TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Olkaa hyvä ja poistakaa itsenne Suomen väestörekisteristä.

Kaikille asiakaspalvelutyössä oleville ihimisille tullee joskus ennenpitkää joku uskomaton persereikä asiakkaaksi ja se painuu mieleen. Itelläki semmosia on monta ollu, mutta eilinen hyeenanripulireikänaama visvasyylänen amiskanttura veti kyllä vertoja ehkä kaikille. Sen olemus oli jotaki nii oksettavvaa ja käytös seuras kyllä heti kintereillä.

Kuvitelkaa semmone kliseinen amislehemä mitä näkkyy marketeilä pyörivien jonnejen takapenkillä koffit käessä. Vaalennetut fiorellan rieskafarkut, vitusti liikaa meikkiä (lähinnä valakosta ja mustaa päi helevettiä yhistettynä), joku todella jäläkeenjääny lippis tai pipo, sekä yamaha racing team tai joku muu takki, joka suoraan välittää katsojalle sen ihmisen myyränomaisen aivokapasiteetin. Noni, eli tämä "asiakas" oli kutakuinki semmone. En haluais ees viitata sanalla asiakas, ku eihä esimerkiksi vuohet tai porot oo asiakkaita jos ne tullee ravintollaa. Ne o elläimiä. Ja tuo vitu hillosipuli ei ainakaa ollu ihiminen. Lisäksi en ees myyny sille mittään. KUITENKI.

Se tulleee siihe tiskille notkumaa ja heilumaa jonku raukan näkösen miehen kans ja avaa keskustelun tyylikkäästi ja tahdikkaasti sanomalla "tää uus paikka o iha vitun perseestä." Hetiku tuo saatanan rikkaimuri avas suunsa, nii tajus että ensinnäki tuo kurkku o imeny munnaa enemmä ku puutyöluokan teollisuusimuri puupölyä. Toiseksi, että se on juonu varmaa viisvuotiaasta asti pillereitä vetävän white trash äitimuorinsa kalijat kaapista ja vetäny röökiä sammuneen isukin takintaskusta. PLUS ettei siitä ikinä tuu mittää. Kähiä-ääninen jalakasieni. Ku se avas suunsa nii tuntu niinku ois kuunnellu naapurin vetävän vessan joka o yhistetty vahvistimmee. Semmone kumia seinänläpi kuuluva lörinä. Puistattaa oikee vieläki.

NII nii asiaan. Eli se sitte halus röökiä. Kerroin sille mikä maksaa mitäki ystävällisesti ja näytin mitä o tarjolla. Vastaus oli tietenki että "VOI VITTU MITE KALLISTA. Mää oon Siwassa töissä ja maksaa 4,5 euroa aski vittu. Ei vittu!" Siinä se sitte pyöri penkilä niinku paskapökäle jyrkkää rinnettä alas ja ei päässy millää yli tuosta hinnasta. Ei siinä mittää, vaa ku se äijä sano jo että ei halua ostaa ku vähä tyyristä. Sannoin että eihä se tosiaa pakko ole ostaa ja että pittäähä niisä tuotteissa katettaki olla. Se setä kyllä oli sammaa mieltä ja oli asialline, vaa tämä liimanhaistelija pääs vasta vauhtii. "NII PALIJO LM MAKSAA?" sen ja sen verran "ENTÄ MALLU?" sen ja sen verra. Sitte se taas tuijotti järkyttyneenä ja alako vittu SOLOVAAMAAN MEIKÄÄ KIITOKSEKSI :D oikee ässänä alako servaamaan "joo jätkäki tommone partajeesus, pääsekkö eläkkeelle kohta?" johon vastasin "Joo tommosten sinunkaltasten ihimisten takia pittää jäähä työkyvyttömyyseläkkeelle varmaa hyvinki pian." toine vaa tuijottaa, en oikee usko että se ees tajus mitä sannoin.

Menne valehtelematta 30 sekunttia ku se taas rääkyy että palijon tupakka maksaa. Meikälä alako oikiasti tykyttää otassa. Sannoin rauhallisesti taas ne hinnat. Sitte kuuluu "Joo, vittu, nii kallista röökiä. Määki oo vittu saanu puukosta ja vetäny vittu huumeita. Mää oon syntyny skinijengiin vittu!" Meikän vastakaiku oli vähä semmone säälivä katse ja "joo." En tiiä oikee mitä siinä pitäs sääliä, sitä että se todennäkösesti kusettaa ja aattelee että se on vitun siisti muija, vai sitä että se on mahollisesti saanu puukosta ja vetäny huumeita ja se kuvittellee että _se_ on vitun siistiä. Noh, nevertheless, jatkoin sitte muita hommia. Sitte se jotaki sano, helevetti vaa ku en muista ennää tarkkaan. Jotaki se auko päätä varmaa uloslentämisen toivossa, koska seki ois varmaa tuon mätisäkin maailmassa joku vitu meriitti. Kuitenki, se kysy heti perrää NELIJÄNNEN KERRAN paljonko rööki maksaa VIIEN MINUUTIN SISSÄÄN. Sitteku en just sillä sekunnilla ehtiny vastata nii "ookko nää kuuro? PALIJO SE--" VITTU SEITTEMÄ JA PUOLI, OOKKO NÄÄ OIKIASTI NUIN VITUN AUTISTI ETTET NÄÄ TAJUA? SEITTEMÄN JA PUOLI, KIITOS. JA TEIJÄN SIWASSA NELIJÄ JA PUOLI. Kiitos.

Onneksi sen lähettyä kukkaa ei ennää kiusannu meikää. Hulluksi meinas tulla helevetti. Eikä kyllä ennää näkyny sitä muoria koko illan aikana. Miks tommosia pittää olla olemassa? Ennemmi meen Särkänniemen space shottiin ja jätän turvakaaren ylös ku palvelen tommosta ydinlaskeuman tahraamaa kompostijätettä. Jos pittää olla perseestä nii sitä voi tehä kämpilä yksin pimiässä sängyn alla itelleen saksien kans, ei tarvi tulla ravintollaa asti muita kiusaamaa. Ens kerralla ku nään sen nii juttu Alibiin ja istun tuomioni hyvillä mielin. Saatana, saa tulehuksia kynsivalleihin pelekästä äänestä.

2 kommenttia:

  1. Ahhahahhha.

    Ahaha. Ha. Haha.

    Jätkän kärsimykset tuottaa mun elämään sisältöä ja nautintoa.

    Bueno.

    VastaaPoista