TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

torstai 17. huhtikuuta 2014

Pannussa paistuu näppärästi nakit ja uunissa luut levähtää.

Tiiättekö mikä tännää on perseestä? Paistinpannut, joitten kannessa oleva kahava on metallia. MIKSI? Opin kenraali Custerin perikadon omaisesti, kantapään kautta, sekä kertakaikkisen täysvaltaisesti ettei niihi saa koskia iliman jotaki hazmat-pukua ja kevlarkinttaita. Nappasin paljain käsin siitä kiinni ku siinä oli lihat pöhissy joku kolome varttia, sihinä vaa kuulu ja nyt on kolome sormea punasena ku isä Mitron poskipäät. Miksei tuo osa voi olla jotaki kovvaa muovia, tai kumia tai vittu vaikka simpukankuorta? Mahtavasti kyllä suunniteltu. "Hei meikä keksi tämmösen tosi äkäsen pannun! Laitetaa siihe mahollisimman hyvin lämpöä johtava pohja, viimesen päälle kestävät teflonit, ja sitte kannen päälle kahvaksi tommone PUNASENA HEHKUVA LAAVA-ANSA" Kiitos, hyvin kyllä hoidettu, voi pojat. On mulla joskus nuorena miehenä ollukki semmone kasari josta pysty jopa ottamaa kiinni iliman että samalla tarvii soittaa toisella käellä päivystykseen aikaa. Vittu että raivostuttaa, koko aja sykkii nuo nakit.

 Tuoki pannu vielä joku "Jaime Oliver Taikapannu", joo on kyllä vittu viimesen päälle. Mahtaakoha tuokaa saatanan Mr. Silimäpussi-Märylaukku 2012 käyttää omia pannujaan? Ite en ainakaa käyttäis, ala-arvosen paskaa suunnittelua. Tullee omat lukion kuvistunnit jotenki mielee, "piirtäkääpä talo ulkoapäin", joo laatikko jossa kaks risti-ikkunaa ja kiero savupiippu t. slurre 6v. Varmaa antaneet joillekki eskarilaisille tehtävän suunnitella paistinpannu, kaikkein paskin sitte valamistettaan. Materiaalien puolesta tuo on varmaa taottu jossaki Tuomiovuoren pimeydessä, pienet saksalaiset sepänalut sielä kilkutelleet ite saatanan siunaamaa metallia. Se painaaki helevetti tonnin, vaimo ei jaksa pittää sitä yhellä käellä ollenkaa, kahella käelläki saa vähä taistella. Pannu o vähä niinku Mjölnir, pelekästää ukkosenjumala voi käyttää. :D Tuo koko homma on jotenki vähä päälaellaan, miksi tehä vitun kestävä ja hyvä pannu ja sitte pilata se täydellisesti yhellä paskimmalla virheellä? Niinku ostaisit Marimekon teepannun ja kaataisit siitä kiehuvaa kusta 60-luvun muumimukeihi.

Toine mikä palakittee yhtä paljo, minkä takia sormet tuhat kertaa polttanu on liian ohuet patalaput. Tai liian pienet. Miksei niistä voi tehä semmosia oikian kokosia ja paksusia? Nuo nykyset o sama asia ku nakkelisit vesikauhusta piikkisikkaa serlat kämmenten ympärillä, tai semmoset säälittävät hiustenvärjäyskinttaat mitä tullee paketin mukana. Vahinkoha siinä tullee. Yrität oikee sievästi ja näppärästi uunista nostaa jotaki lohta vuoassa, nii SIHHH SUHHH haistaha vittu, rystyset ruvella ja kalat pitkin parkettia. Nakkaat sen lohenraadon seinään ja lasivuoka takasi uuniin, lyöt raivopäissää lämmöt nii täysille että lasi muuttuu hiekaksi ja koko uunii valluu lattiakaivosta viemäriin. Sinne meni sitte se reilu tunti jonka käytit tuon ruoan askartelluun, varmasti vielä nälissää kokkaillukki että ois mahollisimman kurjaa. Mite ne kehtaa ees myyä tommosia vitun lapinrieskoja patalappuina. Ennemmi käyttäisin hiuspompulaa ehkäsyvälineenä. Pittääpä lopettaa märinä ja lähtä pikimmiten halapa-halliin ostamaan lohikäärmeenkestävät kinttaat.

P.S. vaimo sano "mikset tasota nuita rivejä, mukavampi lukia." Joskus ärsyttää ku se on nii täysin oikiassa. Ei oo ite tajunnu. KU EI OO KUKKAA ENNE SANONU.

14 kommenttia:

 1. Kiitos aamun piristyksestä! :'D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, miten näinkin kettumaisesta asiasta saa näin loistavan hauskan tekstin... :D Piristää paskimmankin päivän, kiitos taas kivasta valituksesta! :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä noita liehurivejäkin pystyy ihan lukemaan, ei ole itseä ainakaan haitannut. Ehkä se jossakin todella pitkässä tekstissä sitten vähän alkais tökkiä, mutta mitevvaa - kaikki kelpaa Slurrelta :)

  Tuo patalappu homma, se on niin totta kuin olla ja voi. Käsittämätöntä tehdä niitä vermeitä jostain pitsiä ohuemmasta kankaasta! Mitä hyötyä! Ja sitten ne usein tehdään myös matskusta, jota ei voi sitten pestä ei missään muodossa - tai sellaisessa lämpötilassa, että mikään tahra ei varmasti irtoa. Ruoanlaitossahan tunnetusti ei mitään tahroja tule. Viksut olleet taas asialla sielläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näinpä. Tuli tuosta mielee ku koulussa käytettii kaverin kans softia 800 wattisen lampun valon pehementämiseen, nii sehä sytty minnuutin jäläkee palamaan. Mahtavaa että tehhää tommosia tuotteita minkä pitäs kestä tuhannen asteen lämpötillaa jostaki etanolista ja papyruksesta.

   Poista
 4. Tuon pannun etu (ja varmaan syy, miksi ostaa) on se, että sen voi nakata uuniin. Eli lihoista jos vedetään pinnat kiinni (on niitä kokkiohjelmia tullut, prkl, katsottua) ja tarkoitus heittää uuniin paistumaan, niinei tartte vaihtaa astiaa, vaan voi laittaa pannuineen uuniin. Siksi olen tuollaisen hankintaa harkinnut. Mutta vittumaistahan se, jos unohtaa ettei ole "tavispannu".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahaaaa, aina oppii uutta. Pittääpä iha käytössä testata ja nakata sinne pätsiin paistumaan.

   Poista
  2. Oho, mullapa on yhen pannun kannessa ei metallinen Se otin , jotain kovaa myrkkymuovia vissiin, Se on aissaaa kuin helevetin kuuma Se on pitkän keitoksen jäläkee!!! En tiiä mitä materiaalia sen Pitäs olla että koskia kärsis?! Ikinä en enää osta semmostakaan niinku en metallistakaan. Jottain oppinut!

   Poista
  3. :D jep! Jotaki kumpparinpohojaa se pitäs olla vissii, tai puuta :D

   Poista
 5. Ei ois Cerafitillä käyny...

  VastaaPoista
 6. Pakko palata näin jälkikäteen kertomaan - miehen työkaveri oli ostanut sen Cerafit pannun mainoksen uhrina ja pari kuukautta myöhemmin se on ihan yhtä paskana kuin kaikki muutkin pannut. Vaikka oli käyttänyt vain ja ainoastaan muovispatulaa (vaikka eikös mainoksessa raaputeta sitä haarukallakin??) Että näin. En usko enää ikinä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii :D pitihä se saatana arvata. Ettäs kehtaavat.

   Poista