TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

tiistai 9. joulukuuta 2014

En oo ihan varma, mutta meikästä lihas on sairaus ja en tiiä, nam.

Meikän naamaa on hionu taas yhenlaiset kommenttiosiot, ennenkaikkea nyt kuitenki fitness-maailmaan liittyvät. Tai no, lähtökohtasesti kaikki kommentit mitä internetistä löytyy on kamalia, mutta eniten siis semmoset julkiset facebook-postauksien tai kuvien kommentit, missä jotku randomit käy kertomassa mielipitteensä. Nyt viimepäivinä eksyny kattelee jotaki fitfarmin tms kisakuvia, missä söörit ja rouvat o viimesen päälle kisakunnossa ja hirviässä pumpissa. Kaikki lihakset erottuu selevästi, on ruskiat värit päällä ja haukat tanassa ja hymy korvissa lavalla. Nonii, siellä o sitte tosi kyseessä ja kaikki haluaa voittaa. Sitte eka kommentti minkä luet: "Tosi sairaalloisen näkösiä ihmisiä, eihän kukaan voi elää tuon näkösenä!! Ihan sairasta!! Mikä kuva tästä välittyy nyt nuorille kun kaikki naiset ovat oksettavia lihaspalloja? Ei ole tervettä tuommonen!" Siinä sitte 50 tykkäystä. Liikutat hiiren sen nimen kohalle ja mitä sieltä paljastuukaan. Läski, reilu viiskymppinen maatalon akka jostaki Lipeäkalan kunnasta. Koulutus elämäm_koulu, kävi koulua Korpikuusen kansakoulu, sinkku, edelleen lihava. Ääh vittu, kylymä hiki taas otalla ku tuntuu ku ois nyrkki nielussa. Se mustavalakonen paska selfie-profiilikuva saa sut melekee lervaamaan ja kaduttaa että ikinä lukkiit sen kommentin. Muutenki, meikästä nuita kommentteja ei sais näyttää iliman että luet semmosen 20-sivusen turvallisuusdokumentin, katot kaks eri videota missä luetellaan kommentinlukuun liittyvät vaarat ja vielä sen jäläkee pittää painaa "olen varma", "olen ehdottoman varma" ja "anna nyt luen ne saatanan kommentit" -painikkeita. Sen jäläkeen ois tehty seleväksi että oot siellä kylmässä kybermaailmassa ihan omillas.

Nii tosiaa, yllättäin nuo fitnessurheilijoiden parjaajat on ite aina jotaki saamattomia pulleroita. Oha se varmasti rankkaa kasvattaa neljää lasta ja hoitaa koko taloa yksin, mutta et siltikää saa saamattomuuttas huuella suklaalevyt suussasi sublimoituen divaanin nurkasta kuinka luonnottoman näkösiä urheilijat on. Noihinki sun tekosyihin löytyy heleposti lääke. A) älä lisäänny. B) Hommaa semmone aviomies joka ei vaa vejä kalijaa ja sammu jouluna hankeen. C) Perehy asiaan ennenku pärskyttelet sieltä sipsikolosta mittää tyhyjänpäiväsiä konsonantteja. Ei oo varmaa ykskää asiaan perehtyny tai lajia harrastanu sanonu toiselle kuinka "sairaan" näkönen sen on tai muutakaa paskaa. Meikästä enemmä sairaan näkönen on joku pallokala mäkkärissä viemässä perseellään nelijä asiakaspaikkaa. Eikö sillo vois vähä kattua mitä ite on teheny? Meikä ei hirviästi huutelis muitte ulukonäöstä jos oma elopaino aiheuttaa muille ihimisille vaivaa tai lissää työtä. Ja kyllä tässä asiat ois iha hyvi mallillaan, jos "nuorison" mielestä tommoset haukka-maket ja bikini-biritat ois ihailtuja ja haluttuja. Ennemmi semmoset ku jokku photoshopilla pyöritetyt Kim Kardashianit tai Paris Hiltonit, jotka keulii sillä kuinka monta mailia ne on huulihölökänny elämänsä aikana.

MUUTENKI vituttaa aina ku kaikenmaailman hapentuhulaajat laukoo mielipitteitä faktoina,  ku sattuki kuulemaan naapurin Pentiltä ohimennen rappusissa ku sillä oli puhelin kaiuttimella, että ei dinosauruksia oo oikiasti. Sitte jätetää se siihe, ei perehytä yhtään sen enempää. Koska kuulin sen jostaki joltaki ittiä viisaammalta idiootilta nii pakko olla totta. Maailman yksinkertasin homma googlettaa jotaki jos ei tiiä. "Hmm, ompas lihaisan näkösiä urheilijoita, googletetaanpas vaikka sana kisakunto! :> Ohhoh! No täältäpä löytyi! Eiväthän he näytäkkään tuolta joka päivä heh!" HYVÄ, KIITOS. Otit asiasta selevää ja nyt voit jättää kokonaa kommentoimatta, tai vastaavasti kommentoida tuon jollekki toiselle idiootille, koska sivistithän juuri itseäsi. Nyt voitki jatkaa internetin taikamaailmassa hyvillä mielin ja kohti uusia seikkailuja. 

Ja jos oikiasti tuntuu semmone pakottava tarve aukua päätä tuntemattomille, nii tee se iha omassa paikassa omalla ajalla, vähä niinku määki. Jos sulla on mielipide jostaki, nii mieti vähä aikaa, että ketä oikiasti kiinnostaa kuulla se. Mikäli ei tuu nimiä mieleen tai uskallat veikata ettei kettään, nii jätä kirjottamatta. Sehä on aivan sama onko sun mielestä venyttely köyhille ja sauvakävely kasakoille, faktat pyssyy faktoina vaikka vähä sormenpäillä muovinpalasia hakkaisitki. P.S. ite oot lihava ja jelly.

4 kommenttia:

  1. Oon ihan sammaa mieltä, että semmoset jokka ei lajista tiiä mittää, ni ei tarttis kommentoijjakkaa mittään, tai ainaki ottaisivat asioista selevää ensin. Mutta oon kyllä myös sitä mieltä, ettei ne kovin terveiltä ihimiset lavakuvissaan näytä, vaikka aiheesta tiiänki. Usseimmat kuitenkin noista, jokka kommentoi sairaan näkösiksi, olettaa, että ne kulukee päivät pääksytysten maalit ja bikinit päällä naama sotamaalauksia täynnä. Jokkaisen oma valinta, minkä lajin sitä ittelleen valittee ja kestää sitte itte noitten dieettin yms. seuraukset, kuha tietäisivät niistä siihen ryhtyessään.

    VastaaPoista
  2. Noooooo....emmää nyt tiijä onko se ihan noinkaan.. http://primebody.fitfashion.fi/2014/10/24/jos-jollekkin-jai-epaselvaksi-se-illuusio/

    VastaaPoista