TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Vink ja vittu toinen kirottu, epäpyhä, oksettava ja paskankatkunen Vink.

Tämä biisi. Monestikkohan oon jo sanonu elämäni aikana, että "nyt oon kuullu kaiken"? Vaa ei, aina meikää jaksetaa yllättää, päivästä toiseen. Mitäköhä minä ja niin monet muut on oikiasti teheny, MITÄ NIIN PAHHAA ON KUKKAAN TEHENY, että tämmöne ralli on luotu. Kenen tarpeita tämä tyydyttää, tai pikemminki, ketä tämä biisi palavelee?  Miten voi olla mahollista VUOSI TOISENSA VITTU JÄLÄKEEN TEHÄ SEMMOSTA ______PASKAKARTONKIA___ ETTÄ SIITÄ EI TYKKÄÄ KUKKAAN. Miksi tehä semmosta joka oikiasti tuntuu pahalta jokkaisen sydämmessä? Terroristit pommittaa ittesä ja sata siviiliä, mutta sentää sen terroristin kaverit on mielissää. Maki Kolehmainen tekkee "laulun" vittu alaikästen ruttulompakkopuuhista ja KUKKAAN ei yllättäin tykkää tuosta tuotoksesta. Siis... Mite voi joku vittu epäonnistua nuin palijon ihimisenä. Miljoonien vuosien evoluution huippu ja tässä tulos. Tuo jätkä ja tuo biisi on verrattavissa kuivuneeseen pökäleeseen joka on naulattu ruostuneella, kierolla naulalla Susan Ruususen posliinisen kusilaarin MUOVI___KANTEEN.

Sama mies teheny biisejä Aikakoneelle ja Robinille, vieläpä parit menevät rallit, mutta nyt vittu, "huipulta" pohojalle. Niinku joku saatanan hullu tiedemies, reppii raajoja irti potilailta, kokoaa niistä hirviön, löytää ainekset kuolemattomuuteen, sitte omat "KYVYT" (käytän tässä tapauksessa termiä ERITTÄIN löyhästi) tuhuaa miehen ja elämäntyön. Tosin tässä tapauksessa tilanne o jokseenki sama, että oot kakannu 3 päivää putkee kiinteästi ja neljäntenä päivänä paskot heliumia ja nenäsuihketta. Yhtä uskomaton säveltäjä ku Nickelbackin laulajan tukka.

Kaiken tässä kruunaa se, että tuo kolehmaisen paskaläjä kommentoi ite, että QUOTE: 
 "- Kappaleessa ei puhuta seksistä sanallakaan, neljän lapsen isä painottaa. Pohjimmiltaan kappaleessa on kyse nuorten poikien lisääntyneestä nettipelaamisesta. Kaksimielisyydet ovat kuulijan korvissa, Kolehmainen sanoo."
 AI, NII JUSTII JOO NO ANTEEKSI, meikä ymmärsi väärin! "imen edessäsi tikkarii, pellaat pleikkarii, mulla ois mielessä peli toisenlainen, sä olet mies mä olen nainen. VAIK SUL OIS VIERESSÄ KARVATON KISSA." Jep jep, iha selevästi vaa kuulijassa vika. Mite tuo vanaha virpoja vittu kehtaa väittää ettei tuosa biisissä oo mittää subtexthommia? Voi vittu että on ankia.

Ei meikä täsä kukkahattuile, että VOI VOI KU SEKSISTÄ LAULETAAN, vaa vituttaa ensinnäki ku tuo biisi on järettömän paska ja sen tekemissee o käytetty ehkä vartti aikaa. Sitte siitä vielä jokku hamsterinaama liima-Lasset tykkää ja hakkaa tattia sitä kuunnellessa. Toiseksi vituttaa se, että tuo jätkä yrittää kieltää ettei oo laittanu biisiin mittää piilotettua sanomaa. Tuon kappaleen oikian sanoman löytää kuuromykkä, masennusta poteva parsakaaliki. Sama ku tekisit biisin naapurin mummon hautaamisesta ja väittäisit ettet omista lapiota joka nojjaa kenkähyllyyn etteisessä. Hiuksia ja vertaki vielä lapiossa. Tuon biisin ku sais tungettua takasi Kolehmaisen ryppyreikään nelijän kilon kahvakuulan muodossa ja viiä mies kahleissa magneettikuvauksiin. Sotkun vois lakasta läjjään, paistaa jäänteistä piirakan ja myyä huutonetissä.
Huomatkaa myös, että meikä ei kurmota tuota ite pissaliisaa, koska se o 17. Sen aivot ei oo vielä kypsyny tarpeeksi, että se ymmärtäis mihin saatanallisen siskonmakkarasoppaan se o ittesä upottanu.

Kappale mallia voi vittu.

8 kommenttia:

 1. Eivvv miten loistava ANALyysi! Keep up the good work!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiidons. Toivottavasti tuo kyseinen säveltäjä eroaa virastaan :D

   Poista
 2. juuri näin. hienoa tekstiä :D hyvä oot kirjottaan ja ilmaseen mielipittees!

  VastaaPoista
 3. Sammoilla tulilla mennään! Tästä sielukkaasta tekeleestä voisin vielä mainita sanotusten suhteen tämän kukkasen: "pitääks mun rautalangasta vääntää, et mun suuntaan ala päätäs kääntää". Ala päätäs kääntää. ALA_____PÄÄTÄS KÄÄNTÄÄ. ALAPÄÄTÄS. Kerranki olin iha hiliaa, ei vaan pystyny muodostaan kokonaista lausetta vähhään aikaan. Ei kyenny. Saatto ehkä kävästä joku sortin ajatus sukkapuikosta korvasa. Ja hei, löysin tämän blogin aika vasta, ja oon välillä käyny hiriseen itekseni täällä. Samaistun monneenki asiaan, ja samassa kaupungissa vaikuttaneena tunnen olevani kuin mukana monenmoisissa seikkailuissasi :D Kiitos tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä! kiva ku kelepaa ja maki kolehmainen uuniin ja tuhkat muovipusseihi ja pussit harakoitte selekää ja ammutaa harakat kosken yllä.

   Poista
 4. http://www.youtube.com/watch?v=10lScm3d3kc

  VastaaPoista