TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

torstai 6. kesäkuuta 2013

NAK NAK PYKMAKS :---DD JASUN KANS TERASSI KUNTOON

Voi saatana viekööt näitä byggmaxin ihimemainoksia. Hetiku se mainos alakaa, tekkee mieli laittaa foliohattupäähä ja muuttaa Sotkamoon. Sielä saa sentää rauha ku ei oo telekkareita vielä keksitty. Ja Kekkone o vieläki presidenttinä. Kuitenki, jos mainos alakaa KNOCK KNOCK LET ME SEE WHAT YOUVE BEEN WORKING ON *kitararänkytystä* nii kyllä siinä aletaa jo veittiä terottellee ja saappaita lankkaamaan. Ei tuota kestä helevetti kukkaan. Meikää kiinnostais aikalailla, mikä se ralli on joka siinä soi, mutta toisaalta ei nii palijo että jaksais ottaa selevää. Sitte niisä aina kerrotaan joku maanläheinen tarina jostaki jonnesta, joka osti halapoja kakkosnelosia ja teki itelleen huussin kerrostalon pesutupaan tai uluko-oven etteen.

"JOO eli tarkotus oli rakentaa paskahuussi tuolle mun rumalle vaimolle, kattelin siinä sitte hintoja ja totesin että eihä täsä köyhällä oo varraa tommosee. Rutiköyhänä miehenä menin sitte selällee ja jäi huussit rakentamatta"
KNOCK KNOCK BYFGGMACX LET ME SEE WAT U BEN WORKIN ON NAK NAK VITTU
 "Piti lapselle leikkimökki tehä nii kävinki siinä Alkossa ja aiva vituiksiha ne hommat meni"
KNOCK KNOCK
"Joo terassia lähettii rakentaa, SBygdaxxissa oli ebineimmät hinnat nii sieltä sitte käytii pöllimässä poikien kans lankkuja yön pimmeyvessä. Ei siinä tarvinu ku aiat kiertää ja lastata paku täytee. Nyt o sitte terassi ja rahatki säästy!"
LET ME NAK NAK WORKING DOON.

Huhhuh, vielä raskaampia ku ne K-Raudan nihilistimainokset. Sitteku nuo suharit vielä keulii nuilla tiedoillaan. "Pistettii kaks kuuskakkosta ja dongatti sbenkut stögiksel nelipistefemmat ja Solexin tuplat kaasareilla" *ei järkeä* Joo kiitos hyvät herrat, menkäähä tupakalle ja töihi. En tiiä, meikää vaa oksettaa tämäki mainos :D
NAK NAK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti