TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

tiistai 9. joulukuuta 2014

Pidä itsestäsi, niin voit olla minä. T. LiibaBörriär ©

Eeee sakeli, nyt on taas tullu tuutin täyeltä LiibaLaabaa ja muuta tyrää aiheuttavaa materiaalia etusivulle. Facebookissa meikää ärsyttää varmaa kaikista eniten se, että vaikka kuinka piilotat joitaki ihimisiä ja poistelet kavereista ja muutenki survot ihimisiä lipaston alimpaan laatikkoon sukkien, raamatun ja asekätkön alle, nii silti näytetään kaikki mistä ne on ikinä tykänny sun etusivulla. Ei mua kiinnosta helevetti mistä kuvista oot tykkäilly, kiinnostaa vaa jos sulla on jotaki asiaa. Noh, kuitenki, pahimpia on nämä saatanan paskasti suomennetut, kliseitä pursuavat, vitun sisällöttömät ja mielikuvituksettomat korulauseet ja viisaudet. Herranjumala että ne ossaa olla surkeita, suorastaan säälittävän paskoja, niinku seiskan etusivu. Meikän on nyt pakko nostaa jalustalle yks yli muiden, semmone ku "Pörriäinen". En tiiä sen pitäjästä sen enempää, mutta ne kuvat mitä siellä on, huh helevetti. Selasin niitä läpi, varmaa parisattaa kuvvaa, ja en tosiaankaa muista millo ois viimeksi ollu pää nii polovissa ja kyyneleistä kastunu paita. Pakko tehä semmone homma, että jaottelen näitä vähä ossiin ja kerron miksi ne on paskoja. Toisaalta ei siinä paljon tarvi sanua, kuvat puhuvat puolestaan. Jos tästä sitte innostus herää, nii käykäähä kattomassa muutki kuvat. En tiiä, saatat vaikka tykätä, itellä teki mieli tehä juurihoito maalitussilla kesken sellaamisen.Ensimmäinen ryhmä: Itsenäinen ja vahva nainen / Itse olet perseestä

Siitä ensimmäinen. Ei vittu, soittakaa poliisit. Tuo nii on saatanan juustonen juttu, että italialaiskokitki nakkais parmesaanit nurkaa ja ripottelisivat tuosta vähä bolognesen päälle. Hamelnin pillipiipariki ois pelekkää taustamussiikkia ku hiiriarmeija lähtis näihin juustobailuihin. Pietäänkö hienostunut juuston- ja viininmaisteluilta? Asia kunnossa, tuokaa te viinit, minä tulostan tuon kuvan. Herranisä että ossaa olla paska kuva :D oon aivan tyrmistyny. Reppeilyttää koko aja enemmä ku lukkee tuota. 

Tuotakaa meikä ei ymmärrä tuota "@pörriäinen". Mikä vitun @? Eikö oo osannu © -merkkiä? Annan vihjeen, alt + 0169. Siinä on copyrightit sitte, nauti. Voiko tommosta muutenkaa copyrightata mitenkää? Ja jos voi nii kuka helevetti haluais :D sama ite laittaa "Elämä on kuin virtsankarkailu, alkaa kasikymppisenä" #©@SLURRENTEEHETKI2014, ei saa lainata ilman satasen sitaattimaksua.


Toinen ryhmä: Jotain tosi diippiä

Tähän ryhymään voisin laittaa tuhat kuvvaa, ku näitä tuolla sivulla riittää. Mutta nää kuvat on kyllä paskuutta parhaimmillaan. Kuka tahansa voi tehä näitä, ja sen kyllä valitettavasti huomaa. Otat jonku yhen lauseen mistä tahansa, jonku ankian vesiputous-aavikko-auringonlaskukuvan ja lyöt tekstin siihe. Parin filtterin läpi tai photoshopissa joku valamis tausta siihe. Avot. Parasta aina tämmösissä kuvissa jotku kommentit, "Niinpä... Elämä on kyllä yhtä taistelua..." Joo, asut hyvinvointivaltiossa senkin kitisevä possumunkki, kehtaakki vielä. Oho, kylläpä kalahti pieni ironian saunaklapi nilikkaan, mutta ei se mittää, mun valituksilla saattaa olla jopa jonkulaista viihearvoaki. Noh kuitenki, antaapa tuon ylläolevan kuvan tosiaan puhua puolestaan. Hatunnostot kuitenki ku heittomerkki on oikiassa paikassa. Toisen kuvan puolesta ei sitte hattuja nostellakkaa, pikemminki piharoskiksen kansia, koska sinne tuo jäte kuuluis.


Kolmas ryhmä: Itsenäinen ja vahva nainen, nuorekas edition

Tästä tietää että nainen alakaa olla vanaha. Aina huuellaan ja esitettään, että minä oon nuorekas ja minä en käyttäyvy niinku muut mun ikäset. Vaa kyllähä nää käyttäyvyt, iha turha esittää. Samallai kannat vastuuta elämästä, maksat vuokrat ja lasten ruuat, käyt töissä, oot aikuinen. Saat leikkiä lasta ehkä kerran vuojessa vähä aikaa, mutta silti pittää näitte kuvien kautta yrittää viestittää muille, että vielä oot hauska ja mielenkiintonen. Ei se valitettavasti oikee toimi nuin, nimittäin siinä vaiheessa ku pittää alakaa itellekki uskottelemaan, että oot nuorekas ja erilainen ku muut ikäset, nii oot todellisuudessa yhtä räväkkä ja mielenkiintonen ku märkä porkkana. Tästä kuvasta pienet myötähäpiäpisteet, tuntuu vähä pahalta että tuohon pisteeseen on ajauduttu. Tsemppiä, koita jaksaa vaikka ollaanki jo ehtoon puolella. Eiku jaa, kaks pistettä lauseen lopussa, nakkaappa sitteki se toinenki jalaka arkun reunan yli.

Neljäs ryhmä: Aivan todella erittäin hauskat

Muutama sana. Ensinnäkin, aivan todella paska juttu. Toiseksi, kirjotusvirheet, kuten lauseen alottaminen sanalla "joka", varsinki ku viitataa edelliseen lauseeseen, ja myös tuo "super-laiska" ja "normaali laiska". Kolomanneksi, ruma koira. Nii ja caps lockilla kirjotettu kaikki, mutta silti pisteet perässä, häirittee vitusti. Fontti sentää vaihtu, luojan kiitos. Ja kyllä, tiiän että itekki käytän konjunktioita lauseen alottajana, mutta ainaki tiedostan sen.


Viides ryhmä: Kynyt

Tän ois voinu laittaa tuoho itsenäinen ja vahva nainen - ryhmään, mutta oli nii ankia että kyllä tämmöset on ihan omaa luokkaansa :D Huomaa kyllä, että on iha ite päästy askartellee. Jotenki nii uhmakas ja hui, aiva jänpskättää! Kutakuinki yhtä uhmakas ku kastunu vessapaperirulla. Eikä kettää muutenkaa kyllä kiinnosta sinun asiat näin lähtökohtasesti, tai jos kiinnostaa nii sitte o meleko sisältököyhä arki. Kutakuinki yhtä uhmakas ku pöntössä kelluva paperiarkki.


Kuudes ryhmä: Jokainen ihminen on laulun arvoinen

Öffft. Nuitaki kuvia tuolla tuhat. Tuoki o vähä surullista, että pittää hakia internetistä joistaki sydänkuvista itelle tsemppiä arkeen. Toisaalta jos kotona mies kussee kännissä kiukaalle ja lähtee sumuisen pubikierroksen jäläkee yöksi asemalle tanssii kalteritangoa, nii kyllähä nuo sydänkuvatki alakaa iteasiassa vaikuttaa aika lohuttavilta. 

