TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

torstai 12. joulukuuta 2013

Oodi vessapaperille ja sen asiakkaalle.

Nyt pittää kyllä avautua polttavasta aiheesta, eli vessapaperista. En varmasti oo ainut jota vituttaa, ku asioilla käytyään havahtuu, että persaus pitäs pyyhkiä semmoseen karkeaan hiekkapaperiselluloosaan. Samontein alakaa ärsyttää ja juurikin tästä syystä välttelen julkisissa vessoissa asiointia aina. Ehkä kerran kahesti julukiseen vessaan on siunaantunu sitä arkillista versiota. Seki on jo jotenki saavutus, uuuu saa oikee arkkeja revittyä, KIITOS. Millähä ne tirehtöörit sielä kotona perseitä pyyhkii ku ostavat tuonne tommosta raakapaperia suoraa Stora Enson varastosta. Helevetti vähä kaarnaaki näkkyy siinä paperin pinnassa, joskus oksia tai havunneulasia. Siinäpä sitte pyyhit kyyneleet poskilla. Sama ku pesisit hampaat hakkaamalla niitä katukivetykseen.

On vissii tottunu liia hyvälle ku kotona vessapaperina toimii joku Lotus Embo Design Gentle and Forgiving Touch of God -vessapapru. Meikää jotenki aina huvittaa, että vessapaperi voi olla "designia". Voi sitte kavereille vouhottaa kuinka upeaa kohtelua omalle perseelle siunaantuu. Voi vaikka kuvitella pyyhkivänsä Marimekon verhoihin. Hauska kyllä huomata, mite paljo vituttaa ku käy vaikka jollaki kaverilla, jolla on Lidlin tms. vessapaperia. Samontein mennee kulumat kurttuu ja tullee mustavalakoset muistot mielee joltaki mökkireissulta, missä yön pimeinä tunteina ulvot kuuta paskalla ollessaan ku paperi loppu tai oli liian karkeaa, ja kiroat jumalat. Siinäpä sitte naurattaa yhtä palijo ku Simo Frangenin stand-up keikalla.
 Ei sais ommaa äitimuoria ikinä solvata, mutta ens kerralla ku lähen mammalle kaffelle nii pittää ottaa omat paperit mukkaa. Vanahemmat tunnetusti monesti säästää arkisista asioista ku hoijettavana on sata penikkaa ja tuhat laskua, mutta kritisoin silti. Ei se helevetin betonipinnoille käytettävä kauhupaperi oikee käy, persekki alakaa kirjottaa testamenttia hetiku näkkee. Meikän mielestä ahteri on kuitenki niitä harvoja paikkoja ruumiissa mille kannattaa aina olla mahollisimman ystävällinen.

Eli tiivistettynä jotku myy persettään halavalla. Tirskahin lausetta kirjottaessani, mutta kyllähä tuon voi kahella tavalla ymmärtää. Toiset myy sitä iha käytännön tarkotuksiin Siwan kulumilla kulkureille halapaan hintaan, toiset ostaa huokeaa vessapaperia ja antaa pehvan maksaa hinnan. Kyllä meikästä vessapaperi o vähä sama asia ku hammasharja tai vaikka jauheliha, et halua ostaa halavinta ja paskinta mahollista. Hammasharjassa se näkkyy vittumaisen harjauskokemuksena ja nopiana hajoamisena, jauhelihassa ylimääräsenä possuna ja paskana makuna. Jos vielä jatkossaki kaupasa mietit, ostaisko halapaa paperia ja pari Nobelaneria vai kerralla kunnon elämyspaperia, nii muistappa tämä: Kuinka monesti perse on teheny sua vastaa tommosia päätöksiä? Ei ikinä. Se on ollu alusta asti sun puolella, jote arvosta sitä ostamalla jotaki ihimisten paperia, ei semmosta minkä voi heittää ongelmajätteisii ja josta tehhää kierrättämällä paristoja ja vittu hevosenkenkiä.

P.S. mamma on blogin suurin fani, mutta otappa vähä opiksi tästä! Saa luvan olla kiinalaista silkkiä rullassa ku tuun ens kerran kyllään.

19 kommenttia:

 1. Tuo vessapaperi on "Desingia" siksi koska tuotesuunnittelun puolella porukka on ajatellu käyttäjää. Kyse on suunnitelmallisesta tuottamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaaa! Eli designia koska suunniteltu tyydyttämään perseen tarpeita! Ei pöllömpää. Mutta ne kuviotki on nättejä. :>

   Poista
 2. Oikeestiha pittäis käyttää vaa alasuihkua... :> Vaa ehän tota itekkää käytä.. :D Ehkä joskus opin luopumaan vessapaperista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo se o jo tosimieste hommaa suihkutella joka kerta.

   Poista
  2. http://www.hs.fi/matka/a1390000819746?jako=877ce15eb7bb9d30a94b50eb0106cf56&ref=fb-share

   Siinä oli kovvaa juttua vessapaperista kans. :D

   Poista
 3. Briteissä ollessani löysin kaupasta vessapaperia, jonka slogan oli "be kind to your behind". Ostin sitä välittömästi. Hieman kyllä ihmetytti ku paketissa oli myös koiranpennun kuvia, mutta ei kai se sen ouvompaa mainontaa oo ku Lambilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD nonii, ostaisin itekki samontein. Ja samakai se millä elläimellä takamusta pyyhkii!

   Poista
 4. http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288631287606.html
  Mitä mieltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi herrasaatana, kaikesta kyllä pittää lyyä foliohattu päähä. Rehtorille joku black mamba -malliston dile kakkoseen nii tietää mitä o seksuaaline häirintä.

   Poista
 5. Mää oon niin tottunu serlaan tai johonki rainbow'hun etten meinaa enää osata ees käyttää semmosia viiskerroksisia untuvatäytteisiä papruja :( Ehkä sitä vaan on rapannu pebansa jo niin ruvelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD raukka. Vielä ehit vaihtaa samettiseen tunteeseen!

   Poista
 6. Niiin järjetön samaistumisen tunne täällä päässä, että! Ja ihan samoilla linjoilla sen kanssa, että sitä voi varmaan säästää jostain järkevämmistä asioista kuin siitä vessapaperista, siihen ei varmaan budjetti kaadu.

  Kaikista kammottavimpia on ne paperit (löytyy muuten usein baarien vessoista) jotka on niin ohuita, että se on sama jo pyyhkiä kädellä suoraan.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäksi usein nää baarin vessojen ohuet paperit on näitä "smart one" -tyyppisiä "miniservettejä". Miten siinä muka säästää paperia, ku niitä tarvii tuhat! Kuuluu vaan joka kopista "tsuhtsuhtsuh" ku yritetään niitä sieltä repiä tarpeeksi. Ja ihmetellään vielä miks vessajonot liikkuu niin hitaasti...

   Poista
 7. Joo juurikin näin. Ravintoloitte pitäa sen verra panostaa että ois paperissa ees ne saatanan saumat.

  VastaaPoista
 8. http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288634165204.html "Perhe ei myöskään osta vessapaperia, vaan käyttää takapuolensa pyyhkimiseen sanomalehtiä. "

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei helevetti, naulapyssyllä kattoon kiinni tuo emäntä ja dynamiitit talon perustuksiin.

   Poista
  2. Pakko kyllä kertoa omasta kammottavasta lapsuudesta - välillä meilläkin oli sanomalehteä vessapaperirullan tilalla :D Mutta sen takia omassa kodissa onkin aina sitä kaikista pehmeintä ja en ikinä ikinä unohda ostaa vessapaperia :D

   Poista