TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 18. lokakuuta 2014

"Huutaminen kielletty, juokseminen kielletty... Kaikissa tauluissa kielletään jotain!"

Muutoksen tuulet puhaltavat, nimittäin alan tästä päivästä etteenpäi ottaa henkilökohtaista kantaa (eli valittamaan ja märisemään) myös poliittisiin asioihin. Näitähän poliittisia hessuiluja on saanu seurata sosiaalisessa mediassa nyt viimesen parin viikon ajan aika tiiviisti, esimerkkeinä mm. viskigate, Ron Jeremyn pärstä ja LM -rönejen "mainostaminen". Otetaanpa siis kissa pöyälle ja käyään nämä kaikki tyhyjänpäiväset perseilyt ja pilikun väkisinmakuut käsittelyyn.

Mistäpä tuota alottais, ku on tuota jutunjuurtaki nyt siunaantunu nii kertakaikkisen palijon. Oisko se vaikka tuo viskigate sitte. Enemmän meikää koko tässä asiassa ärsyttää se, ku tyypit on nakannu liput salakoon ja rynnäkökiväärit olalle ottamatta asiasta sen tarkemmin selevää. Lähtökohtasestiha ilta-palan ja muitte uutiset on aina vääristeltyä paskaa, ja jos oikiasti haluaa tietää mitä on tapahtunu nii pittää ottaa selevää muitte lähteitte kautta. Sitteku tyypit vielä tykitti facebookit ja muut täytee jotaki viskilasien kuvia ja huutelivat kuinka heitä on nyt riistetty ja sananvapautta rajoitettu. Ei se menny ihan nuin, sitä paitti jotenki jo hävettää kuunnella herrankukkarossa asuvan länkkärin ulinaa sananvapaudesta. Sillä saralla meillä o ehkä maailman parraiten asiat.
 Siellä aluehallintoviraston päässä kuitenki pääteltiin, että ne blogit jossa sitä VISKI sannaa käytettiin ois jotaki mainosta sille tapahtumalle, ja koska alkoholilaki on ehkä maailman tiukin täällä suomenmaassa nii sen pohojalta halusivat sen kieltää. Ymmärrän kuitenkin närkästyksen ja ennen kaikkea sen, että joka vitun asiaan on aina pakko jonku koneiston puuttua. Käsittääkseni kuitenki herrat saivat sovittua tämän asian, ja että kyseessä tosiaanki oli joku väärinkäsityksen tapanen, ettei tarkotus ollu kieltää yksityiseltä ihmiseltä sananvapautta, vaa erottaa yksityinen mielipide ja tapahtuman mainostaminen. Lisäksi vielä se, että eihä nuitakaa voi tietää, ellet aktiivisesti ite seuraa jotaki. Medialleha riittää se, että alat möykkämää tietsikan ääressä, sun mieleen painuu vaa se negatiivinen asia jostaki ja sitteku siihe löytyy ratkasu nii eihä sitä missää mainosteta tai kirkossa kuuluteta. Eli ei sinänsä voi miestä syyttää, syytän ennemmi uutisointia ja sitä miten se toimii.

Kyllähän se kuitenki on aika todella vammasta jos Viski & Olut Expon (tms) nimestä jätetään viski pois, varsinki jos se on järjestäjille ollu pässinlihhaa että saavat käyttää. Ovat herrat ite ottaneet kaikesta selevää, saaneet siihen luvat ja muut ja sitte tulleeki joku yks fedorapäinen pohjoismainen elintasogansteri maha pystyssä sikaria tuprutellen sanomaan, että ei muute pojat onnistu. Bigmacin välistä tippuneet salaatit rinnuksilla ja majoneesit pallokravatissa siellä köhhii tervoja keuhkoista ja rasvanäpeillään painelee puhelimmeen numerot. Nyt soitetaan, tämmöne hauskanpito ei vetele. Tietenki se pittää kusta toisten muroihin jos vaa mahollista, sehän on selevä. Varmasti vielä enemmä nautinnollista ku joku toine byrokratiamylly on jo luvat myöntäny, nii saa oikee sinne mennä sörkkimää karahkaa pinnojen välliin. Vois kyllä vähä kääntää sitä sääntöhellaa pienemmälle, ottaa lakipotut pois kiehumasta ja syyä sohovanmutkassa maalaisjärkikeittua.

Vaa eihä tuo nyt muutenkaa oo mikkää kovin maata kaatava juttu. Toisin ku se, että Ron de Jeremy -viskistä on otettu Ron Jeremyn naama pois, koska se viittaa seksiin. "Tuotteen maahantuoja kertoo Radio Citylle, että sumennus on tehty, koska Suomen viranomaistahojen mielestä Ron Jeremyn kasvot tuovat mieleen seksin ja sen saamisen" Anteeksi, mutta mitä vittua? Valvira väittää, että Ronin pärstä saa ihmiset uskomaan, että tuota alkoholia nauttimalla voi saaha seksiä. Sanotaanko näi, ettei siihe mittää vitun Ronin naama tarvita. Maailmassa ei oo mittää nii seksinjanosta kiimapersettä ku suomalainen mies pikkupienissää yökerhossa. Iha sama sille juokko pornorommia vai lippuviina-lasolia. Tuo mennee meikästä enemmä yli ku Neon kakkosen paluu. Mitäköhä tuolla sitte saavutettaa? Meillä on nyt sitte Ronin nimikkorommia jossa ei oo sen naamaa, ok. Jos se naamais ois jätetty siihe, nii en oikee jaksa uskoa että tyypit yöllä pikku törryissään lähtis kylille ryöstämää naisia ja pökkimään ilopuikolla kaikkea mitä ei oo pultattu kiinni. Mikkää ei oo nii raivostuttavaa ku tommone tyhyjänpäivänen  kieltäminen ja paapominen. Eiköhä kaikki jotka viinaa saa ostettua ossaa käyttää niitä omia lautasia yhteenhakkaavia apinoita sen verra, että ymmärtää ettei sillä Ronin nauttimisella ja naisen saamisella oo välttämättä mittään korrelaatiota. Helevetti ku kohta Yölinnun levynkannessa ei saa olla ennää Simo Silmua ku se kannustaa muita ryyppäämään. Tommosen ajattelun tajuaisin jos viinaa sais myyä 15-vuotiaille, joitten mielestä puoltoista desiä Axea tuo tiskiin mitä kauneimpia daameja ja blondattu kärpäshyppyri on kananpoikamagneetti. Vielä joskus tuoki homma kaatuu ommaan nokkeluutensa, joku aamu vahingossa kieltävät mersun logon käyttämisen julkisilla paikoilla eivätkä pääsekkää aamulla toimistolle töihin.

Tää seuraava juttu o vähä löyhältä pohjalta, koska Ilta-Blaa, mutta epäilemättä tässäki käy niinku jeremy-rommissa. Nyt on sitte "viimein" valviran tiedossa nuo LM rönejen uskomattomat myynninedistämiset, eli L ja M kirjainten mukaan nimetyt kaupungit. Itehän poltan juuri kyseistä merkkiä ja jos siellä askin sisällä lukkee Lahti ja Mikkeli, tai Moskova ja Lappeenranta, nii enpä oo niistä hirviästi mittään ajatellu. Vaikka siellä lukis "Oulu" nii en varmaa ois nii isäm_kaubungi_maallinen että ostaisin sen takia sitä lissää. Eikä varmana ostais kukkaa mukaa. Toisin sanoen en ymmärrä mikä tuossa on sitä mahollista myynnin edistämistä. Yhtä hyvin edistää vaikka Mr. Musclen myyntiä jos kirjotan siihe törpön kylykeen "makuina Antabus ja vesipuhveli", ei kukkaa sitä jois kuitenkaa. Ja tuoki on nyt seitinohuesti kärjistetty, koska tuossa tupakkahommassa nuo kaupungit ei liity mitenkää mihinkää, varsinkaa tuotteen nauttimiseen. Sama ku fazerin ruispaloissa lukis pussinkylessä "Nordkvelde", ei varmaa kauhiasti tunteita herättäis tai myyntiä edistäis. Toivottavasti tuo nyt on kuitenki vaa tommosta haistapaska uutisointia nii ei tarvis taas toivottaa uutta kieltoa tervetulleeksi.

Pakko vielä jakkaa tää uutinen, oli lemppareita vähhään aikaan. Lemppari siis siksi, että eka aattelin kui siistiä ois ite penikkana äänestää ja päättää oman koulun uutta nimeä, ja toiseksi ku tajusin että vitut ne vaiha sitä kuitenkaa. Se o hyvä heti nuoresta opettaa lapsille, että äänestämällä ei saa mittää muutaku kipiän ranteen ja avokämmentä naamaan. Palakittee varmasti maailman eniten ku ei tapahu mitä luvattiin, ku kyllähä sitä jo tuon ikäsenä tajuaa ees jollaki tasolla mite se demokratia ja äänestäminen toimii. Tehhään niinku enemmistö haluaa. Vaa eipä pikku silkkihapset tajunneet, että nämä asiat voijaan mitätöiä yhen vanahan kaljupään päätöksellä. Perusteena tässä oli tuo, että "Hertsikka" ei oo suomea. Ai, onneksi vittu BELFIET JA MEITSIET ON. Ja vittu ku luet jotaki aikakausilehteä, nii joka toisella sivulla on vähintää pari kielioppivirhettä. Että aika turha täsä on lähtä lesottaa ja huutelee, että joku ei oo suomen kieltä nii sitä ei voi sitte hyväksyä. Aina näissä tullee mietittyä sitä hyöty-haittasuhdetta. Toivottavasti nuo nyt kuitenki ryhistäytyy sen verra, että toteuttavat tuon niinku lupasivat. Enemmä meikää huolestuttais nuitte puolesta jos sen koulun nimeksi oiski läpällä äänestetty joku "Rintsikka-paskan jööti-aste :-D" Sitte vois jo vähä harmittaa vaihtaa se koulun nimi tuohon.

Voi voi, jos joskus pääsis johonki päättävään elimeen nii lähtisin sieltä aina päivän päätteeksi kämmenet helottavan punasina. 

4 kommenttia:

 1. Tykkäsin kirjotuksestas (taas) ja odotus palakittiin (ei paineita, mutta usiammin päivityksiä kiitos :D)! Vähä ehkä jännitti ko poliittisia aiheita alakoit käsittelleen, että tulleeko tästä muutako sanomista. Mutta sannoisin, että tämä oli sitä tuttua slurretyyliä kuitenkin! Jatka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii ompa kiva kuulla! Jatketaa tällä linjalla, ja oot kyllä iha oikiassa että usiammi päivityksiä :D

   Poista
 2. Me taidetaan olla samanlaisia avautujia :D.. Oli ilo lukea tekstejäsi!
  Mun avautumisia löytyy stressishoppaaja.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nonnii! Pittääpä perehtyä, aina mukavaa ku muutki valittaa.

   Poista