TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 22. helmikuuta 2014

Anna niitten jonottaa, jotka elääksen sen tarvii.

Voi vittu että mua raivostuttaa kaupassa ku kaikki pelikonneet on käytössä. Eikä pelekästää sen takia että ne on käytössä ja ettei ite pääse sijottaa niitä vähäsiä lantteja äkkiä hyväntekeväisyytee, vaa sen, että ne kaikki puljun konneet on ajossa samalla jätkällä. Joku helevetin tandemilla yksin pyöräilevä viiskymppine röökimake tykittää vittu KOLOMEA konetta yksin. Ympärillä pari kolome mummoa ja joku jätkä dollarit kourassa, oottaa että pääsis itekki vähä kokkeilee onnea. Kuinka saatanan itsekäs pittää olla, että ommii kaikki ne laitteet itelle? Parasta siinä on, että se persereikä joka ne on ominu ei ehi ees keskittyä niihi kaikkii, saatika pelata niitä sillä intensiteetillä että se hyötyis siitä jotaki. Saa melekone rainman olla että kattoo tähen lukot, jokeripokerin valinnat ja numerokenon numerot samalla silmäyksellä ja painaa nappia. Puhumattakaa voitoista, panoksen muuttamisesta ja lisärahan tunkemisesta. Vaa ei, pakko siinä vittu messiaana naputella niitä vehkeitä, samallai ku omia vehkeitä kotona sohovan äärellä juustosuikerot navassa ja kalijavaahot sieraimissa. Tommone pelikonneen valtaaja ku tekis vittu päivänkin tuommosella pieteetillä rehellistä työtä nii ois maailmantalous kunnossa, helevetti tuolla omistautumisella sais manattua Saatananki pääsiäiskirkkoon.

Sitte siihe ruudulle tullee joku vitun ässä, kakkonen, hertta, risti ja koala nii jäähä vittu arpomaa mitä lukittis. LUKITTE JALAKAS PATTERIIN kotona nii eipähä tuu vittu kiusattua muita. Siinä sitte päästää johonki päätökseen minnuutin pohtimisen jäläkeen ja painetaa nappuloita. Pelititille kilahtaa 3 eurua, ja 15 pyöräytyksen helevetti on taas taattu. Tietenki se panos pittää olla pienin mahollinen. Sitte iteksee hymähellään ja hekotellaan ku voittoja kilisee laariin. Kyllä saatana kelepaa, niinku joulu iliman syfilistä. Tekis mieli mennä nykäsee siitä rasvasesta, 50-vuotta lattioita mopanneesta värjätystä takajeejeestä niin vitun täysiä, että se pelikone muuttuu täyspotista täheksi. Siinä sitte ihimeteltäs porukalla ku tuppo hiuksia käessä ja kolikot pitkin lattioita. Pääsis muutki tavalliset ihimiset laittamaa sen yhen euron pyöräytyksen "niille, jotka elääkseen sen tarvii", näin yhdistyksen lyriikoita lainaten.

Nuitte multitaskaajien lisäksi kyllä vihhaan myös aikapalijon niitä, jotka ommii ne konneet muuten vaan. Siinä paukuttavat just joku 40min putkee. Ei siinä, ei meikää se sillo ärsytä ku ite pääsee pellaan, mutta saattaa vähä harmittaa jos just se oma lempparikone on koko päivän ajossa. Jos näät että on mummu pörssin kans marketin ainoalla konneella, nii se o sama siinä vaiheesa lompsia suorinta tietä kottiin. Jos hyvin käy nii seuraavana päivänä lounaan jäläkeen muorilla on kolikot loppunu ja se o just siinä viereisellä seteliautomaatilla vaihtamassa dubloneita. Sillon pittää iskeä.

Ei oo onneksi hirivän monta kertaa käyny itelle nuin, mutta vastikään kävi ja siinäpä ne muistu mielee ne muutki kerrat. Helevetin monesti ite kävelly ohi kaupasta pihalle ku joku persereikä pellaa kahta konetta ja sen takana tyypit oottaa että pääsis pyöräyttää pari kertaa kauppakassit käessä. Aistii kyllä aika heleposti sen ihimisten vitutuksen. Itehän en nuita pelejä pellaa ku keskimäärin joku kymmenennellä kerralla ku kaupasa käyn, sillonki just sen euron kaks. Ja pittäähä niitä pelata perkele, ku hyvvää tarkotukseenki mennee. MUTTA VOI AJATELLA MUITAKI EIKÄ VITTU VOUHOTTAA niillä saatanan lomaliiroilla ja syyläruplilla.

4 kommenttia:

 1. Nyt osu meikäläisen hermoo, kiitos tästä. Yksi pelaaja tyyppi on vielä sellanen mikä tekis mieli heittää tukasta hevonperseesee kuka käyttää ne kaikki saatanan voodoo konstit ja eri näppäin yhdistelmät ja dippa dappa jutut helpon voiton toivossa. Ja sitten ku ne voittaa sen kaks euroa ni ulostetaa se koneesta ja laitetaa hetken kuluttua takasi se lantti ja hinkutetaa sitä 20 sentin panosta, voi perkele ku alkoki suututtamaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO VOI VITTU SAATANA :D just nuo helevetin voodoo-temput ku tuplataan tms. pittää oikee tanssit tehä ja ukkosenjumalalta siunausta pyytää.

   Poista
 2. Täällä on yks mummo joka sopii just tohon "ehkä se huomenna on tauolla jos hyvin käy" kastiin joka lisäks aina hieroo niitä namiskoita ku onnettaren tisuja. Pidän epätodennäkösenä et se painikkeiden hyväily tekee muuta ku saa jonottajan irvistämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDD joo kyllä tuommone hyväily on parempi jättää aviomiehelle

   Poista