TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

torstai 6. kesäkuuta 2013

Minä oon pojalle jo opettanu, että puhumalla paskaa saa selekään.

 Ootte varmaa jo nähäny näitä uusia Äs-yhtiön mainoksia, missä jeesustellaan kuinka tärkiää on "oma kauppa" ja kuinka "hyödyt jää itelle" ja "ommaa munaaki vähä imastaan". Aina alakaa vituttaa ku meikän kallista aikaa viiään 30 sekunttia tommoselle saatanan aivopesulle. Täsä on nämä 2 mainosta päällimäisenä mielessä, joista ekassa joku kotirouva räplää perus iPadia Prisman sivvuilla tms ja selittää kuinka tärkiää on oma kauppa ja veronkierto. Toisessa joku vanaha deeku kusettaa ommaa lapsenlastaan tunkemaa rahansa sinne minne papan korruptoitunu nyrkki käskee.

Eli alotettaanpa tuosta rouvasta. Ensinnäki, kellään meikän tuntemalla kotiäidillä ei oo iPadia. Ei kellään. Kukkaan ei halua eikä tarvi semmosta. Aika äkkiä meijänki mamma löytäs 700 eurolle parempaa käyttöä. Jotenki tullee heti ensimmäisenä semmone olo että asiakasta pietää täysin vammasena ja idioottina, ku mude vähä tsiigaa reseptejä vittu IPADILLÄ. Mummon 50 vuotta vanahat keittokirjat roskiin ja syötetää kärpäsentoukille, nyt on ipädit ja vittu kaikki viimesen päälle.
"Omistetaan yhdessä ja jaetaan hyödyt yhdessä."
Joo vittu hahhah. Tavallisella persereijällä ei oo _mittää_ sananvaltaa _MIHINKÄÄ_ josaki rismassa. Ei meikää nämä mainokset haittais yhtää, jos näisä ois jotaki perrää. Vaa ku ei, kusetettaa ja hierotaa tekopyhhää ripulisorbettia nii paljo naamaa, että Harri Olliki hyppää tornista sata metriä ponnistamatta iliman vauhtia. Sitte tuosa kerrotaa MIKS on tärkiää, että käy sielä tietyssä puljussa tuhulaamassa kaikki rahat. Käytännössä vastaus siihe o että "ite hyötyy". Enemmä meikä hyötyy ku käy Lidlissä ja säästää heti yhellä keikalla joku 10 eurua ruokaostoksissa, ku että saa siitä 10 eurosta 3% bonusta. NO KUITENKI, tuo kauppa on meijän ja meitä varten olemassa! OHO NIINKÖ, ketäköhä varte se sitte ois olemassa jos ei kuluttajia? Varmaa voitas pittää sielä liiketilassa muute labradorinnoutajien pokeriturnauksia tai kammata rottien persekarvoja haarukoilla. Vittu mitä sanahelinää tuoki, meitä varte oikee. VAU KIITOS OIKIASTI, oon aina aatellu että harmi ku mikkää kauppa ei oo meikää varten olemassa, pittää vaa aina käyä sillai niinku vieraana siellä, vähänkö tympiää... :E

Ja sitte tuosa toisessa mainoksessa meikää heti alako vituttaa tuo "pohjoisen murre". Luodaanpas tästä tämmöne tuttavallinen ja lämminhenkinen ilmapiiri puhumalla vähän oulunmurretta ja semmosta! Sielä o mainosmiehet heitelly yläfemmoja ja kussu kukkaruukkuihi ja tirehtööri räplänny nännejään rahasatteesa. Typerät maalaiset mennee tuhlaamaa rahat meijän kauppoihi, hähhää! Sitte muka oikee lapsenlapselle opettanu, että älä vie rahoja pahojen miesten puljuihin, käy huonosti! Sijota ne meijän kauppaan joo sinne vie viikkorahas ja viimeset pennit mokoma hunajaposki pullanaama pikkuperkele. Oikiasti pappa varmaa kusettanu suut ja silimät täyteen. Rahatki ryövänny lapsenlapseltaan, välillä vähä piessykki ku toine itkassu. Papalla naama punottaa viinasta ja vähä lipsahtanu ulostettaku kalsareihi. Piripäissää koivuja kaataa ja hakkaa halakoja asseen perällä. Hirviöpappa. Joo tai sitte ei, mutta ei kenenkään pappa neuvo mihi vitu kauppaa meet ostaa niitä nameja ja leluja. Ei niitä kiinnosta jeesustella rahankäytöstä, ne antaa fyrkkaa ja haluaa että penskoilla on oikiasti kivvaa ja käyttäkää mihi vaa jne. Pappojen jobi on varmistaa, että lapsenlapset pittää niitä rentoina loppuelämän. Jos meikälle ois 9-vuotiaana oma grampsi tulukuttaa joistaki helevetin boonuksista ja Arinasta nii oisin tunkenu itteni VHS-soittimeen ja kelannu PIKA___KELAUKSELLA____ALAKUUN.

Varmaa sen takia meikä ragettaa mainoksista nii palijo, ku niisä pietää ihimisiä aiva vittu apinoina, niinku viimesen päälle idiootteina. Ja aina, AINA on se saatanan pieni präntti mitä ei ees ite nää lukia vaikka istuu kahen metrin päässä telekkarista. Tiiättekö mitä? Haistakaaha kaikki mainostajat ihan näin kollektiivisesti paska ja lervalla sammutettu teurastamon tulipalo. Ja painukaa helevettiin. Maailma ois parempi paikka jos mainokset ois rehellisiä.

Mutsi kertoo
Pappa kusettaa

P.S. Tuli todella mystinen deja vu, niinku oisin kertonu tästä juurikin samaisesta asiasta ennenki. Tosin ei nuita mainoksia ois voinu olla sillon, joten ehkä sekkoilen? Noh, jos tuli uusintaa nii VOI VOI VITTU TUHULASINPA AIKAANNE RÖH RÖH.

4 kommenttia:

 1. On kyllä huippu blogi, mut ihmettelen että niin vähä on kommentteja, mainosta lisää tätä! :) mutta elä KUSETA siinä mainostaessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Joo :D viimesen päälle hyvä! Jos mainostan nii mainitten, että tältä sivulta löytyy mm. alastonkuvia Nykäsen Matista, hevosenharjausta ja tyylivinkkejä presidentti Koivistolle.

   Poista
  3. hahhah, nonii mainosta kehiin sitten vaa! Mutta keksi jotain parempaa kuten "vinkkejä kuinka kastella pihakukat oikeaoppisesti" tai jotain yhtä tarpeellista ja mielenkiintoista! :p

   Poista