TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

maanantai 10. helmikuuta 2014

Otetaan ilmaiseksi kaikki mitä annetaan, en tule hakemaan.

Nonnii, oon vaimon kautta tutustunu facebookin maailmassa semmosen ryhmään ku Roskalava Oulu. Ryhmän ideana on antaa kaikkea käyttökeleposta tai kelevotonta muille niitä haluaville sen sijaan että nakkais suoraan roskiin. Ideanahan tuo o oikiasti hyvä ja tuola tyypit antaaki iha legitisti jotaki vanahoja sohvia veke yms. ja tyypit mielissää hakkee ku ilimaseksi saa. Vaa niinku kaikissa hyvissä keksinnöissä ja siisteissä juttuissa, tuollaki o varjopuolensa. Nimittäin TYHYMÄT IHIMISET. Niitä ei saatana pääse karkuun aivan missään. Tuonnekki o pitäny joittenki  20 vuotta eetteriä hengittäneiden rikkakihiveleitten tunkia huutelemmaan ja märisemmään. Ei tarvinu kauaa tuota sivua katella ku oppi näkemää millasta porukkaa siellä on normaalien ihimisten vastapainona. Jaetaanpa nuo saatanan silavanniistäjät oikee ryhymiin.

1. ryhmä: Kitisijät
Tässä poppoossa on ne, jotka haluaa ilimasta tavaraa ja sitte vielä valittaa niistä. "Joo eikai tuota kukaan halua, ihan paska." JOO NO VITTU SITTE EI HALUA, ei oo kenenkää pakko ottaa mittään. Tuoki saatanan sorsan anusrauhanen vois mennä kaapimaa nokallaan ommaa persettä ja hieroa höyheniin tai vaikka naapurin volovoon. Kehtaaki saatana valittaa. Iha sama ku saa koulussa tms ilimasta ruokaa ja kitisee kuinka perseestä on. Ei ole pakko syyä, oo iliman sitte. Vielä ku ryhmän nimi on "Roskalava" nii turha sieltä on oottaa mittää timanttisia syömäpuikkoja ja vasta sissäänajettuja harrikoita.

2. ryhmä:  Varaajat
Nämä jonnet huutaa joka ikiseen tavaraan "jono" ku ne haluaa ne aiva välttämättä, ennemmi tai myöhemmi. Oli sitte kysseessä kaks päivää sitte vanahaksi menny avattu maito tai kuollu tomaattipuska nii PAKKO SAAHA. "Jono pls, just tätä tarvin" "Laita varalle." "pistetäähän varalle!" Nuo varmaa soittaa lähikauppaanki enne lähtyä että "varraan kaks purkkia tonnikallaa, kahavia, vaaliaa leipää ja topan ruskiaa boonusta". Sitte lompsivat mielissää kauppaa ja kiertää hyllyt läpi. Kotia ku pääsee nii persereijällekki kertoo, että nyt on klo kolomeksi paska varattu, että siihe malliin. Nuokaa ihimiset ei varmaa tarvi oikiasti mittään, hoardaa vaa kämpän täyteen kaikkea ryönää ja kohta ellää sonnan keskellä.

3. ryhmä: Perustelijat / Vaatijat
Näitä ku o lukenu on kyllä reppeilly kunnolla. Joku tyyppi antaa vaikka sohovaa ilimaseksi ja sannoo siinä ilimotuksessa, että "annetaan eniten tarvitsevalle", ja itekki heti aattelis että semmoselle jolla ei _oikiasti_ oo mahollista ostaa sohovaa mistään tai tarvii sohovaa syystä tai toisesta maailman eniten. Mutta ei, sinne mennee joku saatanan 60v pihi intiaanipäällikkö Uinuvat Munasarjat huutamaa että "MINÄ MINÄ, minun on ihan pakko saaha koska lapsenlapseni tarvitsee sohvaa missä tykittää herskaa aamupalan yhteydessä!" Sitte o niitä vitun traagisien tarinoitte kertojia, pakko saaha soijarouhepussi ku serkun kaverin veli kerran kuoli ja se haudattii merenpohojaan ja meillä on ollu tapana nakata siihe haudan kohalle vähä soijarouhetta ku se oli sen lemppariruokaa nii pls saisko tänne? Toiset sitte sannoo suoraa "Minä tarvin, laita yv" yv = joku vitu yksityisviesti.

4. ryhmä: Kerjääjät
Alinta kastia. Okei jaetulla sijalla paskuudessa seuraavan ryhmän kanssa, mutta nämä pitäs laittaa nippusitteillä nosturiin roikkumaan ja jättää harakoille. Tyypit kehtaa mennä tuonne vitu sivulle sanomaa jotaki "Meikä tarvis pleikkari nelosen ja vähintää 32" tuumasen flat screen telekkarin, oisko antaa?" JOO EI. Jos jotaki tarvit nui palijo nii mee ostamaa, oksettava köyhä. Vittuako muilta kinuat? Jos ei oo oikaisti rahhaa nii mee kerrään pulloja tai Kolikko-Tanelle kilpailijaksi tai yhteistyökumppaniksi. Turha ruveta tuolla mussuttaa. Ja sitteku nuita on ihan helevetin palijon. "tarvis maitopurkkeja, tarvis pilttipurkkeja, tarvis satasen rahhaa ja uuet kengät". Tarvisha tuota itekki vittu jonkulaista terapiaa ku nuitte saatanan lanttulaatikkojen kommentteja lukkee. "Etsin nahkaista rahia, eikö ole kellään?" oikee hämmästellee. Jos meikällä ois nii en IKINÄ antais MITTÄÄN tommoselle kerjäläispaskalle, vonkaamalla vonkaa netissä ilimasta kammaa. Surkiaa ihimisjätettä.

5. ryhmä: Laiskat paskat
Nonii tämä oli se toinen kauhujen kammio. Eli tyypit jotka haluaa ilimasta kammaa JA ei lähe ite hakemaa. Haluavat jonku lahjottaman ilimasen tavaran vittu kotiovelle kuletettuna, varmaa vielä fanfaarein ja silkkihansikkain kannettuna punasen silkkityynyn päällä. Pitäs käyä nakkaamassa se tavara tuonne kerjäläisen pihhaan ja ovenaukasun yhteydessä vetästä vaa koteloon. Siinä on maitopurkkis, haista vittu ja hyvvää yötä. Joku marisi oikee ku "onko kellään jotaki tölökkejä tai muuta tyhyjänpäivästä paskaa? tarvis nyt heti tänne Kuusamoon." JOO TÄMÄ ON OULUN ALUEEN ROSKALAVA. "Eikö muka kukaa vois tuua Kuusamoon?" Vittu rälläkällä sormet poikki ja blenderiin nii ei kirjota mittää nuo idioottimaista näppäimistöllä ennää koskaan. Varalta varpaatki mukkaa. Samontein koko ukko blenderiin ja blenderi blenderiin. Jos siitä jotaki jää jälelle nii paiskataan Toppilan tehtaan furnaceen. Miehestä o jotaki hyötyä ku muuttuu käyttösähköksi.

6. ryhmä: Keulijat
Hohhoi, uskomatonta että tämmönenki porukka on tuolla. Vouhottaa tavaroilla mitä ne antaa pois. Anteeksi, mutta mitä helevettiä te teette? Tuo on iha sama ku vouhottaisit mitä sun roskiksessa on ennenku käyt viemässä sen, tai pöntössä enneku vejät vessan. "Täs ois tämmöset mageet korkkarit nyt lähdös, annetaan eniten tarvitsevalle!" Sitte sinne aikasempi ryhymä 3 käy kirjottellee ku on mummun valmistujaiset ja papan synttärit ja lapsenlapsi valamistuu ajokortiksi ja isästä tullee äiti ja pojasta lakki. Hiki valluu ku sellaa ne sepostukset läpi. Tyypit sitte varraa niitä itelle tarinoiden siivittämänä. Vaa sehä postaaja sitte vastaa "annan tän ootta vielä sunnuntaihin jos tulis vähä enemmä kiinnostuneita. :)" VITTU ANNA NE KORKKARIT KIRJOTTAA SUN PUOLESTA JA MEE ITE ROSKIIN. Roskalavalla annetaan yks 23-vuotias douchebag tradenomi idioottimuija, tyhymä ku saapas ja keulii hautaan asti. Voidaan myös tuoda kokonaisena tai palasina. Ei palautusoikeutta.

Jos haluatte tutustua tähän siis  OIKIASTI hyvvään ryhymään, misä ollaan iha oikialla asialla, mutta jossa ei pitäs tietynlaisten ihimisten käyä, nii kirjottakkaa facebookin hakkuun Roskalava Oulu ja pyytäkää päästä ryhmän jäseneksi. Live long and prosperit vaa teijän poppoolle, muistakaa potkia idiootit vaa pois!

97 kommenttia:

 1. Yks on vielä ne, jotka kommentoi vaan kommentoinnin ilosta tai oikeestaan ärsyttääkseen. Joku ettii jotaki tavaraa niin siihen kommentoidaan "Voi mulla ois ollu, mutta nakkasin just viime viikolla roskiin" O_o ja järki tässäkin kommentissa oli? Tai "Mullaki oli tuollanen joskus lapsena, mutta se meni hukkaan joskus, kun olin 12v, oltiin kaupassa ja sitten kotona ja sitten se katosi, joku ehkä pölli?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii joo totta turiset, meikä unohti nuoki kokonaa. Aina joka asiassa on nuita jotka sannoo "aijjaa oisit eile soittanu meikälle! oisin voinu tehä sitä ja tätä!"

   Poista
  2. pitkästä aikaa suomeksi sanottuna tämä ihmisten moninaisuus... eikä moni tajua siltikään, että oi voi kuinka net on pölöjiä !!

   Poista
  3. Olihan tuossa hyviä pointteja, mutta muuten kyllä kuulostaa kuin joku känni ääliö olisi saanut aivopierun pikkutunneilla, paasaa siitä kuin käyristyväratakisko ja ihmettelee, miksi kukaan ei jaksa innostua samalla tunteella ja yhtä pitkään...

   Poista
 2. Kirjota kunnolla, Oulun murre kuullostaa aiva helvetin tyhmältä Terveisin OULULAINEN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muista arvon anonyymi, että meikä kirjottaa mite haluaa :D jos ei maistu nii painu vittuu <3

   Poista
  2. NO ANTEEKSI OLIPA VÄHÄ RUMASTI SANOTTU. Mutta joo, ei meikä oikee tingi siitä mite ite kirjotan, jotku sanonu aikasemminki että vituttaa lukia murrelänkytystä, vaa eihä se pakko oo lukia jos ei taho.

   Poista
  3. Juu mustaki saa kaikki vieläpä omassa blogissaan kirjottaa ihan miten haluvaa. Mahtavaa tekstiä ja murretta on hauskaa lukea. Tekis mieli avata päätä sielä Roskalavan puolella just nuille taulapäille muutenki mutta sitten ne "yp-tätit" alkas valittamaan ja heittävät ryhmästä poisa.

   Poista
  4. :D joo pittää olla rouvien ehdoilla kuitenki! Ja ainaha se kannattaa ite yrittää olla ihimisiksi vaikka muut ois kuinka aivot laavalamppuina.

   Poista
  5. Noo, me yp-tätit yritetään pitää se ryhmä miellyttävänä kaikille, niin ei voida sitä päänaukomista hyväksyä. Kyllä itelläki tekis mieli sanoa todella pahasti, mutta koska tosiaan toimin yp-tätinä, niin täytyy käyttäytyä fiksusti. :)

   Sain kyllä päivän naurut tästä tekstistä. :D

   Poista
  6. Hyvä yp-tätit! Koittakaa pysyä lujina :D

   Poista
 3. Musta tuo murre soppii tosi hyvin tämäntyylisiin teksteihin. Sai nauramaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ossaa ennää kirjottaa muuten. Ja ku haluaa pukia ajatukset sannoiksi mahollisimman hyvin, niinku miten asian suullisesti kasvotusten ilmaisisin.

   Poista
  2. Naamskirjast löytys linkki, ja kyl toi teiän kauhee erilaine murre sai mu jatkaa loppuu asti ja nauramaan makeesti. Hymyilytti oikke kauheest ku loppu ast pääsin. Kiitos!

   Poista
 4. http://i1.ytimg.com/vi/vN2WzQzxuoA/maxresdefault.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh wow, such original, very insight. Vois tulla meleko synkkää kammaa ku alakas kolomannen maailman ongelmistä pitämää blogia. Plus että ne ei naurata, nää naurattaa.

   Poista
 5. Slightly related: ite seuraan oulun eläinsuojeluyhistyksen sivua ja aina ku ois kisseä tai koirua kodintarpeessa niin joka kerta joku kommentoi että "voi ku söpö ottasin jos ei ois jo meijän kodin eläinluku täynnä <3<3". Niinku että oliko tuoki nyt tarpeellista ilmottaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, kaikkia varmasti kiinnostaa ihan saatanasti että sielä on jo pirtti täynnä elukoita ja ettette voi ottaa lissää. Eiköhä pelekkä hilijasuus nuissa kerro sen, että ei oo tarvetta.

   Poista
 6. Ärsyttää toi jonne -sanan väärinkäyttö, itse en ainakaan ole yhtään jonnea sieltä keski-ikäisten tanttojen seasta löytänyt.

  Itsellä ärsyttää myös se että pulina pöminä mikälie tiedostoa ei osata käyttää, vaan kaikki turhanpäiväinen ulina pistetään siihen seinälle. Niinkuin myös tämän blogin linkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikee tajunnu, mutta I like the rage you have inside :D

   Poista
  2. Täysin samaa mieltä!!