Seitsemäs ryhmä: Mie oon aivan hurja

Huiiii. KETTÄÄN EI KIINNOSTA jos kiukuttaa. Eikä tarvi särkiä mittään, saatika muutenkaa reuhata. Kirjota vaikka lapulle mikä harmittaa, laita lappu kirjekuoreen, valele kerosiinillä, sytytä palamaa ja tiputa naapurin postilaatikosta. Käy pöllii läihkaupasta keittiövaaka ja punnitte vaikka kotimatkalla tienvarresta löytyviä aurinkokuivattuja turdeja, jospa se helepottais. Mutta älä säre mittää.

Tätä listaa ois voinu jatkaa loputtomiin ja tunkia joka kohtaan tuhat kuvvaa, mutta aattelin jättää tän lystin teille. Sieltä vaa sellaamaan! Voitte vaikka pelata semmosta juomapelia kaveriporukalla, että se joka löytää eniten omiin kategorioihin sopivaa kuvvaa, voi lähtä samontein kotia ku muut jää juomaan. Sitä tyyppiä ei tarvi kuttua ennää ikinä mihinkää, kaikki voi poistaa sen kavereista ja tyhyjentää luurin sen viesteistä ja numerosta. Jeesuksen kevät, nämä on kyllä nii karseita nää kuvat :D En voi tarpeeksi asiaa painottaa. Eniten meikää nuissa vituttaa tuo sama, nahkia kaunofontti. Kaikki kaunolla vaa nii hyvä tullee, vau. Toinen on tuo vitun tuplapiste. EI SE EES TARKOTA MITTÄÄN. Kolome pistettä ois iha ookoo, vaikka sitäki o raivostuttava lukia. Miksei voi laittaa sitä yhtä pistettä vaa sinne perään? Kaks pistettä on vähä niinku se pimiä narkkikuja kahen ison pytingin välissä, ei kukkaa halua sinne, vaa vieressä olevaan hotelliin perkele. Sitte vielä kirsikkana tinneripirtelön päällä on nuo saatanan kirjotusvirheet. Jos se sun kuva vaatii lauseen tai kaks, nii ei oo iso vaiva vähä käyä läpi mitä oot sinne rustannu. Jos KOKO JUTUSSA EI OO MUUTA SISÄLTÖÄ ku yks PASKA KUVA, NII KATO ETTÄ SE ON EES OIKEIN. Kiitos. Käykäähä perehtymässä, meen seuraavaksi sellaamaa LiibaLaabaa ja opettelen samalla pyörittellee perhosveistä vasemmalla käellä.

23 kommenttia:

 1. Eiiish... :DD Pakko kyllä nyt sanoa, että oot nimenny tuon kuuennen ryhymän ihan samalla tavalla ko oon itte niistä ajatellu! :D Nuo on ihan kivoja joo, silloin tällöin harvakseltaan ilmestyessä, mutta kyllä alakaa veret kiehuun kun niitä on koko etusivu täynnä ja useimmiten yhtien ja samojen ihimisten toimesta. Älkää. Pliis. Jos tarvin syvällisyyttä elämääni, lueskelen Slurren teehetkiä. Loppuu se syvällisyys..

  VastaaPoista
 2. Ai kamala. Itsenäinen, vahva nainen on pahin. Ja pahinta pahuutta baarityöläiselle on kuulla väkipakolla noin kerran tunnissa Kaija Koon uusi Supernaiset-biisi. Sillon tekis mieli huutaa tyynyyn. Tässä vielä lyriikat kaikkien ihasteltaviksi:

  Taas me kohdataan kun päiviä ois mennyt vaan
  Elämälle kiitos, jatketaan
  siitä mihin jäätiin viimeksi kun tavattiin
  Meikit naamoilta me naurettiin
  Yksi sai kaiken mutta liian aikaisin
  toiselta vei musta vuosi hiuksetkin
  Minä uskalsin kylmään veteen sukeltaa
  Tunnen itseni, nyt kokonaan

  Korkkarit kattoon, tää ilta on meille
  Mun sielunsiskoille, supernaisille
  Laseissa kuohuvaa, silmissä kultaa
  Ja auringonnousuun on ikuisuus aikaa

  Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen
  yö vie meidät, mä mitään muuttais en
  Joskus kun mä lähden voitte värssyn kirjoittaa
  Hän pystyi aamuun saakka tanssimaan

  Korkkarit kattoon, tää ilta on meille
  Mun sielunsiskoille, supernaisille
  Laseissa kuohuvaa, silmissä kultaa
  Ja auringonnousuun on ikuisuus aikaa

  Tää on se hetki, ei multa mitään vaadita
  Vaan meidän retki, neljä samankaltaista
  Tää on se hetki, ei multa mitään vaadita
  Vaan meidän retki, neljä samankaltaista

  Korkkarit kattoon, tää ilta on meille
  Mun sielunsiskoille, supernaisille
  Laseissa kuohuvaa, silmissä kultaa
  Ja auringonnousuun on ikuisuus aikaa

  Korkkarit kattoon, tää ilta on meille
  Mun sielunsiskoille, supernaisille
  Laseissa kuohuvaa, silmissä kultaa
  Ja auringonnousuun on ikuisuus aikaa

  Tää on se hetki,
  tää on se hetki,
  tää on se hetki


  T: äikän ope to be

  VastaaPoista
 3. Noi ryhmät on IHAN HIRVEITÄ! Yhden nimi on muistaakseni Hymy Huulet.

  VastaaPoista
 4. Hyvä kirjoitus. Yhteen väliin oli syöte aivan tukossa noita helvetin muka-filosofisia paskoja ja verenpaine jyrkässä nousussa. Muutama tietty ihminen kokonaan helvettiin/piiloon ja muutama lähde estolistalle niin nyt saa olla aika rauhassa.

  VastaaPoista
 5. Mudetikrun tuumauksia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MITÄ. VITTUA. En uskonu, kävin kattomassa ja nyt kaduttaa.

   Poista
  2. Arvasin että herättäis tuntemuksia.. :)

   Poista
 6. Hyi helkkari, on ne oksettavia. Ootko kattonu sellaista ryhmää ku "Vähän sitä sun tätä"? Ei mittään järkeä. Sitten se kielioppi näissä, ei saatana. Näiden liimalaamojen sun muiden tosi hauskojen kuvien antamasta ristiriitaisesta maailmankuvasta vois muuten tehdä melko jännän tutkimuksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä :D enemmä kirjotus- ja kielioppivirheitä ku missään nuilla sivvuilla

   Poista
 7. Hymy Ei Maksa Mitään.
  Yöörgh...

  VastaaPoista
 8. En ole Facebookissa (oon jo vanha, ei mun kaveritkaan oo siellä), joten saanpa olla rauhassa kaiken maailman päivityksiltä ja enimmältä viisastelulta. Siksi ehkä yksittäistapauksena kyllä pidin tuosta viimeisestä "Jos mua kiukuttaa..." -jutusta. Halki poikki pinoon - oikea meininki.
  Kuunteletkos muuten koskaan radiota? Suosittelen Radio Helsingin Paskalistaa perjantaisin klo 15-16. Paras ja paskin ohjelma maailmassa. Välillä niin paska, että ei edes pitkän linjan veteraani pysty sitä kuuntelemaan eli vaatii totuttelua. Ja sitten oot koukussa iäksi. No niin, mähän varoitin!!!

  Terv, Tervapiru

  VastaaPoista
 9. Mika Piittinen!! käyppä katteleen :D

  VastaaPoista
 10. https://www.facebook.com/TyhmatMieteLauseet
  :)

  VastaaPoista
 11. Perkele nuo kuvat expiroi tai jotakin. Nyt on vähän huonompi ennää jaella tätä kirjotusta. Kaivelehan ehjiä tilalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi perkele, niin hyviä kuviaki oli :< noh, pitänee päivitellä iliman.

   Poista