TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 28. joulukuuta 2013

Jotain uskoa ihmisyyteen sämpylätetty'd

Ei saatana mikä subireissu oli eile töitte jäläkee. En oo varmaa ikinä nauranu nui paljon tuntemattoman juopon toimesta. Meitä oli siinä jonottamassa varmaa 15 tyyppiä, töistätulleita vissii 6, muut sitte enempi tai vähempi päissää. Siinä venaillessa sitte havahtu yhtäkkiä, että leipää oli tillaamassa joku maailman kovin kolli. Vittuku se heilu siinä pleksin eesä niinku meskaliinihuuruinen kapellimestari ja samalla mölisi kaikille jottai. Siinä myyjä sitte kysy että millasta täytettä leipään misterille laitettais, nii jätkä vastas että "IHA VITU SAMA, LAITA VAIKKA VITTU TUOTA HEVOSENPERSETTÄ JA RAVIOLIJUUSTOA" Koko syöttölä repes aiva täysin, mies ees tajunnu mittää, nippanappa pysy tolopillaan. Siitä huolimatta otti paikan aivan täysin haltuun. Kastiketta kysyttäessä vastas "JOTAKI AIVAN PASKAA" oikee ajan hampaan ja kotipolttosen viinan nyrkkiraiskaamalla äänellä. Sitte se kaiveli siinä lompakkoa ja heilu ku muovipussi moottoritiellä, sai kai se maksettuaki. Tokas vielä samalla volyymillä iha yleisesti että "TUOLA PIHALA OIS NEEKERI, MÄÄ LÄHE HAKKAMAA NEEKEREITÄ" Oltii vaa vattalihakset kippeinä siinä jonossa, ei tiietty että mite reagoia. Misteri lähti sitte leipäsä kans johonki ja me päästii hakkee evästä.

Vaa eiköhä viien minnuutin päästä sama jätkä tuu takasi :D aivan vittu TUUBAT. Leivästä ei ennää tietoakkaa, katos varmaa matkalle tai se ehti jo syyä sen. Tuntu niinku se ois ehtiny päihtyä lissää siinä muutaman minuutin poissaolon aikana. Äijä tuli tosiaa takasi ja alako voivottellee "EI VITTU MUA PELOTTAA, EIKÖ JÄTKÄÄ PELOTA" tunki oikee työkaverin kylykeen kiinni ja alako selittää jotaki kauhuja. "YHELTÄ YRITIN SAAHA APOLLOSSA. MINÄ MAKSAN KAIKKI. KOVVAA TÄMÄ ELÄMÄ. KIRVESMIES TIENAA PAREMMIN KU LÄÄKÄRI." Jotaki tuommosta se oli siinä huutanu, toinen silimä jo kuukahtanu elämän taistojen tantereelle, toinen silimä vielä etti sieltä liiketilasta kadonnutta nuoruutta. Makso sitte kuitenki työkaverin sämpylän jostaki syystä. Vaa harvoinpa näkkee nuin rälläävää juoppoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti