TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 7. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivän kunniaksi hakkasin hevosen.

Linnanjuhlat ja itsenäisyyspäivät on nyt sitte pulukassa. Kätteenhä tästä kaikille jäi varmasti se kuinka ihania asuja oli juhlissa ja kuinka suomalaiset artistit kävi runoja lausumassa ja laulamassa. Eli toisin sanoin, (Simo Silmun sanoin) kaikkea hyvää. Tuli itelläki katottua varmaa 2 tuntia niitä juhulia ja kättelyitä yms, iha mukavan olone meininki.

Vaa niinku aina, köyhät ja katteelliset alakaa mököttää. Tässä tapauksessa juhulien ulkopuolella kävi n. parisataa "mielenosoittajaa" / "mellakoitsijaa" osoittamassa kuinka suuri vääryys tämmönen juhla on. Mielenosoittaja ja mellakoitsija lainausmerkkeihin, koska meikän mielestä tuo "mellakka" oli surullisempi ja latteampi ku Petri Munckin jäähyväiskonsertti. Piti oikee tarkemmi perehtyä nuihi märinöihi, ja sitähä se taas oli. Pelekkää tyhyjänpäivästä lässytystä, märinää ja omien pallien hivelöintiä. Mittää ei saatu aikaa, muutaku sakkolaput ja monenkymmenentuhannen euron eestä vahinkoja kaupungille. Voi vittu että hienosti vejetty pojat.

Eka juttu minkä lukkiin oli jonku 16-vuotiaan lukiojonnen tarina. "Tehtiin mitä piti." Ei jumalauta. Ei helevetti. Teitte mitä piti, eli säritte laseja, löitte poliiseja jäkismailoilla ja päristelitte rumpuja. Jos tuo oli teijän tavote nii te kertakaikkiaan onnistuitte siinä, mainiosti tehty. Se, että tavotteesa onnistuttiin ei tietenkää lievennä sen tavotteen vammasuutta. Mitäköhä tuonki jätkän äiti on asiasta mieltä? Sen tiiän, että meijän mamma ois lyöny meikää jäkismailalla ja rattastanu kopulla yli jos oisin tuollai kylillä heilunu. Toisaalta tuon jätkän äitiki o epäonnistunu työssään ku kasvattanu tollasen kusipäisen wannabe-hippi-jeejeen. Sitte vielä kehataan märistä kaiken tuon urpoilun jäläkeen ku POLLIISI KÄYTTI KOVIA OTTEITA. Kovat otteet käsitti mm. nippusiteiden käytön ja kaasusumuttimet. VOI KAUHIA PAIKKA. VITTU jos meikä ois polliisi nii oisin vankilan uhallaki vaa juossu tuonne porukkaan teleskooppipamppu heiluen ja etälamautin laulaen, siinä hippeille saatana kovia otteita. Kuulaa vaa poloviin nii rauhottuu. Voi luoja että ärsyttää tommoset pullaposkijeesustelijat, mee  Kairoon osottaa mieltä nii näät mitä se oikiasti on. Tuo jätkä on just nii tommonen muka-aikuinen, tietää mikä maailmassa on väärin ja kuinka asiat korjataan. Vittu töpseli vaa nokkaa ja tehosekottimmeen koko jätkä.

Sitte oli jotku pari Kiakkovieraat-porukan urpoa jokka jäi kans kiinni. Saivat sakot, mutta amiksia ku ovat nii molemmat vaa mielissää. "Nippusiteet tuntuvat vieläkin ranteissa." EI SAATANA :D repesin ääneen ku lukkiin tuon. Vittu pitäskö meikän tulla laittamaa vähä icepoweria ranteisiin, ja samalla vaikka vähä nänneihin ja hieroa niitä pehmeällä hammasharjalla. STIMULOISPA KIVASTI. Sen jäläkee stimuloijaan meikää köyttämällä nuo jätkät vanahaan sedaniin ja ajamalla tiiliskivi kaasun päällä tulivuoren sissään. Hienoa, että ovat ylpeitä. Jos ei oikiasti oo mittää muuta elämässä saavuttanu, nii kai se o tuoki sitte jottai. Molemmat nuista jätkistä kyllä näyttää siltä, että aakkosten jäläkeen vaikein asia on järjen käyttäminen. Just tommosia vitun turvetta imeviä kullikulkureita molemmat, kesälä ajetaa KAANIAA (scania) ympäri isän pottupeltoa munasillaa ja rakastellaan heinäladossa, talavella sitte kustaa hankeen ja syyään lunta. Surullista että tyhymyyteen ei oo parannuskeinoa.

Viimesenä meikän ylivoimasesti lempparijätkä. Mies, joka jäi hevosen alle. Jos alle jääminen siis tarkottaa, että elläin hipasee sua ja ku seisot niitte eessä. Tuo jäbä jäi vielä voivottellee siihe maahan, kuinka väärin häntä kohellaan ja kuinka ne mielenosottajat o vaa levittämässä rauhan ilosanomaa ja solidaarisuutta. Solidaarisin teko meikästä ois sitoa tuo jätkä virtahevon selekään ja oottaa vaa millo se hippo sukeltaa. Oksettava ihimisraunio. Ajatus virtaa tuola jätkällä yhtä vuolaasti ku mahala saunan seinästä. "Nilkka nyrjähti...." Luojan kiitos ei käyny pahemmin, äiti ois voinu huolestua. Taino vitut, mamma luovuttanu jo vuosia sitten, isäki lähti "ostamaa röökiä" 15 vuotta sitte eikä palannu. Nyt näki uutisista mitä poika o teheny ja päätti päivänsä.

Ois mahtava tavata nämä ihimiset iha livenä luonnossa. Ois paljon kysymyksiä mihi haluais vastaukset. Pitäs vaa laitta itele ne nippusitteet valamiiksi.

81 kommenttia:

 1. Suomessa saa kuitenkin tehdä melkosen tyhmiä, ennenko polliisi käyttää voimakeinoja antaumuksella. Mieltäkin saa osottaa luvan kanssa railakkaasti, eikä sitä tartte viedä kummankaan puolesta väkivallan tielle. Nyt on vaa minun mielestä tehty ilkivaltaa ja ainakin mulla on melko pitkälti jääny tuo porukan 'jalompi' tavote pimentoon.

  ''Poliisi käytti neuvoja, käskyjä ja kehotuksia ennen fyysistä työntämistä, pamppuja ja koiria, oc-sumutinta (pippurisumutetta), '' näin iltalehdestä lainaten(ja mitä tietyt paikallaolleet ihmiset on kertoneet). Nuista tuskin on kukkaan voinu olla kuulematta melko usiaa kehotusta ennenko päätti olla väistymättä ja hajaantumatta. Lisäksi nuo heijän sivuston ohjeet ei millään tavalla valmistanu rauhallisseen mielenosotukseen. AIjanki hajottamista olivat kerenneet yrittää hyvän aikaa ennen hevosten saapumista.

  Tottakai meikän mielipitteissä voi olla puolueellisuutta. Vaikka Suomessa asiat onki menny huonompaan suuntaan, niin ei se minusta oikeuta ottamaan väkivaltaa ja omaisuuden vahingoittamista mielenosotuksen välineeksi. Täällä kuitenkin vielä tietyt asiat on suhteelliset hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naulan kantaan, sööri hyvä. Ei tojellakkaan suomessa lähetä iha ekana pamputtaa ja kaasuttaan porukkaa. Iha ite perseilivät ja hajottivat paikkoja nii kaua että jotaki piti asialle tehä. Semmone joka tosissaa kehtaa väittää, että oli liikaa voimakeinoja ja huonosti hoijettu poliisin osalta voi meikän puolesta vetästä ittesä kelemuun ja mennä pakkasarkkuun levähtään.

   Poista
  2. Asiaa. Ja sana hallussa, niinku aina;)

   Poista
  3. Kuulitkos tästä toisesta mielen osoituksesta mikä oli toisella puolella Tampere taloo? Ai et vai.. Kirjotappa kuule seuraavaks siitä kuinka Eliitti rikkoo niin itsenäisen ja demokraattisen suomen perustuslakeja. Tavallista kansalaista kustaan niin paljon silmään ettet ymmärräkkään. Taas kansa tarketuu muutamaan känniseen nuoreen ja muutamaan rikottuun ikkunaan. Kuinkakohan urpo mahdat itse olla? Annetaampas valtaa lisää Brysselille.Ja leikataan vähän vanhusten huollosta johon kuuluu paljon kunnioittamiamme veteraaneja. Nyt herätystä sitten suomi. Kiakkoviaras juhlat olivat kyllä fiasko, mutta eivät he kaukanakaan todellisuudesta ole. Kirjotuksessasi mainitset "isän joka lähti ostamaan röökiä" Tekstin lukaistuani on vain pakko sanoa että onneksi en ole poikanne. Hyvä ja hauska kirjotus, mutta ei tätä voi vakalla naamalla lukea =) Kiitokset tästä!

   Poista
  4. "Kiakkoviaras juhlat olivat kyllä fiasko, mutta eivät he kaukanakaan todellisuudesta ole."

   Pitää paikkansa. Veikkaanpa, että jos hallitus jatkaa samaa rataa leikkauksia, jotka kohdistuvat melkeinpä PELKÄSTÄÄN pieni- ja keskituloisiin, alkaa kyllä kunnolla tapahtua, oikeastaan toivon että alkaisi. Omasta mielestäni tämä mielenosoitus oli aivan mahtava juttu, tietenkin näitä rikkomisia ja väkivaltaa lukuunottamatta. Muistakaa, on helppo sulautua massaan ja näiden jari tervojen kommentteihin, kun todellisuudessa suurin osa arvostelijoista kuuluu aivan samaan kastiin kuin pieni- ja keskituloisetkin vaikka vähän enemmän tienaisivat. Sielä kuule Kataiset ja Urpilaiset varmaan sisimmässään pelänneet että ns."hyvä-veli kerho" joutuu kohta leikkaamaan vähän omastakin rahapussistaan. Mutta Jyrkihän on hyvä pääministeri, antoihan se 700000 euroa kaverilleen parista guggenheim paperista, jotka olivat puutaheinää ja word:llä parissa tunnissa tehty? heh? Mua ei ainakaan naurata. Seuratkaa vähän politiikkaa ja mitä siellä konkreettisesti saadaan tällä hetkellä aikaan, ei mitään. Mutta tutkittu totuushan on, että suurin osa ihmisistä on aivokapasiteetiltaan niin tyhmiä että sulautuvat massaan ja vannovat median takomien ylimalkaisten uutisten nimeen. Tekstin kirjoittajakaan ei varmasti ole yhtään sen rikkaampi kuin mielenosoituksessa olleet, vaikka heidät köyhiksi leimaat. Tekstistäsi saa kuvan, että olisit parempi ihminen kuin mielenosoittajat. Et ole.

   Poista
  5. Hei tässä teille yks pointti lisää: ootteko miettiny, kuinka paljon loppujen lopuks nää "linnanjuhlat"/itsenäisyyspäivän juhlat oikeesti työllistää ihmisiä? Ettei ne "eliittibileet" oo ihan läpeensä mädät juhlat...Ja joo, vaikka tässä nyt en todellakaan arvosta, miten ne mielensäosoittajat osoittivat nyt mieltää ja inhottaa kuulla mitä kaikkea siellä saatin ny aikaseks, en todellakaan kiellä etteikö hallituksen/eduskunnan toiminta kusis tällä hetkellä(ja varmasti on ennenki kussu). Eli tavallaan oltiin oikeilla asioilla, mutta ihan TODELLA väärin toteutettu. Tämän toteutustavan takia just monelta meni oikeesti ohi, mitä tällä "mielenosoituksella" oikein haettiin, nähtiin vain se väkivalta. Joka oli ihan perseestä(hevosten hakkaukset, toisten omaisuuden rikkominen(eikä vain sen stockan, myös yksityisten ihmisten!), ulkopuolisten pelottelu(lähistöllä olleiden ihmisten piti juosta pakoon, kun joidenkin piti niin ärhäkkäästi esittää mieltää), yms...). Menee yli mun ymmärryksen... Ja olen tän mielenosoituksen arvostelija, joka kuuluu kyllä pienituloisiin. Elän opintotuella+asumistuella, eli käteen jää kuussa sen 150€...Enkä näe noiden "eliittien" juhlia sen ihmeellisempänä tapahtumana. Ainut asia, joka kusee on ne henkilöt, jotka ei osaa toimia siä päättäjinä, ei toi itse juhla. Eli mielenosoituksen olis voinu myös pitää jonaki muuna ajankohtana, ku just sillo itsenäisyyspäivänä. Antakaa niitten pitää se juhlansa, ei se oo ku kerran vuodessa.

   Poista
  6. Vähän Venäjä meininkiä olisi tässäkin kaivattu. Kylmäks vaan samantien niitä jotka alkaa riehumaan virkavaltaa vastaan. Oppisi muut olemaan.

   Poista
  7. asiallista :DD hyvät naurut tuli ! :DD ja mitä seuraavaks ? ne osottaa mieltää ku kansaa kusetetaa koska joulupukkii ei oo oikeesti olemas ? :DDD

   Poista
  8. Huikean hyvä teksti! Hyvä Slurre! Kun viherpiipertäjäsossupummilta loppuu rahat( dokaamiseen tietty riittää) niin siitäpä sitten syyllistä hakemaan. Miksi oi miksi on selkärangaton hippiparka joutunut siihen että elää makaroonilla kun (sossun) fyrkat on loppu.Kuka on syyllinen? Se ei ole se poliisi, joka on itse kuitenkin jaksanut kouluttautua amk tasolle, eikä sen hevosen, joka tahdostaan riippumatta on naarattu paikalle näiden vajaamielisten hakattavaksi. Risuparta maiharitakki hakkaa poliisia ja sen hevosta, mutta kas, aamun valjetessa ei taskuss siltikään kimaltele minkään valtakunnan tutkintotodistusta saatika työpaikkaa.. Missä vika? NO MENE SAATANAN HIPPI TÖIHIN, JOS ET PÄÄSE MENE TAKASIN KOULUN PENKILLE!. Oisko kannattanu työnvieroksujankin opiskella aikanaan niin ei tarvis kännissä syytellä muita.PS tervetuloa meidän tallille, tulee välittömästi lätkämailasta ikeniin(terveiset meidänkin hevosilta), menee se kasvisruoka sitte helpommin alas..

   Poista
  9. "Hei tässä teille yks pointti lisää: ootteko miettiny, kuinka paljon loppujen lopuks nää "linnanjuhlat"/itsenäisyyspäivän juhlat oikeesti työllistää ihmisiä?"

   Ootteko miettiny miten kiakkoviaraat työllisti ihmisiä? Siivoaminen, ikkunoiden ja autojen korjaus, sekä tietenkin mediamylläkkä joka piti myös turhat toimittajat työntäytteisinä.

   Poista
 2. Aivan loistava kirjoitus. Hiukan nauroin :)

  VastaaPoista
 3. Aivan loistava kirjoitus, :D kiitos illan nauruista

  VastaaPoista
 4. Henkilökohtaisesti tässä aivottomassa toiminnassa sapettaa tämä tapa, jolla ovat häpäisseet itsenäisyyspäivän vailla päämäärää/ilman mitään sen pätevämpää syytä.
  Phyi, ovatko nuo nulikat edes armeijaa käyneet? Tietävätkö edes, miksi koko päivää vietetään. voisivat pieneksi hetkeksi vetäytyä sinne yksiönsä nurkkaan (tai missä tahansa pahvilaatikossa/rotankolossa asuvatkaan) ja miettiä, että mitä tuli tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mieltä saa osottaa mutta tuo hoijettii nii päi helevettiä. Muutamie urpojen takiaha ylleesä aina hommat kussee, niinku tässäki asiassa. Varmaa joku 10-20% mieleosottajista oli täysiä kehareita ja sen takia kaikki on nyt leimattu idiooteiksi. Mutta lähtökohtasestikki jo ehkä typerin idea osottaa mieltä kyseisestä aiheesta, kyseisellä paikalla.

   Poista
  2. Keharit ei olis noin typeriä.

   Poista
 5. Nulkeilla liikaa aikaa hulinoida.
  Inhoamansa yhteiskunnan rahoilla.
  Jos tuliskin Anarkia ja nahkatakki kundit vetelis noit kannikkaa silloin kuin huvittais niin vois tulla poliisii ikävä :D

  VastaaPoista
 6. Noille mulkuille olis vuosia sitten pitänut se nippuside laittaa kaulaan ettei kusi pääse päähän, tosin saattaa ahdistaa hengittämistä... Mä olen sitä mieltä että ilkivaltaa tekeville mellajoitsijoille sais antaa kuritusta ilman mitään sääliä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehottomasti niille, jotka tuola paikkoja pisti paskaksi / kävi poliisin kimppuun. Nippusitteet nilikkoihin ja ranteisiin ja Merikoskeen koko kööri.

   Poista
 7. Osuva kirjoitus ja sympaattinen murre =)

  VastaaPoista
 8. Muuten symppis ja asiaa täynnä oleva kirjotus, mutta muista kuitenkin että tuon iltalehden haastatteleman 16-vuotiaan sanoja oli erittäin rankasti vääristelty(haloo, se on iltalehti...) ja omien sanojensa mukaan
  "Eli kaikille selvennys että en ole mitään eilen riehunut. Saavuin 15 vaille 8 sorsapuistoon , pari olutta kerkesin juoda rauhallisissa merkeissä ja matkalla nekalaan kävelin liian hitaasti kun poliisi pyysi poistumaan ja nappasivat kyytiinsä , noin 20yli 8 eli kerkesin olemaan sen puolituntia siellä."
  Jännä, että vaikka hän oli täysin tavallinen mielenosoittaja, eikä hakannut hevosia tai vastustanut poliiseja, nyt hän on koko mellakan kasvot vain sen takia, että antoi haastattelun jossa kertoi miksi sattui olemaan paikalla osoittamassa mieltään(mikä oli virhe kuten huomataan.)
  Kamala poru ._.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa-a, totta tuokin. Heleposti otetaa kustuille hommille joku syntipukki, ja jos tuo mister ei kerta teheny mittää paskaa niinku muut, nii tojella hyvä homma. Pitäs saaha siitä hevosta lyöneestä jätkästä joku kuva ympäri suomea nii kaikki tietäis millaselta paskat jätkät oikiasti näyttää.

   Poista
 9. no olis ehkä kannattanut kävellä vähän nopeammin jos poliisi niin sanoi. asiat ei aina ole niin mustavalkoisia...

  VastaaPoista
 10. Niinpä, ei välttämättä kannata mennä juuri sinne missä on rähinä päällä ja mistä poliisi käskyttää häipymään. Kerättäiskö rahaa ja lähetettäis kaikki halukkaat paikkoihin missä on kunnon meininki. Sais kerrankin jotain seurattavaa ja voisi vaikka osallistua haluamallaan tavalla. Sopivia paikkoja löytyy vaikka Lähi-Idän maista, Kiinaan, Venäjälle tai vaikka USA:ankin voisi lähteä kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tuota itekki aattelin, menkää sinne mellakoimaan missä sitä tarvitaan ja missä se meininki on rehellisesti armotonta.

   Poista
 11. Hyvin sanottu Slurre. Haluun vielä itse lisätä tähä, et eilen löydettii videokuvaa, jossa yhtä poliisihevosista heitettiin jollain ja sehä siitä sitte pillastu ja sitte pillastu toinen ja sitte ne juos vähä miten sattuu ja sehän sit aiheutti sille v... ääliölle nilkan nyrjähyksen. Ei varmaa idiootti itse olis tienny miksi kutsuu sellast vaivaa jossei toimittaja olis eka ehottanu kyseistä nyrjähystä. Vois ihan hyvin järjestää ens vuodelle mielenosotuksen näit mielenosottajii vastaa. Kyllä ottaa aivoo tollaset idiootit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heppaa heitettiin plakaatilla turpaan. Siitä pillastuneena eteenpäin pukitellessaan sama hevonen osui kyljellään "alle jääneeseen", minkä seurauksena tämä känniääliö kaatui oman jalkansa päälle. Police br00tality indeed.

   Poista
  2. Joo vittu juuri näin. Oksettavvaa että se hipinpaska kehtas vielä märistä ku sattu nilikkaan. Voi saatana, kaviota naamaan tommosille.

   Poista
 12. Aivain LOISTAVA kirjotus! Helevetta että sain naurut! Hyvin ja värikkäästi oli artikuloitu :D Kiitän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei midis! Siunauksia myös teille, söör/madam.

   Poista
 13. Aivan mahtava kirjoitus!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tackar och bockar :> tai båckar. tai bokkar EN TIIÄ KIITOS :>

   Poista
 14. Ihan järjettömän hieno kirjoitus. Nauroin koko helvetin ajan tätä lukiessa. Kiitos, kiitos, kiitos!

  VastaaPoista
 15. aivan mahtavaa tekstiä! :D

  VastaaPoista
 16. Aivan loistavaa! Kiitos!

  VastaaPoista
 17. Hauskaa tekstiä kyllä, harmi vaan että kirjoittaja on pihalla ku lumiukko:/ Suosittelisin ottamaan omilla pikku aivoilla selvää asioista. Medianlukutaito on heti ensimmäinen, suuntaas poika katsees johonki muuhun medioihin ku iltalehti/sanomat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakentavasta kritiikistä, herra anonyymi. Pistän tämän palautteen heti korvan taakse, otan siitä opikseni ja harjoittelen medianlukutaitoani yön pimeillä pikkutunneilla. Toisaalta, kuten saatoit ehkä lukea, juttuni harvoin pohjautuvat tappaviin faktoihin ja kirjoitan niitä lähinnä ensireaktioni pohjalta, huumorimielessä. "Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä.", näin itseäni lainaten. Mikäli todella loukkaannuitte kirjoittamisistani, pyydän, ettette enää lue jatkossa kirjoituksianne teidän omaa mielenterveydellistä hyvinvointianne ajatellen. Mikäli kuitenkin valitsette edelleen lukea kirjoituksiani, toivon, että jätätte ajatuksenne, joiden ilmaisemiseen niin vähän käytitte aikaa, suoraan hattuhyllylle. Tämän jälkeen voitta vaikka istahtaa sohvalle, aukaista television ja miettiä mitä juuri tapahtui ja kuinka elämänne on tähän tilanteeseen joutunut. Laittakaa taustalle soimaan Tauskin unohtumattomat klassikot ja painukaa vittuun. Kiitos!

   Poista
 18. "Hauskaa tekstiä kyllä, harmi vaan että kirjoittaja on pihalla ku lumiukko:/ Suosittelisin ottamaan omilla pikku aivoilla selvää asioista. Medianlukutaito on heti ensimmäinen, suuntaas poika katsees johonki muuhun medioihin ku iltalehti/sanomat"

