TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

perjantai 14. helmikuuta 2014

Aika spede emo puhuu etelää yoloswag #kymppiluokalla4life

Heti kärkeen pittää kiittä velipoikaa tästä linkistä. Enpä ois ite ikinä löytäny saatika lukenu ja monelta vaivalta oisin säästyny, niinku tältä kirjottamiselta. Laitto facebookissa "höhö katoppa tää, tykkäät varmasti." Joo totta vie tykkäsin saatana. En äkkiseltää keksi mittää turhempaa mitä ihimine vois lukia, tai mihi tuhulata aikaansa. Ennemmi erottelisin Chewbaccan persekarvojen takkuja paljain käsin ku lukisin tuon ripulifestin uuelleen. Vittu RAIVOSTUTTAA että mut altistettii tuolle helevetin roskalle. "Oletko YOLO vai nolo?" KETÄ KIINNOSTAA? Ei yhtää kettää. Ensinnäki, kukkaan ei varmasti halua olla "YOLO" jos nui voi ees sanua. Haluta olla elät vain kerran, kuulostaapa hyvältä. Muutenki ei Suomesa oo mittää vitu yolojonneja, ei satavarmasti. Kukkaan suomalainen nuori tai vanha ei mee tuola kylillä tosissaa räpsimäsä itestä kuvia ja lyö hashtagiksi YOLOt. Tai näi meikä ainaki uskoo ja toivoo. Tuo o nuita jenkkien vitu aivolervoja taas. Ollaa nii uutta sukupolovia että spagetti muuttuu lautasella juoksevaksi. Ollaan nii vitun uutta ja edelläkäyvää sakkia että hengitettää hapen sijasta kaurahiutaleita ja niistetään paperia eikä paperiin. Voi helevetti mitä pelleilyä, kaikki tommoset vouhottajat pitäs tiputtaa maanpinnalle nopiampaa ku naapurin setä autotallin katolta.

"YOLO on impulsiivisen ja epärationaalisen elämän ironinen ylistyssana, viileä termi, jonka jopa Oxfordin kuuluisa sanakirja hyväksyi hakemistoonsa vuonna 2012."
"Vain nolot eivät tiedä sanojen todellista merkitystä."

Meikä ei oo iha varma onko tää koko juttu kirjotettu itseironisesti ja vitsaillen, mutta vaikka oiski, nii sen lukiessa saa silti jonku kyhymyn nivusiin, joka vuosien sairaalahoidon jäläkeen johta silti kuolemaan. Ei tuosa oo mittää hauskaa tai siistiä tuossa jutussa, ja meikä on meleko varma, että tuo on kirjotettu siinä mielessä, että jonku pitäs tuosta oppia jotaki tai ottaa sissään jottain. Meikä oppi ja otti sissää kyllä samontein. Virheistä oppii ja tuon lukeminen oli varmaa yks niistä suurimmista, heti Tauskin ensimmäisen tv-esiintymisen jäläkeen.

Käyäämpä tämäki iha osissa läpi, puretaan oikee kunnolla ku tälle tielle lähettiin. Saatte kaikki nyt kärsiä mukana tämä koko saatanan paska. Äkkiä se loppuu! Yhtä nopia ja kivuton kokemus ku vuoristorata sähkötuolissa.

Eiku hei, ei vittu varmasti käyä. En anna tälle paskalle yhtää enempää aikaa mitä se ansaittee. Siis nuo sanatki o vittu nii ankeita ja naurettavia, ei kukkaa sano "Ota koppi YOLO ottaa asiasta kopin per heti eli ymmärtää tehtävän saman tien ja alkaa duunaa." EI KUKKAAN KÄYTÄ TUOTA VITTU NUIN SAATANA. Eiku jaa oonki nolo ku luulin että kopin ottaminen tarkottaa ETTÄ OTAT JOTAKI KIINNI. Niinku tuo vitun kirjottaja vois ottaa sen alamäkkeen rullaavan mustan, karvasen sielunpökäleen ja nakata vittu silippuriin. Varmaa jotku lasten vanhemmat lukenu nuita sillai "Hmm, nyt osaan kommunikoida ES-Jonneni kanssa! Kiitos aromipesä, muutit elämäni! :>" Vanhemmat oikiasti jo luovuttanu, isäpappa lastensa lenkkareita hauduttaa stryoksipadassa, välillä uunista höyryjä hengittellee ja ulvoo kuuta.. ...Kuitenki, naurettavan paska sanonta.

"Emo
  Olet YOLO, jos tiedät emolla viitattavan punk-musiikin melankoliseen alatyyliin.
  Olet nolo, jos luulit emon olevan eläinnaaras, jolla on poikasia."

Tämä ehkä aiheutti kamalimmat kauhunväristykset. Ei oo kovin montaa ihimistyyppiä mikkä ois rehellisiä, angstaavia emoja pahempia. Hipit, hipsterit ja emot on aikalailla sammaa pohojasakkaa, ja nuo ei nyt varsinaisesti erotu edukseen. "Punk-musiikin melankolinen alatyyli", vitun posket. Ei oo mittää tekemistä punkin kanssa jollaki bullet for my valentine paskalla, missä märistää ku liisa jätti ja nyt pittää vähä hammastikulla ja kynsisaksilla kokkeilla käsivarren karvasta puolta. Ooh tuskaa, hui. Muutenki, meikä ottaa kaikki nuo "olet nolo" kohat jotenki henkilökohtasesti. Aina alakaa raivostuttamaa. VAIKKA EDELLEE OIS LÄPÄLLÄ KIRJOTETTU nii vittu, itellä on yolo swaggingsseistä ja swaghetti yologneseistä nii huonoja kokemuksia jo pelekästään ulukosta kautta, ettei halua olla missää tekemisissä moisten kans. En siis oo tavannu ikinä legittiä yolohamsteria, enkä kyllä haluakkaa, elämä sujjuu varmasti aiva hyvin ilimanki.

Ja mitä helevettiä tuo JVG tekkee tuosa? Mene helevettiin :D paska "artisti". En tuosta halua enempää puhua. Lukekaapa tuo juttu ja kertokaa miltä tuntu? Ite ainaki aattelen että oisin tuon ajan voinu käyttää johonki oikiasti hyödyllisseen, niinku vaikka hammaslangan kalastamiseen vessanpöntöstä.


4 kommenttia:

 1. http://www.metropoli.net/julkkikset/saanan-ja-kirsikan-terveiset-conan-obrienille-hammentava-video/ KUOLEN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS VITTU. Ei saatana helevetti MITÄ VAMMASIA

   Poista
 2. Voi ttujen kevät että pitiki avata ja vieläpä lukia tuo paska linkki.

  VastaaPoista