii nous niskavillat pystyyn. Heti flasbackina muisti kuinka tuo sama nakkisormi fenkolinkurlaaja on mulle kaupannu sammaa roskaa ennenki. Mukana myös se sama harppu aikasemmasta mainoksesta, tukka kasarimpi ku krepatut neonväriset säärystimet. Olin nii tyrmistyny, että oli pakko jäähä tuijottaa.

Tässä nyt tullee väkiselläki vanahan toistoa, mutta tuosa mainoksessa oli kuitenki jotaki uuttaki, mikä lisäs vaa hämmennystä. Miksi tehä mainos, joka on 90% identtinen entiseen verrattuna, mutta vaihtaa kuitenki tuotteen nimi? Oliko tuo joku uudelleenlanseeraus vai mitäköhä vittua? Varmaa ekalla kerralla kukkaa ei ostanu ku nimi oli CERAMICORE, nyt o sentää FIT upotettu tuonne uutee nimmeen. Kaikki varmaa yhistää sen fitnessiin ja terveellisiin elämäntapoihin!

 No kuitenki, taas nii uskomatonta mainontaa tuli silimien täyeltä että pakko jakkaa maailmalle. En oo kattonu sitä ommaa aikasempaa ceramicore -postausta ku ehkä pari kertaa sen julkasun jäläkeen, mikä o iha hyväki nii ei sieltä muista kummempia. Eli jos tämä toistaa ittiään nii koittakaa kestää, ite oon jo käytännössä unohtanu mitä reuhasin, ja vaikka muistaisinki kaiken nii EN VOI TARPEEKSI PAINOTTAA TÄTÄ FARSSIA mitä erehyin telekkarista seuraamaan. Se joka tuon tuotteen on ostanu ansaittee avokämmenen poskelle, mielellää poskelle joho o pistetty jotaki myrkkyruiskeita kiinni.

NO MUTTA NYT ASIAAN. Oon täsä kellaillu ees taas tuota UK versiota tuosta mainoksesta ja oon iha yhtä kauhuissaan ku sinä kohtalokkaana aamuna. Voi herranjeera viekööt. Jaottelen nää epäkohat nyt tällai mahollisimman selevästi, ettei tuu vaa laatikollista tekstiä.


1. Nummer ett, numero uno, ensimmäinen epäkohta: TAIKARUOKA

 Mister paistaa pannulla omelettiä tms, ja yhtäkkiä se omeletti hyppää lautaselle. Anteeksi, mutta mitä vittua? Meikän omeletit ei oo kyllä itestää pannulla hyppiny aiva ollenkaa. Kai tuo "loikka" johtuu siitä, että GERAAMISED BANNUBOHJAT GUUMENDAVAT NIIN MAAN BENDELEESTI OMELEDDIA :-D tai sitte se oli joku hieno temppu mitä en vaa tajunnu. Jotenki kohtalaisen irrallinen koko tapahtuma. Miksi tuo näytettiin? Oliko siinä joku pointti? Taustalla se ukko vaa kälättää jostaki viimeöisestä työillasta, ku tuo Luigi käyny siwan kulumilla kelmuttamassa joittenki paikalliste haitarinsoittajien palleja, pannulla saatana omeletit heittää voltteja ja laskeutuu jaloilleen, tuomaristo kymppejä näyttää. KESKITY SIIHE PANNUUS PERKELE, sielä tapahtuu jotaki selittämätöntä. Noh, kuitenki, omeletti loikkas lautaselta. Jos et usko nii kato se mainos. Toisaalta mikset uskois? Ja jos et usko nii et kato kuitenkaa sitä mainosta jote iha sama.

2. Nummer två, number kaks, toinen epäkohta: PAREMMUUS JA PASKUUS.

 Seuraavana näytetää jotaki vitun seppä Ilmarista takomassa Tuomiovuoren juurella uutta voimasormusta, sitteku se nostaa sen objektin liekeistä nii sehä onki CERAFIT! Eiku heeei, joo ei mittää. Se kärvensiki sielä ahjossa tavallista paskapannua, joka ei kestä ees viittäziljardia astetta niinku cerafit. Se äijä sitte oikee arvostellee sitä paskaksi palanutta pahavipannua että "joo ei tämmöset kestä hohhoi lol." Sallikaa minun siis kysyä täysin aiheellinen kysymys. MIKSI TUNGET PAISTINPANNUA AHJOON? Ei niitte oo vittu tarkotuskaa kestää mittää tuhannen asteen lämpötiloja, riittää että saat ruuat siinä tehtyä. Mutta cerafit kestää nämä lämpötilat! ENTÄ SITTEN. Iha sama vaikka sen vois lähettää aurinkoo ja takas, jos voin paistaa mun ruuat 40 euron paistinpannulla niin se kyllä riittä meikälle. Sen ei tarvi osata yhteyttää, laskia allekkain tai soittaa harppua, kuha se kestää siinä käytössä mihi se o luotu.
Tähä sammaan aiheeseen (eli cerafitin uskomattomaan kestävyyteen ja normipannun paskuuteen) liittyy vielä tuhat esimerkkiä, joista mainittakoon muutama. Seuraavana näytetää tosiaa vielä pikasesti kuinka se cerafit pannu kestää sielä sepän ahjossa. Oh wow, hienoa, olen todella vaikuttunut, aivan niinku sitä ei oltas osattu oottaa. Tuosta voidaan taas palata mitä jo aikasemmin sannoin. Noh, seuraavana joku lihaniskajeejee taittaa KÄSIN muka-legittejä tavallisia paistinpannuja, vettää iha kunnolla mutkalle. Haluaisin nähä semmosen hermannin, joka saa tuon meidän 90-luvun kovanaamapannun mutkalle. Ei oo ees mittää valurautaa tms, mutta tuoha ei taivu sen enempää ku ministeri palkkaneuvotteluissa, ei vaikka kuinka väännät. VAA HEI, TIESIKKÖ ETTÄ CERAFIT EI MYÖSKÄÄ TAIVU! Koska se on tehty kadotetuista sieluista, intiaanien hautausmaalta ylöskaivetuista elläintenluista sekä aivokuolleiden kuluttajien selkänahasta.
VIELÄ YKS, eli meikän lemppari. Hangataan kolikolla teflonpannua täysillä. Anteeksi, mutta miksi? Miks ikinä hinkkaisit viissenttisellä oman teflonpannun pinnotetta? Sitteku se pinnote lähtee irti ja pannu on pilalla nii se vitun Chéf Von Dickschnitzel vielä jeesustellee "Ajattele jos tätä joutuu ruokaasi!" JOO NO EN RAAVIKKAA KOLIKOLLA PANNUA JA SITTE PAISTA SIINÄ JAUHELIHHAA VITUN RIPULIPULLAN HILLOSILIMÄ. Käytän vähä järkiä saatana tuossaki hommassa. Sitte taas nostetaa se vitun kusenkeltanen kehariystävällinen pannu jalustalle ja raavitaa sitä kolikolla, ei irtoa mitään! Tuoha o vittu iha sama ku menisit raapimaa betoniseinää, marmorilattiaa tai vaikka jalakaväkimiinaa kolikolla, eihä siitä mittää irtoa jos siinä ei mittää pinnotettaa oo. Sama ku haukkuisit jalatonta miestä huonoksi seiväshyppääjäksi, eihä se nyt vittu sille voi mittää.
P.S. hygienapuoliki toimii. Äijä sulattaa muovia siinä pannulla ja kaataa lautaselle, sitte pyyhkäsee froteepyyhkeellä ne muovihöyryt ja nesteet pois ja sannoo että se on puhas. Nonii, ei siinä muutaku nugetteja paistelee. Good thinking Abe Lincoln.
P.P.S. JA VITTU LOOTUS-EFEKTI. Tuo vittu kehtaa mainostaa ittiään LOOTUS-EFEKTILLÄ, joka siis meinaa, että se hylkii nesteitä ja kaikkea. VITTU, sinä päivänä ku mulle annetaan paistinpannu joka ei hyljeksi vettä vaa immee sen kaiken, nii pakkaan kimpsut ja kampsut ja muutan merenpohojaan betonipainot nilikassa.

3. Number san, numero kolme, kolmas epäkohta: TERVEELLISYYS JA MAKSAA ITSENSÄ TAKAISIN

Tuota paskaa mainostettaa myös terveellisyyellä, sekä sillä, että se vie vähemmän sähköä ku paistaa pannulla vielä levyltä nostamisen jäläkeenki. No ensinnäki, terveellisempää ruokaa. Tämä perustuu tässä mainoksessa pelekästään siihen, että koska paska ei tartu pannuun kiinni nii voit olla laittamatta rasvaa sun muuta sinne ruokaa. Okke, 10% meikästä ymmärtää tän pointin ja 90% meikästä lyö ittiä silimiin purkinavvaajalla. Rasvaha o lähtökohtasesti meleko tarpeellista tavaraa ihimiselle ja se että yhistää rasvan epäterveellistyyteen on tietämättömien persereikien hommaa. Huonot rasvat on huonoja ihimiselle, niinku esim. uppopaistetussa ruuassa, ja hyvät on hyviä, niinku kalarasva. Veikkaan, että ne jotka tuon pannun hommaa ei oo ennenkää ruokaansa laittanu puolta pakettia 80% margariiniä tms, että ei se siitä kummene. Ja jossaki muodossa rasvaa o muutenki pakko saada että pyssyy terveenä. Vaa nämä terveystiedontunneilla opitut pelleilyt nyt helevettii ja siirrytää asiaan. Cerafit, olette valehteleva kusiluistin. Ei oo yhtää sen terveellisempää tehä tuolla paskalla ruuat ku avotulella preerialla biisonien keskellä. Iha itestä on kiinni mitä ruokaa laitat. Vaa ei, kyllä ne o jollaki keinolla lahajonu tai tarpeeksi uhkaillu että ollaa saatu muka jotaki käyttäjien omie mielipiteitä. Ykski seniili pubiruusu siinä länkyttää "kyllä nyt lapseni saavat terveellistä ruokaa kun en käytä paistamiseen rasvaa!" No saa varmasti jos oot ennen laittanu 8 desiä juoksevaa flooraa pannulle. Lastensuojeluun ois pitäny soittaa jo aikapäiviä sitte että saa tommoset Hannu & Kertun noidat helevettii kaduilta kuleksimasta.
Toiseksi, se sähköhomma. Aika vitun kauan saa tuo pannu pittää lämmön sisällää jos meinaa maksaa ittesä takasi sähkölaskuissa. Ajatellaan, että mennee 10min paistaa jokku kanat pannulla. Lyöt uunin 5min aikasemmi kiinni, mikä seki ois jo aika vitun kova että lämmöt säilyy nii kaua, ja paistelet siinä sitte loppuu. Teet tämän joka päivä kuukauen ajan. Kaiken sen keskellä mihi kämpässä sähkyä kulluu nii tuo vitun 5x30min, eli 2.5 tuntia hella päällä ei vaikuta VITTU MITTÄÄN. Tuolla tavalla saat rahat tuosta pannusta takasi varmaa 10ssä vuojessa jos sitäkää, ja tämäki perustuen siihe olettamukseen että tuo paskakasa jaksais paistaa puolet ajasta iliman levyä.

 Eli bottom line, valehteleva paskaläjä. Kaikki, vittu KAIKKI oljenkorret on käytetty että ihimiset ostais tuon ruokottoman tekeleen. Kaikki mitä o vähänki voitu hyödyntää tai mainostaa iliman oikeuteen haastamista on kyllä vittu käytetty hyväksi. Surullista, että näinkin pitkän ajan jälkeen tuo sama mainos saa sapen kiehumaan. Ja vaikka nyt tästä uuelleen kirjotanki, nii ei mulla aiheet lopu. Eniten sydämenpäällä olevat asiat kuitenki ensin pois, niinku tämä. Ens kerralla jotaki ihan muuta, oispa ees jotaki kivvaa joskus.

KATSO MAINOS, TITTA PÅ TV

23 kommenttia:

 1. ahahahahaha ei helevetti ei saatana ripulipullan hillosilimä. kiitos, tyyppi pelasti justiin meikän aamun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorgge unohin kommentoia! Aamusin kahavin/teen kans näitä jorinoita o hyvä lukia, pitäs vaa olla joka aamuksi lukemista :D

   Poista
  2. Cerafit pannu on ulkopinnaltaan alumiinia, ja siksi saattaa väärällä lämmityksellä menettää muotonsa. Ceramicore pannussa tuo ongelma on korjattu ruostumattomalla teräskuorella, jolloin alumiini jää teräksen ja keramiikan väliin, eikä näin voi taipua. Asia selviää kyllä jos mainokset jaksaa katsoa kokonaan. Slurre ei ilmeisesti jaksanut...

   Poista
  3. Kumpi tuli ensin? core vai fit? Taidat olla töissä tv shopissa "eikä näin voi taipua" kommenttisi johdosta meinaatko että tämä pannu kumoaa fysiikan lait myöskin... Ostin vastaavan tuotteen Clas Ohlsonilta 20 eurolla ihan käypä pannu.

   Poista
  4. Ceramicoressa on alumiinirunko. Halpoja kiinankopioita molemmat. Gusto rosteripannu keraamisella pinnoitteella on Pro-tuote eikä edes kallis. Näihin CoreFit -paskoihin ei pitäisi sortua

   Poista
 2. http://www.youtube.com/watch?v=gMmZt4YZdB4

  mahdollista on nykiä pannu rullalla, mutta ei sitä ihan jokainen äitin pikku Eemeli mee tekemään. Kiitti yön hekotteluista =D

  VastaaPoista
 3. ei jumalauta, päivästä tuli just ihan helvetin hyvä. tänk juu. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä :D itelä meni tuon mainoksen myötä pilalle

   Poista
 4. Moro!

  Mulla ei oo tuota Cerafit:iä, mutta on joku halvempi versio tuollaisesta valkeasta keraamisesta pannusta. Mä oon ollu ihan öllikällä lyötynä, kun siihen ei tosissaan tartu mikään!!! Sain sen joskus lahjaksi, enkä ole käyttänyt ainakaan kolmeen vuoteen, mutta pari kuukautta sitten meni toinen pannu sököks, niin oli pakko ottaa käyttöön. En tiedä kuinka kauan juhlat kestää, mutta tällä hetkellä nautin kyllä täysillä!!

  VastaaPoista
 5. "Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa."
  KIirjoituksestasi voi havaita, että sinulla ei ole omakohtaista kokemusta tuotteesta, josta "asiantuntevasti" kirjoitat. Hieman positiivisuutta asioihin, Ei tämä maailma niin paha asia ole kuin annat ymmärtää.
  OSTIN JUURI "MAINOSTAMASI " TUOTTEEN.
  Kiitos.

  VastaaPoista
 6. Sanonpahan vaan et :) Se sun taikaruokas PUHALLETTIIN pois pannulta. Sul ei oo varaa arvostella ku et ees nää mtn

  VastaaPoista
 7. Just joo!! Jos sun kaikki blogit ovat samaa lapsellista kiroilu kuraa, niin eipä tarvk enempää lukea. jos kyseistä pannua mainostettaisiin normaalin mainonnan kautta ja vielä esim. Hakmannin nimellä olisit myyty.
  Ja tuolla kolikkolla naarmuttamisella kuvataan teflonin heikkouksia, joka naarmuuntuu ajan myötä ihana puulastaakin käytettäessä. Keraaminen kun ei taas naamuunnu....
  Tuon ceramicore mainoksen typerän layoutin ja näyttelyn naurettavuuden kanssa olen samaa mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, pakkoha ei oo lukia ja hyvä että tykkäät keraamisista asioista elämässä :D

   Poista
 8. Voi helevetti että lähti jalat alta tuost siun avautumisesta :) Pelastit päivän...kiitos! Lisäarvoa tarinalle antoi ehdottomasti noiden säälittävien kuolemanvakavien mielensäpahoittajien säälittävät kommentit..onko pakko tulla tänne kurkkimaan, jos tarinoonti noinikkaan ahistaa..jatka samaa rataa, käyn jatkossakin päiviäni pelastamassa ;)

  VastaaPoista
 9. Tässä linkki sama tuote kuin tuo cerafit
  http://www.viidakkotohtori.fi/keraaminen-paistinpannu-tarjous-p-1009.html

  VastaaPoista
 10. Mahtava kirjoitus. Näitä lisää. Osa kommenteista vaan on.. no, kyseenalaisia... Miksi tollaset huumorintajuttomat pellet kommentoivat tai ylipäänsä lukevat kirjotuksia ku ottavat kaikki tosissaan, eikä ymmärrä asian yhteydessä olevaa ironiaa ja huumoria. No, pöntöt ehtii joka paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kiitonps! Joo oha nuita vakavia Aino-muoreja aina joka lähtöö.

   Poista
 11. Voi luoja, että repesin tälle kirjoitukselle. Kiitos parhaista huutonauruista pitkään aikaan! :D Jatka kirjoittamista, sinulla on selkeästi lahjoja, mahtavaa avautumista. Mahtavaa päivänjatkoa sinulle ja toivottavasti olet jo toipunut kohtaamastasi kamalasta paistinpannuvideosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kitooos! :> Ja en tiiä toivunko koskaan, vanhainkodissaki vielä yksin sängynpohjalla ulisen ku cerfatit ryöstää papan näköradion ja pettuleivät lakanan alta

   Poista