TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

maanantai 7. lokakuuta 2013

Mennään kumivenneellä Venäjälle kaatamaa öljynporauslautta meijän mantelinkatkusilla ajatuksilla.

Nonii nyt ois sitte vuorossa taas viimesen viikon kuuma poliittinen peruna, eli kasa idiootteja kumivenneillä öljynporauslautan kimpussa. Voiko ennää julkisuuenhakusempaa pelleilyä olla, hohhoi. Mitäpä luulette, mite kävi? Kaikkien suureksi järkytykseksi ja yllätykseksi he saivatkin tästä tempauksestaan SYYTTEEN!? :O Mihin maailma on menossa? Eikö nykyään saa ees ajjaa kumivenneillä ja aukua päätä muille ja kusta toiste pakkeihi ilman syytä? Ompa kyllä kertakaikkiaan. Sitte vielä oikee syyte merirosvouksesta! OIKEUSMURHA!

Eli aktivistipelle rupes jeesustelemaan muitten kustannuksella ja joutu kusseen. Tästä sitte nousee hirviä märinä ja voivottelu. Anteeksi, mutta meikä ei nyt oikee ymmärrä MIKÄ tässä on se suuri vääryys ja kohtuuttomuus? Jos nää teet jotaki laitonta tietosesti ja oot niinku iha rehellisesti perseestä, nii mite voit olettaa että pääset siitä tilanteesta iliman mittää seuraamuksia? Tuoki vitu Cini Caarela aatteli tuon homman vissii iha loppuun asti, käytti yhtä palijo aikaa ja ajatusta tuoho asiaa ku Tauski vierotushoitoonsa. Tyypit vielä facebookissa valittaa ja kylillä huutelee vittu barrikaadeilla kyltit käessä, "Nyt on koettu vääryyttä!" joo, kyllä, tuo rangaistus on yhtä epäoikeudenmukainen ku mummun tekemä mustikkapiirakka. ELI EI OLE. Ärsyttää tommoset maailmanpelastaja persereijät jotka aattelee pelekästää ittiää ku lähtee tuonne huitelee ja kusemaa joittenki porauslautalla työskentelevien perusjamppojen naamalle, sitte marttyyrinä märistään ku tullee runtua. Puhumattakaa että tuo vammanen meni vielä toisen valtion rajojen sisäpuolelle, eli sitä suuremmalla syyllä PITÄS OSATA OLLA IHIMISIKSI. Tuonki saatanan porkkananaama mantelimaidonlipittäjän takia mennee verorahoja ja resursseja koko paskan käsittellyyn. Ja mitäköhä tuolla nyt sitte saavutettiin? Kertokaapa meikälle miten tuon tempauksen hyödyt meni haittojen eelle, iha legitisti faktojen pohojalta. Eikä mittää "no tässä nyt herätettiin tietoisuutta öjynporauksen vaaroista!" JOO KAIKKI MAAILMASSA TIETÄÄ JO NE VAARAT. Lisäksi tuoki kanttarellikainalo on varmasti käyttäny elämässään muovia, ajanu autoa yms. mihi sitä öljyä tarvitaa ja sitte moralisoi ja vouhottaa kylillä. Sillälailla.

Meikän kanssa saa olla eri mieltä tästä asiasta, tää onki vaa meikän mielipide. Vaa noin 90% näistä asioista kysseessä on aina joku hippiryhymä niinku Greenpeace joka ei saa oikasti _mittään_ konkreettisesti hyvvää aikaan, vaa aina astelee jonku toisen varpaille ja tuhulaa vaa kaikkien aikaa saavuttamatta mittään. Ens kerralla ku ootte lähösä öljynporauslautalle, nii miettikääpä siinä etteisessä reppu seläsä vielä kerran mitä elämältänne haluatte. Nakatkaa reppu takasi nurkkaa, vaatteet etteisen lattialle, menkää laittamaa kylypyvesi tulelle, samalla vedenkeittimeen veet kiehumaa, kaivakaa kaapista teepussi valamiiksi, menkää tarkistaa kylypyvesi, sitte katakaa kuumat veet mottiin ja laittakaa teepussi perrään, kävelkää sinne kylyppäriin ja pulpahtakaa ammeeseen, ottakaa vieressä oleva seinään kytketty leivänpaahin sylliin, nakatkaa kiehuvat teet silimille ja sukeltakkaa paahtimen kans manan maille. Säästätte kaikkien aikaa.

4 kommenttia:

 1. Jeesmaan. Ylipäätänsä kaikkien vallankumouksellisten maailmanparantajien tempaukset latistuu pelkäksi julkisuushakuisuudeksi ja lifestyleksi, sen sijaan, että ne saisivat oikiasti mobilisoitua porukkaa tekemään muutoksen. Ja ompaha sangen typerää mennä meuhkaamaan Idän Karhulle ko tietää, että koko maa on ottanu vahvasti takapakkia sosialismin hevoskuurin jälkeen, eikä tosissaan suhtaudu mitenkään kevyesti länsimaalaisiin virtauksiin. Joten on hyvinkin odotettavissa nuin räkäsestä toiminnasta ojennusta itämaiseen tapaan, joo.

  Sammaan kulttuurimarxistien kusilaarin tipahtelee myös nii palijo hypetetty DocVentures. Maksimaalinen määrä länkytystä milloin mistäkin ja bongin huuruisten särjen "silmien avaamista maailmalle", ja niin vähän mitään merkittävää vaikutusta tai liikkeellepanoa. Kapitalismi on kuitenni vitusti nokkelampi, joka aina tulee laittamaan vassarit polvilleen, varsinkaan ko sillä ole edes nykyään riveissä "työväenluokkalaista lihasta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. True dät. Heleppoha se o huuella, vaikiampi oikiasti tehä jottai. Näistäkää maailmanpelastajista varmaa ykskää oo laittanu senttiäkkää ommaa rahhaa esim siihe kohteeseen minkä haluais hippitempauksillaan pelastaa.

   Poista
 2. mihin lappupostaus hävisi? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. piti poistaa lappupostaukset, tuli terveisiä ylemmältä taholta :<

   Poista