TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

tiistai 24. syyskuuta 2013

Ota ensimmäine juna Islantiin ja jää sinne.

Meikä on jo tovin ihimetelly miten Benni Gartiainen voi olla nii vitun suosittu naisartisti ku se tekkee vaa paskoja biisejä. Mutta nyt ollaa vittu pohojalla. Aiva sielä syvimmässä Mariaanien hauan halakiamassa, missä bakteeritki voivottellee ja taistelee elämästään, sieltä syvimmästä pohojamudasta, minne itse Poseidonillakkaa ei oo mittään asiaa, sieltä ite vihtahousun vihoviimesestä PÄTSISTÄ tullee tämä seuraava ralli. Ei hevonperkele ja mäkikotkan pallit, nyt ollaan tehty se pahin mahollinen. (kas tässä biisi joka ei mitenkään liity tähän mistä puhun!! tää o vaa ihana LAULU! :---))

Vittu siis nuita sanoja. Kautta Katto-Kassisen alakoholisoituneen isäpuolen. Voi HELEVETTI NYT SENTÄÄN. Ei riitä oikiasti sanat kuvvaamaan tuota paskuutta. Meikäki keksii kolomen promillen humalassa vessanpöntölle rääkyessä LERVAT PAIJALLA KYYNELEET POSKILLA ___PAREMMAT____SANAT_____. Tuoha o sama ku soittaisit josaki metroasemalla munat sukassa ykskielisellä banjolla "KISSAT JA KOIRAT ON LUOTUJA JUOKSEMAAN!" samalla ku sytyttäisit ittes tulleen ja nyrkkiraiskaisit jotaki kusenkatkusta kulkuria. Siinä ympärillä yleisö mylvii ja taputtaa, oikea mestariteos. Yhtä mestariteos ku Tauskin ensimmäinen albumi. Vittu jos katotaa asiaa vaikka näi, että Tauskin ensimmäinen albumi oli ruokotonta paskaa kuolevan syöpäläisen perseestä, nii siitä huolimatta sen levyn sisältö on tohon vuorijodlaukseen verrattuna niinku taivaalta sattais vaaleanpunasten pilvien päällä kissanpentuja teekupeissa, äidillisiä halauksia ja menneisyyden hyviä muistoja Morgan Freemanin kertomana. En tiiä voiko sanotuksiin ennää rehellisemmin käyttää vähempää resursseja. Tuo kertsin jollotus on yhtä luova ja omaperänen ku Matin ja Mervin avioliitto. Voin aivan tosissaan väittää, että todellakin pystyn ite parempaan. Hävettää ees kuulla tuo, hyi saatana.

Siis vittu HELEVETTI, tuo videon meininkiki muistuttaa ehkä KEVYESTI erästä ruotsalaista naisartistia joka voitti muuan Euroviisut. Vaa ei se mittää sinänsä, iha sama ku ei kiinnosta kumpikaa kotka sen enempää ku Vihreiden vaalikamppanja. Mutta tuo video, meikä ei ymmärrä sitä. Biisissä jollotettaa käytännössä VR:stä ja akkoista, ja videolla pyörii mystisiä hahmoja hätäsoihtujen savussa ja valossa. Taustalla myös Islannin maisemat. Sama ois mennä kuvvaa Tikkurilaan jonku deekun vuokra-asuntoon ku se juo munasillaan sohvapatjan päällä keskiolutta ja sytyttää siinä soihtu. Sielä sitte juopon kanssa meskaliinipäissään tanssia pimiässä kämpässä josa ei saa henkiä. SITTE VIELÄ OVET JA IKKUNAT SÄPPII JA HYVÄSTI SAATANA. Tullee se hyvä video.
Noh, kuitenki. Meikä ei oo ikinä ollu hyvä matikassa, muussa ku päässälaskussa, joten tämä voi olla aika vaikia yhtälö, mutta kokkeillaanpa.

Paska biisi + Video iliman järkeä + Surkiat sanat = Kansansuosikki.

Eli siis jotenki yhtälö a+b+c=10, vaikka
a=ummetus ja lanttulaatikko
b=vyölaukku ja tulehtunu varvas
c=kuolonkankeus ja Frangenin Simo.

Tuossa laskutoimituksessa on yhtä palijo järkiä ku Jussi Selon rasvasessa tukassa. Miten kolome paskaa elementtiä saa muka jotaki hyvvää aikaan? Eihä tuo mee ees mitenkää matemaattisten lakien mukaan, ainakaa mitä ite tiiän. Kahesta paskasta voi saaha hyvän, se o mahollista, mutta kolomesta paskasta saa korkeintaan kasan tai läjän paskaa. Eihä nyt vittu kolome jämäkkää pökälettä muutu timanteiksi vaikka tunget ne sammaan blenderiin, tai hautaat mummon puutarhaan. Ei tosiaan, siellä ne säilyy paskana ajasta ikuisuuteen. Tässä rallissa on käyny hyvinki samalla lailla.

 JA HUOMASIMPA JUST, että tämän biisin on sanottanu Nariska. Muistatte tämän rouvan varmaa muista ihan VITUN kuolemattomista biiseistä, muunmuassa siitä missä murulla on takki auki ja sitte sinne ui hauki. Ei jumalauta EI EI EI, kylymä hiki tuli heti ku lukkiin. Meikä oli aika varma, ettei tuo akka sanottais ite näin paskasti, mutta samalla sallaa toivoin että se ois se. Ku meikä ei kertakaikkiaan voi ymmärtää MIKSI tuolle vitun kalanaama kompostijätteelle annetaan MITTÄÄN mahollisuutta musiikkibisneksessä. Biisihä oli varmasti alunperin jo aika ankia, mutta sitte siihe vielä laitettii maailman huonoin sanottaja kylykeen. Niinku kaataisit bensaa liekkeihi tai kusisit kuivausrumpuun, ELÄ TEE SITÄ.Ei meikä haluais olla näin jyrkästi kriittinen, mutta tää ralli suorastaan vaatii runtupullaa. Samallai ku antaisit kritiikkiä miehelle, joka potkii koiraansa kaupan eessä, tai Tauskille nuottiin osumisesta. Jos ootte sammaa saatika eri mieltä mun kans, nii kertokaa toki. Muistakaa kuitenki, että jos ootte eri mieltä tässä asiassa nii ootte väärässä.

6 kommenttia:

 1. Aamen. Viime viikolla töissä haukuin työkavereille tätä biisiä ja kirosin sitä että kun Jenni Vartiainen tekee ihanminkätahansabiisin niin se on automaattisesti mestariteos radioränkytys, koska Jenni Vartiainen.

  Tässä vielä Radio Suomipop -peli Slurrelle:
  Kuuntele Radio Suomipoppia 10 minuuttia. Jos et kuule Lauri Tähkää tai Jenni Vartiaista, voitat pelin. (spoiler: et voi voittaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D totta. Blussaan myös tuon pelin, kuulostaa mainiolta.

   Poista
  2. Kolmas Lokakuuta kannattaa siis välttää Radio Aallon taajuutta, Jenni Vartiainen kaappaa kanavan päiväksi.

   Poista
 2. Enpähän vois olla enempää samaa mieltä tuosta biisistä. Ja ennen kaikkea se video on jotakin kammottavaa. Erehdyin sen joskus telkkarista katsomaan, kun sattui pyörähtämään ruudulla - epätoivoisen voimattomana tunsin, kuinka sielu itkee verta.

  VastaaPoista