TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

tiistai 30. huhtikuuta 2013

WABBU ON GAIGGIEN JUHLAA!

Nonnii, tähän ollaan tultu. Nyt se vitun haalaripellejen ja persereikien tekopyhä ryyppyjuhula alakaa. Tähän päivään ei ikinä voi valamistautua tarpeeksi, aina ihmiset jaksaa yllättää paskuudellaan. Muistan ku vielä penikkana vappu oli yllättävän kova juhula. Sai paukutella niitä pikkusia serpentiinipurkkeja, täyttää ilimapalloja ja "koristella" kämppä ja piha niillä. Sai suihkuttaa sitä suihkuserpentiiniä(?) tms, mikä tarttu hiuksiin ja joka paikkaa ja haisi vanahalle virtsalle. Nykyää et saa suihkuttaa vittu mittää muutaku sitä elimistön läpi juossutta Pirkka-olutta urean muodossa. Ja seki lahkeille ja keskelle pyörätietä. Tämä on iteasiassa niitä juhulia, joitten aikana joka kerta toivon, että tulis joku aiva hirviä ukkosmyrsky tai maanjäristys tai TSUNAMI, joka pyyhkis KAIKKI haalarit päällä vetävät turvenaamat helevettiin maanpäältä.

En tiiä ehkä paskempaa "juhlaa" ku vappu. Mitä helevettiä sillo ees juhlitaa? Sima on perseestä ja munkkeja saa kaupastaki. Koko juhlan ainoa idea on pittää ylioppilaslakkeja ja olla päissää. TUOKI MUA ÄRSYTTÄÄ, jos pittää tunkia se koinsyömä, ajan kellertämä rieska päähän ja keulia sillä, että on käyny lukion. Meikästä lakin saaminen ei oo mitenkää kovin iso homma, iha kokemuksella voin sanua. Eikä se oo vittu mikkää meriitti että oot päässy yhen koulun läpi peruskoulun jäläkeen. Tai jos se sulle on, nii olet surkia ihimisraunio.
VITTU MITÄ URPOJA

Innolla ootan taas kävellä töihi ku näkkee silimänkantamattomiin näitä aikuisiän jonneja kalijat käessä. Sitte o jotenki nii uskomattoman siistiä ja vitun hauskaa kaikilla ku on kalijaa, boomboxi siinä nurmella oikee, petri nygårdit soi. Itellä kylymä hiki valluu ja fyysisesti tullee huono olo pelekästä näystä. Ei tämä pihalla notkuminen vielä mittää, muttaku tämä kansa tunkee ravintoloihi nii se o helevetti irti. "SAAKO HAALARIALENNUSTA? SAAKO OPISKELIJAHINTAAN? VAPPUTARJOUKSIA? SAAKO SERPENTIINIÄ TISKILTÄ? MIKÄ ON ____MAAAILMAN______HALAVIN___________JUOMA___________?"
Ei heleveTTI. Ensinnäki, huutaville haalariurpoille kaikki maksaa 2 kertaa enemmän. Toiseksi, opiskelijat on yhtä suuressa arvossa ravintoloiden silmissä ku Antabus on Simo Silmulle. Kolmanneksi, sait vapputarjouksia iha kylliksi ku ostit sen pirkka-salakun. Neljänneksi, tiskiltä saa kaikkea muuta paitsi mittään vappuun tai hauskanpitoon liittyvää. Viienneksi, halavin mitä tiskiltä saa on paska palavelu, mikäli sen itse itsellesi aiheutat.

Ja voi ristus sitä siivua sitte illan päätteeksi. Serpentiiniä on lattialla ja pöyillä enemmä ku mustalaisella laskostettuja housuja ja nappaskenkiä kaapissa. Oksennusta on joka nurkassa mihi ihmissilmä ei katsellaan löydä, ja lasinsiruja on lattialla yhtä paljo ku Simo Silmulla kadonneita muistikuvia. Siivoojaraukat, kukkaa ei oo ansainnu siivota baaria semmosen illan jäläkeen. Pitäs saaha joku nelinkertanen palakka. Tai muutama konjakki/viskipullo mukkaan. Eli meikän ohoje sulle, haalaripaska-kalijanaama-runkkupaperi-mätisäkki, YRITÄ ees olla ihimisiksi. Jos ei onnistu, nii elä pillaa muitten elämää sun olemuksella ja käytöksellä.
 Kiitos.

8 kommenttia:

 1. Haha onneksi en oo enää opiskelija :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näinpä, saat nauttia elämästä iliman opintolainaa ja päivittäistä makaroonilaatikkua :D

   Poista
 2. "Eikä se oo vittu mikkää meriitti että oot päässy yhen koulun läpi peruskoulun jäläkeen. Tai jos se sulle on, nii olet surkia ihimisraunio."

  Nyt puhut täyttä paskaa. Yleistät tuossa melekosesti, joten takerrun siihen; Niitähän ei ole jokka häjin tuskin on saanu etes peruskoulun käytyä, jääneet tekemättä mittään sen jäläkeen, eivätkä pääse mihinkään, koska kaikkialla vaaditaan koulutusta ja työkokemusta. Kaikkia ei oo siunattu lukupäillä ja keskittymiskyvyillä. Työkokemusta et saa iliman koulutusta. Tiiät sen itekki. Lukia pittää, että saat sen lokinpaskalakin päähän (ja pääset kaupan kassalle) tai ylipäätään suoritettua mittään koulutusta.

  Tänä päivänä iliman koulutusta sullei oo ko tuulen huuhtoma perse ja ainoa mistä rahhaa tippuu on sossu. Mutta an opinion is like a rectum ja sullakin on omasi.


  ps. En tykkää itekkää haalareista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, eli oisit voinu pittää mielipittees omana tietonas, ku meikäähä ei lähtökohtasesti kiinnosta :D MUTTA KIITOS TÄSTÄ KUITENKI

   Poista
 3. Aikasemmin tuli vain itkettyä ja karjuttua ihmisten nettiblogeille, mutta tässä meillä nyt sitte ois esimerkillinen, hauska ja mielenkiintoinen blogi! Ei voi kuin onnitella ja ihailla miestä.

  Ps. Vappu on syvältä mörön persiistä. Tiiän tunteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiids! Mielenkiintosesta tai hauskasta en tiiä, mutta ESIMERKILLINEN tämä kyllä on!

   Poista