TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

maanantai 8. heinäkuuta 2013

#thatPOWER = HASHTAG PASKA KAPPALE PRINSSI WILL.I.AM HV DOUCHEFAG

Nonii taas. Kaikkiha me ollaa kuultu iha järettömät määrät huonoja biisejä, niinku esimerkiksi Koi-Kana, Hilma ja Onni, Liian suuri city ja koko Uniklubin tuotanto, mutta nyt meikä on löytäny ehkä vuojen 2013 ultimaattisesti paskimman kappaleen. Siis tämä biisi saa ihon kananlihalle paskuudellaan heti ku se hiipii salakavalasti sapeli tanassa kloroformit nenäliinassa sun korvakäytävään raiskausta suorittamaan. Kas tässä biisi, avaa välilehteen och njuta.

Heti ensimmäisenä verkkokalvojen kuviteltuja palleja potkasee maihinnousukengillään kappaleen nimi. #thatPOWER. Jooh. Mitäpä tuosta sannois? Hashtagin käyttö biisin nimessä kuulostaa ehkä paskimmalta idealta mitä oon kuullu heti vapaaehtosen virtsatietulehuksen jäläkeen. Tosin meikä kyllä vaikka ennemmi istuu pelekkä patalappu genitaalien suojana umpihangessa keskellä jäätynyttä järveä. Muutenki tuo biisin nimi. HASGH DAG SE VOIMA. Mikä voima? Se voima tehä maailman paskin biisi vähimmällä mahollisella vaivalla ja olla ottamatta siitä minkäänlaista vastuuta? Se voima kusta vastaantulevien pyöräilijöitte naamalle pakettiauton kylestä? Kyllä joo, se on se voima. Isot voimat pitäs tuua isosti sitä vastuutaki, vaa vitut. Jätkät ottaa yhtä palijo vastuuta tekemisistää ku Harri Olli paskoista hyppyistään ja viikottain uusiutuvista sukupuolitaudeistaan. Tuoki biisi on varmaa tehty iha vaa ku ne voi tehä sen. Ei mittää tarkotusta, ei mittää ideaa. Ei tuota kappaletta ois kukkaan halunnu tai tarvinu ikinä mihinkää. Tehhää ku kerta pystytää. Ja jostaki helevetin syystä ihimiset maksaa tuosta rahhaa, iha vaa että ne kuulee sen. Haluaisin henkilökohtasesti lyyä jokkaista iTunesista tuon biisin ostanutta ihimistuhkakuppia makuupussi-kamiinalla naamaan nii lujjaa, että puhelin poistaa biisin iskun voimasta ja lähettää samalla tekstiviestin levy-yhtiölle "äläkää tehkö ennää mittää."

No mutta nyt kuitenki asiaan. Kattoin iha mielenkiinnosta nuo sanat mitä siinä "lauletaan". Olin nääs kuullu tuon töitte jäläkee yöllä ku kattoo huviksee mitä ralleja voicelta ja mtvltä tullee yöaikaa. Jäi sitte päähä soimaa ja ku otin sannoista selevää nii arvatkaapa mistä ne kertoo. Heittäkääpä iha villi veikkaus. Mistä keski-ikänen afroamerikkalainen köyhistä oloista kuuluisuuteen noussut mies vois kappaleessa laulunsanoin kertoa? HMMM. MEIKÄPÄ KOITTAA ARVATA! Veikkaan, että siitä mite siisti jätkä se o nykyää ku enne oli köyhä ja perseestä ja nyt o vitu eliittijäbä ja on rahhaa ja autoja ja kissoja ja koiria, plus että oon aika siisti jätkä ja on vitusti merkkivaatteita ja vihaajat vihatkoon koska pääsin huipulle niinku lupasin. Katotaas osuko oikiaan!

"They call me will-A
Stay so cool, i'm chilley
I done made that malley
On my way to that valley
Used to have a piggy bank, but now I got that bigger bank.
Who who cares what the haters state
They hate on me cause we doing what they cant

I stay on that hussle, I flex that loose to muscle
Hate to bust your bubble
Im on that other level
Imma take it higher and high and high and higher
I stay and buy attire
Keep burning like that fire

Yes yes yes y'all feeling funky fresh y'all
Work to be the best y'all
We're good under pressure y'all
Been through all that stress y'all
Get this off my chest y'all
Made it out in project where this project that's progress y'all

I beat it through my mama
I told her when I was younger
That I'ma be that number
One day I'll be that number 1"

Siinä suora lainaus kyseisen kappaleen lyriikoista. Meleko lähelle arvattiin. Aika kekseliästä, kertakaikkiaan. Sitte vieraileva tähti Justin Bieber laulaa näin. OOOOOOOOOOOOOOOOOO OLEN ELOSSA OLEN ELOSSA OLEN ELOSSA. OOOOOOOOOOO OSAAN LENTÄÄ OSAAN LENTÄÄ OSAAN LENTÄÄ. RAKASTAN JOKA SEKUNTIA MINUUTTIA TUNTIA ISOMPI PAREMPI VAHVEMPI VOIMA KISSA KOIRA. Sitte MINULLA ON SE VOIMA.
Siinä se on niinku pähkinänkuoressa. Ei nuo sanat pelekästää aiheuta sitä valtavaa myötähäpiän huuto-oksennusta vaa myös se video ja taustamussiikki, ns. "biitti". Todella raskasta psyykelle. Tätä sitte kutsutaan hitiksi ja soitetaa joka paikassa. Meikä ei selevästikkää vaa ymmärrä, tai en vaa halua uskoa, että näitä biisejä tehhää pelekästää dollareitte takia. Sama ku pesis hampaat vaa siks että äiti käski.

Jotenki tää vaa porrautuu nii pahasti aivoihi, ja tuo jää vieläpä soimaa päähä aika herkästi. Nykymussiikki on jotenki degeneroinu ihmisen aivot semmosiksi valtaviksi ulostesuodattimiksi. Kaikki mennee läpi, aiva sama, ja pikkuhiljaa aivot tottuu siihe ja hyväksyy sen. Samallai ku totut ja hyväksyt armeijassa olemisen tai vaikkapa pyykinpesun ja siivuamisen. Se on perseestä, mutta pakko hyväksyä. TAI TOISAALTA, ehkä tämä suhde on enemmänki samantyylinen ja tavallisella kadunmiehellä paikalliseen jätehuoltoon. Et halua olla suoranaisesti missää tekemisessä sen kans tai nähä tai kuulla sitä, mutta nää kuitenki tarvit sitä. Tuo biisi on nii myrkkyä että aivot käsittellee sen jonaki huumeena ja vaatii aina vaa lissää.

Nyt ku päätin julistaa tän rallin 2013 paskimmaksi biisiksi, nii oon hyvin tietonen, että jätän monta muuta rikollista rangaitsematta. Mm. Sini Sabotage, Petry Nygård ja Cheek o yhtä ankeita ku aina ennenki. Mutta voin antaa näille nasaalinaamoille anteeksi, koska ne on suomalaisia. Miksi? Koska Suomesa ei kertakaikkiaa oo lahajoja ja resursseja tehä hyvvää musiikkia. Ne käytettii joskus Tapio Rautavaaran aikaa loppuu, eikä talentti ole uusiutuva luonnonvara. Hyvät biisit on jo tehty, ja jonku on nyt pakko tehä ne paskat. Aattelen sen niin, että nuo ihimiset tavallaan uhrautuu ja ottaa nuista tekeleistään sen paskan niskaan tietoisesti. Koska nuitte ihimiset biisien tekeminenhä vaatii samanlaista taitoa ku päästä peruskoulu läpi kymmenessä vuojessa. Kyllä se aika monelta käy aika heleposti. KUITENKI, topicista enempää karkaamatta, Te, herra will.i.am olette ansainneet vuoden Haista Vittu -palkinnon ja olette täten myös ehdolla Vejä-Ittes-Kiikkuun kulttuuripalkinnon saajaksi.

Onnea voittajalle, lycka till provet ja painu vittuu mun televisiosta.

6 kommenttia:

 1. Mutta eihän "Liian suuri city" ja Cheek oo huonoja? :<

  VastaaPoista
 2. a) sammaa mieltä, oli paskaa. Mutta ei kuitenkaan mitenkään tunteita herättävän erikoispaskaa vaan semmosta mieltäturruttavaa peruspaskaa että jos huomenna tulis radiosta tämä ja kymmenen muuta swägädägä häsdäg biisiä niin en luultavasti erottais tuota ennää joukosta.

  2. Jos biiberi ois laulanu KISSA KOIRA niin oisin tykänny vähä enemmän.

  PS. ainut kohta wiljamin räpäytyksistä josta sain selvää oli tuo toka säkeistön eka rivi ja seki meni ilmeisesti väärin koska kuulin ihan selvästi että "i flex that mental muscle" missä on ees vähä enemmän järkeä ku "i flex that loose to muscle".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta. Turruttavvaa indeed, mutta meikälle vielä jotenki henkistä kryptoniittiä. Itekkä saanu käytännössä mittää selevää Willpedon räpeistä ja sen mitä ymmärsi nii halus ymmärtää väärin.

   Poista
 3. HILIMA JA ONNI EI OO PASKA

  VastaaPoista