TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

perjantai 15. elokuuta 2014

Ilotulitusta, esiintyjiä ja pidennetyt aukioloajat? Sehän kuulostaa ENTÄS MINUN VERORAHANI

Sehä oli eile korttelihaipakka! Oulussa tuntuu ettei oo nykyää liikkaa mittää ihimeellistä ja mukaansatempaavaa tapahtumaa, nii olipa kiva käyä kattelee kaupungilla yöllä. Ilotulituksetki näky komiasti ja rotuaarilla oli jotaki orkesterintapasta soittelemassa aikasemmi ja tenaville jotaki puuhaa ja kivvaa. Voi että, ompa kyllä eri mukava ku järjestettään vähä jotaki ylimäärästä meillä Oulun asukeille, eikö? NO EI VISSII OOKKAA. Erehyin kaiken tämän ilakoinnin ja ilotulitteiden ihastelun jäläkeen kalevan sivuille lukemaan aiheesta lissää. Tsekkailin lähinnä että mitä siellä oli ollu ku ite käväs nii myöhää, nii enköhä rullannu liia alas ja löytäny kalevan kommenttiosion. Voi herranisä millasia paskahousuja siellä on taas käyny kirjottellee. Pittääpä iha pari hyvvää esimerkkiä tähä laittaa:

"Paljonkohan meni taas veronmaksajien rahaa tässäkin hukkaan? Siivouskulut nousevat isoiksi."
-Talouskuria

Nonii täällä ollaanki heti tärkeimmän asian ytimessä. Herra veronmaksaja. Mikä on iso, valkoinen ja ajjaa aina päin punasia? Suomalainen veronmaksaja. Kuka tuntee kaikkien ravintoloiden ja kauppojen omistajat ja omistaa Arinan? Suomalainen veronmaksaja. Voin ihan suoralta kädeltä sanoa, että tuon ryppysen persereijän viien euron verotuloista ei olla pantu saatana senttiäkkään niihin ilotulitteisiin. Vaikka oiski nii yhteiseen hyväänhä ne ois mennykki. Mite vittu tyypit ees kehtaa käyttää tuota veronmaksaja-korttia? Tuo o surullisinta mitä oon aikoihin nähäny. Meikä on kyllä suorastaan vahingonilonen että tuo kerosiininokka kuvittellee sen pennosten palaneen taivaalle muitte huvitukseksi. Ei ehkä muutenkaa ollu mikkää valtava rahareikä tuo ilotulitus. Muuten, mitkäköhä siivouskulut? Aiku pittää vedestä poimia joku 6 pahavirakettia ja lakasta tuiralaisen yksiön kokonen alue? Vitun nimimerkki "Talouskuria", hohhoi. Iha varmasti tuolla jätkällä on joku säästötili ja sijoituksia kasvavissa yrityksissä ja laskee kuukausittaisen budjettinsa, saletisti. Voiha meikäki kommentoija jottai vittu "Köyhyys on maailman vanhin sairaus" nimimerkillä Pariisin Prinssi ja esittää vitun tiedostavaa ja muutenki ylimielistä lesopetteriä. Internetissä minäkin olen sankari. Tuoki herra talouskuri varmaa tänä viikonloppuna taas ränni päällä hakannu lapsensa ja lähteny Sarkkaa painimaan ovimiehen kans, kolome tuntia tän postauksen jäläkeen löytyy housut kintuissa Finnkinon vessasta tuntemattoman miehen haarovälistä, ankia paskapää.

"Onhan UBI näytöt turvassa kun nuoret tulevat hulinoimaan?"
-TubiUbi

Ei oo turvassa. Kaikki on särki ja pilalla ku nuoret hulinoi. Voi että sillon ku minä olin nuori ja asuttiin Neuvostoniemellä (nykyinen Lappeenranta) nii aina oltiin kohteliaita ja toisille ystävällisiä, vaikka kuinka nuoruus oli päällä. Perunannoston jälkeen käytiin aina hiihtämässä ja jos vastaan tuli kasakoita nii tarjottiin heille yösija ja tulen äärellä kaskuja kerrottiin. Kekkonenki välillä kävi papan näköradiossa puhumassa. Se oli sitä kulta-aikaa se. Joo oli varmasti, se oli sitä aikaa ku allergioita ja vaaliaa leipää ei oltu vielä keksitty. Ei ne nuoret automaattisesti kaikkea hajota, ja on siellä iha tavallisiaki ihimisiä, ne persereijät on aina kuitenki vähemmistöä. Tuoki tubiubi-jeejeemies vaikuttaa vähän turhanki huolestuneelta sen ubinäytöistä. Kotona varmaa tommone näyttö olohuoneessa, rusetti päässä ja tussilla piirretty hymynaama, näytön päällä lappu josa lukkee "ROSALINDA". Yöllä aina kantaa sänkyyn viereen nukkumaan ja koskettelee sitä sopimattomasti. Haaveilee pienistä ubinäytöistä juoksemassa vehreällä niityllä auringonnousussa, sitte taas havahtuu ku onki hourulassa ruokatarjotin naaman eessä ja soppatäti pakottaa ottamaan lääkkeet ja ainaki maistamaan parsakaalta.

"Alaikästen ryyppy juhla."
-juntti

Ala ikäisten ryyp py juhla. Tuo on jo jotenki nii täydellinen lause nimimerkillä varustettuna ettei tarvi ees lisätä mittään. Tuo on just semmone kommentti minkä näät ja jatkat scrollaamista, tuoho ei tarvi uhrata toista ajatusta ennää. Juntti pelas kyllä korttinsa mainiosti, lunasti nimensä ja säilytti perheensä kunnian. Eka mielikuva tuosta jätkästä on semmone vanhan kansan alabama-juntti jossaki maatilalla, läppäri mahanpäällä makkaa karsinassa sianpaskassa heinä suussa ja pökkii nappula kerrallaan tärkeimmät ajatuksensa muitten luettavaksi. Sitteku on internet voittetu nii lompsii pirttiin ja suoraan yläkertaan. Siellä makkuuhuoneessa kiikkutuolissa äitivainaan luuranko vaa jälellä ja mädäntyny mekko päällä, siinä sitte istuu sägynreunalla ja pukkaa toiselle vauhtia. Iteksee mutisee ja siat röhkii pihalla. Kylläpä alako ajatus lentämää ku näitä kommentteja lukkee. Jätetäänpä siis tuo kokonaan omaan arvoonsa.

"Oulussa vähäjärkisten kaupallinen katurahastustapahtuma, muissa kaupungeissa on taiteiden yö."
-Opintomatka Turkuun

Ahh, ensimmäinen klassinen hipsterdouchebag -kommentti. Tässäki heti tuli mielikuva semmosesta laihasta pyörikakkulaisesta urposta, jolla o musta töpöbaskeri päässä ja ylipitkät, siistimättömät pulisongit ja törkiä parta. Siellä sitte pikku viinipäissään huuellaan jonku viiniravintolan terassilta macbook kourassa. Oikee "opintomatka turkuun" :DD jotenki naurattaa. Vittu VAU, ihanko sinne asti lähit keulimaan. Kaikkiha tietää että Tampere on Suomen Turku. Parasta tuossa kommentissa oli kyllä jatkokommentti joltaki toiselta jätkältä: "Taiteiden yö on viikon päästä" OOOOoouuts. Alako varmaa baskeri pyörimää päässä ja sukat suussa, sen verra puhu ittesä pussiin. Muutenki tuo saatanan "vähäjärkisten katurahastustapahtuma" termi saat mut lervaamaan. Kuinka vitun kova jätkä pittää olla että kirjottaa noin? Ite en ainakaa oo nui siisti jätkä että ois rahkeita moiseen tuomitsemiseen. Meikä luuli että tyypit tykkää siitä että kaupat on vähä pitempää auki, puhumattakaan kahaviloista ja semmosista. Onneks tuo jätkä ei käytä kauppoja eikä rahhaa, saa ruokansa rappaamalla katujätettä pummien jalakapohjista ja viljelee ite omat basilikat. Hyvä.

"Ilotulitus klo 22.15. Eihän silloin ole edes hämärää. Mitä järkeä tuossa touhussa on."
-hei haloo onks valoo?

ÄÄÄRGHgfh. Hei haloo onks valoo lueppa mitä kirjotat ennenku julkaset. Ensinnäki, sillon ON jo hämärää. Toiseksi, vaikka ne raketit ammuttais keskellä kirkkainta päivää, nii ne kyllä tasan tarkkaan näkkyis siinä keskusta-alueella aiva hyvi. Kolomanneksi, mitä järkeä sinussa on? Niinku ihimisenä. Ei mittää, voisit iha hyvi olla olematta. Mitä järkiä missään on, kysytäämpä näin. Ollaanpa nyt aivan viimesen päälle filosofisia tämän asian kans. Mitä järkiä on räjäyttää raketteja taivaalla tai ajjaa autoa? KAIKKI ON KUITENKIN TAAS  TÄHTIPÖLYÄ JOSKUS. Jos ei tuon parempaa asiaa oo nii sama olla vaa hilijaa. Muutenki hyvä kysymys ku ei oo ees kysymysmerkkiä lopussa. Syyllistyn kyllä siihen itekki koko ajan, mutta perustelen itelle että se se soppii siihe tilanteesee tai kommenttiin paremmin, tuo on vaa vammasen näkönen. Tuo on sarjassamme mitä typerin ja turhin valitus aikoihin. Parasta tässä länsimaisessa elämäntavassa on se, että nää voit tuntemattomana omalta kotisoffalta VALITTAA siitä, mihin kellonaikaan ammutaan rahhaa taivaalle. Muualla kaivetaan ojia aavikolla ja syyään mitä ilimasta kiinni saahaan. On se vaikiaa tämä länkkärin elämä, huhhuh.

Huom. muute, en ois ite ikinä keksiny nuin paskoja nimimerkkejä, eli nuo on iha legit alakuperäsiä kaikki. Nuo kommentit kyllä aika hyvi tiivistää kaikki negatiiviset sanottavat mitä tuosta tapahtumasta kuulin. Kuulin myös kahenlaista valitusta siitä, että koirat pelekää. Itehä oon koirahenkinen ihiminen, en koiraihminen. Samaistun siihen, että perseestä ku koirat kotona paskoo seinille kauhuissaan ku pihalla jytisee. Joo tommonen on varmasti nahkiaa, mutta se, että lähetää pihalle taluttammaan koiraa just sillon ku se ilotulitus on päällä ja sitte kitistää ku Rekku kusi uusille Jimmy Choon kengille on tyhymää. Oma vika pikkusika, sanoisi vaimoni. Se ilotulitus kuitenki kesti vaan n. 4-5 min joten ei ois ollu iso vaiva kattua millo se on ja välttää sitte koiran tahallinen kiusaaminen. Vaa ei meikällä muuta, oli kivvaa ja käyn toistekin. Onneksi kuitenki kamalan moni pahoitti mielensä.

2 kommenttia:

  1. Ihana ku kirjotit nuista, nuo Kalevan kommentoijat on yks Oulun syöpä. Ne ärsyttää ehkä vielä enemmän ku Toimii mulle ainakin -mainos. Nuista kommentoijista voisit kirjottaa vaikka kirjan ja ostasin sen oitis, meikä vihhaa niitä nii palio. Siellä tulee esille kuinka tyhymiä ihimiset on, hyi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Joo siinä on kyllä aihetta kaunokirjallisuuden seuraavan tähteen. Ei tosiaankaa kannata ikinä lukia mittää kommentteja, mennee vaa usko ihmisyyteen

      Poista