TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Pysy itseesi, usko ihmisenä, pidän siis olen.

Voi vittu että meikää ärsyttää kaikki tyhyjänpäiväset, mittäänsanomattomat sanahelinät. Lukkiin taas vessassa minnuutin rouvan Cosmoa, ja mieleen taas tulvi neljäsattaa paskaa lainia ja lätinää mitä kuulee mitä paskimmissa tilanteissa. "Kanna vastuuta itsestäsi. Tunne rajasi. Ole rehellinen itsellesi. Syö misokeittoa ja hernepalkoja." Sielä heleppo huuella ku o itellä status jo saavutettu, voi sanua iha mitä vaa nii tyypit kuuntelee.  Tuossa inspiraationlähteessä puhuttii siitä, mite saa "unelmaduunin" ja että kuinka joku suosittu bloggaaja on tehnyt uransa ja miksi sen elämä on nii uskomattoman siistiä. Ei helevetti niitä "ohjeita" mitä siinä jaellaan. "Sinun täytyy osata kasvaa ihmisenä, uskoa itseesi ja luottaa kykyihisi." VAU, kertakaikkiaan omaperäiset ja originellit ohojeet. Vittuku haluaisin kasvaa lento-oravana tai pussikoirana enkä ihimisenä, kaikki ois yksinkertasempaa. Ei tarvis muutaku hyppiä puusta toiseen pähkinöitte perässä, tarvis miettiä maailman vääryyksiä, keskariaki vois näytellä ja kaikki vaa aattelis kuinka söpö oot.

 Toiseksi, tuo että uskot ittees ja luotat että ossaat tehä jotaki, ei lähtökohtasesti tarkota mittään. Jos uskot että oot Suomen paras kuitintaittaja tai terassinpesijä nii ei se suoranaisesti takaa mittää menestystä elämässä, jos menestyksen mittarina toimii (niinku tässä tapauksessa) fyrkka ja että ihimiset tuntee sut. Miksi nuissa ohjeissa ei oo ikinä mittää oikiaa? Niinku esim. tee töitä saatana eläkä märise, pysy coolina ja elä oo perseestä. Tommosia ohjeita jos annettais nii varmana saisivat enemmä aikaa. Turuilla ja toreilla juopot ihimittellee lenkkarit hajalla että "miksi minä?", sen takia ku et ollu cool, vaa joit lasolia pillillä konepellin alta.

"Kun haluat unelmaduuniin, muista liioitella osaamistasi!" Ääääh saatana. Ite ku ois työnantaja ja joku väittää puhuvansa puolaa tai ossaavansa tulkita nuolikirjotusta nii vähä eppäilisin ja käskisin näyttää osaamisen käytännössä. Ja muutenki, ei se tarkota että sen paikan saa vaikka vittu soittasitki banjoa ja ossaisit nyppiä naapurin kulumakarvat nahkaruoskalla. Enemmähä se tahtoo aina kokemukseen nojautua, mikä palakittee sitteku ei oo kokemusta eikä saa töitä mistä kertyis sitä kokemusta. Kuitenki, ite rohkenisin olla toista mieltä tuosta "keksi päästä meriittejä :>" -niksistä. Pitäs vaa laittaa kunnolla vittu haisemaa, marssia sinne työhaastattelluun semmoset viimesen päälle legitit cowboykamppeet päällä, lyyä CV tiskii nii täysiä että tirehtöörin työpöyästä alakaa kasvaa oksia, istua vaa nojatuolii, jalat pöyälle ja huuat että MINÄ OSSAAN LASKIA PULUKALLA YLÄMÄKKEEN. Jos ei töitä tuu nii o värvääjässä vika. 

Ja vielä tuosta bloggaajajutusta. Meikästä, ja tämä on nyt tietämättömän paskahousun eli meikän mielipide, ei oo vaikiaa kirjottaa meikeistä, vaatteista ja ottaa valokuvia sun ruuista. Ja siis ku tämä toimii, kaikki on heti iha mielissää seuraamassa mitä nää syöt ja puet päälles. Peukkua tullee enemmä ku Colosseumilla aikanaan.  Ei meikä tajua, voiskai tuota itekki ottaa kuvia ku o aamupuuroa parrassa ja maijot rinnuksilla, esitellä rikkinäisiä sukkia ja "tämän takin mää laitan taas päälle, ku en oo ostanu muita takkeja." Tyypit blussailee ja peukuttaa kilipaa ku on nii uskomattomia vaatteita. Ei meikä vähättele tätä lifestyle-tiimostelua, mutta ku EI MEIKÄ YMMÄRRÄ. Vähä sama ku että kuka vittu näitäkää kirjotuksia lukkee? JA MIKS? Vaa eipä siinä, ennemmi kirjottaa itekki tämmöstä roskaa ku tekkee jotaki oikiaa. Saa vältellä vastuuta elämästä ja askareista, jos vaihtoehtona o nostaa vaatteita lattialta tai viiä roskat, nii äkkiähä sitä tähä jotaki sillä verukkeella kirjottaa. Vaa pittäähä sitä viihettä olla. Toiset tykkää märistä kännissä, toiset lukia sanomalehtiä. Meikän protip elämälle on että OO IHIMISIKSI.

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä lifestyle bloggareista, ärsyttää :D PALJON enemmin luen tätä kun katon muotibloggaajan kollaaseja..

    VastaaPoista