   Poista
 7. Heeei, sitte sulla unohtu ne jokka kirjottaa toisten kyselyihin "tokmannilla oli tarjouksessa vasta, makso vaan kympin" tai "netissä on semmonen sivu josta voit tilata". JOO MÄÄ TIIÄN MUTTA KU EI OO RAHHAA ja sen takia täältä roskalavalta kyselen, jos jollaki olis turhana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitte ehkä se ei ookkaan köyhien varainkeruupalsta, vaan kierrätyspalsta. Ideana siis kierrättää ilmaseksi kampetta, mikä lähtis muuten roskiin, ei toimia Punaisena ristinä.

   Poista
  2. nii siis joo, eikai sitä ihimiset joilla o liikaa rahhaa vaivaudu tällasia foorumeita sellaileen, tai siis voiha sitä sellailla vaikka ois kui paljo hilloa mutta ylleesä sieltä haetaa sitä kammaa mitä ei just sillä hetkelä ite voi ostaa. Ja ku tyypit monesti huutelee "Kiimingiss äoli tommone vitosella!" ku ite asut josaki puolivälinkankaalla, ei kukkaa lähe sitä varte hakemaa.

   Poista
 8. Ärsyttävän hyvä blogi. Niin naulan kantaan oivallukset. Päivän naurut. :-)

  VastaaPoista
 9. Hyvä kirjoitus. Ja niin totta. Roskalavalla en ole vieraillut, mutta fb-kirppiksillä lähes samanlainen meininki. Hattu palaa joka kerta kun yrittää jotaki tarvitsemaansa ettiä tai tarpeetonta myydä. -Cae

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oha se aikamoista taistelua tuo homma :D välilä sujuu, välilä ei.

   Poista
 10. Hmmm... kerjääjät? Mulle jäi vähän auki tuo kommentti. Onko se susta siis kerjäämistä, jos joku asiallisesti kysyy, että löytyiskö joltain vaikka sitä nahkasta rahia nurkista pyörimästä?

  Eikö molemmat voita siinä tilanteessa, kun saa sen rahin annettua pois jos itellä ei oo sille tarvetta, ja se toinen saa sen rahinsa mitä on halunnu. Eikä sole kerjäämistä, ihan fiksua mun mielestä kysyä ensin jos jollain ylimäärästä tavaraa löytyy ja sitten vasta mennä kauppaan jos ei löydy. Just saying, mutta onko vaikka Punasen Ristin saatika seurakuntien lahjotuksetki kerjäläisiä varten, ko niitä saa ilmaseksi.. ;)

  Muuten kyllä täyttä totta koko kirjotus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hei, eläpä ala vääristellee. Ennoo missään vaiheessa verrannu tätä hommaa Punasen Ristin toimintaan. Ja ku tuolla on nimenomaan ihimisiä jotka on pyytäny tyylii 32" taulutelekkaria ja kaikkea muuta naurettavvaa, nii kyllä se o meikästä melekosta kerjäämistä. Tietenki se o fiksua antaa tavaraa pois semmoselle joka sitä tarvii jos itelä ei oo käyttöä, sehän tuon mestan idea onki. Jotku vaa kuvittellee että tuone voi mennä huutelee mitä haluaa tavaraa ja että joku vielä toimittais. Maalaisjären käyttö o joilaki vähä hukassa siellä.

   Poista
  2. Joo kai siellä saa vanhoja kynttilänpätkiä ym. roskaa kysellä mun puolesta mutta nuo LISTAT on kaikista kamalimpia! Tyyliin:
   "Tarvisin: 2 kpl ruskeaa hyväkuntoista nukkamattoa, 3- ja 2 istuttavan ruskean tai beigen sohvan (hyväkuntoiset), tv-tason ja sohvapöydän (sisustukseen sopivat ja mielellään samaa sarjaa, kirjahyllykin olisi plussaa), vaaleat verhot (vallilan tai marimekon) ja muuta sisustuskamaa kuten aalto maljakko tai iittalan kynttilälyhtyjä... Kyselen ensin täältä ennen kuin lähden ostoksille, alkaa tämä vanha sisustus kyllästyttämään..."
   SIIS OIKEESTI?!?!

   Poista
  3. Kaiken kruunaa vielä se, jos tämän pitkän tarvelistan julkaisija uppaa julkaisuaan parin tunnin välein, että "UP, eikö kellään tosiaan keltään löytyisi näitä?!" Hermo on mennyt uppaajien kanssa niin huonoon kuntoon, etten juuri tuon kaltaisia kerjäyspalstoja jaksa enää seurata.

   Poista
  4. Joltain kuolinpesältä voi löytykin 32" töllöt ja muut vehkeet ylimääräisenä... ;)

   Poista
  5. Voi kuinka kamalaa tekkstiä voi joku tuossA ALUSSA SAUOLTAA TULEMAAN!!!!! Kaikesta paistaa läpi suuri katkeruus, kun minä en ole koskaan saanut mitään, en myöskään anna mitään ilmaiseksi,. vien mieluummin roskiin! Surullista mutta totta! Olen tehnyt vapaaehtoistyötä sekä teen edelleenkin, joten tiedän, kuinka paljon on ihmisiä, ilman mitään...
   ILOISTA ANTAJAA JUMALAKIN RAKASTAA!
   Olen antanut ja tulen antamaan, paljonkin tavaraa pois, niitä tarvitseville.
   On kuitenkin paljon ihmisiä, jotka on ilman mitään, joten lahjoittakaa ne pois. Samalla voitte tehdä monia ihmisiä onnellisiksi.
   Jos minä voittaisin lotossa, niin mitä tekisin? Minulla on selvät sävelet, rahojen suhteen. Mitään ei täältä mukaan oteta, kun lähdön hetki on, joten kerätään aarteita taivaaseen, ei maan päälle, jossa koit syö ja ruoste raiskaa!
   Minä auttaisin kaikilla rahoillani köyhiä yksinhuoltajia, vanhuksia, narkomaaneja hoitoon yms,,,,lista on pitkä.
   Empaattisuus on kohta katoavaa ihmisistä ja itsekkyys vaan lisääntyy- Muistakaamme aina, kun autamme toisiamme, tulemme itsekkin autetuiksi-

   Poista
  6. Tuo tekstisi oli , melkein sanasta sanaan, kuin minun kirjoittamaani.Olen facebookin kautta kirjautunut, laittanut pyynnön, mitä kaikkea auttamani henkilö tarvitsisi.
   Paljon olen saanut, jopa saunapuista alkaen, kun sauna on henkilöllä mutta ei voinut sitä pariin vuoteen lämmittää, ilman puita.
   On saanut verhoja, mattoja, mikron, kahvinkeittimen, sohvan, vaatteita, muutaman valaisimen, sekä jonkin verran astioita. Autettavia on paljon, tässäkin kaupungissa ja lisää tulee, lapsiperheitä, vanhuksia ym.kun kaikesta leikataan jotain pois.
   TODELLA ILOISTA ANTAJAA, JUMALAKIN RAKASTAA! Kumpa jokainen muistaisi myös sen, ettei keräisi aarteita, maan päälle, vaan taivaaseen. ONn olemassa myös rikkaita, jotka ottavat vastaan ihan kaikkea, mitä vain ilmaiseksi saa. Siinä on röyhkeys sekä ahneus jo huipussaan!!!!!
   Olin kerran ruokajonossa, hakemassa sairaalle sekä köyhälle ruokaa.
   Kuinka ollakkaan sinne kaahasi kalliilla Mersulla mies, jolla on oma osake Oulussa sekä asunto myös Espanjassa. Kun ilmaiseksi jotain saa, nämä rikkaat ovat kaikkein ahneimpia.
   Minäkin olen jotain lahjottanut roskalavan kautta. Jäi kyllä paha maku, kun näin, kuinka kalliilla autolla pariskunta tuli! En kehdannut kuitenkaan kieltäytyä, kun olin tavaran luvannut, jota etsivät.
   Tavara oli kerran käytetty ja kaupassa olisi maksanut 40-50 euroa,mutta kun ilmaiseksi saa, vastaan otetaan, vaikka olisi vara ostaa se kaupastakin.
   Nyt kerään kaikkea kodin irtaimistoa 46v. naiselle, joka juuri sai asunnon, mutta ei omista muuta, kuin vaatteet päällänsä ja hieman parissa kassissa.
   Tulen itse myös onnelliseksi, kuinka olen saanut lahjoituksilla saanut kaikkea tarpeellista, apua tarvitsevalle. KIITOS SIITTÄ!

   Poista
 11. Ja sit on kans nää joilla äiti kuoli, isä raiskas, mies jätti ja lapsi lähti ja sitte pitäsi saaha kaikki huonekalut yms muut kamat uuteen kämppään! Ja tottakai kun siinä on hirveä itkutarina, niin ihmiset oikee jonottaa päästäkseen antamaat tavarasa sille. Huoh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se o raivostuttavaa. Oikeuttaa jollaki traagisella tarinalla tavaraa itelleen? Hävetä sais saatana.

   Poista
 12. Tekis mieli niihin kerjäämissiin aina kommentoija että: "mulla on, mutta mistä me sulle saatas?" tai "mulla on, mutta en anna :)". Tiedän. Turhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa a :D houkuttelleeha se, varsinki jos se pyyntö on just jotaki naurettavvaa.

   Poista
 13. Nii ja sitte löytyy kans näitä jotka pistävät ite myyntiin vaikka ovat toiselta ilimaseksi saaneet tavaran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, viimesen päälle paskiaisia. On joilaki vaa pokkaa olla avoimesti perseestä.

   Poista
  2. :D Joo näitähä löytyy, eipä tuota itelläkää kovin tuota rahhaa oo,mutta aatellu että siitä vielä jollekki hyvää vaatetta tai kenkiä .
   Nii hups sitä jo myyään semmosilla hinnoilla. :D

   Poista
 14. Mikä lie on se hommeli että kerjätään ja ku sitte tarjotaan ja sovitaan että joojoo, mää otan sen, nii ei sen koommin kuulu yhtään mitään. Meikä turhaan kääntäny varaston ja kaapit että löyty ne kamat mitkä joku tartti ehottomasti puoli vuotta sitte. Tyhyjänpäiväsiä lämpimikseen kirjottelijoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuonki unohin mainita, hyvä pointti. On varmasti helevetisti niitä jotka varraa ja haluaa ja ku hetki koittaa ku pitäs hakia, nii eipä näy eikä kuulu. Varmasti meleko turhauttavvaa.

   Poista
 15. kiitos päivän parhaista nauruista! just noin se menee facen kirpputoreilla :D

  VastaaPoista
 16. Ennen kuin aloin kommentteja lukemaan mietin mielessäni, että milloin tulee ensimmäinen kukkahattutäti kitisemään kirjoitustyylistä tai pilkkujen paikoista. Sillon tietää kun se tulee, että osu ja uppos. Eikä osaa muutoin mitään vastata. :) mutta aivan loistavaa tekstiä Slurre! Juuri noiden takia joiden pitää tavara saada ilmaiseksi ja vielä kotiinkuljetettuna lähdin koko ryhmästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, söör! Hyvä että teit asialle jottain :D ei sitä enempääsä jaksa semmosta tyhyjänpäivästä.

   Poista
 17. Kerrankii joku sannoo mitenkä assiit on. Mietin vaan näitä kuvien tinkaajia..Jos ilimotuksessa on selevitetty jotta musta hylly ja mitat ne ja ne, ni eikös joku viel huutele jotta kuvia tarviis. Ja semmoset varsinnii joille "kelepaa kaikki".

  Itte ko oli nuori ni sitähä säästettiin tai ostettiin osarilla esim. huonekaluja. Ensin käytettiin sitä oikeasti rähjäistä sohvaa joka oli kamulta saatu.. Kyllä sitä kelepas silläki istua, mutku nyt pittää olla sitä saamarin Ikeaa jokkaisella. Ja astioista ei kelepaa mitkään Anttilan halpislautaset, pittää olla Arabiaa. Huoh.

  (tämä blogi meni kyl kirjanmerkkilöihi, jatkahha sammaan malliin!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D näihä se mennee. Hyvä että pystyy samaistumaan!

   Poista
 18. Olipas niin osuvaa tekstiä että.Nauraa sai,kuten moni muukin,uskosin.Kerran annoin yhdelle kahvinkeittimen siis ilmaiseksi,hän toi pullaa mukanaa.Toki en olisi sitä tarvinnut,kun ilmaiseksi tuote oli saatavilla,mutta se lämmitti mieltä.ENKÄ tarkoita sitä,että pitää viedä jotain,kun ilmaiseksi saa.

  VastaaPoista
 19. Aivan mahtavaa kirjotusta! Kyllä nauratti, kun on niin täysin tuttuja tilanteita :DD

  VastaaPoista
 20. Hyvä slurre!! muistutat muuten yhtä tuttuani! Mahtavia myös sinun kommentoijat jotka jaksaa alkaa nitisee pikkujutuista, nauttikaa saamastanne tekstistä, kun toinen on nähnyt vaivaa sen eteen! Jatka kirjoittamista omaan tyyliin muista huolimatta -ei oo helppoa sekään.

  http://clickaboutme.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoooons! Näillä mennään, kiitti tsempistä!

   Poista
 21. Tulipa tästä sopivasti mieleen yksi tapaus, jossa kävin vaihturikaupoilla tyypin kotona.
  Pois lähtiessä kattelin talon ulkoroskiksilla, notta oli komian näkönen ja kokonen saviruukku/kukkavaasi siellä könöttämässä, mutten tohdinnu napata matkaani, kun ei ollunna tilaa sille kotosalla.
  Noh, kävimpä sitten pari päivää jälkeenpäin tutkailemassa fb-myyntipalstan tarjontaa ja kas, mitäs sieltä löytyikään.
  Tämä samainen tyyppi myi siellä tätä samaista saviruukkua 10 euron hintaan.
  Eipä paremmin vois sanoa, notta kyllä pokkaa on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näinpä justii. Kyllä joilaki on!

   Poista
  2. Kiitos aamupäivän nauruista. Hauska kirjoitus, ja asiaa takana.

   Poista
 22. Joha alako hanpaita naurattaa ko tämän lukasi xD kiitoksia kovi, jatketaa sammaa mallii! :P

  VastaaPoista
 23. Saatana ku tulee asiaa kuparilangat punasena :D isopeukku slurre!
  vittu meinasin tukehtua ku luin tuon blenderi jutun :D meni kahavit väärään kurkkuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D hyvä että kelepaa, kyllä täältä tuutataan tavaraa kohtalaisella raivolla

   Poista
 24. En kyl Oululaisena kiinnittäny mittää huomiota et ois ''rasittavaa lukia'' Iha käypää suomea. Tartte kuitenkaa savoo lottoamalla lukea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite asun täällä pk-seudulla mis kaikki puhuu tylsää monotonista kuraa. Murteita on mukava kuunnella ja lukea. :>

   Poista
 25. Melekoset huutonaurut :DD Kiitän! Jatka ihimeessä, mieluiten murteella, o heleppo lukia :)

  VastaaPoista
 26. Tarpeellinen ryhmä, mutta kerran itelläki palo käämi, kun laitoin kuvallisen ilmoituksen ja viiden arkin selostuksen tuotteesta ja vikalistan, ettei tule perästä valituksia. Eka tyyppi varasi minuutin sisään ja alkoi vaatimaan lisäkuvia... Juu-u. Vastasin että on tässä muutaki tekemistä, että joku muu varmaan hakee jos on lisäkuvista kiinni. Ja niin hakikin... Varaaja vaan veti porotokan nokkaan. Ihan vapaasti vaan.

  VastaaPoista
 27. Ja ihan justiin naulankantaan tämä juttu. Kyllä ittiä ainaki hävettäs mennä puolen metrin pitusta listaa kirjottaan tuonne ku justiin näitä tarvitaan ku oma pikku Pirkko-Petteri muuttaa ommaan kottiin ja oikian värisiä pittää olla kans ettei tuu sekavailime kottiin.

  VastaaPoista
 28. "Minulla on piiiitkä lista mitä olisi hakusessa, jos sitä koittaisi ensin täältä ennen ku mennen kauppaan ostamaan hirmu hinnoilla, näillä mun hirrrrmu tuloilla, niin kaikki olisi vasta kuukausien päästä ostettu elikkäs: tumman sävyistä mattoa. Lamppu (keittiöön ja olohuoneeseen) Käytävä matto ja kenkäkaappi eteiseen. 2x ruskeaa tai valkoista seinähyllyä. Vaaleat 2 x yhden istuttavia tai 2 hengen sohva joista voi päälliset irrottaa. Musta/valko harmaa sävyistä päiväpeittoa, parisängyn lakanoita. Musta/valko/harmaan värisiä tauluja. Valkoinen tai ruskea pienehkö atk-pöytä. Tytölle vk-haalari koko 116-122, sänkyyn patja, leveys n. 150 cm ja "isomman tytön tyyny" ja myös tytölle nätit verhot, sukset 5-vuotiaalle (kai se pituus on n. 120cm? Jos ei ole remmeillä niin monotkin tarvisi sitten, koko n.30. Nätti leipälaatikko sekä lipasto tai vitriini olisi hakusessa? Ja ehottaakki minulle voi jotain, oon vaan jo kyllästynyt näihin vanhoihin ja haluun vähän vaihtelua, voi ku olis miljonääri ni sais sisustaa mitä haluaa...johan tuota tulikin, ei kehtaa enää ees laittaa muuta jos teiltä löytyy jotain näistä niin laittakaa vaikka yv:nä. kiitän jo etukäteen."

  Siis nämä kaikki 50 asiaa tarvisin ja ei saa olla rumia!!!! Oikeestaan ois kiva jos kävisit vaikka ostamassa nää mulle ja toisit niinku uutena pakkauksessa, en halua mitään käytettyjä. Ja siis hei emmä ees tarvi MUTKU MÄ HALUUN!!! JA ILMASEKSI! Ei oo kato varaa ostaa nyt tällä sekunnilla ku menis niin kauan nii antasitte tän kaiken mulle kato ilmatteeks ihan upouutena ni ei tarvis sitte oottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä vittua :DDDDDDDD hahaha, kohtalainen joulupukin lahjalista.

