TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

perjantai 31. tammikuuta 2014

Tatuointi jossa tatuoidaan tatuointi-reality sarjaa tatuointiin.

Voi että nuo tatuointirealityt on kauheita. :D Oon täsä kattonu nyt ohimennen varmaa yhteesä 30 min matskua varmaa 3 eri ohjelmasta, ainaki LA Ink oli joku, sitte joku tatuoijienrealityskabaohjelma ja vielä joku sammaan paskaan kuuluva pökäle. No kuitenki, heti ensimmäinen asia minkä siinä roskassa huomaa, on että ne jätkät kirroilee iha vitusti. Ei siinä, noituuha tuota itekki, mutta miksei missää muussa realityohjelmassa ikinä kirroilla tai olla kovia kolleja? Koska tatuoijat on IHA VITU KOVIA JÄTKIÄ. Voi että ne o kolleja siinä. Sitte siihe kuuluu vielä semmosta väkisellä väännettyä haista-paska-draamaa, josa oikiasti tapahtuu vähemmä ku Emmerdalessa. "Jaska, missä mun kuulakärkikynä? :>" HAISTA VITTU, EN VIENY SITÄ, MUTSIS ON HORO, SHIT FUCK BALLSACK MÄ HÄIVYN. sitte marssitaan ovet paukkuen ulos liikkeestä ja hui hui ku ollaan kovia jätkiä. Jännä ku kaikki tatuoijat mitä Oulun seudulta tiiän on iha normaaleja ihimisiä :D Ei ne tuolla turuilla ja toreilla huutele pillua ja hakkaa lapsia, miksi sitte nuissa "realityissä" et voi olla ebin tattoo artist iliman kirroilua ja vouhottamista.

Siinä realityssä oli muutenki paras meininki. Niitte jätkien nimet nosti ihon kananlihalle. INK MASTER :DDDD nii paska nimi että repes ääneen. Ei helevetti. Kaikilla nuilla jonneilla on iha yhtä paskat nimet ku mitä ohojelman nimi antaa oottaa. "Halo" tai "Tatu Baby" TAJUAKKO NIINKU TATTOOVAUVA! aika paha. Tai "Sausage" :DD voi vittu. Menkäähä räystään alle ukkosella levähtää.  laitatte naaman rännin alle ku sattaa kaatamalla nii voitte mennä itteenne samalla ku rännistä tuuttaa tuhat litraa minuutissa vettä naamaan. Siinä tukka hulumuten sielun lentäessä hämärästä aamunkoittoon saa pohtia omia valintoja, että oisko sittenkää pitäny alakaa tatuoimaa ihimisiä Makkara -nimisenä jätkänä. Seki siinä realityssä vituttaa, että ku ne saa jonku asiakkaan joka haluaa vaikka ponin perseeseen, nii ne alakaa "joo ei meikä tee poneja ku oon liian kova jätkä, valitte jottai muuta."  VITTU sinähän teet sen ponin jos asiakas pyytää. Ymmärrän että taiteilijan vapaudet yms, mutta eikö tatuoijatki oo lähtökohtasesti asiakaspalvelijoita jokka haluaa tehä semmosta mistä asiakas diggaa ja mahollisimman hyvin. Kyllä itelä ainaki sukat pyörähtäis ympäri jos meikä joku tatuointimister sannois että tuo sun kuva on iha perseestä, en tee. Kantaisin rahat toiseen pulijuun loppuelämäksi.

Sitte siinä vitu LA INK tms misä o se Katniss Purrnip vai mikälie vitun Kissa von DDDD joka tekkee sielä vitusti släppää inkkiä skinniin JOS TAJUUTeiku mikä se o? LAITTAA TÄPPIÄ! Nii se vissii oli. NII kuitenki, nii seki horo vaa kitisee siinä ohojelmassa koko aja, muka vitusti draamaa ku Matti toiki kanasalaatin soijakastikkeella eikä kikherne-hummuksella, tai ku janne tuli vähä myöhässä töihi tai sano yhen poikkisanan. Voi että, kunpa pojat ryhdistäytyisivät nyt, minulla on tänään gaalailta missä pääsen vastaanottamaan vuoden tv-persoona palkinnon, voi että toivottavasti kaikki sujuu INK SHOP MASTERilla hyvin. Pojat sielä pistäny paikat solomuun ku akka lähteny muualle, hakanneet vasaralla ja naulalla mustetta ihhoon, muiluttanneet paikat paskaksi pesismailoilla ja tilanneet itelle kanasalaattia fetajuustolla, oppiipaha horo saatana.

Vaa se että vertais nuita telekkarisa heiluvia jonneja oikeisiin tatuoijiin on niinku vertaisit tienposkessa retkottavvaa juoppoa Ranskan ympäriajon voittajaan. Toiset ottaa homman tosissaa ku toiset ennemmi paskoo housuun ja makkaa omassa ryönässään. Nuoha perseilee ja on idiootteja iha tarkotuksellaki ku telekkariin päässy. Eipä tuosta enempää voi sanua, alan miehet on iha eriksee.

P.S. HELEVETTI tärkein unohtu! Elikkä ne saatanan tarinat tatuointien takana. Monesti on nii kinttaasta ne setit mitä tullee. "Joo elikkä haluaisin kiinalaisilla kirjaimilla 'onnenkeksi ja katkarapukeitto' tuohon kätteen". Ok, miksi? "Noku kerran olin tuollta Värttölän kirkonkylällä kaivamassa kaivoa serkkupojalle, nii tuli sitte yhtäkkiä lumimyrsky, aiva mahoton myräkkä ja siinähä sitte samontein katkes lapio ja lens pelikaani turbiinista läpi. Ei siinä voinu sitte muuta ku heittää polovilleen ja alakaa rukkoileen, että joku korkiampi voima pelastais. No eihä siinä aikaakaa nii tuli tuo Polovijärven Juhani kelekalla vastaan ja hän tuumas, että jotta me nyt tokkiisa lähetää läiskimmää, nii eihä siinä ku alakoki puukkoja satamaan taivaalta. Iha rehellisiä fileeveittiä, fiskarssin tais olla 19.90 hobby hallista jos tillaa. Ajettii siinä sitte järven yli, sehä oli sula kesäaikaa, mutta oli vauhtia nii palijo, että aika-avaruus vääristy ja ajettii suoraa sitte Kiinaan. Nyt sielä Kiinasa pari vuotta asuneena aattelin ottaa muistutukseksi siitä päivästä itelle onnenkeksi-tatuoinnin ja katkarapukeitto-tekstin." ASIA KUNNOSSA, MAINIO TARINA.

P.P.S. meikällä on tatuoitu Baldur's Gate -logo kätteen, ku joku kyssyy miks nii sanon että vitu hyvä peli. Tarviiko siihe muuta syytä?

14 kommenttia:

 1. :D Muutaman kerran kans itse katsonut noita ohjelmia ja tullut samaan lopputulokseen - ne jauhaa paskaa ja draamailee enemmän kuin tekee töitä. Ei ihme, että on pakko olla telkkarissa, kun ei saa rahaa kokoon niistä tatuoinneistaan, niitä kun tehdään viikossa varmaan se kaks.

  Itsellä kans yks kuva ihossa (värikäs pikkulintu) ja ärsyttää kun ihmiset kysyy sen tarinaa. Sen kerrottuani (mikä on oikeasti lyhyt ja ytimekäs "se on mun ja siskon välinen läppä") huomaan niiden katseista, että tarina ei ollut mieleinen. Miten mun pitäisi avata kuvaa, joka on saatana lintu ja jonka merkitys aukee vain mulle ja mun siskolle!? Käsittämätöntä, kuume nousee ......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se pitäs aina miellyttää muitaki ku ittiä. Ens kerralla sanot joka kaverille oman tarinan, semmosen mikä kelepaa niille. Selän takana sitte keskaria ja naurat päälle. :>

   Poista
  2. Omien kuvien merkitykset ei ainakaan kuulu muillevitun vertaa. Haistakoot paskan.

   Äijällä on kyllä sana hallussa. Voisit ruveta kirjailijaksi.

   Poista
  3. Näinpä just. Ja kiitos! Pittää harkita ku nykyää kuitenki kirjailijaksi pääsee jo sillä että ossaat laitta wordissa riviväliksi 1,5.

   Poista
 2. Haha reppeilen täällä kunnolla näille kirjotuksille! :D hyviä hommia haha

  VastaaPoista
 3. Meinas suoli revetä ku luin tuon katkarapukeksitarinan.
  Ihan helevetin hyvin kiteytetty! :----D

  VastaaPoista
 4. Mää en taas tajua miks pitää kattoo ohjelmia jotka ketuttaa? Ja jos jollakin on joku tarina omalle täpillee nii mitä sitte? Oma on asiansa.Tälle blogille vuoden kitisiä palkinto ehottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD siellä arvon hermanni taitaa vähä missata tämän blogin pointin. Meikäähä ei kiinnosta vittuakkaa mitä täppien tarinat on, niinku sannoinki jo aikasemmi, mutta eihä sielä jaksettu oikee keskittyä loppuu asti. Vaa ei siinä, meikästä mahtavaa että jotku vielä jaksaa vaivautua valittammaan siitä, että viihytän muita :D onnea valitsemallenne polulle, nuori padawan.

   Poista
  2. No sit niitä ei tarvii kattoo jos ne ei kiinnosta? How easy. Ja voi kyllä, ollaan täysin samaa mieltä siitä että spede tahtoo viihyttää muita, meikä ainaki nauraa sulle. Onneks oot huomannu et muutki :D

   Poista
  3. Oh, ja oha nuoki nii näyteltyy paskaa. Enkä menis kauheena ylistää näit oulun tatuoijia :D

   Poista
  4. taitaa olla mister ottanu sitte jokku kolomen euron täpit joltaki kodittomalta suihinoton yhteydessä :D Ite e ainaka tunne muita ku ammatti-ihimisiä.

   Poista
  5. Ja tarkoitin oulun tatuointi liikkeiden herroja. Enkä väitä että kaikki ois jotenki ylimielisiä, vaan eipä oo niistä kovin hyvä kuva jääny käytöksiltää. Kotitatuoijaki voi olla ammattilainen :)

   Poista