TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Ketä kanssamme asioi? Klikkaa ja katso lista! JULKKISTEN VEROTULOT VITTU

Tämä aihe on jo pitkään ollu mielessä, lähinnä alitajunnan puolella, mutta eile tämä taas herätettii henkiin. Ootte varmaa asiakkaan ja miksei työntekijänkin roolissa huomannu, että ravintoloissa monesti se asiakaskunta koostuu omista pienistä ryhmistä. Niinku ylleesäkki kylille lähetää kavereitte kans eikä tuntemattomien. Eile tuli tosiaan mieleen, että pitäsköhä tuo oikee listata että mitä kaikkia niitä ryhymiä on. Niitähän on aivan perkelesti, mutta aattelin listata lähinnä ne, jotka on henkilökohtasesti jääny parhaiten mieleen, joko hyvällä tai pahalla. Muutenki oon kova poika listamaa kaikkea, niinku aikasemmista päivityksistä näkkyy. Tässä heti kärkee kuitenki kaikille tiedoiksi, että suurin osa ravintolan asiakkasta on niitä normaaleja ihimisiä, jotka ei jää mielee, koska ne on normaaleja ja käyttäytyy ihimisiksi. Sen sijaan nämä persenaamat mitkä täsä tullee listattua nii jää mielee lähinnä negatiivisen käytöksensä/olemuksensa vuoksi. Sanootaa nyt vielä että joka ryhymässä on paskapäitä ja kivoja. Jakauma mennee keskimäärin nii, että paskaseurueessa on 4 kusipäätä, 1 kiva ja 1 neutraali. Rentoseurueessa on 4 kivvaa, 1 kusipää ja 1 neutraali.
Nonii, alotettaanpa.

-RAHAKKAAT, VARAKKAAT JA HILLOMAISTERIT.
Tässä on kaks alajaostoa, eli normaalit jätkät jolla on hilloa, ja paskapäät joilla on hilloa. Normaalit jätkät aukasee lompakon, kaivaa sieltä viiskybäset ja maksaa juomansa kiltisti, kukkaa ei valita, transaktio hoijetaan kohteliaasti ja joskus jopa muistetaa myyjää tipillä, mikäli hän on sen ansainnut. Sitte tämä toine ryhymä, juomat tullee ettee, valitettaa jostaki, iha sama mistä, koska voi ku on rahhaa. Sitte maksetaa valittaen ja mahollisimman isolla setelillä iha vaa että saa keulia itellee, ku kettää muuta ei kiinnosta vaikka maksaisit veritimanteilla. Tietenki kun on rahhaa nii sanotaan että on kallista. Ja juomaki maistuu paskalta koska on tottunu kurlamaa käteispirteilöitä aamupalaksi ja syömää iltapalaksi ruisleipää josa on leikkeleen tilalla viienkympin seteleitä. Oikeestaa tungetaanpa tähä sammaa vielä kolomas rikkaite porukka, eli semmoset "palakkapäivärikaat". On tullu palakka ja sitä sitte hierotaan kaikkien naamaan ku kerranki pysty nostamaa 300 euroa automaatista baaria varten. Tässä samoja oireita ku aikasemmassa, eli tilataan vitusti kaikkea, halutaan ostaa tiskiltä Ahvenanmaa käteisellä ja valitettaa ku ei saa. Sitteku lainsäädännöstä puhhuu nii OHHOH, EI MEITÄ RIKKAITA KOSKE SEMMOSET. Ite vaa hieroo pieniä karvasia tassuja yhtee ku tietää että sen illan jäläkeen misterin tili on kärsiny kovia miestappioita ja sielu on vejetty lervan mukana pöntöstä alas. Nii ja tosiaa, sitteku o huuettu sata kossubatteryä nii sen jäläkee kuiskataa saisko alennusta ku tillaa nii monta. Ääh.

-OKSETTAVAT KÖYHÄT, RAHATTOMAT JA MUUT SAIRAAT.
Tiiät varmaan sen tunteen, ku ite meet tiskille tillaamaa kalijaa, ja vieressä näät ku joku kitisee miten kallis sen sourapplevodkaspraitti on. Heti mennee käsi otalle ja syvä huokaus tullee, samallai refleksillä ku haukotuski. Nämä köyhät on kyllä semmone porukka mikä jaksaa aina jotenki yllättää ja hämmentää. Kuinka vitun monta vuotta nuoki samat ihimiset on kerjänny alennusta ja/tai valittanu hinnoista, ja kuinka paljo ne o siitä hyötyny? Miksi pittää lähtä ulos kotoa jos oot köyhempi ku arabialainen hiekkakauppias? Makaroonit tarttunu viiksiin ja kollareissa reikä poloven kohalla, metrotunnelissa kylymissään ulissu ja pyydystäny rottia ruuaksi, sitte ravintolassa itketää ku oravannahat ja pullonkorkit ei ookkaa käypää valuuttaa. Pysykää vaa kotona, siellä kaikki on halavempaa. Äläkääkä juoko ikinä mittää. Muutenki se saatanan hinnasta valittamine saa sapen kiehumaa.

KERRATAANPA NYT VITTU sammaan syssyyn mistä se hinta sille kalijalle tullee ku on nii vitun tyyristä. Elikkä, se ite kalija, se tilataan tukusta tms, seki maksaa, se kalija ei liiku sieltä itestää mihinkää eli logistiikka, sitte sitä kalijaa ei myyä pihalla missää vitun sissiteltassa kyynärpäät nurmikolla vaa sitä myyä rakennuksessa, josta maksetaa vuokraa, sielä o valot ja äänet joten sähkyäki tarvitaa, siellä ei oo talavella -20 sisätiloissa, eli lämmitys toimii ja kesälläki o viiliää, eli ilmastointi maksaa (sähkö tässäkin tapauksesa), vettä tullee hanasta, sekkää ei oo ilimasta, nää et hae sitä kalijaa jostaki tynnyristä ite, vaa sitä varten on välineet, tiski, kalusteet, tankit ja hanat yms. neki o maksanu, siellä o ihimine iha sua varten laskemassa ja ojentamassa sen oluen, eivät tee sitä hommaa iha talkoomielessä, ja lisäksi se paikka siivotaan joka ilta sulkemisajan jälkeen. Alkoholillahan on myös tunnetusti korkea verotus, puhumattakaa ravintolassa myytävästä alkoholista. Jos vielä ihimetyttää "MUTTA MITE SILTI VIIS EURUA, PIRKKA MAKSAA EURON :E" nii painu jo oikiasti vittuun. En tuhlaa enempää aikaa nuinki yksinkertasen asian selevittämiseen. Surullista on että tuo saatanan rimpsu pitäs luetellä nii monelle ihimiselle ympäri Suomea että miksi se kalija maksaa.


Nonii jatketaan, seuraava posse, eli

-AMISJONNET, AUTOMAKET, ASIANAJOTOIMISTO TUNNING & TÖNNING.
Näitä jätkiä on Oulussa kyllä aivan kystä kyllin. Eläkääkä käsittäkö väärin, tässäki o kahenlaisia ihimisiä niinku aina. Osa tykkää vaa ruisailla ja amistella autoilla, mutta on asiakkaina rentoja, ystävällisiä ja muutenki perusjamppoja, hyvä vaa! Mutta sitte täsäki o se saatanan pimeä puoli. Tullaa tiskille, käet aiva autorasvassa ja kamppeet paskasena, tukkaa pesty vuoteen ja tilataan kelekkaa vitusti. Ylleesä näillä amiksilla on kuitenki aina rahhaa eikä ne valita juurikaa hinnoista, varmaa ku ne on oikeissa töissä eikä venyttele esaria kämpillä aamusta iltaan. Oikeestaa tää ryhymä o kuitenki semmone aika siedettävä, mutta ku tiskillä 5 jätkää huutaa kilipaa ku bemarissa vaihettii kakspistevitonen syöttöletku yläkannen alaturbiiniin ja viilattii männän mutteria kolome milliä vasemmalle, että bensansyöttö letkuissa paranee siihe vielä solexin tuplat ja webberin viiskasiysipytty ja nakkikastiketta nahkaistuimen alle, vinssillä jalakaprässiä ja revitään kytkin helevettii nii VOI VITTU ETTÄ KULUKEE YLÄMÄKKEE WRUM WRUM! Sitte kuuluu vielä PSSHHYYII PSHISHISHI -ääniefektit  kylykeen. Kaikilla mersun lätsät ja volovon hupparit ja kämmenselekään tatuoitu vaihekeppi. Jotenki nii absurdeja ne jätkät ja niitte jutut itelle että naurattaa vaa. Varmaa niitte korviin meikän pelilänkytykset kuulostais iha yhtä kehareilta ja naurettavilta. Mutta joo, ne likaset ja nahkia amispellet on perseestä, perus amisjampat on rentoja.

-EKKÖ-NÄÄ-TIIÄ-TEEMUT, KATOTAAN NETISTÄ SIPULI-COLA-ARSENIKKI-DRINKKI
Nämä jätkät ja pirkotki on kyllä nii perseestä että huhhuh. "OSSAAKKO NÄÄ TEHÄ?" No kerro nii katotaa. Vitu ärsyttävvää ku tillaat jotaki nimellä Kusinen Kiuasmakkara ja sitte möliset ja pärskit ku toine ei tiiä mitä siihe tullee. Sitteku kerrot nii se on joku kossu-passoa-sooda. Miksei voi vaa tilata niitte viinojen nimellä? Varsinki jos on tommone juoma joka ei oo yleisesti tiedossa. "No on tää meillä täällä Kokkolassa tosi suosittu" Joo no nyt ei vittu olla missää Kokkolassa misä sun vitun taikadrinkkeihi tullee jotaki vaahterasiirappia, perunalastuja ja käytettyja laastareita. Jos niitä haluat nii mee takasi sinne. Ei meikää haittaa jos tillaa monimutkasenki juoman ku kertoo vaa kaikki mitä siihe tullee. Vaikka tulis 10 eri juttua, jos ne kaikki on jotaki mitä voi sinne laittaa nii eihä sole ku tehä. Mutta semmoset netistä katotut ANGOSTUURA-JAKINMAITO-DOUCHETTECOGNAC-juomat voi unohtaa, oot kuitenki Oulussa baarissa, et missää Dubaissa taikamaton selässä lentävässä pilvenpiirtäjäravintolassa. Maalaisjärenkäyttö hyvinkin suositeltavaa.

-TANSSIMUIJAT, ANNA LANTION PYÖRII HUUDA WOUWOUWOU
Oikeestaa ei meikää nää ärsytä millää tasolla. Tämä ryhymä tuli vaa mielee ku välill änäkkee semmoset pari kolome pirkkoa omassa porukassa jotka vaa bailaa vittu TUNTIKAUPALLA. Välillä miettii että mitä helevetin nappeja nuo on vetäny, tai että onko tuolla joku sairaskohtaus ku nii raivolla vispaa. Tiskillä maito muuttu kermaksi ku mammat tykittää nii täysiä. Oikiasti joku 5 tuntia vaa joraa putkee. Mite ne jaksaa :D Välillä tillaa yhen siiderin tai vettä vaa ja sitte pistää lattiat uusiksi ku korkkarit kopisee. Monesti sitte iliman kenkiä sielä rällää, ei kiinnosta lattialla pyörivät maholliset lasinsirut tai ylipäätäsä paska mitä sinne o kengistä kantautunu. Ei siinä, bailatkaa vaa. Sitä varteha ne tanssilattiat on.

-KESKUSTELIJAT, KUN POLITIIKKA JA USKONTO OVAT KUUMIMMAT PUHEENAIHEET JA BAARIMIKON ON KUULTAVA MYÖS TÄMÄ.
Iha sama missä baarissa kuulee ku tyypit puhhuu politiikasta tai uskonnosta nii lähtee välittömästi eri suuntaan. Koska 1. Hajoat siihen äärettömän nopiasti. 2. Siinä on puheenaihe jossa kukkaan ei voita koskaan mittään. Jotku tyypit tullee oikee porisemalla porisee toisille päihtyneille jostaki elämän suurista kysymyksistä ja siinä sitte porukalla kerrotaa kokemuksia ja näkemyksiä. Se o kyllä hauska ilmiö, että ku pari jätkää puhhuu jostaki polttavasta aiheesta, nii siihe viien minuutin sisään on ilmaantunu seittemän muuta jätkää puhumaa samasta aiheesta, ja ne voi heleposti laarata siinä tunnin kaks putkee. Nämä misterit ei haittaa, ku niitä ei oo pakko kuunnella eikä sun oo pakko osallistua. Vaa sitteku tullaa tiskille kertomaa mite Markku jätti ja Miisa petti ja voi vittu ku on elämä rankkaa ja ku käytii Torppalassa mummun kylässä, oli rosvopaistia ja lähettii villisikoja mettästää keihäällä, mummu otti farmarin ja minä Kattilan Matin tallista kuusvuotiaan tamman ja sillä rattastin ja kengitettiinki vielä ennen lähtöä ja alako yhtäkkiä sitte ukkostaa nii HILIJAAAA HILIJAAA HERRAJUMALA. Ite koittaa toisella silimällä kattoa sitä misteriä, toisella silimällä asiakasta jolle myy ja perssilimällä sitte käsiä ku teet rinkkiä, alakaa silimät loppumaan kesken. Iha kiva että raatailee, mutta ei sillo ku on kiire tai ku sulla on paskat jutut. Ainaa tee semmone checklist ku tuut tiskille ,että saako puhua. Tiskillä ei kiire, check, meikällä o siisti tarina mistä tuo varmaa tykkää, check. Ei muutaku porisemmaa.

-OPISKELIJAT, OPINTOLAINA, OPINTOTUKI, OPINTOPISTE JA OPINTOPASKA.
Voi vitun opiskelijat, kyllä te vaa ootte oikiasti köyhiä. Melekeen pistin nämä tuohon köyhien kategorian alle, mutta päätinki laittaa iha oman ryhymän, lähinnä sen takia, että tämä porukka on kaikkein aktiivisin valittammaan ja kerjäämään alennusta omien kokemuksien mukkaan. Haalarit ku näkkee nii tietää, että nyt on jotku juhulat ja on tehty rasteja ja voi että ku on ollu kivvaa, mutta TE ootte kyllä iha paskoja myyjiä ja kallista kalijaaki ja voi voi. Opiskelijakortilla pitäs saaha alennusta viinoista, serpentiiniä ja ilimapalloja, karaokejonon eelle pitäs päästä ja varmaa persekki pitäs pyyhkiä. Ei, se että on opiskelija ei tarkota sitä, että sulla on jotaki etuoikeuksia muihin ihimisiin nähen pelekästään sen takia, että oot köyhä ja opiskelet. Tuoki o vähä tommone kakspiippunen miekka, ku ollaa muka nii vitu köyhiä ku opiskellaan, vaikka aiva hyvi voit nostaa opintolainaa, asua solussa tms, käyä viikonloppusin töissä NIINKU ITE OON AINA TEHENY, ja muita tapoja säästää. Hyvä tapa on OLLA JUOMATTA JOKA VIIKONLOPPU. Yhtäkkiä onki sitä rahhaa!

-VIRMAN MIEHIÄ, PANNAAHA VIRMAN KORTILLA, VARRELLA VIRMAN, VARRELLA VIRMAN.
Tässäki o tasan kaks vaihtoehtoa, pelekät ääripäät. Oksettavan huonosti käyttäytyviä vanahoja patuja tai nuoria kusipäitä, tai sitte oikee ystävällisiä alan miehiä. Vastikään oli yks firmaporukka nii vitun tympeitä ja tahallaa vittumaisia, että teki mieli jo sanua että voi mennä kiusamaa vaikka sitä perheen koiraa kotia ku on nii vaikiaa, mutta se ois ollu väärin sitä koiraa kohtaan. :< No kuitenki, ei ossaa käyttäytyä ja luulee omistavansa ravintolan pelekästää sen takia että laittaa sinne pari dollaria. Vaikka teijän bisnes ois maailmanlaajunen ja teilä ois kaikilla miljardi jeniä siellä Nordean Gold Express Platinum Köyhänkyykyttäjä -kortilla, nii samat säännöt kaikilla, ootte kuolevaisia siinä misä muutki. Sitte aina kuulee sitä vitun "hei poika" tai "hei poju, pistäppä vauhtia" vittu. Sinä et oo minun pomo ja vaikka omia alamaisia poletki nii minulle o turha alakaa länkyttää.

-AIKUINEN NAINEN, KESKI-IKÄINEN NAINEN, MISTÄS TIESIT TÄNNE TULLA.
Keskimäärin huonointa käytöstä olen todistanut tältä ryhmältä. Ei ole mittää tutkimusta nyt tätä tilastoa tukemassa, edellee omat kokemukset. Nii monta kertaa ollaa naama nyrpiänä ja valitettaa hinnoista, millon jäistä ja millo vissyveestä ja vittu. Jotku nuista oikiasti ellää sillä että saa valittaa. Tämän ryhymän nimeksi ois voinu laittaa suoraa ANKEUTTAJAT. Muitaki tämmösiä ihimisiä on jotka oikiasti valittaa käytännössä työkseen. Ja karaokessa nämä rouvat pääseeki valloilleen, ku on sitä kokemusta ja tietämystä nii sitte vaatimuksetki on korkiammat. Enemmä kaikua, vähemmä mikkiä enemmän minniä, liikaa bassoa, miksei kukkaa laula (itellä mikki käessä ja biisi soi taustalla) mitä tapahtuu, olen hereillä. Vaikka se elämänkaari alakaaki lähestyä loppuaan, ei se tarkota että tarvii ilikiäksi heittäytyä. Ei lähetä ulos sillä asenteella että tännää kostan kaikille. Siitä ei tuu muutaku kusiset villasukat ja viienkympin siivousmaksu.

Ja viimesenä lyhyesti: Ne jotka laulaa karaokea. Ei tee mittää muuta siis. Tullee pirttii, tillaa veen, laulaa hautaan asti. Ei muute haittais, muttaku ne vähä niinku vie vuoroja niiltä, jotka laulaa biisin tai kaks ja joutuu sitte oottamaa sen vähänki ajan pitempää koska se yks tyyppi o sielä itsekäs ja tunkee lappuja syllii ku postimies kalevaa. Kiitos.

19 kommenttia:

 1. Voi veljet, voi veitsi.

  VastaaPoista
 2. En oo muuten ikinä ees aatellu että baarissa vois vinkua alennusta! Ihan oon sun Blogista tämän saanu tietää. No ei sillä että ajattelin vinkumisen alottaa, kuhan ihimettelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi kyllä sitä voi vinkua, eihä sitä ikinä saa :D vaa kovasti ne yrittää.

   Poista
 3. NIIN TOTTA tuo kohta nuista keski-ikäsistä naisista/ankeuttajista. Olin eka töissä ns. teinibaarissa puolisen vuotta, josta siirryin sitten humppapaikkaan. Tuli ihan ikävä niitä penikoita asiakkaina, ku tutustu näihin ankeuttaja-muoreihin.
  Luulis, että aikunen ihiminen ossaa käyttäytyä, mutta ei vissiin. On ilmeisesti niin paljo katkeruutta maailmaa kohtaan hankittu, että kun saa vähä alakoholia, ni lähetään iha kaikista liinoista irti. Hyi tsiisus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD niinpä. Tännää työmaalla kyllä taas todistelin omia sanojani. Välillä o ihanan herttasia muoreja, välillä viimesen päälle saatanoita, käy sääliksi sen lapsia ja lapsenlapsia.

   Poista
 4. Mä en tosiaan tienny, että opiskelijat mankuu alennuksia. :D Tai ainakaan täällä etelässä en oo kuullu kenenkään tekevän niin. Ite käyn kans töissä iltaisin ja viikonloppuisin poistamassa hamppareita märinämuoreille ja maksan kiltisti täyden hinnan mun siideristä tai kahdesta sillon harvoin ku oon viihteellä. :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavan paljon oikiasti opiskelijat kitisee täällä hinnoista ja muusta, iha kokemuksella sanon. Oha siis iha yhtä lailla niitä haalarikansalaisia jotka on kiltisti ja käyttäytyy hyvi ja ei mittää pahhaa sanottavvaa, tähä vaa halusin listata niitä jotka ei sitä harrasta, ja opiskelija-jokeria nakellaa hihasta vähä turhanki ussein.

   Poista
  2. Ite kyllä kysyn melkein joka kuppilassa, että onko opiskelija-alennuksia. Jos nyt on sellainen paikka, että voisi vaikka ollakin. Jos ei oo nii sitte ei oo, en vingu.

   Tuli tuossa mieleen ku yks päivä yks jamppa halus ostaa vähän parempaa hanaolutta, ku duunissa olin. Eli kerranki jotain muuta ku sitä lagerkusta. Siinä ku rahastin nii alko kyseleen että paljonko tässä oluessa on voltteja. Sanoin että viis volttia. Siihen herra sitte julmetun tuohtuneena että "NO MILLÄHÄN HELVETIN PERUSTEELLA TÄÄ OLUT MAKSAA SEITTEMÄNKUUSKYTÄ JOS TÄSSÄ ON VAAN VIIS VOLTTIA". Jooooooooo.... Ei kait se votkashottikaan viittäkymppiä maksa, vaikka siinä onki peräti 40% alkoholia.

   Poista
  3. :DDDD oh dog, mikä mister. Kai se oletti että se o vähintää viinin vahvusta

   Poista
 5. Unohit kokonaan tyypit "hommaan sulle potkut" tai "tunnen sun pomon, hommaan sulle potkut"... Käsi tanassa luottokortti käjessä vemputtaa tiskillä ja kun ei palvelua tule 5 minsaan niin hirvee kitinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaaa totta. Uhkailijat on kyllä parhaita kolleja.

   Poista
 6. Jospa joku baarimikko ottas ihan ihimisena, eika laittas lokeroon.
  t: keski-ikainen nainen

  (ja tassa pisteita.............................. ripotelkaa minne tarvis on ettei tartte siita sit marmattaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD joo otetaa tietenki ku käyttäyvyt sen mukaan. Jos et nii lokeroon kuulutki.

   Poista
 7. Joo itekki opiskelijana joskus facepalmannu baarissa ku kuullu jonkun ihmettelevän suureen ääneen miksei sitä OPISKELIJA-ALENNUSTA saakkaa. Saahan tuota kysyä ku monessa pubissa sitä saaki, mutta pittääkö sitä joka vitun paikassa mankua ja suuttua ku ei saakkaan :DD
  Joskus kanssa kuullu ku joku jantteri oli sitä mieltä että randomin, suht köyhän näkösen jannun ois pitäny tarjota hälle tuoppi, hän kun on köyhä opiskelija ja ihan vaan uutteran valtion hyväksi tekemänsä "työn" (eli vissii sen jatkuvan ryyppäämisen ja minkälie?) takia sen ansaitsee.

  Ite voin myöntää olevani vitun köyhä ja paska spurgu vaan tietääkseni en oo ikinä baarissa mankunu alennusta tai valittanu (ainakaan baarimikolle) hinnoista. Jos ei oo varraa nii lainaa kaverilta, juo vettä tai lähtee kotia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siinäpä se. :D vaikka on persaukinen nii voi silti käyttäytyä kunnolla, ja jos ei ossaa käyttäytyä nii pyssyy kotona. Kyllä se kotisohova antaa oman paskuuden anteeksi.

   Poista
 8. Asiakaspalvelutyössä olleena voin vahvistaa ton että keski-ikäset tädit on jostain syystä se kauhein asiakasryhmä. Aina vaaditaan jotain, aina ollaan oikeessa ja kaikki muut väärässä eikä sitten edes kuunnella jos yrittää selittää asian vaan joku uus valitusvirsi alkaa jo sieltä oman puheen päälle. Usein kyseessä pelkkä väärinkäsitys joka hoituisi heti jos rouva jaksaisi kuunnella sen 10 sekuntia.

  Kakkosena vitutuslistalla nuo "anna alea" heput. Jos joku nainen loukkaantui edellisen kappaleen avautumisesta niin nyt voi rauhottua, sillä tämä ryhmä on suurimmaksi osaksi miehiä. Semmosia alta keski-ikäsiä jamppoja jotka käyttäytyvät niinkun oltaisiin vanhoja tuttuja. Sanovat jotain "anna se euro alennusta ku tuli 21 eukkia hinnaksi ni voin maksaa tasarahalla, joohan?" ja ilmehtivät niinkun olisin suorittanut henkilökohtaisen loukkauksen kun kerron että en oo tarpeeksi iso kiho tässä puljussa että voisin hintaa muuttaa kun siltä tuntuu. Pitäis varmaan ens kerralla soittaa toimistopuolelta joku hinnoittelusta päättävä paikalle jolta herra voi sitten kerjätä euron alennustaan maalipensseleistä.

  Onneksi kuitenki on kaikki rasittavat tapaukset ollu hyvin harvassa kaiken kaikkiaan, ihme kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, samaistun.. Onneksi nämä kauhut on se vähemmistö.

   Poista
 9. Täällä ollaan vatvottu asiakaspalvelutyöstä ja noista keski-ikäisistä. Pakko kyllä myöntää, että myös hoitoalalla (varsinkin tässä päihdepuolella) ne keski-ikäiset naiset ovat niitä pahimpia. Loistava blogi!

  VastaaPoista