TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

maanantai 25. elokuuta 2014

Katson autiota hiekkarantaa tai asfalttikänkkyä imailevaa lokkia, mutta en tätä.

Taas alako tämä jokavuotinen television tapetointi ruumiinnesteillä, eli BB. Ei, ei ole kyseessä nyt se garnierin ihana BB-voide, ei veikkone. Voi ku oiski, tuuttaisin ennemmi sitä naamarasvaa vaikka puuron sekkaan tai italialaisen illallisen lisukkeeksi ku kattoisin tuota toista nimeltämainitsematonta ryönää. Ei vittu tuo on KAUHIA ohojelma, jos sitä voi semmoseksi sanua. Joka kerta jaksaa ihimetyttää että miten tyypit jaksaa kattoa jotaki kahtakymmentä perusjonnea jossaki vitun kynyssä talossa missä ei oo MITTÄÄN. Ennemmi muutan jenkkeihin ja ostan varttikilon piriä, myyn sitä spider-man asussa jossaki rautakaupassa vastaantulijoille, soitan ite polliisit ja tanssin kalteritangoa seuraavat 20 vuotta ku katon tuota vitun aivoja väkisin takaapäin panevaa länsimaisen kehityksen mariaanien hautaa. Tyypit ajastaa saatana kellonsa tuon ohojelman mukkaan, tai kirjottaa kalenteriin että muista kattua. Oman mummun hautajaiset, en pääse nyt valitettavasti paikalle koska BB-Jufan päivän tehtävä on paskua käsillään seisten, jätä viesti äänimerkin jälkeen niin soitan marraskuussa. Siellä sitte itketää rakkaan mumen perään sillä välin ku lapsenlapset kikattellee ja kattoo tuota vitun yhen miehen jousikvartettia naama täynnä grillimaustetta ja mahan päällä enemmä sipsinmurusia ku Kreikassa työttömiä. Jos tuo ohojelma ois joku huume, nii se ei tosiaankaa ois mikkää kokkeli tai herska, se ois semmone viistoista vuotta bensaa impanneen ja pahvia nuolleen ripulinistin maton alle pyöriny puolikas diapami. Semmone ettet koskis siihe vaikka kuinka haluaisit vahingoittaa ittiäs tai muita. Vaikka saisit Tauskin ihimiskilveksi nii jättäisit sen pillerin rauhaan.

Noh vittu, kuitenki. Mikä on tänä vuonna eriä ku vaikka herran vuonna 2005? Ei mikkään. Ei saatana aivan tasan tarkkaan mikkään. Laitetaan asukkaat erilaiseen taloon joka vuosi! Siinähä sitä muutosta onki. Tuo o iha sama ku pittää joka vitun vuosi ostaa uuet lukion oppikirjat, 25 euroa siitä että sivunumerot on eri fontilla. Yhtä paljo muuttuu asiat. Uusia tehtäviä ja uusia palkintoja! Jatketaa samantapasella vertauksella: Tehtävät ala-asteen matikankirjassa. Vanhassa painoksessa blussataan omenia ja uuessä pähkinöitä, samat asiat eri sanoilla. Miksi siis kattua tuota ku mikkää ei muutu? NO KU UUDET ASUKKAAT! Nii, eli sama konsepti säilyy kuitenki tasan muuttumattomana, niinku seki fakta että oman elämän sisältö on aika vitun hataralla pohojalla ku on pakko tuijottaa tuntemattomia ihimisiä samassa tilassa seuraavat kolome kuukautta. Sama tuijottaa mite maali kuivuu naapurin uuessa aidassa.

Asukkaista en jaksa ees kirjottaa, vaa mitäpä mää niistä ees sannoisin. Sinnehä hommataa iha tarkotuksella mahollisimman erilaista porukkaa eri elämäntilanteista ja lääneistä. Sen verran näkkiin että yks seksuaalivähemmistön edustaja siellä on, yks pakollinen pissis, ainaki yks elämää nähnyt aikuinen nainen, douchebag lesopetteri ja maanläheinen perus poromies. Näillä koitetaa saaha jotaki draamaa tai muute vaa mielenkiintosta katottavvaa ihmisille, ku eihä sielä itestää tapahtuis mittää. Jos meikä menis tuonne vaikka 10 kaverin kans nii kyllä siinä meleko tylsää olis kattojilla. Ainut mikä tuon koko paskan pittää hengissä on ne mukahauskat viikkotehtävät ja yllärijeejeet. "Tällä viikolla sitten pitää aina juodessa tömistellä jaloilla lattiaa!" OOH AAH USKOMATONTA, vau kyllä nyt jännittää muistaako kaikki tömistellä! JÄNNITTÄÄ NIIN ETTEI SANOTUKSI SAA. Sitteku unohtaa nii rangaistaan! "Josephninja kamerahuoneeseen!" Siellä sitte kerrotaan, että "nyt et saa sanoa 'kusihuora' seuraavan viikon aikana tai muute sun on pakko juoda eldorado-siideriä! :----D" ...voi vittu. Meikästä nuo tehtävät pitäs olla jotaki "Et saa syödä neljään vuorokauteen mittään. Mikäli rikot sääntöä sinulta murretaan valitsemasi polvilumpio." Sitte ois jännitystä, kyllä meikäki saattais välillä sille kanavalle vaihtaa.

Surullisinta koko roskassa on se, että tyypit maksaa tuosta. Joku saatana laittaa oikiaa rahhaa, tuota lännen tuohta mitä köyhät kutsuu rahaksi, tuohon vesikauhusen vanginvartijan sylykykuppiin jota BBksi kutsutaan. Ennemmi roikkuisin tyrmässä jalat katossa ja kattoisin joittenki näyttelijäopiskelija-hippien tulkintaa sound of musicista. Aina välillä meikän päälle nakattais sangollinen punaviiniä ja ripaus hippien itsetietoisuutta ja omakehua. Siinä roikkuessa rääkyisin ja yrittäisin purra kielen poikki. Ennemmi silti tuo ku laittaa rahhaa roskiin. Jos pitäs valita jonku mäkkärin kulumilla sylykevän jonnepossen sponsoroinnin ja BBn väliltä, nii ei tarvis kauaa miettiä. Tuntuis saatanan pahalta antaa niille pennuille elämään nautintoa, mutta silti kahesta pahasta pienempi.

Seki vituttaa, että nää jouvut tämän paskan uhriksi vaikket halua olla missään tekemisissä sen kans. Niitä vitun äänestysmainoksia ja rahareikiä tungetaan naamaan tihiämmin ku genitaaleja aikuisviihde-elokuvassa. Missää ei pääse niitä karkuun, osta bb-paita, anna rahhaa, äänestä Lasolia, kato kato KATO ANNA JA OSTA. EN HALUA. Joka kanavalla pyörii nuita perkeleitä. Telekkariahan en ite kato juurikaan, mutta aiva niinku se mittää auttais. Facebookkiin ku meet nii satakunta mainosta parilla scrollauksella, jos ei sponsoroituja fb-mainoksia nii kaverit huutelee "Muistakaa äänestää Lisko-Leenaa! :>" sitte pittää taas tuhat ihimistä sieltä vittu piilottaa. Ennemmi alan kasvattaa kanttarelleja varpaankynsien alla ku jotenki edesautan tuon ohjelman hengissäpysymistä. On tuo BB kyllä oikiasti semmone hengityskoneessa makaava rattijuoppo, koko aja vaa oottaa että millo se henki sieltä ruumiista pakenee nii ei aiheuta enempää surua ihimisille.

Tästähä aiheesta tietenki innostuu myös Ilta-Bulu ja muut journalismin mahdollisimman harmailla alueilla keikkuvat keltaista lehdistöä edustavat roskalehet. Niissä sitte huuellaan joka saatanan päivä jottai ilimanaikuista "BB TALOSSA PEITTO HEILUI" ja "MARJA-NOPALLA UUSI MIES, VANHA UNOHTUI KOTIIN". Sitte vittu kaivelevat niitte kilpailijoitte yksityiselämiä nii syvältä että tullee sula kivimassa vastaan. "BB-Misokeiton salattu nuoruus, veti opettajaa kuokkaan ala-asteella! BB-Lippa-Maken kohukuvat! Munasillaan mökillä?" Vitun itsekkäät kusipäät, kaikesta pittää nyhtää rahhaa, iha sama mitä niille tyypeille käy sen jäläkeen. "BB-talossa uusia tuulia? Kuka paskansi pesukoneeseen?" Nuilla "uutisilla" voi sitte rattaastaa sen koko tuotantokauden ajan, kolome kuukauttako se nyt sitte kesti. Aina nousee vastasyödyt makaroonit kurkkuun ku josaki näkkee. Valitettavasti nähhään vähä vähemmän "Taikuri Luttisen rohkeat bikinikuvat!" -otsikoita. Onneks kuitenki Armi kävi Suomessa. Vittu että oli kyllä jännää.

Ainniii, meinas unohtua se tärkein. Näin bullshit-bonuksena vielä tämän vuojen BBhen on katsojat itse äänestäneet yhen asukkaan. Voi pojat, tähän tietenki tarkotti sitä, että facebookki oli tulvillaan kaikkia "äänestäkää meikät BB-taloon pls!" päivityksiä ja huuteluja. Jotku oikee ottanu asiakseen vittu KAMPANJOIDA ittiään, että varppina pääsis. Mieti mitä oisit tuossa ajassa saanu aikaan jos oisit käyttäny sen johonki oikiaan. Tai ne rahat mitkä siihe todennäkösesti laitoit, niillekki ois ollu enemmä käyttöä vaikka sytykkeinä golf-kerhon oleskelutilan takassa. Melekee harmittaa ku en ite nähäny nuita äänestyspostauksia, oisin kyllä pistäny polkaksi sen tyypin seinällä. Sen valitettavasti kuitenki näkkii ku se sisäänäänestetty rouva lompsi sinne taloon, oli nimittäin seitinohuesti mielissää. Nyt on rouvalla elämässä taas yks etappi saavutettu, pittää iha hattua nostaa. Aikasemmat milestonet elämässä ollu elämän ensimmäinen perunannosto ja päivä jollon ei tarvinu istua posliinilla. Way to go, above and beyond. Ei siinä, toiset tykkää olla kolome kuukautta neljän seinän sisällä, toiset tykkää syyä metässä korvasieniä.

4 kommenttia:

 1. Äänestän sut voittoon (iha sama mikä kisa) tuon Misokeiton takia. Oon vani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes. Meikä haluaa olla Miss South Carolina 2015, muista äänestää.

   Poista
 2. Saanko jakaa tän twitterissä? On niin loistava kuvaus! :D T. Maija

  VastaaPoista