TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Epätoivon huokaukset, osa 23. Mistä on paskat uutiset tehty?

RÄPPÄRI KANA ROMAHTI KANARIALLA.


.........................
......................................................
..meikälle tuli oikiasti fyysisesti huono olo iha vaa ku luin tuon. Voitte vaa arvata mikä aivoja pesevä, lapsia hakkaava ja hermosoluja raiskaava "uutis"taho on kysseessä. Miten nuo tekkee tuon? :D Onkai nuo ohojelmoinu jonku paskarobotin suoltamaa sontaa napinpainalluksella. Ei tuossa jutussa muute mittää, muutaku että MÄÄ LUIN SEN VAAN SEN TAKIA ETTÄ SE ON PASKA ja tuhulasin elämästäni aikaa iha liikaa, mitä tuo juttu ois ansainnu. Sen lisäksi nyt kirjotan tuosta vitun kanahorosta oikee tänne internetsin taikamaailmaan tuohtuneena. Eli Ilta-Bulu sai klikkauksen, eli rahhaa tms, meikä sai vitutuksen ja huonon olon ja kaiken kukkuraksi tuosta "uutisesta" meikä ei hyötyny mitenkää. En huvittunut tuosta tiedosta, en huolestunut, en koe sympatiaa, en vittu vaa YMMÄRRÄ. Oon vaan nyt vitun kärttynen. Kiitos kana iha oikiasti, KIITOS. Vittu miten mahtavaa että tommone kehäraakki wannabe-nyrkkeilija / "räppäri" itkee joitteki saatanan kirppusäkkien perrään KANARIALLA. VOI ETTÄ NYT OLLAA ASIOITTE YTIMESSÄ. Ja nyt kaikki koirapellet pittää turvat kiinni, kulkukoiria lopetettaa, senhä kaikki tietää. Jätetää se jeesustelu sinne käsilaukkuun ennenku tullaa tänne kirjottellee mittään. Pointtina on tämän jutun paskuus. Ja miksi ees puolustelen mittään? :D PAINUKAA HELEVETTIIN.

Ja meikäläisen henkilökohtaset terveiset sekä Ilta-Bululle, että suomalaisen rap-skenen taivaalliselle edelläkävijälle: KANA LOPETTAA SEN TYHYJÄNPÄIVÄSEN VOLLOTUKSEN JA RYHISTÄYTYY, ILTABULU TUNKEE TÄMMÖSET JUTUT KANARIALAISTEN PULUJEN KOINSYÖMIIN ULOSTULOIHIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti