TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kuiskuttele mulle puska, ime sielustanu pois tuska, katossa roikkuu pussi, nuuska.

Se o jännä juttu, ku laitetaa pari tuhatta ihimistä sammaan internetyhteisöön, että sitä lukiessa alakaa välillä vitutuskäyrät vettää sutia enemmä ku jopo-jonnet valintatalon pihalla. Tässä kyseisessä yhteisössä sitä ei nyt ihan mahottomasti oo, mutta ku casualisti selailet mitä siellä poristaan, nii voi vittu että on välillä vaikiaa. Sivun tarkotuksenaha on kertua mistään mainitsemisen arvosesta Oulun alueella, tai auttaa vastaamaan jos joku siellä jotaki kysyy, esim. palveluja, hintoja, aukioloaikoja, karanneita kissoja, mitä vaa. Mutta joillekki tämähän on nii vaikiaa välillä, että pittää iha ruveta päätä aukomaa, nännejä hieromaa ja paskaa suoltamaa näppäimistön kautta. Tekkiin eilen vähä taustatutkimusta tarkemmin, että ois jotaki konkreettista mitä tästä kirjottaa, etten vaa lähe länkyttää tietämättä ryhmästä mittään. Niinku aina, enimmäkseen täälä on normaaleja, kohteliaita ja avuliaita ihimisiä, jotka jeesaa tai tarvii jeesiä jonku asian suhteen. JA NIINKU AINA, pittää olla muutama vitun piri-liisa sielä huutamassa myrkkysienet nielussa ja kengännauhat solomussa. Aina pittää olla niitä vitun vastarannan kusikiiskejä.

Nonii alotettaanpa. Iha ekana tuolla pisti silimään ihmiset, joilla ei oo mittää sanottavvaa. Ai mite muka ei oo? No jos kysymys on "Saakoha siwasta sinistä maitoa?" ja vastaus on "Ite en oo kyllä koskaan törmänny tämmöseen, että pitäs jotenki valikoimaa muuttaa, tai että ois jotaki joskus josaki kuitenki ainaki jotenki. Ei ainakaa itelle oo niinku itelle mittää niinku ainakaa omia kokemuksia." ELÄ VITTU KIRJOTA MITTÄÄN jos ei oo mittää annettavvaa tuohon kysymykseen. Vittu jos toine kyssyy paljonko o viis kertaa seittemän, nii et nää lähe sinne kirjottaa mittää vitun "Meijän Martta-kissalla on juoksu :>" painu helevettiin sieltä, piä näppis kurissa ja jos ei oo mittää aiheesee liittyvää sanottavvaa nii jätä sanomatta. Tyypit kyssyy siellä jotaki siks, että ne haluaa siihe vastauksen. Ei siks, että joku paskahousu käy jaarittelemassa jotaki aiva asiaankuulumatonta. Tähä sammaan kastiin laitan ne semmoset töykiät ja turhat kommentit. "No oisithan tuon osannu googlettaa itekki." TIIÄKKÖ, että tuon vitun sivun tarkotus on se, ettei sun tarvi googlettaa, että voit vaa iha suoraa kysyä toisilta ihimisiltä. Ja muutenki, ku tuntemattomille ihimisille puhutaa nii sitä suuremmalla syyllä pitäs olla kohtelias, vaa netisä on nii heleppo olla perseestä. Ei saa kotona huutaa lapsille tai kaupankassalla myyjälle nii vollotettaa sitte kyyneleet poskilla suu täynnä karkkia läppäri limpparin peitossa tuonne puskaradioon.

Huh, saatana. Toine mikä ihimetyttää, on tuo "kato googlesta" vs. "en jaksa ettiä täältä". Ei oikee tiiä mitä sannois, molemmat on tilanteesta riippuen perseestä yhtälailla. Jos siellä sivulla on kerta haku ja sitä suositellaan käyttämään ennenku mittään kirjotat, nii vittu käytä sitä. Säästäähä se sunki aikaa automaattisesti ku ei tarvi enempääsä näpytellä ja oottaa vastauksia. Miksi et käyttäis sitä hakua? Ja jos ei sillä sitte löyvy nii ole hyvä ja kysy kanssaihmisiltä. Vittuko tuhannetta kertaa sielä joku "MORO ONKO MYLLYTULLISSA AUTOPESULAA, EN JAKSANU ETTIÄ T. LAISKA_RUNKKARI_79" Sitte ei kannata ees vaivautua vastaamaan, tommoset keharit kyllä luonto korjaa pois.
Sitte taas vastapainoksi ku tyypit oikiasti kyssyy jotaki apua ku eivät ite löytäneet haulla tms. ja pitäs saaha jotaki tietää, nii vastataa "Googleta tai käytä hakua" JOO, painukko vittuun? Jos et saatana voi sen vertaa vittu ryhistäytyä ja vastata niinku ihimine tuoho kysymykseen, nii ole hyvä ja mee tunkemaan vastasulaneita muurahaisia valitsemillenne limakalvoille. Ja jos et ossaa päättää mihi niitä tunget, nii ole hyvä ja käytä ittiäs ihimisnoppana ja hyppää merikoskeen. Tuota en oo ikinä ymmärtäny. Kai sitä joillaki o vaa pakko päästä länkyttää vaikkei oo mittää oikiaa sanottavvaa (lue: slurren teehetki).

Joka paikassa pittää myös olla pilikunnussijoita. Lukkiin tuossa jonku topicin ja siinä olevan kommentin, ja meinas vittu nakit sullaa näppikselle ja okulaarit päähän, ku toine kyssyy jotaki raksilan 24/7 salen aukioloajoista tms. ja ku se on pääsiäisenä kiinni, nii eiköhän sieltä joku vitun liimanhaistelija tuu nohevana paikalle jörn donneri tanassa valamiina vetämään sitä pilikkua kakkoseen iliman kevytmaitoa. "Ei se kyllä oo 24/7 jos se ei oo nyt auki". Ei vittu. Ei helevetti ja ristus. Miten kehtaa olla nui vitun ANKIA? Just tommone "you must be fun at parties" -jätkä. Kuvottava persereikä, varmaa samallai aukoo äitillensäkki aina päätä. "Juuso Gorianderi Pillimehu, pääsetkö tänään kahville? :>" ITSEASIASSA SE ON GORI-YANDERI, PASKAMUTSI. ".... :'<" äiti sielä kattuu että ikinä ees synnytti koko jätkän. Kakkulat valakosena kiimahuuruista ku pääs vähä näyttämää ommaa näppäryyttään. On kyllä nii näppärä jätkä, että vois vaikka mennä kuuskaistaselle moottoritielle polokemaan ykspyöräsellä, joka räjähtää hetiku se pysähtyy.
Vielä tähän yhteyteen lennokkaasti liitän jätkät, jotka sannoo jonku kommentin ja kirjottaa perrään "nyt nukkumaa, öitä" tms. Mitä helevettiä? :D Pitäskö itekki kirjottaa aina jotaki "nyt paskalle, sitte possu uuniin ja ehkä jotaki pilluhommia illan päälle." Ku ei kettää oikiasti kiinnosta mitä teet sen jäläkeen ku oot kommenttis kirjottanu. Sen takia siellä 99.9% jättää sen ylimääräsen verbin sieltä kommentin lopusta pois. Eihä tuo siis sinänsä haittaa, mutta jotenki vammasta lukia tommosta, niinku oltais jotaki hyviä kavereita ja tsättäilty viimeset 3 tuntia. Muttaku ei olla, nii ei tarvi kertoa mitä teet seuraavaksi, kiitos. Parasta vielä ku nuo on aina jotaki yksittäisiä kommentteja, ei semmosia että siinä ois tyypit kirjotellu ees taas kauemminki. "Juu se subway on klo 23 asti auki, nyt hakkamaa vaimoa, moro" KIITOS ku kerroit.

Viimesenä, muttei vähäisimpänä, kaksikko joka saa veren kylmenemään. Eli ihmiset jotka valittaa iha mistä sattuu ja ne, joilla on aina jotaki omakohtasia kokemuksia / tietämystä joka vitun ikisestä aiheesta. Nuo randomivalittajat on kyllä mainioita. Tyypit keskustellee ku jossaki skeittiparkissa jonnet skoottailee ja skedeilee ja muuta kivvaa, nii sitte joku märisee, että "ei tuonne kannata minkää viisvuotiaan kans mennä, ei se voi tehä siellä mittään. Mitä järkiä tuonne on ees mennä ku ei oo pikkulapsille mittään?" JAA A. Ehkä sinne ei kannata mennä sen pikkulapsen kans? Mikä vitun valitus tuokaa nyt on? Sama ku valittaisit että JOO ei oo mittää järkiä heterona mennä homobaariin ku ei sieltä saa ees bilboa, iha tyhymää ei mittää järkiä ees! IHANKO TOTTA SAATANA? Vittu että ihimiset on välillä ääliöitä. Tässä nyt viittaan siihe hoplop-actionparkmikälie-keskustelluun, missä se parkkimesta on n. 10-16v ikäsille lapsille, ku taas hoploppi on niille aivan pienille palleroille. Jollaki oli iha henkilökohtanen ongelma tästä aiheesta, ku siellä isojen poikien mestassa ei oo perheen pienimmille mittää. Siksi se varmaa on isojen poikien mesta. Siksi varmaa hoploppi on pienemmille. Kohta o väänetty koko jääkäriprikaatin tarvikevarastojen rautalangat solomuun tuota selevittäessä. Ja nii joo, elikkä kokemusta kaikesta. Tuo keskustelupalsta, jos sitä nyt sillä nimellä saan kutsua, pärjäis aivan vallan mainiosti ilimanki, että joku sama torvensoittaja sammakonnuolija kommentois joka ikiseen postaukseen mitä sinne siunaantuu. On se varmasti kiva, että tiiät mistä puhutaan ja on aiheeseen liittyvää kommentoitavaaki, mutta rajansa kaikella helevetti. Kyllä kai sitä itekki tietää monenlaista, mutta tarviiko sitä nyt vittu kaikkien naamaan hieroa jatkuvalla syötöllä? Ei tarvi, piä omana tietonas. Sitteku ne "auttavat kommentit" on monesti vaa jotaki tyhyjänpäivästä päänaukomista tai jotaki jeesustelua tai vouhotusta, nii ei siinä voita kukkaa muu ku se vitun sellerisormi rucola-Reijo sielä ruudun toisessa päässä. Eli lopettakkaa se. JA jättäkää ne vitun "popparit esiin" -kommentit kans vittuun, ne oli hauskoja sillo ku pitsa piti mennä hakemaa paikan päältä ja ku valtionvelkaa ei vielä ollu. Antakaa internettaistelijoiden taistella rauhassa.

Nonii huhhuh, nyt on vuodatukset vuodatettu, vaa ei paskaa ilima jottai hyvvääki! Koska tuolla sivulla o kuitenki joku lähemmäs kymmenentuhatta lukijaa/käyttäjää, nii oha sielä hauskojaki veikkoja, voi veljet. Ite tirskun vieläki, ku joku herrasmies oli spraytan-keskusteluun ehottanu helppona ja huokeana ratkasuna pulahusta Kuivasjärveen. Well played, sir. Siinä o kyllä saatanan siunaama rapakko. Muutenki aina vähä väliä hihittää ku pikkutyttö nuille vastaaville jutuille, joita o onneks yllättävän palijo. Hauskoille ihimisille hatunnostot sielä. Ja siis 95% varmaa nuista kirjottelijoista tuolla on niitä normaaleja, aina ne vähemmistöt vaa jää mielee paremmi, eikä hyvällä tavalla. Helevetin monet hatunnostot myös nuille jotka oikiasti tuola auttaa toisia, sitähä varte tuo sivu onki. Joku kyssyy että missä sais hitsattua pakoputken paikoillee tms. nii eiköhä joku kirjota että "meikä voi tehä." Aha, no perkele, kiitos misterille. Aika kovvaa että lyötyy tommosia kädentaitajia ja muutenki avuliaita gentlemanneja ja leidejä. Hyvvää työtä ylläpitäjätki, persereijät pysyny minimissä mitä tuota selaillu. Ei muutaku kiitos ja jatketaa samalla linjalla, ite luen jatkossakin.

4 kommenttia:

 1. Taisin saada muutaman orgasmin tätä lukiessa. Jos ite on joskus apua pyytäny jossain asiassa ja kohteliaasti koittanu vielä selittää minkätakia Googlesta ynnä muista ei oo apua löytäny, niin sitte joku jonne käy battery-pärinöissä sinne kirjottamassa "et vaan osaa lol... :3" ni ei oo kyllä enää yhtään ehjää verisuonta päässä. Verenpaineet nousee jo tätäki kirjottaessa.

  Ps. Onnia haastattelusta, jatkahan samaan malliin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, sama istuin. Kiitos, jatketaa sammaan malliin. Toivottavasti vielä verenpaineet kestää siellä päässä.

   Poista
 2. Niin totta. Kommentoit tai vastaat nätisti ja asiallisesti johonkin kysymykseen, videoon, kuvaan tai ihan mihin tahansa niin yhtäkkiä tulee täysin puskasta joku Turaurpo Punaniska joka alkaa haukkua ja huutaa nimenomaan sinulle henkilökohtaisesti. Niin ku mitäkä? Sitä on yhtäkkiiä lutka ja huora ja tyhmä ja kaikkitietävä ja mitä vielä. JA SITÄ OIKEASTI VAAN HALUSI JAKAA SEN PIENEN TIEDONMURUSEN KYSYJÄLLE!!! Myönnettäköön, että olen sortunut useammin kuin kerran itse siihen, että on halunnut korjata jonkun asian (väärä info tms) tai asenteen (sama kuin yrittäisi saada käärmettä aseen piippuun). Tyhymä mikä tyhymä sitä sitten on ollut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD joo tuo o iha hirviää, pakko vissii joillaki aukua aina päätä tai ei elämäsä tuu tarpeeksi sisältöä.

   Poista