TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Uskon PISAROIHIN JA HARTAUTEEN, T. LIKAINEN_ENKELI_1965

Nyt on kyllä rima alitettu syvänmeren mutia myöten. Ku meikän veli kerto tästä "bisneksestä" nii en uskonu sannaakaan. Aattelin, että ei kukkaa oo nui idiootti ja samalla kusipää, että tekis tommosta. Eli kysseessähän on siis tämmöne "veripalvelu" yritys, joka mittaa SYNNIT VERESTÄ. Saat tietää SYNTISYYTESI ------ VERESTÄ.  Koko bisnes vaikuttaa yhtä hataralta ku satavuotiaan mummun lonkka, tai Urpilaisen vaalilupaukset. Tuntuu uskomattomalta joutua ees kirjottaa tämmöstä, vittu ei nuo ees ansaitte tätä suolaamismäärää minkä ne kohta saa niskoillee, tällä suolan määrällä maustettais koko Oulun dönerkebabit. Kas tässä jokin sattumanvarainen linkki vain.

"– Ajatus on, että ihmisen syntisyys näkyy tulehdustilojen kohoamisena. Tämä pohjautuu Raamatussa Jesajan kirjassa kerrottuun ilmiöön, että syntisen ihmisen veri kuivuu valkoiseksi, kertoo houraileva persereikä, valehteleva maalinhaistelija silimätulehus-liskokulli."

Eli pähkinänkuoressa jätkät katoo verestä onko se valakosta vai punasta kuivuneena. Jos on valakosta nii oot syntinen. Tästä sitte vielä kääritään siis tuohta. Nuo saa rahhaa tuosta. Tuo o iha sama ku kiipiäisit männynlatvaan, vettäisit housut kinttuihin ja paskantaisit. Jos uloste ossuis asfaltissa olevaan halkeamaan tai voikukkaan, saat 200e lahjakortin kylpylähotelli Eedeniin. Mite VITTU TUO VOI OLLA EES LAILLISTA? Taino nii, tyhymähä se ostaja on, ei myyjä. Voisha sitä itekki myyä vaikka omia nännikarvoja jos joku niitä ostais. Vaa ainaku tämmösiä näkkee ja tietää että jotku niitä ostaa, nii tullee semmone sääli. Samanlaine sääli jos näät ku joltaki pikkupojalta vie isot pojat tikkarin käestä ja nauraa päälle. Ei sais sääliä idiootteja jotka tuhulaa rahansa typeryyttään.

"Idioottimittari.fi -sivustolla eri verenpuhtauksien kuvaamia syntisyyden asteita kuvataan Raamatun lausein. Esimerkiksi henkilö, jonka veren puhtaus on 60 prosenttia on mittarin perusteella "kurja". Jos veren puhtaus on vain 10-20 prosenttia, on henkilö "saastainen"." Asia kunnossa. Tuo on taas nuita mittauksia joita ei voi verrata mihinkää. Siis DSFJSFD eihä tuota mittaustulosta voi ees mitenkää uskotella ees itelleen.

 "joo voi harmi, oon saastainen koska mittari sano 13,5%"
"Mikä mittari? :>"
"Tommone mittari joka lukkee verestä saastaisuusprosentit niinku sillai uskonnollisesti, oisin toivonu että oon vanhurskas..."
".... :>" *pesäpallomailalla surmaa toisen*

Esimerkiksi, jos vaikka mietit että meikä on 170cm pitkä, nii nää voit heti verrata sitä johonki ja saaha jotaki konkreettista dataa omasta pituudesta ja verrata sitä muihin. "luin että keskiverto suomalainen mies on 177cm pitkä!" Ahaa, olen siis vähän lyhyempi kuin keskiverto suomalaismies! Pystyt heti vertaamaa tuloksia ja ossaat suhteuttaa sen. Vaa tuosta haistapaskatestistä saat tulokseksi että oot syöpäläinen, idiootti ja varmaa 100 euroa köyhempi. Ja mitä vittua TEET  sillä tuloksella? "OLEN VANHURSKAS!" Tasan KETTÄÄN ei tipan vertaa kiinnosta millane vitun uuen ajan muhammed nää oot paitti sua ittiä. Sen takia varmaa maksoitki kyseisestä testistä. Tuo on ideatasolla helevetti keskiaikasempi ku jalakapuu tai huoran herpes. Surullisinta tässä o meikästä, että tuohon oikiasti ANNETTU 22500 eurua rahhaa. Neki rahat ois menny parempaa käyttöön vaikka maksamalla Tauskille plastiikkakirurgista, ois senki pärstää siedettävämpi kattua. Ennemmi syön kuivuneet rotanraadot Asikkalan rattaista puuhaarukalla. Tuosa yhtä palijo järkiä ku nostaa vettä kaivosta, kantaa se kaks kilometriä rannikolle ja nakata merreen. Kukkaan ei voita mittään. Hävetkää ees saatana. Palijosta vetoa nii nuoki testintekijät on muutaman kuukauen päästä josaki suletulla osastolla kurlaamassa pöntöstä vettä ja huutelemalla järettömyyksiä vierailijoille, omat äititkää ennää halua tunnistaa poikiaan, selekää kääntää ja nimet viivaa yli testamentista. Toine rääkyy lääkepäissää pakkopaijassa kalterit huulten välissä pimiässä eristyssellissä. HUHHUH.

Tämä klassikkosketsi kyllä pukkee ajatukset sannoiksi aika hyvi. Äläkää lukeko "käännöstä" ellette halua aivotuluppaa, kuvanlaatuki kyllä parasta mahollista, sentää äänet kuuluu ja se riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti