TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Moi, oon Jubi ja oon musikaalinen.

Vittu meikää ÄRSYTTÄÄ kaikki mamman nallekarkit jotka sannoo ties misä haastatteluissa ja blogeissa ja kasvotusten että ne on musikaalisia. Ylleesä ne perustellee oman musikaalisuutensa sillä, että on soittanu 2 vuotta lapsena pianoa tai kuuntelee paljon musiikkia tai muuta tyhyjänpäivästä paskaa. VITTU SANAHELINÄÄ. Et ole musikaalinen jos kotona kuuntelet Petri Nygårdia tai jotaki muuta vammasta ulinaa. Et oo myöskään mitenkää erityinen tai lahjakas jos oot soittanu pianoa. Vittu KAIKKI on soittanu jossaki elämänvaiheessa vuojen tai kaks pianoa. Paitsi meikä. Mutta minä en keulikkaa kylillä kuinka musikaalisesti lahjakas olen. JA VIELÄ josaki karaokessa vittu vouhotettaa. "Minä oon laulanu kymmenvuotiaasta asti!" Nii varmaa oot, nurmikkoa leikatessa ja tiskejä tehdessä ja kännissä mökillä Kuusamossa, hyvä hyvä, oot helevetin taitava. Johonki haastattelluun kirjottaa harrastuksiin "musiikki", sitte ku kyssyy että mitäs musiikkiin liittyvää harrastat, nii "Noooo, kuuntelen rokkia radiosta! :>" ...olette idiootti, ette saa paikkaa. Meikästä tommoset jutut vois jättää pois, keksi jotaki oikiaa "harrastusta". Jos vaikka käyt pellaa squashia joka toinen päivä nii jep, harrastat squashia ja oot oletettavasti aika hyvä siinä, mutta voi JEEBUS ku musiikkia kuuntelemalla tulis lahajakkaaksi nii ei loppuis meiltä Mozartit kesken. Veikkaan, että kaikki kovat viulistitki o vaa kuunnellu suomi-räppiä lipat kierosa ja yhtäkkiä lähtee semmoset konsertot että oksat helevettiin.

Ja jos soitat bändissä, nii sehä ei lähtökohtasesti tarkota MITTÄÄN. Sun bändi voi olla aivan perseestä, hyväksy se fakta. Ja todennäkösesti onki jos sitä pittää erikseen mainostaa jonku yhen biisin perusteella. Jos ei oo, nii good for you. Voit soittaa bändissä mitä tahansa soitinta ja laulaa ja olla paska. Maailmastaha ei surkiat, ossaamattomat bändit lopu koskaan. Täsä tullee muutama yhtye äkkiä mieleenki joita tekis mieli suolata, kuten BÄNDÄRI KORKEAKOULU, mutta jätetää se toiseen kertaan. Siinä kyllä malliesimerkki mite idiootit ihimiskumpparit huutelee itestää kylillä piikkisika perseessä ja todellisuudentaju keittiön siivouskomerossa, aiva ei mittää musikaalisuutta ja silti ollaa nii siistejä. Ennemmi kyllä tunnustelen raskaana olevan bengalintiikerin maitorauhasia käärittynä pekoniin ku kuuntelen näitte ihimisten tuotoksia. Mutta niistä EDELLEEN MYÖHEMMIN.

Tuo "harrastan musiikkia" iliman mittää OIKIAA syytä, tai "olen musikaalinen" on vähä sama ku aikuinen ihiminen keulis, että se ossaa istua tuolilla tai kävellä käet selän takana. VAU OIKIASTI, OOTPA NÄPPÄRÄ. Kyllä kunnioitusta herättää heti. Joillakiha o synnynnäisesti toisia parempi rytmitaju ja muuta, mutta ei nekkää ihimiset keuli vaikka ois aihetta. Ja jos keulii nii niillä on aihetta. Joten te mamman pikku pöytärummuttajat ja ilmapianistit voitte mun puolesta mennä suolakaivoksille kaivamaa kultaa. Toivotan onnea ja menestystä. Muistakaa mainita sille orjakaalerin ruoskalla tahtia lyövälle lihaniskalle, että ootte kuunnellu Ke$haa nii ehkä se ruoska mennee ohi kerran tai pari.

2 kommenttia:

 1. Hei,

  päätin esitellä hauskan blogisi omassani, välilehdellä "luettavaa". Toivottavasti tämä on ok?

  Blogisi on niin hauska ja viihdyttävä, että päätin laittaa hyvän kiertämään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo hyvä että kelepaa! Ja ei tosiaa haittaa jos vähä mainostaa, hyvä vaa jos muutki tykkää. Toivottavasti viihdytte jatkossakin T. Neumann ilman aurinkolaseja.

   Poista