TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

maanantai 8. syyskuuta 2014

Ei oo pakko puhua jos ei halua ja pittää ymmärtää. Pittää oikiasti.

Kuvitteleppa tämmöne tilanne: Oot ollu yön töissä, helevetinmoinen kiire ollu ja alakaa vähä silimä luppaseen ja selekä taipuun. Pääset pihalle työkavereitte kans tupakalle, lyöt perseen kenttään ja rauhoitut rönen äärellä ja mietit mille rupiaisit ku pääset kotia. Ehitte heittää läppää taistelutovereitten kans minnuutin, ku kaukaisuuesta kuulee jotaki mitäänsanomatonta vaimiaa mölinää. Käännyt kattomaa nii siellä joku rantojen mies, joka ei oo baareihin päässy vuojen 1952 kesäolympialaisten jäläkeen, röhkii ja ulisee ja kävelee uhkaavasti kohti. Tässä vaiheessa tiiät että kaikki on jo vittu pilalla. Se yks saatanan hetki minkä oot ansainnu päivän päätteksi on pilattu. "Oisko pojilla antaa tupakkia?" Syvä hiljasuus, tai sitte suoralta kädeltä kuorossa EI OLE. Vaa eihä se mittään auta tuo puhuminen, siihe se jää se vitun menneisyyden haamu hieromaa känsäsiä räpylöitä yhtee ja hönkäilemmää sitä vanahan lallin trademark-viinausvaa, millä sais tyhyjätankkisen autonki käyntii. Siinä sitte ootetaa että joku vähä reilummin puhaltava syystuuli kaatais sen miehen kumoon ja pistäis kierimään johonki suuntaa, tai että joku partioauto lassoais sen liikkuvasta autosta ja raahais johonki soramontuille. No eihä se siitä mihinkää lähe, ja siinä sitte ollaa nii kaua että se häipyy. Ylleesä siinä kestää kauemmi ku mitä itellä. 

Tämä edellämainittu lalli-esimerkkihä o kuitenki aika heleppo tapaus, ku ylleesä tässä samalla pääkallopaikalla ne urpot on niitä samoja jätkiä joille oot aikasemmi illalla viinaa myyny. Kyllä se "baarikaveruus" monesti jää sinne ravintollaan, et nää soittele kaikille asiakkaille perrää ja nakkele yläfemmoja kadulla. Asiakasta palvellaan, tietenki mahollisimman hyvin, mutta sitteku se tullee josaki torilla vastaa housut kintuissa pummaamaan jotaki hyödykkeitä nii ei oikee kiinnosta. Ilkeitähä ei ikinä olla näille kulkureille ja sankareille mitä sielä vastaan tullee, ylleensä päinvastoin. Mutta VITTU, se on se YKS HETKI minkä haluais heti itellee, nii ei. Pittää seki nyt sitte viiä. Ainaku vilikasee työkavereita siinä tilanteessa nii kaikkien silimistä näkkee että "elä nyt vittu". Noh, toisaalta tämähä o jo meleko ymmärrettävää, ku eihä suomalaiset muute ossaa tulla tuntemattomille puhumaa, pakko olla vähä tuutit. 

Tuosta tuli kans mielee se iha eka esimerkki millon aattelin eka kertaa iha kirjottaa ylipäänsä tästä aiheesta. Oltiin kesällä joskus rouvan kans Kuusisaaressa pikkusella hiekkarannalla kököttämässä ja aurinkoa ottamassa. Sielä oli meijä lisäksi jotku kaks pirkkoa viientoista metrin päässä, yks jätkä meijän lähellä fillarinsa kans nukkumassa auringossa ja toisessa päässä sitä piitsiä joku random mister, joka huus ku saatana puhelimmeen. Ite nukahin siinä ihanassa auringonpaisteessa ja helteessä ja voi että nam, köllötin ja oli kivvaa. Sitteku heräsin mun pikku torkuilta nii huomasin että se random kulkuri oli tulossa niitte pirkkojen viereen. Äijällä oli salakku kalijaa, heinähattu sekä vilttitossut. Siihe länttäs perseen kenttään niinku tyhyjä juuttisäkki. Nehä pirkot oli varmaa jotaki 15 tai 16v, vähä hämillään ja selevästikkää eivät ettineet uutta aikuista herrasmiestä sieltä itelleen parhaaksi kaveriksi. No eihä se mittää, pikkupäissään tuli siihe vittu sylykemään ja lässyttään ja näki jo kaukaa että pirkot o viittä vaille pistämässä töppöstä toisen etteen. En tiiä mitä siinä ois ite voinu tehä asialle, ei varmaa hirviästi. "anteeksi, meekkö pois ku tyttöjä häirittee..." Toine kaivaa leipäveitten povarista ja lyö kaulaan kiinni. Joo ehkä ei, mutta meikä o jo vähä paatunu ja itsekäs näitte asioitte suhtee, niinku 80-vuotias pankkiiripappa, ei kiinnosta muitte ahdinko kuha itellä pallaa takassa tulet ja konjakkilasi on ehtymätön. Enpä sitte ite teheny asialle mittää, vaa kattoi mite mammat handlaa sen tilanteen. Aikasa ne sitä jakso kuunnella ku toine kerto maailman paskimpia juttuja oli muutenki raskaampi ku Texasin osavaltio. Siitäpä ne sitte lähti ku eivät jaksaneet sitä jätkää. Tässä taas toine täydelline esimerkki siitä, mite joku tuntematon paskaläjä naavasierain pillaa toisten päivän, ihan vaan pelekästään ommaa itsekkyyttään. Haluanki haistattaa tälle jätkälle vitut näin kaukaa internetin taikamaailman välityksellä.

Varmaa 95%:sti ku tuntematon tullee sulle puhumaa se on A) jotaki sun omaisuutta vailla tai B) päissää. Hyvä kolomas esimerkki oli Helsingissä ku jotku rapajonnet, varmaa 12vee istu Kampissa vessojen eessä pipot silimilä ja kengännauhat auki ja kerjäs rahhaa. Ootin ite että pääsen kuselle nii kohta lattiantasosta kuuluu semmosella kynyllä narisevalla äänellä "hei onks sulla nakata parii euroo limppariin?" Kattoin vaa hämmentyneenä, ku ei meikältä lappalaiselta urpolta oo ikinä enne rahhaa pummittu nui törkiästi. Muutenki sen jätkän olemus oli niinku vessan peiliin nakattu veltto spaghetti, jos ois vielä vähä laiskemmi siinä rellottanu nii oisin soittanu ruumisauton hakemaan. Sannoin sitte niinku kaikki muutki ois sanonu: "Mee töihin." ja lompsin vessaan. Ei, en oo elitisti paskahousu tai raharössi joku kyykyttää köyhiä. Veikkaan että niille jonneilla on enemmä fyrkkaa ku itellä, mutta ihan periaatteesta en anna. Tai ei ees periaatteessa, miks antasin? Ei oo mittään syytä antaa tuntemattomalle ihimiselle rahhaa jonka se heti saatuaan tunkee hevosen pilluun. 

Vielä viimene juttu mikä meikää henkilökohtasesti ahistaa maailman eniten on kaikki kerjääjät ja kansiokourat tuolla kaupungilla. Anna rahhaa, kirjota tähän, ole parempi mies, tee oikea valinta, äänestä hippejä ja kommunisteja, JÄTTÄKÄÄ MUT RAUHAAN :< ite menossa ostamaa Stockmannilta vessapaperia ja avokadoja nii pittää saatana seki matka fillarilta kauppaan tehä mahollisimman vaikiaksi. En tunne sua, elä puhu mulle. Vaa ei, nyt pitäs johonki kolehtii rahhaa laittaa ja ihmisoikeusjärjestöjä tukia ku ei ne iliman meikää seleviä. Joo on kivvaa ja hienot tavotteet, mutta saatana ku kävelen rotuaaria ja nään ku semmone kansiokoura villamyssy lähestyy meikää silimät kiiluen nii meinaa valahtaa paskat housuun. Hikikarpalot otalla yritän vitun vaikiasti siinä sitte kääntää kurssia tyyrpuuriin ja kiihyttää vauhtia nii toine vaa lähtee sammaan suuntaan, niinku jenkkifutiksessa, valamiina taklaamaan. Ähisen ja puuskutan täysillä etteenpäi vaa sieltä se tullee, "Anteeksi, oisko teillä hetki aikaa?" rouvalla silimät hohkaa ja nahkaset siivet selässä lentää meikät kiinni. Ite kiljuu kauhuissaan EI, EI OLE, ÄLÄ KOSKE MUHUN! Sitte lakki silimille ja kahtasattaa ohi ja vittu loppumatka sama juosta sinne kauppaan. Siellä sitte huonolla omallatunnolla ostaa rainbow-avokadoa ja halavinta hiekkapaperia persettä varten ku ei kerta antanu rahhaa sitä tarvitseville. Aivan hirviä painajainen. Jos joku asianomainen tämän lukkee nii eläkää tulko väkisin teijän amnestyjenne kans, ku en mää oikiasti taho. Jos joskus on aikaa, rahhaa ja mielenkiintoa nii kyllä meikä perehtyy, mutta eläkää väkisin. Monesti pittää kävellä eri reittiä ettei tarvi törmätä näihin muita vapaaehtosesti auttaviin ihimisiin. Aika vitun surullista, mutta näi se mennee.

4 kommenttia:

 1. Juuri näin! Tän otsikon alle ois vielä voinu lisätä ne "HEI MORO MITÄ KUULUU" -random tyypit jotka luulee tuntevansa sut iha vaa sen perusteella, että tietää sun nimen, jonka on stalkannu jostain facebookista tai kuullu vahingossa ohimennen työmaalla tiskin takana ku joku kollgea on sua sattunu huuteleen. Joittenki mielestä on vaa nii vitun hienoa "tuntea" ihimisiä, varsinki baarimikkoja, että pittää kavereille vouhottaa "Kattookapa meikä tuntee tuon sen nimi on Jorma Petteri ja se on PAARIMIKKO! Kattokaa kattokaa, MORO JORMA PETTERI MAI MÄÄN MITEN MENNEE HIGH FIVE!" ja vastaukseksi se saa vaan tyhjän tonninseteli ilimeen tai vaivaantuneen "Jooh moro" hymähyksen väkinäisellä hymyllä. Meikä ei ymmärrä.

  Mutta siis joo, hienosti oot kitteyttäny tuon röökitauon sisällön ja merkityksen. I feel u bro <3 Lissää postauxiiih plz!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD joo tuo on kyllä nii totta kans. "Mitä äijä!?" kerran aikasemmi nähäny ja heti on BFF. Kylläpä täsä pittää taas päivitellä!

   Poista
 2. Lauantaiaamu, kuppi teetä ja Slurre :)

  Taas hyvin kiteyttäny tuon asian. Alkoi käydä ihan sääliksi ne pikkulikat. Miten se on aina niin, että sen täytyy lähteä paikalta joka ei ole häiriöksi ja se roskakasa saa jäädä hengaamaan. Tuota vastaan pitäis olla joku laki.

  Hyvin osu juttu, kun just eilen vähän samantapainen kohtaaminen itsellä. Vein siskolle mp-kypärän ja jäätiin sitten jutulle kaupan pihaan. Siinä meni ohi porukkaa enemmänkin, mutta ei ne meitä häirinneet. Vaan jostain sieltä ihmisvirran uumenista hiipi joku äijä kun ninja siihen viereen ja alkaa ihmettelemään sitä kypärää ja kommentoimaan meidän juttuja. Puhuttiin jotain pyörän maalaamisesta, niin siihen sen oli pakko heittää "joo maalataan vaan!" Siis mitä helvettiä!?
  Pakko oli liueta itse siitä, kun alkoi nyppiä sen verran. Mentiin sitten autoon istumaan, ajateltiin että sinne se ei varmaan seuraa :D

  Mutta siis hyvä luoja, antakaa ihmisten olla rauhassa! Kyllä nyt kelloa saa kysyä tai reittiä, mutta ei tarvi iholle tunkea hönkimään niitä hyviä juttujaan.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD joo sama istuin. Pitäs ehottomasti olla joku laki, että jos joku random häirittee kauemmin ku 10 sekuntia eikä lähe mihinkää pyytäessä nii sais sähköttää tai lyyä jollaki kättä pitemmällä poloveen. Tommosen random höpinän ymmärtää ehkä paremmin ulukomailla, mutta ei täällä.

   Poista