TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 14. syyskuuta 2013

007 räkä saa odottaa.

Räkä. Tuo muinaisesta kreikan kielestä raekae juontuva, kauhua herättävä sana. Iteasiassa, lässytykset vittuun. MEIKÄ KOSKI TÄNNÄÄ RÄKÄPAPERISSA OLEVAAN __RÄKÄÄN__. Hyi vittu vittu ja JUMALAUTA HYI SAATANA. Mikkään ei oo maailmassa nii ilettävvää ja puistattavvaa ku muitte ihimiste räkä. Ei ees Tauskin ensimmäinen albumi, tai Simo Silmun silmäpussit. Ei se omakaa mittää vitun kissanminttua tai vanilliinisokeria oo, mutta muitte räkä on pahinta mitä tiiän. Aina haluais pyyhkiä asfaltilta ne räkälimpit niillä jonneilla jotka sylykee joka paikan täytee, tukasta kiinni ja naama raastiimeen. Vittuku ne räkkii enemmä ku kiimaset kamelit.

Tilanneha oli seuraava: Olin tosiaa tännää raviradalla töisä, oli kivvaa ja muuta, iha perusmeininki. Sitte tuli loppusiivouksen aika ja otin tehtäväkseni raivata hevosmiesten jätökset pöyistä iha palijain käsin ja nakella roskat roskiin. Siinä sitte kauhoin tavaraa, kunnes yhtäkkiä paperiin tarratessani tunsin, miten pikkurillin pää kastu. Meni ehkä millisekunti ku aivot lähetti viestiä vaarasta ja kauhusta, sormenpäästä aivoihin ja takas. Repäsin käen aivan TÄYSIÄ pois odottaen pahinta. Ja pahintaha se oliki.

Ku toivuin ensishokista, tajusin että se paperi avautu mun silimien eessä, niinku hiastettuna, ja sisältä paljastu merirosvokapteeni Mustaparran veroinen aarre. Nii paljo terveen keltasta räkkää, että meinasin oksentaa samontein. Huusin oikiasti sissäänpäi ja olin aiva petrified. Jumitin pari sekkaa, sitte juoksin täysiä pesemää käet. Nakkasin hanan terveellä käellä päälle ja tungin tuon saastuneen raajan juoksevan veen alle. Hinkkasin saippuan kans varmaan kaks minnuuttia sitä kättä kyynärpäätä myöten, pesten pahhaa pois. Ois pitäny vaa ottaa sitä vitu teräsvillaa viereiseltä pöyältä. Polovet tutisi, vettä oli silimäkulumissa ja kakka hakkas kavereittesa kans pesismailalla kalsareita. Jynssäämisen päälle kuivasin vitusti ja kurlasin desinfiointiainettaki puoli törppöä.

Hikikarpalot otalla lähin sitte jatkamaa hommia, sain pöyän siivottua ja etenin etteenpäin elämässä. Vaa tuo muisto jää ikkuisesti mielee, koska tuo tais olla oikiasti ihka eka kerta ku kosken toisen ihimisen räkkää, oikee sormeani siellä dipaten, kuin ranskalaismies kermavaahtoisen jälkiruokansa äärellä. Ei vittu saatana, oli aiva järkyttävvää. Tästä muistanki iteasiassa ala-asteella, ku yks kaveri söi iha legitisti räkkää. Suoraa vaa sormi nokkaan, niinku dippais suklaafountainissa ja sitte suuhu. Hyi fjgdiifjgdsg oikiasti HYI KU YÖKKÄYTTÄÄ KU KIRJOTAN VITTU. Sitte kerran se oikiasti niisti eka paperiin, iha täysiä, sitte avas sen ja ____NUOLAS_____. NUOLAS SITÄ RÄKKÄÄ MITÄ SIIHE PAPERIIN TULI. EI SAAKELI JA PIRU VIEKÖÖN. En IKINÄ unoha sitä. Vittu VIHHAAN SUA LAURI VEHKAPERÄ. KYLLÄ, SE OLI HÄNEN NIMENSÄ, LAURI VEHKAPERÄ. MÄÄ TOIVON ETTÄ NÄÄ LUET TÄMÄN JA TAJUAT ETTEN ANNA SULLE IKINÄ ANTEEKSI. Nään joskus painajaisia siitä hetkestä. HÄPIÄ SAATANA

Ja ku oikiasti miettii, että meikä on nähäny monenlaista, niinku kaks kääpiönaista hinkkaamassa toisiaan baaripöyän alla himokkaasti, tai kahen lihavan, vanahan naisen sormettamassa toistesa pimperoita tiskin eessä ynnä muut IHIMISTEN PAHIMMAT VIRHEET JA MITÄ OUDOIMMAT ILMESTYKSET, nii tuo silti vie voiton kaikista. Toisen ihimisen räkä on niinku kokoomusnuoret, tai sähkötuoli. Ennemmi tungen itteni sukellusveneen torpedoputkeen ja laukasen itteni paineilimalla vallaan persereikään. Ei meikää se ite niistäminen häiritte, vaa se tuotos. Jos niistätte nii piilottakkaa lapsenne.

9 kommenttia:

 1. Raukka ihan traumatisoitunu :DD

  VastaaPoista
 2. :D

  Sen tietää aina, että päivä on pelastettu kun Slurren teehetki on päivittynyt! Kiitos taas nauruista, tuli vatsalihakset treenattua tässä samalla...

  Tuo nuolaisu on jo jotain.... sanoinkuvaamattoman kauheaa, isot tsemppaukset sulle, kun olet selvinnyt sen näkemisestä. Räkiminen muutenkin ympäriinsä pitäis laittaa rangaistavaksi teoksi. On ällöttävää esim. odottaa bussia pysäkillä ja yrittää välttää astumasta niihin limalätäköihin.

  Tässä samalla juttuun liittyen pakko paljastaa, että itse tuli tökättyä sormi suoraan paskaan viikonloppuna. Oltiin kaverin kanssa hämärässä eteisessä ja lemmikki oli sitten tehnyt tarpeensa siihen eteisen lattialle. Kaveri oli ehtinyt jo sen isoimman tuotteen siitä lattialta poistaa, mutta jäljelle oli jäänyt pieni kikkare. Minä sitten tulen siihen ja ihmettelen, että mikä roska täällä lattialla on. Ennen kuin kaveri ehtii sanoa, että älä - niin mun sormi on jo siinä kikkareessa ja siinä samassa hetkessä tajuan koskevani paskaa.

  Pesin käsiäni kynsiharjalla tulikuuman veden alla varmaan viis minuuttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDDD ebin kakkatarina, tästä pidin. Mutta joo, oikiasti sakot vaa naamaan ja pamppua lumpioon ku räkkii pysäkeillä, naurettavan näköstä hommaa.

   p.s. kiva kun naurusti!

   Poista
 3. Mää en voi lakata reppeilemästä tuolle kokoomusnuoret-jutulle :D Hajuan ja kissat luulee että mamma on tullu hulluksi. P.s. meikästä toisen räkä on ällöttävämpää ku esim. elläimen paska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D joo heleposti ällöttävämpää! itekki nähäny monenlaista mutta räkä on se pahin mahollinen.

   Poista
 4. Ens kerralla ku tyhyjennän hospitaalissa imulaitteen räkäsäiliöö mietin niiiin sua <3

  VastaaPoista
 5. Meikän luokalla yläasteella muija mikä haisi vitun pahalle. Ajattelin ettei voi enää pahemmaksi mennä ni söi finnejä sitte. Haukkasin vieressä pasteijaa. Ei ole lihapasteija maistunut sitten vuoden 1999.

  VastaaPoista