  Suuntaappa itse oma katseesi sinne omiesi joukkoon senkin laiska vihervasuri, ja lue vaikka sosiaalisesta mediasta, mitä nää äidin pikku leluanarkistit on ollu mieltä asioista. Ite sain syövän luettuani ja keskusteltuani koko lauantain kymmenien paikalla olleiden mielenosoittajien kanssa. Joka ikisen "mielipiteet" oli turhanpäiväistä puutaheinää, jota ei osattu perustella millään muulla sanoilla kun "no kun eliitti" ja "kyllä mua ainakin harmittaa". Ei siinä, kyllä mää ymmärrän sunkin tarpeen lähteä etsimään syntipukkia iltahömpän mukamas vääristyneestä uutisoinnista. Hassua sinänsä, että nyt Iltalehti ja Ilta-Sanomat on kerran teitä pikku luusereita vastaan, niin heti teiltä nousee hirveä haloo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vihervasuri enkä laiska, vaan töissä käyvä nuori mies. Demokratiaan etkai usko? Lapset ala-asteellakaan eivät enään niin tee, toivon mukaan sinäkin olet edes senverran perillä.. rohkenen kyllä epäillä.. En puhu yksittäisistä mielenosoittajista, vaan se agenda minkä takia he olivat siellä. Jos yhtään tietäisit kuinka mailma pyörii, niin ymmärtäisit, että he olivat aivan oikealla asialla.. Parempi ehkä ettet enään kommentoi alhaisella ÄÖ:lläsi täällä? Pidä vääristyneet mielipiteesi omana tietona vaan.

   Poista
  2. Sattuipa hassusti, että minäkin olen töissä käyvä nuori mies. En helvetissä usko demokratiaan, se on vain vaihtoehto, ja huono vaihtoehto onkin. Se "agenda" jonka takia siellä pyörittiin, tiivistyi tasan yhteen asiaan: ollaan kateellisia, kun muut ovat tehneet elämässään jotain oikein ja siksi menestyvät. Ja ennen kuin rupeat väittämään mielipiteitäni vääristyneiksi, niin tiedoksi, että tulen vähäosaisesta perheestä, josta isä lähti lätkimään 15 vuotta sitten kuten blogin tekstissäkin, jossa äiti syytti minua kaikesta, ja josta lensin ulos kun täytin 17. Uskallan väittää, että minulla on "hieman" enemmän kokemusta karusta elämästä kuin sinulla. Jos olisin laiska luuseri, olisin varmaan itsekin ollut tuolla osoittamassa "mieltäni" ja vittuillut menestyjille katkerana. Sen sijaan halusin parempaa elämääni, ja hyväksyin, että se on vain ja ainoastaan minusta kiinni. Täysin tyhjän päältä rakensin itselleni kaiken takaisin, toisin kuin sinä, joka todennäköisesti tulet hyvästä kaupunkilaisperheestä saaden kaiken valmiina, ja nyt huutelet maailmanparannusyksiöstäsi, miten meidän muiden tulisi elää. Minä sen sijaan olen käynyt niin alhaalla kuin ihminen voi käydä, noussut sieltä itse, ja aion tähdätä entistä korkeammalle. Kun tulevaisuudessa istun itse siellä eliitissä, muistelen kyllä lämmöllä sinua ja muita kaltaisiasi, jotka itse omilla valinnoillaan estivät oman menestymisensä.

   Poista
  3. NOH NOH POJAT! Mielipiteensä kullakin! Tosin oon kyllä nyt viimeksi postanneen anonyymin puolella. Kyllä, olen puolueellinen ja oman edun tavoittelija, kuuluu ihmisluonteeseen.

   Poista
  4. Ei kuulu ihmisluonteeseen itsekkyys. Kannattaa vähän sitä tajuntaa laajentaa ja huomata että täällä ollaan ihan kaikki toisiamme varten. Itsekkyys on vain nykyisen kieroutuneen kulutusyhteiskunnan ihanne. Tämä vertauksesi myös siihen että jos ei äänestä tulisi olla hiljaa on aivan älytön. Silloinhan äänestäneen ihmisen pitäisi olla myös hiljaa sillä hän on sanonut jo sanottavansa äänestämällä. Tässä piileekin demokratian suurin valhe, kukaan ei koskaan voi löytää oikeaa äänestettävää vaan äänestää aina vähiten huonointa. Sääli että ei parempaa vaihtoehtoa keksitä, jos keksitään niin varmaan oltaisiin tästä demokratiasta jo luovuttu.

   Poista
  5. voi anonyymi sentään :DDD EI MEIKÄ IHA TOSISSAA OLLU, mutta mahtava että mamman lukiojonne kertoo nyt meikälle elämästä.

   Poista
 19. En nyt tiedä että tuliko viime kommentti perille mutta nyt tässä kiteytettynä että mahtava teksi , oli ihan järjettömän hauska! Nostan hattua!

  VastaaPoista
 20. Loistava kirjoitus ja olen hyvin pitkälti samaa mieltä Slurren kanssa. Mistähän se johtuu että minua tämä kirjoitus ei naurattanut tippaakaan. On se ihme, mistä näitä perseen puolelta syntyneitä vatipäitä riittää näihin "mielenilmaisuihin".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmosta se on, aina pittää valittaa vaikka kaikki ois hyvin. Sitähä meikäki tekkee tiivistettynä tässä blogissa :D

   Poista
 21. Ehkä tällä "mielenilmaisulla" on takana jotain esim paha olo eliitin miljoona palkkiosta. Purkaantui vain väärään kohteeseen?
  En silti kannata moista toimintaa.
  Tuo hevosten hakkaaminen on median esille nostamaa turhuutta, ei ne heitettyyn plakaatiin kuole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii just. Ei ne hevoset heitettyyn plakaattiin kuole, eikä siihenkään että niitä lyödään jääkiekkomailoilla. Ihan samalla tavalla kuin että jos ketä tahansa meistä heitettäisiin jollain päin näköä ja piestäisiin jäkismailalla. Ei siihen välttämättä kuole, mutta ei se kovin mukavaltakaan varmasti tunnu. Ja sitten kun sanoisit asiasta, niin vastaus olisi että ethän sinä kuollut, mitä valitat...

   Poista
  2. ei kuole ei, mutta meleko tarpeettomalta tuntuu. :< kopuparka!

   Poista
  3. Juu ei kuole, mutta siinä vaiheessa ku mielenosoittaja nakkaa heppaa plakaatilla ja se tietty hermostuu (elukoita ne on poliisihevosetki), nii sehän on sitte mielenosoittajien oma syy, että se yks raukkaparka "jäi alle". Ei se hevonen ois alakanu poukkuroiman iliman mittään syytä. Ite kaivovat toisilleen kuoppaa :D nii ja minusta on täydellisen vajukin toimintaa nakata eläintä yhtään millään.

   Poista
  4. jep mut siihen kuolee, jos hevonen lopetetaan jalkavamman takia ;)

   Poista
 22. Niin naulankantaan... Hyvin kirjotettu Slurre! En ole ennen blogiisi eksynyt, mutta nyt eksyin kun juuri väittelin näistä asioista yhden tutun kanssa... aijon jatkaa blogisi seuraamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeeee! :> Kiitonps! Ihanaa saaha lukijoita t. slurre 6v!

   Poista
 23. Nyt en kyllä ymmärrä miksi haukut näiden nuorien ihmisten vanhemmat? Heidän vanhempansa todennäköisesti ovat ihan normaaleja suomalaisia ihmisiä. Vaikka kaikki nyt ei tässä "mielenosoituksessa" sujunutkaan niin tekstisi oli kaikin puoli typerää hapetusta, iltasanomiin perustuvaa naljailua.

  En arvosta kiakkovieraita, mutten kyllä liioin tämmöistäkään tekstiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmone poika mie oon, mie naljailen. :< mutta liian monesti oon todistanu kuinka ihimsen paskuus ja typeryys lähtee vanahemmista. Subjektiivinen näkökulma tässä blogissa on aina, voi olla että viihearvo mennee joskus "faktojen" eelle, mutta asiasta on kyllä varoitettu heti blogin ensisanoissa. Pakko ei oo arvostaa, saatika lukea.

   Poista
  2. Jokuhan nuokin herrantertut on kasvattanu ja opettanu kunnioittamaan toisia ihmisiä ja niiden omaisuutta. Juhlista kukin olkoon mitä mieltä on, mutta kyllä se pieni- ja keskitulosten pussissa silti tuntuu maksella autojensa korjauksia, kun "mieltään osoittaneet" veijarit hakkas niidenkin ihmisten jouluista paskat ulos.

   Poista
 24. Kiitos illan huutonauruista :D

  VastaaPoista
 25. Loistava tekstiä!!

  VastaaPoista
 26. Osuva teksti, nähtävästi sanan merkityksessä!

  Mitä ymmärrystä he aikovat saada osakseen, muuta kuin myötähäpeää ja vihaisia kommentteja?!?! Pirkan oluttaa turpaan, naamari peittään henkilöllisyyden, ja sitten rähisemään Linnan juhliin, kun heidän mielestä on tyhmää kun on ihmisiä, joilla on enemmän rahaa kuin heillä. Anna mun kaikki kestää.
  Eiköhän meitä ole monta, joita vituttaa kreikkalaisten ja espanjalaisten elättäminen lainarahalla, surettaa vanhusten ja lasten kohtalo, nousevat verot, ruuan, asumisen ja elämisen kallistuminen. Miten tämä mielenosoitus muuttaa näitä asioita, sitä en ymmärrä.
  Nämä turhanpäiviäiset nuoret voisi kaivaa päänsä perseestä, juoda vähän vähemmän alkoholia, tumpata mari-sätkän, ja lakata tiivistämään tyhmyyttä porukassa. Mitenkä asioihin vaikutetaan? No, vaikka äänestämällä ihmisiä eduskuntaan, jotka haluavat muutosta tähän nykyiseen touhuun. Luuleeko nämä 200-300 vajakkia, että heidän perjantaisella mahtavalla panostuksella saadan aikaan mitään muuta merkittävää, kuin töitä vähäksi aikaa muutamalle ikkunamiehelle, eläinlääkärille ja lääkärille?

  Lähettäisivät noi rauhaa rakastavat muutamaksi viikoksi ilmaiselle lomalle Pohjois-Koreaan, saattaisi äitiä tulla hyvinkin pian ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, ei tuolla mittää saavutettu, huomiota haluttii ku ei kotona tarpeeksi sitä saatu. Samaistun tuohon, että vituttaa kaikki asiat mitkä on perseellää Suomessa, mutta kyllä meikä ennemmi niihi ottaa kantaa näpyttämällä näppäimistöä ku riehumalla Tampereella.

   Poista
 27. Hauska teksti.
  Ihmettelen kun joku kommentoija puolusti 16 v. Jani-Petteriä joka oli vaan pari kaljaa juonut ja jäänyt heti poliisin pihteihin ja toista kommentaattoria joka ihmetteli kun arvostelit Jani-Petterin vanhempia.
  Käsittääkseni alaikäinen kaljaa juodessaan rikkoo lakia ja vanhempiensa vastuulla. Kyllä minä ainakin silittäisin oman penskani päälakea niin että luu paistaa ja kokisin epäonnistuneeni huoltajana.
  Hyvä blogi jatka vaan tuota Oulun? vääntöä.
  Näin Trelaisena totean, että onneksi oli vaan pieni osa paikallista verta ja hävettää että kiekko sotketaan tommoseen p..kaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kansalle lisää leipää ja sirkushuveja! LÄTKÄÄ JA VIINAA! ei vaan enää uppoo kaikkiin ;) ehkäpä tämä lätkään liittäminen oli myös osaltaan lätkäkansan sokeuden mollaamista

   Poista
  2. yessir, näinpä. Ja joo, oulun murre jää heleposti päälle myös kirjottaessa, joitaki voi vähä ärsyttää tämä :D mutta ei voi midi, asunu täällä liian kauan.

   Poista
 28. kumiluotia vaan lippaaseen ja hippejä kumoon.

  VastaaPoista
 29. Otetaan itsenäisyyspäivän juhlien hinnasta normaaleille ihmisille menneet palkat ja miinustetaan siitä sen jälkeen "mielenosoituksen" hinta. Mennään vissiin miinukselle? Ps. Slurresta vois tehdä vaikka uuden oikeusministerin tai poliisiylijohtajan. Annetaan vielä sen pampun tilalle puimuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siisteintä meikästä on, että ne vahingot mitä sielä tehtii mennee myös veronmaksajien pusseista, tavalla tai toisella. Eli "köyhät" vastustaa "rikkaitta" ja kussee pelekästää ommaan pakkiin, GG!

   Poista
 30. "hei, mieti, suurin osa ihmisistä eivät ole vähäosaisia vapaasta tahdostaan."
  Hei haloo, pitäiskö näiden ihmisten sitten vaikka tehdä elämälleen jotain? Ymmärtäkää nyt saatana, että asiat ei tapahdu itsestään ja kaikki ei tule tarjottimella naaman eteen!
  Itsellä on ainakin parempaakin tekemistä kun riehua kaupungilla tuhoamassa yhteistä omaisuutta ja hakkaamassa hepoja! Olen itse vasta 19 vuotias, tulen köyhästä perheestä, ja käyn töissä, elämä on paskaa ja muilla menee paremmin jne.
  Mutta jos pelaan korttini oikein, yhtälailla minullakin on mahdollisuus...

  VastaaPoista
 31. En tiedä vähäosaisuudestani, mutta näähän oli kaikki jotain opiskelijaikäisiä tukiolaisia tai amatsunitsensäilmaisija studentteja. Mulla ei koskaan ollut rahaa niin paljoo käyttää pämppäämiseen kuin opiskeluaikoina. Nyt kun on asuntolaina, perhe ja työmaailman keskituloinen oravanpyörä päällänsä ei oo rahaa hillumiseen, ei vaan oo.
  Jos nää osoittikin huolensa minun puolestani, minä joka olen keskituloinen ja koulutettu.
  Maksanhan minä eniten.
  Kiitos hipit.
  (olisikohan asia niin että oikeasti vähäosaiset ei edes pääse paikalle moiseen rettelöön vaan kantavat huolta omasta olemassaolostaan)

  VastaaPoista
 32. Kitisijät vittuun. Jos ei miellytä niin ei tarvitse lukea, ei luulisi olevan liian vaikeaa? :D
  Jos on, menkää itteenne. Purkakaa kiukku vaikka aukeamattomaan suolakurkkupurkkiin, salsa-kastikkeeseen taikka siihen kun potkasit viikko sitten varpaas penkinjalkaan. W2G SLURRE asiateksti.

  VastaaPoista