TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Veni vidi vici - tulin, olin, pidin.

Nyt täsä aika vasta kiinnitin huomiota näihi Vivus pikavippiperkeleitte mainoksiin. Oon vissii nähäny vaan kaks mainosta näistä uuemmista, vanahasta mainoksesta päivitinki joskus ku vitutti nii palijo, vaa tämä o vähä eri homma nyt. Ensimmäine mainos on iha normaali setti, siinä joku pirkko ajjaa autolla, tankki tyhyjenee ja auto jää tienviereen. Sitte soi se VIIVUSVIIVUS -rallatus vähä aikaa ja hierotaa pikavippejä silimiin. Eikai siinä, iha ymmärrettävä mainos. Rahhaa tarvii, että autola pääsee ku bensa ei oo ilimasta. Toisaalta, jos sulla on auto jossa ei oo bensaa ja satatuhatta eurua kätteistä, voit koittaa tunkia ne setelit tankkii ja rukkoilla että se auto siitä innostuis, koska jos et jostaki saa taiottua sitä bensaa nii kuolet karhujen tai vittumaisten oravien kynsissä kuitenki. Voit koittaa myös tappaa tämän kyseisen karhun pankkikortilla, tai ostaa sen uskollisuuden, kumpi vaa tuntuu helepommalta. BOTTOM LINE, ei se raha hirviästi auta sielä tien varresa ku paskat on jo housussa.

Sitte se toine mainos. Eka kerran ku näkkin nii vähä olin että mitäköhä helevettiä. Joku jätkä lähtee kylille vouhottaa setelit taskussa, vettää perseet, ostaa toosaa maksulliselta naiselta ja sitte o joku STD ja perse auki. Äijä raapii kokouksessaki mulukunnuppia ja tohtorikkaa ei voi auttaa ku ei oo rahhaa. Äijä nojjaa seinään sen näkösenä, että kohta luetaa lissää Alibista. Olin oikiasti suu ympyränä ku näkkiin sen, mitä helevettiä siinä mainostettiin ees. Ensinnäki, elä lähe juomaan ja lesottaa jos ei oo liikaa rahhaa. Toiseksi, elä osta seksiä, äiti on varmasti opettanu ettei siitä seuraa mittää hyvvää, varsinki jos se lortto on joku vanaha Solin siivojatantta, joka käytti pesuaineita ennemmi oman suoliston huuhteluun ku lattiaan. Ja kolomanneksi, ELÄ OSTA TUNTEMATTOMILLE AKKOILLE MITTÄÄN. Ehkä paskin tapa käyttää rahat on ostaa random pullasorsille skumppaa. Ennemmi ostaisin vaikka halakoja tai automaattisen käsisaippua-annostelijan.

  Seki o taas semmone tilanne ku oot rahat käyttäny, hirviä rapula, lompakko hukkunu, puhelin paskana, palleissa satiaiset soittaa nokkahuilua ja makkaat josaki Kalimenojassa lahkeet täynnä iilimatoja, nii ei siinä viienkympin pikavippi hirviästi paikkaa niitä menetettyjä muistikuvia. Meikästä nää mainokset toimis palijo paremmin toisinpäi, että ekana lainataa sitä rahhaa, sitte lähitää kylille rilluttelemaa ja kustaan _täysin_ hommat, tai vipataa bensaa ja lyyä tankki täyteen ja jäähä silti jonnekki Noitametsän ja Yksinäisten vuorten välliin.

Meikäki vois tehä oman vivus-mainoksen ku se ei näytä vaativan mittää suurempia suunnitteluja. OK täältä pessee:
Mies lähtee kämpiltä lähikauppaan, mennee autotielle seisomaa ja oottaa että joku ajjaa yli, ambulanssissa oksentaa verta ja rääkyy äitiä, sairaalassa kirurgit amputoi jalat okasaksilla ja kebabhöylällä, toipumishuoneessa joku mustalainen myymää puukkoja, äijä aikoo ostaa yhen, sitte tajuaa ettei oo fyrkkaa ja pittää hommata pikavippi. Eli iha sama mitä teet, tai et tee, nii OTA LAINAA. Paskin konsepti. Tästä vielä linkki nii ymmärrätte tuskan.

tautejarahalla.vivus.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti