TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

tiistai 16. huhtikuuta 2013

TÄPÄRÄSTI VÄLTETTY, PROFESSORI SENIOR FELLOW.

OK, tämä "uutinen" on suurin loukkaus meikää kohtaan sitten Jussi Selon syntymän. Siis... Ei vittu. Aivan uskomatonta, että meikän on pakko ollu kokea tämä hetki. Oon elämässä nähäny monenlaista paskaa ja lukenu myös, mutta tämä kyllä vie voiton kaikista. Päivittelin lyhyesti tästä jo facebookissa raivopäissään, mutta kyllä tähä pittää nyt pureutua iha oikiasti. Tässä uutinen mikäli ette oo vielä lukenu ja haluatte vettää ittenne kiikkuun: PASKAUUTINEN.

Elikkä Bostonisa on tosiaa räjähtäny parit pommit, joihin oli kiinnitetty rautakuulia. Eli tarkotuksena on ollu tappaa porukkaa ja siinä on onnistuttu. Meleko rankka tilanne sielä päälä, mutta ONNEKSI AAMULEHTI KANTAA VITTU KORTENSA KEKOON ja uutisoi tällasesta vittu VERIRIPULISTA. Iha oikiasti. "Entinen pääministeri Esko Aho vältti Bostonin iskun täpärästi." Lukkiin tuon ja aattelin, että se ollu siinä hoodeilla, varmaa just lähteny siitä korttelista pois taksilla tms ku on posahtanu. Nii ei, jätkä on vittu KANADASSA 800 KILOMETRIN PÄÄSSÄ sielä josaki vitun hotellissa nukkuu naama jonku horon tissien välissä ja varmaa hikiä pyyhkiny ku liipannu nii läheltä se hengenlähtö. Yhtä hyvi vois olla vittu josaki avaruusasemalla läpsimäsä sulukapallomailalla leijuvia pökäleitä, ei OLE HÄTÄÄ. Meikä ei vaa käsitä, miten se "vältti iskun täpärästi" jos se oli helevetti toisessa MAASSA. Tuosa uutisesa lukkee, että se mennee Bostoniin vasta seuraavana päivänä, että jos ois menny aikasemmi nii ois VOINU VAIK DELAA! Tähän perusteena "Esko on urheilumiehiä". Ok, tuo perustelu on yhtä hyvä ku meikä nyt sannois HUHHU onneksi pelastuin täpärästi Bostonin pommi-iskulta ku meikälä on huomena koulua aamulla nii oisin vaikka voinu hypätä väärään bussiin aamulla, mennä lentokentälle, saaha jostaki rahhaa lentolippuihi, lentää Helsinkii, lentää Bostoniin tai siihe lähistölle JA SAAHA VITTU INSPIRAATION JUOSTA MARATOONI ___ESKO____AHON______RINNALLA__. Tuon helevetin suharin todennäkösyys joutua sen pommi-iskun kohteeksi on kutakuinki sammaa luokkaa ku opettaa onnistuneesti kolomekuiselle antiloopinvarsalle pyyhkimää perse leijonanharjaan, tai että voitat lottokupongilla jota et oo ees täyttäny. Ei HELEVETTI.

"Aho tekee töitä Harvardin yliopiston John F. Kennedy –laitoksella, jonka kirjastossa syttyi maanantai-iltana tulipalo. Aluksi uskottiin, että palo liittyy terrori-iskuihin, mutta viimeisimpien tietojen mukaan näin ei ole."
Mitenköhä tämä nyt liitty tuohon "uutiseen" mitenkään? TAI MIHINKÄÄN? Kirjaston tulipaloki varmaa ollu joku tupakan tumppi, joka sytyttäny kuivan koivunlehen savuammaa vähä. Vittu alan itekki lähettellee uutisia tuonne saatanan aamulehteen, "Hei, olin tänään kaverillani ja silitin hänen kissaansa, kun yhtäkkiä huomasin, että kolmen korttelin päässä olevassa kerrostalossa tuntematon mies meni avaimilla sisään." Sitte aamulehessä MIES TUNKEUTUI ASUNTOON JA SYTYTTI TULIPALON KISSAAN, JOKA POLTTI KERROSTALON KOLMEN KORTTELIN PÄÄSSÄ RAPPUKÄYTÄVÄSSÄ OLEVAN KISSAN MIES ILMOITTI. Sama ku aamuleheltä ois tullu joku setä koputtaa ovea, oisin avannu ja se ois virtsannu suoraa sylliin. Salakku toisessa käessä ja peenis toisessa, oispaha silimät sentää säästyny.

Jos meikältä kysytään, nii koko saatanan Aamulehti vois lähettä ittesä suorinta tietä tuonne Bostonii tekemää jottai nuitte ihimisten etteen, sitte ku sielä o hommat selevinny nii samalla konneella vaa jonku helevetin kärttysen tulivuoren sissään kone täynnä räjähteitä PUUKKO JA JA VITTU __LAASERIA__. Mutta pääasia on, että entinen pääministerimme vältti täpärästi pommi-iskun. Luojan kiitos.

4 kommenttia: