TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

tiistai 7. lokakuuta 2014

Kiusaus mallia raksu ja juoma.

Tiiättekö mikä on aivan kauhiaa? Ku joku tarjoaa sipsipussia sillai että se pittää siitä ite kiinni, ja sun tehtävänä on tunkia käsi sinne pussiin ja ottaa sipsiä kouraan, mutta et saakkaa sipsistä kiinni. Haparoit siellä pussissa, käsi pyörii rinkiä ja sormet räplää niitä rasvasia sydäntaudin poimuajoja, mutta mittää ei tartu kättee muutaku semmosta silippua. Sitte närkästyt ku vittu haluat oikian sipsin etkä mittää niitä paskoja murusia. Kohta tajuat että oot räplänny sitä pussia iha helevetin kauan, varmasti läminy joka sipsin läpi ja pussia ojentavan kaverin naama alakaa mennä vakavaksi. Itellä hikikarpalot laskeutuu otalle ja ohimolle, hirviä kuumotus päällä, pakko saaha se saatanan sipsi. Tässä vaiheessa o sitte täysin mahotonta luovuttaa, koska nää et voi antaa sen sipsin voittaa, ja toiseksi sun toveri tökkää sua suolasella sormella silimään jos se onki pitäny sitä pussia sulle niin kauan turhaan. Siinä sitte puhiset ja ähkit niinku kunnon pullukka ja mittää ei tapahu. Joka kerta käy sitte nii että käsi nousee sieltä alumiinivuoratusta Narniasta muutaman kynyn sirpaleen kera, jotka nakkaat mittäänsanomatta huuleen. Siinä se sitte oli, elämäsi taistelu. Meni aikaa ja vaivaa ja palkinnot jäi saamatta.

Tuo on kuitenki vielä semmone iha ylitsepäästävissä oleva tilanne, toisin ku semmone missä joku tuntematon tarjuaa sulle jotaki, vaikkapa pastillia. Oot oikee ilosesti yllättyny ja kiitätki, vaa heleppohan se on kiittää naapuria ennenku paskot sen kuistille. Nimittäin seuraavaksi sun sormi jää sinne saatanan neljän millin levyseen lootaan kiinni. Yrität vähä pyöritellä ja koukkumaisin elkein kaivella sitä pastillia sieltä purkista, ettei hommat menis aivan reisille. Eihä sieltä mittään tuu, pastillit on liukkaita ja sormi on hikinen ja jumissa. Tässä vaiheessa taas tajuat ku se toinen tuijottaa vaa se pastilliloota käessä, joutuu vielä pittää sillai jämysti siitä kiinni ku oot nii apari ettet saa sitä mynttoonia kaivettua. Sitte pittääki lähtä kaasu pohjassa tilataksilla Vitsitie 16:sta ja murjasta jotaki vitun kiusallista ja surkiaa små prat -läppää. "Meleko liukkaita nää pastillit! EIVÄT HALUA TULLA SYÖDYKSI! :E" RUAHHAHHAAA! Pastillintarjoajaa ei naurata tasan ollenkaa, korkeintaa päästää semmosen hymähyksen tai tuhahuksen, samalla ku silimäkulma nykkii ja otta alakaa saaha punaisen tulppaanin vivahteen. Sitte väläyttää puoli sekuntia puolikasta hymyä ja naama muutenki kokonaisuuessaan kertoo, että nyt ihan vittu oikiasti. Kaivelet menemään ja paluuta ei tosiaan oo, et voi tyhyjää sormea ottaa sieltä ulos ku sitte oisit tosiaan läminy ne kaikki ja vaikuttaisit aivan idiootilta. Sitteku viimein saat sen pastillin ja heität toisen Jussi Selon silimämeikkien tasosen läpän, nii tiiät että tilanne on ohi. Kumpikaa ei varmasti halua ennää ohimennen casualisti puhua mittään tai tarjota toisille mittään. Selevisit, mutta häpeä arpeutti sydämen, niinku nauraisit mummun hautajaisissa.

Miten tästä sitte selevitään? Ei mitenkää, muuta ku välttämällä koko tilanteen. Jos jotaki tarjotaa mitä ei oo pakko saaha tai mikä on rasiassa tai pussissa, nii sano aina "ei kiitos". Tästä tuli just mielee limppareitte, tai teillä koviksilla kaljan tarjoilu toiselle, nimenomaan pullosta. Sitä ei ikinä halua ite tehä, mutta jos joku pyytää maistaa vaikka jotaki limpparia tai keski-kerberosta nii pakkoha se o tarjota, koska äiti on opettanu kohteliaaksi. Vaa heti ku se pullo vaihtaa väliaikasesti omistajaa nii alakaa kaduttaa. Jos annat limpparia, huomaat, että se toine joko juo ihan vitusti liikaa siitä pullosta, tai o muuten vaa tahallaa asperger ja laittaa huulet koko pullon ympärille ja alaspäin pulloa viedessään tuuttaa puolet suustaki samalla takasi sinne pulloon. Vau, kiitos, en kastelis ees voikukkia tällä ryönällä ennää. Toine vaihtoehto on sitte se liikaa maistaminen. Palakittee ku oot ostanu jonku herrojen oluen saksanmaalta, jonka etikettiki o suoraan vuorenseinästä louhittu ja jonka Ukko Ylijumala on siunannu, ja joku loppasuu sitte rykäsee puolet naamariin ja ei ees erottanu sitä omasta liidelin kusikeitosta. Kylläpä se sitte harmittaa. Etkä voi sanua mittää ku se on joko sun joku kaveri joka ossaa loukkaantua tommosesta, tai sitte joku vähemmä tuttu jolle ei voi sanua mittää ku ette oo hyviä kavereita. Yhtä helevettiä tuoki homma.

2 kommenttia:

  1. :DDDDDDD joo, tää on niin tuttua..ei noista tosiaan selviä muuten ku kieltäytymällä. PAITSI itte oon kyllä alakanu käyttää sitä tekniikkaa, et ottaa vaikka sen sipsipussin omaan käteen ja sielt varovasti kaataa sipsut kouraan. Mut siinäki on se vaara, et ne tullee sielt kaikki ja suurin osa tulvii syllii ja lattialle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamalia ongelmia kyllä :/ oispa näihi joku yksinkertanen ratkasu...

      Poista