TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 13. huhtikuuta 2013

King of the Internet Argument Tournament 4.

Nonnii, kuten kaikki o nyt täsä viimepäivinä huomannu, nii tämä yks opettaja-setä o saanu potkut virastaan ku pukkas penikan käytävälle. En perehy tännää siihe ite uutiseen, koska ensinnäkkää se ei henkilökohtasesti oikiastaan kiinnosta ollenkaan ja toiseksi mua kiinnostaa enemmä nuihi uutisiin liittyvät kävijäkommentit. Facebookisaha tuota uutista sillo jaettii joka tuutista, nii otin iha asiaksi vähä vilikasta mitä nämä tähtipölystä muodostuneet evoluution lempilapset oli kirjotellu. Iha ekana huomasin nuisa kommenteissa semmoset tietyt ihimistyypit, jokka kommentoi aina samalla tavalla. Jakkoin ne tällai karkiasti muutamaan ryhymään helepottaakseni tätä avautumista.

1. Puolestapuhujat. "Minusta tässä on kyllä nyt koettu suuri vääryys! Eikö Suomen kasipallosäätiö voi joustaa sen vertaa! Minusta varoitus olisi vasta aiheellinen."
 Nämä hermannit on aina sapelit tanassa oikomassa vääryyksiä ja puolustamassa oikeutta niinku Clark Kent Venäjän presidentinvaaleissa. Aina ollaan sitä mieltä yksissä tuumin, että nyt ollaan koettu vääryyttä. Ollaan ns. sydämen asialla. Noh, nämä ylleesä pyssyy sillai kohtuuden rajoissa kommenttiensa kans, mutta tähän ryhmään kuuluu semmone pieni alaryhmä, nimeltä 1.1"Passiivisaggressiiviset tissiposket". Tämä alajaos käyttää hymiöitä ja tyhyjänpäiväsiä nillityskommentteja puolustaakseen kantaansa.
"Huomaa, ettei jotku ole perehtynyt kasipallosääntökirjan puoleen tässä asiassa :)"
Näitte settien lukeminen saa semmosen mukavan lämpimän hykertelyn itessä aikaan, koska tietää, että näitä ihmisiä _oikiasti_ ärsyttää, mutta ne yrittää piilotella sitä nokkelien kommenttien taakse. Surkiasti vaa paistaa aina läpi se silmitön oikeuden raivo, kuin tuomari Dreddillä konsanaan.

2. Vastustajat. "Ihan oikein, kasipallossa on säännöt ja hän kyllä tiesi mihin ryhtyi!"
Tuntuu, että kaikki ihimiset jotka pittää jotaki tommosta "vääryyttä" iha oikeutettuna, on vastenmielisiä kommunistisikoja ja riistäjiä :D Reppeilee ku porukka riehuu täysillä ja heittelee henkisiä polttopulloja ja shurikeneita kaikkia kohti, jotka ei jaa sitä "oikeaa" näkemystä. Vastustajat onki näissä moraalisissa jeesustelujuttuissa aina ne altavastaajat, mutta toisaalta näissäki löytyy niitä vouhottajia ja kikkailijoita. Vastustelijoitten alaryhmään tunkisin ehkä 2.1"Hiipivä kommentti, piilotettu logiikka", eli henkilöt joitte mielipide perustuu täysin ommaan vammaseen näkökulmaan.
 "Iha oikei oli kyllä tuolle, mitä rikko mailansa." 
Esimerkkikommentti ja asenne tilanteesta, jossa mies on istunu 50 vuotta linnassa joukkomurhasta mitä se ei teheny. Nämä on kyllä molemmat semmosia pääryhmiä joihin vois liittää käytännösä kaikki, mutta erittelen mielummi vähä tarkemmi. Siirrytää seuraavaan.

3. Moraalinvartijat. "Nyt pitäisi kaikkien keskittyä siihen, mikä on oikein, eikä siihen, kuka löi kasipallon pussiin."
Tässä on se oksettava ihmiskarvapallo, jonka lähikujan vanaha narttukissa räki rääkyen ulos sen jätteiden korventaman vatsalaukun pohojalta. Näitä ihmisiä et haluais lapsesi kummiksi. Näitä ihmisia et haluais ees kollaamaan sun pihhaa. Et ees aukasemmaan tukkeutunutta viemäriä, KOSKA NÄÄ TIIÄT, että ne kertois sulle kuinka paljo oot saastuttanu Saimaata ja raiskannu Ranuaa vetämällä vessaa kahesti päivässä. Nämä timantitkovat näkemykset kyllä jaetaan sitte ystävien kesken sekä internetissä, että muitte tietoisten opiskelijateatteriryhmäläisten kans. Näitä kommentteja et toivois luettavaksi ees naapurin vittumaiselle rottakoiralle. Nämä kommentit, jossa arvostellaan kaikkia, muttei ei tuua mittää ratkasuja, on yhtä hyödyllisiä ku älypuhelin sotkamolaisella. EI SE OSSAA EES SOITTAA SILLÄ. Tähän kuuluu vielä sitte heleposti kaks alaryhmää, joista toinen on 3.1"Kukka hatussa, naula arkussa" Tässä possessa vaikuttaa kaikki, joilla on asiaa, mutta joita kukkaa ei kuuntele. Voivotellaan ku mikkää ei toimi ja mittää ei tehä, paitsi että itehä edistettää asioita vitusti itkemällä tuntemattomille ihimisille. NIINKU MÄÄKI NYT TEEN LOLZ! kuitenki, kukka hatussa = paskaa aivoissa.
"Luulisi nyt aikuisen ihmisen tietävän, että tällainen holtiton pussittelu voi aiheuttaa ongelmia sekä lapsen että aikuisen tulevissa biljardipeleissä."
Toinen alajaos minkä lupasin on 3.2"Kirkko mielessä, koulu pielessä." Eli vanahat kunnon uskovaiset! Nämähän on väsymättömiä oikeassa olijoita, kuten historiaki on jo näyttäny. Joojoo, ei kaikki oo semmosia, mutta ei mua ne normaalit kiinnostakkaa, vaa ne oksettavat DIEHARD raamatunnakkelijat. Vaikia uskoa, että joku kytkis Jeesuksen, saatika jonku uskonnon tollaseen asiayhteyteen, mutta näin tapahtukoon koska Jeesus. 
"Mikäli tässä olisi haettu voimia ylemmältä taholta, olisi todennäköisesti vältytty kasipallon ennenaikaiselta pussittamiselta."

4. Aggrevaattorit. "Mikä siinä on kun ei yhtä palloa saadan pussiin? Surkeaa sunnuntaibiljardia."
Tässä o kyllä ryhmä paikallaan. Ihmiset, jotka on omistautunu aukomaan pelekästään päätä ja suututtammaan muita. Ylleesä näihi voi kyllä kytkeä sekä ryhmät 1 ja 2, koska näitä ragettajia löytyy helposti puolustavalta ja hyökkäävältä kannalta. Ne voi evolvata niitte kurjasta mielipideolemuksestaan internetin voimakkaimpaan ja vaikutusvaltaisimpaan olioon, Kaupan-Lattialla-Rääkyvä-Lapsi -muotoon. Eli sitteku ei perustelut riitä tai alakaa muute vaa ärsyttämmää, nii aletaa raivoammaa ja ärsyttää muita. Tähän kuuluu tietenki alaryhmä myös, 4.1"Trollikuninkaan uudet kuviot". Trollit aukoo päätä työkseen ja tirskuu ku tyypit ottaa niitte setit henkilökohtasesti. Itte en jaksais ikkää ruveta tuoho hommaa, mutta välilä o hauska kyllä vähä ärsyttää ja kokkeilla toiste rajoja.
"Hienosti lyöty, Hermanni. Oletan, että opit tämän jalon pallopelin salat kodittomalta, joka vatkasi munakastanne kadun huonomaineisemmalla puolella?"

5. Tietopankit. "Tiesitkö että biljardipallon massa korreloituu suoraan oman suolistonu toimimattomuuden mukaan?"
Voi tätä poppoota, voi kertakaikkiaan. Lyyään dataa tiskiin, jotka 99%sti on hommattu wikipediasta ja googlettamalla muutama aiheeseenliittyvä sana. Sitte mitataan virtuaalisiittimiä kilipaa ja laitetaa joku näppärä oma mielipide sinne sekkaan tukemaan niitä biljardiliiton sivuilta pastetettuja artikkeleita. Ei auta kettään tämäkään. Noh, pääasia että ite tykkää ku näkkee nii kauhiasti vaivaaki. Ite skippaan nämä kommentit aina suoraan. Täsä o kans yks alaryhmä, jonka olemassa olo on yhtä vitaalia ku nännit korvien takana. 5.1"Postaan, siis olen." Elikkä kerrotaan niin ympäripyöreitä asioita, että poliitikotki kolaroi kolmipyörillä toisiinsa.
"Täytyy katsoa biljardia laajemmasta näkökulmasta, lähteä liikkeelle perusasioista. Eihän kukaan voi tietään mitään, mikäli tilanne antaa vaatimuksillaan sellaiset tavoitteet, että asianhaarat voivat eksyä raiteiltaan kesken tämänhetkisen kulttuurillisen innovoinnin."
Vielä yks ryhymä just putkahti mieleen! Eli 5.2"Kysymys on merkki älykkyydestä, sanoisi lemmikkisorsani." Kysellää kaikkea ja monesti niisäkää ei oo mittää järkeä. Todennäkösesti nää tyypit käy heittää setit johonki postaukseen eikä ennää koskaan palaa aiheen äärelle. Piti vaa päästä vetämää sillä Suzuki PV:llä kerran mutsin ja fatsin eessä keuloja, sitte on todistanu olemassaolonsa.
"Vaan kuka pelaa, ellei pelaajat? Miten voisimme olettaa massan pysyvän biljardipallossa samana, mikäli sen vuorovaikutus vähenee? Kuka olen ja mikä on biljardi? Olen puhunut."

Joo siinäpä ne pähkinänkuoressa, tää paska venyki turhan pitkäksi, niinku voice of finlandin finaalilähetys. Kiirelä piti viimeistellä ku työt kutsuu nii antakaa anteeksi. Tuoho ois voinu jankuttaa vielä meleko palijo kaikkea, mutta tuosa vähä tiivistystä tästä elämän issoimasta oravanpyörästä, eli internetstappelusta. Kiitos ja muutetaa takas luoliin.

5 kommenttia:

 1. Haha :D Harmillisesti en löytänyt kyllä lokeroa omalle postaukselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. löisin sut ryhmään 1 iha suoralta kädeltä :D

   Poista
 2. Mielenkiintoista, koska en kyllä kommentoinut yhtään kyseisen opettajan potkuja, vaan lähinnä juurikin hullua some-kansaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no vittu! sitte pääset kakkoseen, huomattavasti mukavampi paikka! Oletin vaa että oisit poullustanu sumilaista opetajaista

   Poista
  2. Hahahahaha :DD Kyllä mä opettajan puolella olen ollut, mutta kritisoinut sitä käsistä lähtenyttä "viiän penikat saunan taakse" -skeidaa, mikä ainaki omaan korvaan särähtelee kovastikin. Mut se ja sama, hyvä kirjoitus :)

   Poista