   Poista
 29. Ne on kyllä ärsyttävimpiä, jotka heti julkaisusekunnilla varaa tavarat, mutta sitte mahdollisesti muutaman päivän "miettimisen" jälkeen peruu varauksensa...... Sitte jonossa seuraavalle, no se vastaa ehkä viikon päästä "kun ollaan oltu vähän flunssassa" (sillohan ei voi koneella käydä!!) ja peruu, sitte seuraava peruu "Juu ei mulle facebook oo mitään ilmottanu uusista viesteistä, mutta tarve meni jo ohi"... Huoh. Kerrassaan viihdyttävä ryhmä kyllä, jos ei ite oo antamassa mitään vaan huvin vuoksi käy seurailemassa :D

  VastaaPoista
 30. Huhhuh, kertakaikkisen loistavaa tekstiä! aaauuuuh mahaan sattuu kun naurattaa! Erityisesti tuo blenderijuttu on aivan helmi :D Kirjoittajalla on sana ja ironian taju hallussa. Jatka samaan malliin (ja ehdottomasti murteella), itse jatkan tässä blogissa vierailua jatkossakin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiiiiTÖNPS! :> pittääpä se vissii vielä jotaki naputella!

   Poista
 31. Saisko suomenkielellä saman OIKEASTI eikä mitään ookko nää, rahhaa, tyhymät jne..

  VastaaPoista
 32. Tää kirjotus on vähän ''vitsit että mää oon nokkelaaa'' Lukekaa ja kehukaa.
  Miksi poistat kommentteja täältä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. auts, toi sattu. Miksen poistais? :D meikän blogi, jos ei kiinnosta nii mee vittuu :D

   Poista
 33. Haha, aivan mahtava teksti! Oli pakko lukea kommentitkin, päivän naurut. Ja näin Helsinkiläisenä oli ihanaa lukea murretta, älä missään nimessä ala kirjoittamaan tällaista tylsännäköistä tektsiä mitä me täälläpäin tuotetaan! :D

  http://punttimimmi.fitfashion.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitonps! :> pittääpä jatkaa siis samalla linjalla!

   Poista
 34. Parasta oli vähän aikaa sitten kun, joku kirjoitti tarvelistaa kun on köyhä opiskelija ja muuttaa uuteen asuntoon. Listassa oli mm- leivontatarvikkeita, kattiloita, pannuja, sänky, sohva ja SODA STREAM MAKUJA. Niinku mitä vittua!! Ymmärrän et kattila ja pannu on ihan kiva omistaa ja auttaa elämässä eteenpäin, kun voi tehä ruokaa. Mutta, jos ei oo rahaa ostaa Soda Streameriin makuja, niin voi voi....
  Ihan uskomatonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDD hahaha, pakko saada soda stream makuja ku on opiskelija.

   Poista
 35. Hyvväää läppäää -kiitos! Tämä teksti pitäs laittaa Roskalavalle pääsyn ehdoksi -luettavaksi ja myös ymmärrettäväksi. Voi tieten olla mahdoton yhdistelmä :) Oma lakki paloi tossa kerhossa ,kun pyydettiin muuttoapua (apulaisella auto + omat bensat) ......jatkahan kirjottelua ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, joo tuollon on rento olla muuttoapuna ku joutuu ite tekemää kaiken saamatta mittään. Jatketaa kirjottelua, kiits!

   Poista
 36. Oon lukenu blogiasi vuoden verran ja voin sanua, että parempaa viihettä saa hakemalla hakia! Tämä kirjoitus varsinki sai kuset housussa nauramaan, tuota roskalava-touhua ku itekki oon sivusta seurannu! Jatka sammaa rattaa ehottomasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!! Mulle riittää kirjottamisen syyksi että ees yks ihiminen tykkää mun lässytyksistä, eli teijän takiaha tätä kirjotettaa! :>

   Poista
 37. Hahhahahah :D:D Hyvi kirjotettu!

  Hoksasin vielä yhen ryhymän joka sullo jääny listasta pois. Ne on nää jotka kyselee kuvallisissa ilimotuksissa että "oisko tarjolla tuo matto jonka nurkkaa tähän kuvvaan on sattunu mukkaa? Av siihe!" Niin. Joo. Ehkä se ois ilimotuksessa mainittu ja mahollisesti otettu parempi kuva jos siitä oltas luopumassa? Sitte aletaa inisee ku on niin kivan näkönen ja sopis niin mun kotiin ja voisin hakea sen heti.

  Tätä siis ihan muillakin palstoilla mutta kuitenki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ?? :DD haha, aika kovvaa. Eli jos otat kuvan sun matosta, kisse juoksee kuvvaan nii joku huutaa "YV OTAN KISSEN KIITOS, VOITKO TUODA RUKAJÄRVELLE? :>"

   Poista
  2. siis AV anteeksi! alustava varaus, kyllä tää jäbä tietää!

   Poista
 38. Hei, nyt roskalavalle on olemassa vaihtoehto, ks. www.vaihda.fi.
  Siellä tavaran saa se, joka poimii sen ensin. Sen jälkeen tavara poistuu näkyviltä.
  Vähentää kummasti varailua ja jonoilua.

  VastaaPoista