TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Siellä ei sada milloinkaa, tule joukolla HAISTA VITTU

No ei menny iha nappii nyt shoppailu/syömäreissu. Piti aamula mennä Fat Roosteriin mätölle, vaa olivat laittaneet sen kiinni "rumpumelusaasteen" takia. Ei ollu vittu KOVIN VAIKIA ARVATA KETKÄ IHMISTYKINKUULAT SITÄ VITTU AIHEUTTI ku kuulu kirjaston nurkilta hippie drum circlen töminät aiva selevästi siihe parinsaan metrin päähän. Varmaa melusaasteesta valitettu nii ne joutu siirtymää vähä kauemmas, ja mikäs sen parempi paikka soittaa niitä saatanan vuohenpallinahasta veistettyjä huumerumpuja ku kirjaston vieressä. Vittu hippeistäkkää oo muutaku harmia, oon aina sen sanonu. Noh, mentii sitte tordenille muute vaa evväille, hyvvää oli lihalautanen. Sitte shoppailtii vaatekaupat ja ostettii sklobot, all is good.

VAA sen jäläkee lähettii vähä torilla sijaitsevaan poliisiravintolaan syömään, voi vittujen kevät. Ootettii 45min ruokia, mikä oli kuitenki täysin ymmärrettävää ku sielä oli kiire, vaa ne annokset oli TÄYSIN ANTEEKSIANTAMATTOMAN ___PERSEESTÄ___. Vittu IHA OIKIASTI MEIKÄ TEKKEE PAREMMAT RUUAT sammoista aineksista, eikä oo ees väiteltävissä. Vaimon "mozzarella ja tomaattitiimosleivät" oli 2 vaalia paahtoleipää, joho lätkästy 2 tomaattisiivua ja puoleksisulanutta mozzarella. VAU, KIITOS OIKIASTI. 12 EUROA KAHESTA LEIVÄSTÄ MISSÄ VÄHÄ TOMAATTIA JA KUSTA. KIITOS. Noh, kylykee tuli kuitenki pakasteranut ja COLE SLOW'TA, (niinku listassa oli kirjotettu) jota ei voinu vaa syyä. Meikän "silakkaburger" oli reissumiehen välissä 2 silakkapihiviä ja lusikallinen jotaki paskaa soosia. HEI KIITTI KUNDIT, MAKSAN MIELELLÄNI. ON NIMITTÄI AIVA LOISTAVAA RUOKAA KIITOS HEI. Kaiken kruunas ehkä paskin palavelu mitä oon ravintolassa saatu, ei puhuttu tai nähty asiakasta ellei ollu iha pakko. Käy vähä sääliksi sitä ravintolapäällikköä, koska se oli vitu rento jäbä ja osas hommansa, vaa sillä alaisina jotaki aivottomia vitun niistopapereita, jotka o survottu kusenkeltasen nahkatakin hikiseen povitaskuun. Aiva luokatonta paskaa.

Sitteku oli käyrät kohtuu korkialla nii aattelin että sama vettää kännit. Lähettii hakkee stokkalta vähä juotavaa, mutta kuinkas ollakkaan ei niitä ikkää saatu. Kassaneiti oli vissii pikkase liia innoissaa saamastaan pestistä, ku ei riittäny että näytin vanhentuneita henkkareita, joissa kuitenki aika selevästi näkkyy meikän pärstä, valtion leima ja syntymävuosi. Korjatkaa jos oon väärässä, mutta meikän käsityksen mukkaan niittenki tehtävä siinä henkkareitte kattomisessa on vaa se, että alaikäsille ei myyä viinaa. Täysin ymmärrettävää ja oikia homma. Vaa ku aikuinen, partanaamanen spurgu niinku meikä tullee hakkee kalijaa ja VITTU TODISTAA ETTÄ ON KUITENKI SE 6 VUOTTA VIERÄHTÄNY KULTAISESTA NUORUUSVUODESTA JOLLOIN TÄYSIKÄISEN KRISTALLIMALJASTA TULI VIIMEKSI ELÄMÄNNESTETTÄ JUOTUA nii ei. "Ei valitettavasti voi myyä ku vanahat paperit." Joo, ja vaimohan niitä juomia siinä iteasiassa osti. Meikä meni vaa pakkaamaan. Emänällä oli paperit kondiksessa mutta meikä oli vissii 15v jonne sapeli tanassa ja ES:ät vyölaukussa nii ei kelevannu. Tuosaki ite henklökohtasesti oisin antanu ostaa, tietenki. Kyllä mää ymmärrän jos josaki pankissa ei kelepaa tai mihinkää virallissiin dokumentteihin, mutta KAUPASSA IHA OIKIASTI. Ei meikä sielä koita kettää tappaa niillä kalijoill tai väärentää vittu seteleitä ja rahottaa terrorismiä, haluan vaa keskikurkuman jos toisenkin. Kuitenki sen verra ihimismäinen oon, että en alakanu vinkumaan siinä kassalla, ku ei se mittää auta. Vituttaaha se, mutta piti niellä asia. Nyt puran aggressiot täällä niinku aiheeseen kuuluu. Selevennykseksi vielä, että eihä se kassaneiti mikkää kusipää ollu, se vaa aatteli että näi se pittää tehä ja ite oon vaa toista mieltä käytännöstä.

Joka tapauksessa, alan nyt juomaan. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti