TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

maanantai 30. joulukuuta 2013

Kasaa itsellesi kuntosali! OSASTOLLA 6 TARVITAAN APUA

Nonii, elikkä homman nimi oli se, että vaimo löys halvalla jumppalaittee internetsistä ja päätti tilata kämpille semmosen. Cross traineriksi sitä laitetta kutsuvat. Mun tehtäväksihä sitte talon miehenä jäi sen kokoaminen. Sanotaan nyt heti kättelyssä, että meikä ei tajua mistään mittään. En oo ikinä vaihtanu ite ees rengasta pyörään, saatika auton konepellin sisälle kattonu. Ainut mistä tiiän vähän on tietokonneen sisus, ja siitäki surullisen määrän. Sen verta kokemusta kuitenki on, että IKEAn ja JYSKin huonekalut o tullu jossai määrin tutuksi, lipaston ja pienen pöyän sekä soffan oon kasannu. Mutta voi pojat, ne kaikenmaailman sohovat ja hyllyt oli niinku werthers originaaleilla, hattaralla ja colalla täytetty kalkkuna verrattuna tähä hirvitykseen. En totta tosiaan tienny mihin olin ryhtyny. Aattelin että ois ehkä selekeintä käyä tämä meikän asennusprosessi läpi vaiheittain ja että teki näätte millasten ohojeitten perusteella tämä allekirjottanut saksilla ruuvimeisseliä käyttävä sokia rantarapu sai tuon paskan kasattua. Elikkä alotetaanpa.Nonii, tämähän on tässä, pähkinänkuoressa. Tuolta se näyttää valamiina. Kuvaki antaa ymmärtää, että vaikeuksia tuskin tulee vastaan!

Joo hyvä olla tuvallisuusohojeet, tietääpähä ettei saa tehä mittää ja kaikki on kiellettyä. Millonkoha päästää niihi asennusohjeisii?

OH WOW, such scan, very distance. Eiköhä me saaha tuo tietokone käyntii.

....voi vittu. Tästä lähetää. Heti alako hikikarpaloa puskemaa otalle ku alako lukemaa tuota listaa. Onko oikiasti pakko jos ei taho? No ei nuista varmaa kovi monta ossaa tarvi ite kuitenkaa laittaa.

JAAAA. Noh, ei muutaku tarkistammaa että kaikki osat löytyy. Ei ois eka kerta ku puuttuu joku levy tms. (TERVEISIÄ IKEALLE VITTU.)

Nuo kaikki oli yhessä nyssäkässä. Ei kuulosta paljolta, mutta kyllä siinä aika vitusti roinaa oli. Puhumattakaa siitä, että suurin osa pulteista ja perkeleistä oli jostaki syystä valamiiksi kiinni, ja ne piti kuitenki irrottaa ja lyyä takasi. I fail to see the point.

EI HERRA SAATANA Lähti jauhot suuhu samontein ku näki tuon räjäytyskuvan. Tuosa vittu tajus että täsä sitte vittu liimataa molekyylejä yhtee seuraavat 30 vuotta. Sitteku vanahana ukkona saa viimein valmiiksi nii annetaa joku Nobelin fysiikanpalkinto ja naama hakataan kallioon. Muistetaan tärähtäneenä miehenä, jolla oli jumaluuskompleksi ja kuvitteli voivansa luoda asioita tyhjästä. Oikiasti vaa hakkasin kuuskulma-avaimella iteltä hampaita kurkkuun ja rukkoilin tukehtumiskuolemaa. Hautakivessäki cross trainerin kuva ja siunaukset.

En edelleenkää tiiä mite nää ohojeet tästä katsojalle välittyy, mutta voin kertua että meikälle ne välitty yhtä hyvi ku tekstiviesti pommisuojasta. Kattoin tuota kuvvaa ja lukkin nuo ohojeet joku 20 kertaa, enkä saanu mittää irti. Tuli iha lukion matematiikantunnit mielee, misä vaa tuijotit kirjaa ja toivoit olevas missä tahansa muualla. Ennemmi salakuljettaisin sinappia sieraimissa. Noh, eihä se auttanu ku alottaa pohojalta ja yrittää saaha jotaki tolokkua tuoho hommaa. Alotin jaloista ja rungosta, tulkittin kuvaa parhaani mukaan.

Huomasitte varmaa että tuo teksti o aiva saatanan raivostuttavaa lukia. "LAITA (3D) OSAAN (36) KIERRÄ (2CD) 6B (MW) LASIKUITUVAPAAN (95A) VUORINEUVOS (61D) RÖJLFDGNHF :----D. Pittää vaa pyssäyttää lukeminen joka ikisen sulun kohallee nii jotenkuten saa selevyyttä tuohon. Sitte nuo saatanan isot pölökyt, 91-94 on vaa jotaki vitun muovikoristeita. Valehtelematta 20 minnuuttia asettelin ja värkkäsin niitte kans enkä saanu niitä pysymää, kunnes jotenki välähti että eihän nuo oo vittu ees pakollisia. Osat lens seinään nopiammi ku Tukaisen sisko nakattii monttuun. Siinä vaiheessa ku meikää kiinostaa mun ROUVAN CROSS TRAINERIN KOSMETIIKKA nii vejän itteni lipputankoon liehumaan.

Tuo oli ehkä koko työn armollisin hetki, kahella ruuvilla laittaa molemmat osat kiinni, tuo tanko ja tietokone. Oikee sydän huokas ku sai ees YHEN asian tehä suht vähällä vaivalla. Vaa sitte alakoin miettimää että miten vittu nuo johot mennee? Tai ne polkimet, miks jalansijojen päällä on mutterit? Miks meikällä on vielä 6 ylimäärästä ruuvia? MITÄ VITTUA? Kaikki oliki aivan päin helevettiä, ja aivan vitun mahtava huomata se vasta viimesillä metreillä ku homma alakas olla paketissa. VAA KU EI ANNETA __OHOJEITA__. En oo IKINÄ MISSÄÄN nähäny nuin raivostuttavan vajaita ja paskoja ohjeita. Ainaku tuli seinä vastaan nii jäin vaa arpomaa että mitä vittua seuraavaksi voin tehä. Ainii muute, HUOMASITTE VARMAA SELEVÄN OPASTUKSEN VASTUKSEN KÄYTÖLLE JA ASENTAMISELLE?

Tähä itteasiassa onki hyvä jatkaa nyt juurikin tuosta aiheesta. Voi JUMALAN nimmeen että mulla meni hermot tuon vehkeen kans vittu. En pitkää aikaa oo oikiasti ollu nii raivona. Ottasuoni sykki ku kiimasen poron peenis ja nakkelin työkaluja seinille. Ei lattialle kehannu nakata ku mennee parketit pilalle. VAA OISIN VOINU SORMIN REPIÄ LATTIAT AUKI jos se ois kasannu mun vitun ONNENPYÖRÄN. Meikähä sai tuon paskan koottua tyylii viikko sitte, mutta vastuksia en saanu sääjettyä. Yritin oikiasti kaikkeni, mutta eihä siinä mittää ohojeita annettu semmoseen pelleilyyn, kyllä ne kuluttajat sen keksii ite. Eihä se niitte ongelma oo ennää sen jäläkee ku me vammaset ollaa tuote ostettu.

Vittuku näkkiin tuon vihkosen, nii aattelin että OIJJ saatana, 14 sivua ohojeita. Joo tietenki täsä o joku takuu ja käyttöohje, mutta kerranki neuvotaan oikasti tarkkaan! Tottunu IKEAn semmoseen vihriään muistilappuun misä lukkee "lycka till provet! :>" ku alat kassaamaa jotaki vesitasoa. Vaa ei iha menny niinku luulin, nimittäin lapussaha oli ohojeita tuo 3 sivua mitkä jo näitte. Tai periaatteessa kaks. Loput oli sitte vaa suurennuslasilla koodien lukemista ja tulukittemista, vittu olo oli ku Robert Langdonilla Da Vinci -koodissa. Kyllä symboleita riitti joo, vaa ei niistä tajunnu vittuakkaa. Parasta oli, että ne pultit ja mutterit oli nimetty / numeroitu, mutta NIITÄ VITUN NIMIÄ SAATIKA NUMEROITA EI __IKINÄ__ KÄYTETTY. Aina jotku aivan vittu lottopallojen ja horoskooppien sanelemat onnenumerot oli vaa ruuvin vieresä, yritäppä siinä sitte miettiä onko se 2 tuuman vai 4.5 sentin pitunen. Tietenki niitä ruuveja oli helevetisti samankokosia, mutta erilaisilla päillä. Toisissa oli sileä pää, toisissa ristipää tms.

JA MITÄPÄ NIILLÄ OHOJEILLA ku on vittu JUMPPAHARJOTUKSIA. 2 aukeamaa. Iha oikiasti. Meikä sormet verillä vääntäny ruuveja ja pyöritelly tappeja niinku viimestä päivää, voivotellu ohjeitte paskuutta nii onko tuo nyt ihime. Vittu sama laittaa johonki Askosta ostettuun vesisänkyy jotaki saatanan tantraseksi-asentoja, yhtä palijo hyötyä kassaamisessa. Aiva silmitön raivo nous ku tajus miten väärin voi selluloosat käyttää. IHAILKAA SIITÄ NII, TEHKÄÄ KOTONAKI VITTU NYT ON TARJOLLA JUMPPAA JOKA JANNELLE. Sama nakata koko kärry harakoille ja pyöritellä niskaa nii kaua että kuolee. ÖÄÖFGÖÄRGHBLBLVaro ettei joku "vahingossa" nykäse niskasta kesken kaiken.

Tällekki saatanan shortsi-Santerille liimaa tuoho kenkää nii jää iäksi nuin. Yritäppä siinä sitte käyä vessassa asioilla. Ja tuoki huumehuuruissa heiluva trikoolissu on kahen tanssiaskeleen päässä eristyssellistä.

Vau, yltää sormet kenkiin. Voitki samontein sytyttää ittes palamaa iha alhaalta asti. Tuo toinen jätkä ettii jotaki kengänkärestään, mahollisesti mielikuvituskaveria tai hiekkaa, ees jotaki. Kolomas jätkä lervannu just 3 desiä verta eilisen bensanhaisteluillan jälkimainingeissa.

Haistaha vittu, voisin lähettää takkuuseen vaikka samontein.


Voi jumalauta, onneksi tuo saatanan kottero on nyt pystyssä tuolla nurkassa.  En kestäis ennää sekuntiakkaa tuota vitun insanity testiä. Kassaa ja hakkee ruuveja ja kaikki hukassa ja päi helevettiä päässä vaa pyörii RAHAT VAI KOLMIPYÖRÄ, RAHAT VAI KOLMIPYÖRÄ? Vaa tässäpä se nyt ois, nauttikaa:
P.S. Ainii, sain sen vastuksen toimimaa tuosa reilu tunti sitte, just ennenku rouva tuli töistä. Ristus että oon kova jätkä.

2 kommenttia:

 1. :D En oo taas hetkeen nauranu, niin kuin tätä lukiessa!

  Siis kaikki sympatiat sinne, voin hyvin kuvitella miten tuon kokoaminen on hajottanut. Sisko päätti kans ostaa vastaavan laitteen, mutta osti sen alennuksesta - laite oli ollut näytillä tyyliin Citymarketissa. Tarvitsi kuitenkin hiukan purkaa ja pyysi sitten mun miestä apuun.

  Ei vaikuttanut sekään homma helpolta, oli pitänyt ne näytön piuhat irroitella ja muutama isompi osa irroittaa, että meni autoon. Ei ollut kuulemma ihan niin yksinkertaista laittaa takaisin - mies kertoi kotiin tullessaan ja avas kaljan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D miesparka. Tuo vehe ei kyllä armoa antanu, ja syystä x se vastus ei toimi taaskaan. Kyllä siinä alako kaljahammasta kolottaa ite kullakin :D

   Poista